Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

tak patrząc na te mrooofffki Madzieleny to mi sie moja babcia przypomniała:loveu: jak pamietam całe życie chorowała na gościec i jednym z specyfików,który przynosił jej ulge była jakaś mikstura z leśnych mrówek.

Posted

[quote name='BoJa']tak patrząc na te mrooofffki Madzieleny to mi sie moja babcia przypomniała:loveu: jak pamietam całe życie chorowała na gościec i jednym z specyfików,który przynosił jej ulge była jakaś mikstura z leśnych mrówek.

nam tam nie pomogły na nic... a oblazły nas jak wścieknięte.... siedliśmy na jednym wielkim mrowichu ... były wszędzie w promieniu 50 m :crazyeye::crazyeye:

[quote name='Alicja']:razz::razz: czy od dziś mam Ci mówić TELIMENO :evil_lol::evil_lol:
mów mi PANI... to mnie wyszczupla :grins:

Posted

[quote name='Alicja']ZAGLĄDAŁAŚ :eviltong::eviltong::eviltong: na muchowy SEX :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pani Magdaleno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no :oops::oops:

Posted

[quote name='clockwork']no :oops::oops:

pójdziemy jutro do kościoola ...:roll:..........zostawisz tam swe grzechy Siostro:roll: ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']pójdziemy jutro do kościoola ...:roll:..........zostawisz tam swe grzechy Siostro:roll: ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

alleee.... aaallleeee jo ni mom grzechufff.... to ony sie bzykali :roll::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']bo ja myślałam że on ją bije :placz::placz: i ściągłam go z niej i natrzaskałam po pysku :diabloti::diabloti:

to teraz cza założyć Niebieską Kartę :hmmmm::diabloti: co byś Ty nie podpadła

Posted

[quote name='clockwork']zagadałaś mi FOTKI NA WSTECZU :mad::mad:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

to ONE :roll:

FOTKI NA WSTECZU

:grins:

Posted

CZe MAdzialenka:multi::loveu:

Widziałam Klocka zaatakowanego przez robale, Pańcia beeee nie broniła piesia:shake:

Ale ci jęzor pokazał:turn-l:

Posted

[quote name='apple']CZe MAdzialenka:multi::loveu:

Widziałam Klocka zaatakowanego przez robale, Pańcia beeee nie broniła piesia:shake:

Ale ci jęzor pokazał:turn-l:

jak nie broniła jak nie broniła....:mad: wzięłam bejsbola i tłukłam je jeden po drugim :diabloti: może za to ten jęzor mi pokazał :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz::placz::placz:

dlaczemu ryczysz z powodu mojego koktajlosa....dobry byl,nie ma co plakac:grins:

czesc tygrysico..eeee..PANI tygrysico:diabloti:

Posted

Czesc Klocusie:loveu::multi:
widzialam Klotza Telimene:loveu:
widzialam Pawcia w pokrzywach:placz:
I Mafdalene co zbierala kfiatki dla gajowego:roll:.....:evil_lol: