e.v.a Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork'] byłam... nogi wleźli mi do ... doopy ... góry góry, góry... dawa górali jakis szwarnych :razz: górali malo... pochowali sie gdzies:roll: tak jak ratownicy jak bylam nad morzem:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='evaxon']górali malo... pochowali sie gdzies:roll: tak jak ratownicy jak bylam nad morzem:evil_lol: eeee tam pochowali .........do USA pojechali :p w górach to teroz ino cepry siedzom :cool1: hey Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='BoJa']Klocusiowa - mało mosz GOROLI w Jebiu???? jeszcze Ci sie GÓRALI zachciewa???:shock: taaaa bo Górol to tyn co siko do Wisły a Gorol to tyn co se ta woda z Wisły pije :diabloti::diabloti:........chciała tych zdrowsiejszych obejrzeć ;) Quote
BoJa2 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Klocusiowa - mało mosz GOROLI w Jebiu???? jeszcze Ci sie GÓRALI zachciewa???:shock: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='BoJa']Klocusiowa - mało mosz GOROLI w Jebiu???? jeszcze Ci sie GÓRALI zachciewa???:shock: eeee... yyyyy... w Jebiu same pieruńskie hanysy som... goroli nie ma :grins: yyyyy :roll::roll: Quote
Kurgan Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hej ludziska jak zrobic avatar z duzego zdjecia?? Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu: cie też :multi::loveu: [quote name='Kurgan']Hej ludziska jak zrobic avatar z duzego zdjecia?? pomniejszyć??:roll::eviltong: 100 na 100 pixeli lub 19.5 KB (lub mniejsze). co z Coffee Kurgan... gonitwa nic nie pisze a ja sie zamartwiam :roll: Quote
basia2202 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Klockowa Madzialeno ma miła... a to Ty też przeprowadzkowa?? :crazyeye: :cool3: i ja nic nie wiem o tym?:roll: zajrzyj no na gg kobieto i napisz mi zaraz czym prędzej co to za przeprowadzanie manatków i dokądże...;) buzi buzi!! :loveu: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='basia2202']Klockowa Madzialeno ma miła... a to Ty też przeprowadzkowa?? :crazyeye: :cool3: i ja nic nie wiem o tym?:roll: zajrzyj no na gg kobieto i napisz mi zaraz czym prędzej co to za przeprowadzanie manatków i dokądże...;) buzi buzi!! :loveu: Basieńko... sklep wyprowadzam.... likwiduję sklep, znaczy teoretycznie już zlikwidowałam z ostatnim kwietnia .... ino nie mam gdzie sie podziać z gratami :evil_lol: Berczysław dziewuszki.... Padłam wczoraj o 21szej- chyba zaś jakieś choróbsko mnie biere:mad: czuje sie jak wymiętolony popularny :cool1: Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='clockwork']:roll::roll: No co tak okami przewracasz, serio mówie, jak już ci braknie miejsca to wal jak w dym:lol: Madzialenka :loveu:nie daj się choróbsku, walcz, być fighterką a nie.......:evil_lol: Quote
agbar Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Witam cie moja najmilejsza:loveu: Kiedy walki ustawiane organizujemy???:diabloti: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :multi::multi::multi:witaj cygaretko :loveu::grins: ty nie choruj :razz::razz:lato idzie ...bo z bańkami przybędę :cool1: Quote
BeaC Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ..............jestem nie mam humoru więc nic więcej nie napiszę klocek nadal bowski:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='agbar']Witam cie moja najmilejsza:loveu: Kiedy walki ustawiane organizujemy???:diabloti: :cool1: taaaa i słyszałam ze walki u mnie :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='agbar']wszystko jedno:diabloti:najwazniejsze zebym wygrala 200 zl:evil_lol::evil_lol:bo mi do konca zycia bedzie wypominal chlopina:evil_lol: :hmmmm: no to kto z kim i kiedy .....bo obstawiamy :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja'] :cool1: taaaa i słyszałam ze walki u mnie :razz::razz: wszystko jedno:diabloti:najwazniejsze zebym wygrala 200 zl:evil_lol::evil_lol:bo mi do konca zycia bedzie wypominal chlopina:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :razz::razz:mogę .......... BAZARKI na dobcię IVANKĘ witrażyki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111090 co nieco :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10134969 MUZYCZNIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10135087 Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 mogesz Alu :evil_lol::evil_lol: Dilerowa dawaj no z tym Qndlem na te walki :razz::razz: cholera czemu szychta mi tak szybko zleciała :roll: mam foty Klotza wgrywają sie na fotoszita.... dłuuugo sie wgrywają... zara bedą ;) nie wiem jak jakościowo bo tak do doopy mam ten monitor że tu to wogóle nic nie widze.... wszystko 5x ciemniejsze a monitor rozjaśniony na maxa :angryy::angryy: Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 idziemy na jagody... czarne jagody :siara::siara: w Fak Donalds spotkajmy sieeee :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :razz::razz:widziałam wielkiego czarnego Pana PSA :loveu:, Czerwonego Kapturka :grins: i drzewo łyżkowe :diabloti: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :razz::razz:myślałam że to bucik :pa to drwa do kominka ;) http://images6.fotosik.pl/191/d2857d53418a61e6.jpg Quote
Recommended Posts