Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']

byłam... nogi wleźli mi do ... doopy ... góry góry, góry... dawa górali jakis szwarnych :razz:
górali malo... pochowali sie gdzies:roll: tak jak ratownicy jak bylam nad morzem:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']górali malo... pochowali sie gdzies:roll: tak jak ratownicy jak bylam nad morzem:evil_lol:

eeee tam pochowali .........do USA pojechali :p w górach to teroz ino cepry siedzom :cool1: hey

Posted

[quote name='BoJa']Klocusiowa - mało mosz GOROLI w Jebiu???? jeszcze Ci sie GÓRALI zachciewa???:shock:

taaaa bo Górol to tyn co siko do Wisły a Gorol to tyn co se ta woda z Wisły pije :diabloti::diabloti:........chciała tych zdrowsiejszych obejrzeć ;)

Posted

[quote name='BoJa']Klocusiowa - mało mosz GOROLI w Jebiu???? jeszcze Ci sie GÓRALI zachciewa???:shock:

eeee... yyyyy... w Jebiu same pieruńskie hanysy som... goroli nie ma :grins: yyyyy :roll::roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu:
cie też :multi::loveu:

[quote name='Kurgan']Hej ludziska jak zrobic avatar z duzego zdjecia??

pomniejszyć??:roll::eviltong:
100 na 100 pixeli lub 19.5 KB (lub mniejsze).

co z Coffee Kurgan... gonitwa nic nie pisze a ja sie zamartwiam :roll:

Posted

Klockowa Madzialeno ma miła... a to Ty też przeprowadzkowa?? :crazyeye: :cool3:
i ja nic nie wiem o tym?:roll:
zajrzyj no na gg kobieto i napisz mi zaraz czym prędzej co to za przeprowadzanie manatków i dokądże...;)

buzi buzi!! :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']Klockowa Madzialeno ma miła... a to Ty też przeprowadzkowa?? :crazyeye: :cool3:
i ja nic nie wiem o tym?:roll:
zajrzyj no na gg kobieto i napisz mi zaraz czym prędzej co to za przeprowadzanie manatków i dokądże...;)

buzi buzi!! :loveu:

Basieńko... sklep wyprowadzam.... likwiduję sklep, znaczy teoretycznie już zlikwidowałam z ostatnim kwietnia .... ino nie mam gdzie sie podziać z gratami :evil_lol:

Berczysław dziewuszki....

Padłam wczoraj o 21szej- chyba zaś jakieś choróbsko mnie biere:mad: czuje sie jak wymiętolony popularny :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']:roll::roll:
No co tak okami przewracasz, serio mówie, jak już ci braknie miejsca to wal jak w dym:lol:

Madzialenka :loveu:nie daj się choróbsku, walcz, być fighterką a nie.......:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Witam cie moja najmilejsza:loveu:
Kiedy walki ustawiane organizujemy???:diabloti:

:cool1: taaaa i słyszałam ze walki u mnie :razz::razz:

Posted

[quote name='agbar']wszystko jedno:diabloti:najwazniejsze zebym wygrala 200 zl:evil_lol::evil_lol:bo mi do konca zycia bedzie wypominal chlopina:evil_lol:

:hmmmm: no to kto z kim i kiedy .....bo obstawiamy :roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:cool1: taaaa i słyszałam ze walki u mnie :razz::razz:

wszystko jedno:diabloti:najwazniejsze zebym wygrala 200 zl:evil_lol::evil_lol:bo mi do konca zycia bedzie wypominal chlopina:evil_lol:

Posted

mogesz Alu :evil_lol::evil_lol:

Dilerowa dawaj no z tym Qndlem na te walki :razz::razz:

cholera czemu szychta mi tak szybko zleciała :roll:

mam foty Klotza wgrywają sie na fotoszita.... dłuuugo sie wgrywają... zara bedą ;)

nie wiem jak jakościowo bo tak do doopy mam ten monitor że tu to wogóle nic nie widze.... wszystko 5x ciemniejsze a monitor rozjaśniony na maxa :angryy::angryy: