jonQuilla Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jak ten lew z początków filmów :) http://images6.fotosik.pl/195/4bc126800c1a1457.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i prawie jakby go samochód przejeżdżał http://images6.fotosik.pl/195/d3f3036bf03267d1.jpg :evil_lol::eviltong: Klocek to mocarz oponowy :loveu: Quote
e.v.a Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 witam w ten jesieny dzionek:multi: wodny Klocek extra:cool2::errrr::evil_lol: Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 clockwork napisał(a):tera sie mi pokałał twój post :angryy::angryy: No so ty:crazyeye: a co to jest pokałał bo brzmi tak ...tak.... no wiesz:roll::evil_lol: Pozwoliłam sobie skopiowac bo na moim szjsie w pracy to nawet nie mam kopiuj adres obrazka:angryy: Boski normalnie gaciami trzęsę:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 jonQuilla napisał(a):jak ten lew z początków filmów :) http://images6.fotosik.pl/195/4bc126800c1a1457.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i prawie jakby go samochód przejeżdżał http://images6.fotosik.pl/195/d3f3036bf03267d1.jpg :evil_lol::eviltong: Klocek to mocarz oponowy :loveu: ojj taaakkk :roll: evaxon napisał(a):witam w ten jesieny dzionek:multi: wodny Klocek extra:cool2::errrr::evil_lol: a ja sie zastanawiam jaki wodny :hmmmm: przeca Kloc w wodzie nie taplał sie ze 2 tyg... ;) apple napisał(a):No so ty:crazyeye: a co to jest pokałał bo brzmi tak ...tak.... no wiesz:roll::evil_lol: buuuahhahahha ... nooo pokałał ... nie wiesz so to :evil_lol::evil_lol: Pozwoliłam sobie skopiowac bo na moim szjsie w pracy to nawet nie mam kopiuj adres obrazka:angryy: skoro sobie pozwoliłas to niech tak zostanie :loveu: Boski normalnie gaciami trzęsę:evil_lol: uważaj... nie wytrząśnij :diabloti: Selket napisał(a):Następna, no :placz: Cześć :multi: co następna?? :hmmmm: no?? Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Następna, która zapakowała blogaska fotami...a ja nie mogę ich obejrzeć :placz: :placz: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):Następna, która zapakowała blogaska fotami...a ja nie mogę ich obejrzeć :placz: :placz: przepraszam :oops: więcej sie to nie powtórzy :roll:;) Quote
zuzolandia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hallo bywam tu czasami hi pozdrowionka koffana..... a maupa tak samo słodka jak i TY stad pewne podobienstwo hihihihihiih Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kto wie jak składa się zażalenie do Pana Be :angryy: ... oprócz całego źle poskładanego Świata , wyprodukowania spierdaszonej dużej części ludzkości :roll:, tera dał popisówkę jeszcze z pogodą :angryy:....toż tam na termometrze za oknem pokazuje +6 stopni pana Celsjusza ...przecie to prawie Arktyczna temperatura :placz::placz::placz:musi tam na Górze ktoś spierdasił termostat :cool1: Dam Ci całuska na Dzień Doberek Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witaj Madzia:loveu::loveu::loveu: Potwierdzam słowa Alutki jest zaj......ście zimno bez geterków się nie obejdzie, nawet zrobiłam ci takie cipeplutkie w twoim ulubionym kolorze:diabloti: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 zuzolandia napisał(a):hallo bywam tu czasami hi pozdrowionka koffana..... a maupa tak samo słodka jak i TY stad pewne podobienstwo hihihihihiihooo Rudo :multi::multi: już sie martwiłam o cia :loveu::loveu: dlaczemu lizałas małpke Alicja napisał(a):Kto wie jak składa się zażalenie do Pana Be :angryy: ... oprócz całego źle poskładanego Świata , wyprodukowania spierdaszonej dużej części ludzkości :roll:, tera dał popisówkę jeszcze z pogodą :angryy:....toż tam na termometrze za oknem pokazuje +6 stopni pana Celsjusza ...przecie to prawie Arktyczna temperatura :placz::placz::placz:musi tam na Górze ktoś spierdasił termostat :cool1: oho.... Alutka sie zeźliła bez kija nie podchodź :evil_lol::evil_lol: Dam Ci całuska na Dzień Doberek dawa pyska apple napisał(a):Witaj Madzia:loveu::loveu::loveu: Potwierdzam słowa Alutki jest zaj......ście zimno bez geterków się nie obejdzie, nawet zrobiłam ci takie cipeplutkie w twoim ulubionym kolorze:diabloti: ooo jaka Ty kochana.... geterki w sam raz do mojego ulubionego sweterka :multi::multi: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 clockwork napisał(a): ooo jaka Ty kochana.... geterki w sam raz do mojego ulubionego sweterka :multi::multi: Nooo ! Ja zawsze do usług:multi: Ty teraz patrze jak ja napisałam:crazyeye: cipeplutkie ja chyba naćpana jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):a ja mam cieplusio:loveu::scared: Normalnie ic już , ić ić, bo tylko nam tu nerwy psujesz- poszła:mad: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Normalnie ic już , ić ić, bo tylko nam tu nerwy psujesz- poszła:mad: phiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):phiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:obrazic::obrazic::obrazic:Nie phihaj mi tu tylko się tak nie chwal że masz ładną pogode kiedy u nas tylko6 stopni:roll: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Nie phihaj mi tu tylko się tak nie chwal że masz ładną pogode kiedy u nas tylko6 stopni:roll: phiiiii......:obrazic: phiiiii......13na plusie..phiiii Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):phiiiii......:obrazic: phiiiii......13na plusie..phiiiiZoUza:loveu: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Nooo ! Ja zawsze do usług:multi: Ty teraz patrze jak ja napisałam:crazyeye: cipeplutkie ja chyba naćpana jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no też to czytałam... ale myślałam że to celowo- bo geterki są cieplutkie i grzeją... :siara::siara: agbar napisał(a):a ja mam cieplusio:loveu::scared: w tych nimcach to wszystko maja lepsze .... Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):kaff przyniesłam dziękuję kochana bo moja zamarzła Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 clockwork napisał(a):dziękuję kochana bo moja zamarzła na sopelka :razz: do dziobka nie trafiłas :razz: moja domowa też zamarznięta a pojszłam tylko się umyć do łazienki ....dopsz że ciepła woda leci :ptam chociaż ciepełko było :loveu: Quote
Kiłi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A u mnie ciepło i słoneczko świeci:loveu: Właśnie wróciłam z długiego spacerku:razz: Quote
Recommended Posts