apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 clockwork napisał(a):JUŻ NIE.... koszmar się skończył :multi::multi: teraz pod skrzydłami AMIKAT i SOSdlazwierząt sunia będzie,wyleczona, zadbana i jak nowa:loveu: ino domek potrzebny :roll:Wiem że domek potrzebny:roll: Na pewno znajdziecie najodpowiedniejszy z odpowiednich;) Quote
Gonitwa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='clockwork']KURGAN!!!!!:multi::multi::multi: AVE!!! :diabloti: Poszło smsem do pracy-niech sie chopak cieszy;) Szczęśliwam że dobcia bezpieczna:loveu::loveu: Może chcecie teraz interwencje u mnie zrobić? Bo zaraz nie będzie co zbierać z tych moich burków:angryy: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :-(:-(:-( masakra...........i to "cywilizowany" człowiek w dodatku z miasta.........:angryy::angryy::angryy: bidna psinka, dobrze że to co najgorsze juz za nią gratki babki!!!! Madzia...............aleś się farbła na tygrysa:razz::razz: no no no Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A czemu tu się nic nie zadziało od mojej ostatniej wizyty:hmmmm:Nie rozumiem:niewiem: Madzia zepsułaś się?:roll: A tak poza tym to Dzień kolejny nastał:multi: Quote
clockwork Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 ni ma mie bo ja nadal wyprowadzam sie ze sklepu- pakuje ... woże :grab: a wczoraj w nocy skasowały nas policajdy za psa bez smyczy :grins: i klocuś skoczył panu do okienka bo chciał dać buziaczka :loveu::loveu::roll: -dlaczego pies bez smyczy?? -bo nikogo na ulicy nie ma :roll: -niech sie pani nie martwi, nikogo nie ma ale na straż zaraz ktoś zadzwoni- i 200-250 dostaniecie... Co to za rasa?? -YORCZEK :grins: -wyrosło sie pieskowi :evil_lol: -no troszke nas oszukano ;) -kłamie pani- yorczek by tu darł kopare i chciał by mi wypruć wnętrzności :cool1: czy on jest agresywny?? -panowie z policji którzy zaprosili psa mego na testy mówili żepies jest super :siara::siara: blablabla hahaha hihihi.... 07 zgłoś sie- prosze o sprawdzenie osoby: ......... -sprawdzono- nie notowana.... No więc proszę Panią- nie puszczajcie pieska bo szkoda kaski ;)i uważajcie na staraż wiejską bo oni nie popuszczą tak wiem ogólnie ostatni raz puszczamy luzem bo obawiamy sie o życie psa przy tych zaczepnych dokostkowych pożyczyłam panom spokojnej pracy i poszlim ;) Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='clockwork']ni ma mie bo ja nadal wyprowadzam sie ze sklepu- pakuje ... woże :grab: a wczoraj w nocy skasowały nas policajdy za psa bez smyczy :grins: i klocuś skoczył panu do okienka bo chciał dać buziaczka :loveu::loveu::roll: -dlaczego pies bez smyczy?? -bo nikogo na ulicy nie ma :roll: -niech sie pani nie martwi, nikogo nie ma ale na straż zaraz ktoś zadzwoni- i 200-250 dostaniecie... Co to za rasa?? -YORCZEK :grins: -wyrosło sie pieskowi :evil_lol: -no troszke nas oszukano ;) -kłamie pani- yorczek by tu darł kopare i chciał by mi wypruć wnętrzności :cool1: czy on jest agresywny?? -panowie z policji którzy zaprosili psa mego na testy mówili żepies jest super :siara::siara: blablabla hahaha hihihi.... 07 zgłoś sie- prosze o sprawdzenie osoby: ......... -sprawdzono- nie notowana.... No więc proszę Panią- nie puszczajcie pieska bo szkoda kaski ;)i uważajcie na staraż wiejską bo oni nie popuszczą tak wiem ogólnie ostatni raz puszczamy luzem bo obawiamy sie o życie psa przy tych zaczepnych dokostkowych pożyczyłam panom spokojnej pracy i poszlim ;) he he he:cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='clockwork']ni ma mie bo ja nadal wyprowadzam sie ze sklepu- pakuje ... woże :grab: a wczoraj w nocy skasowały nas policajdy za psa bez smyczy :grins: i klocuś skoczył panu do okienka bo chciał dać buziaczka :loveu::loveu::roll: -dlaczego pies bez smyczy?? -bo nikogo na ulicy nie ma :roll: -niech sie pani nie martwi, nikogo nie ma ale na straż zaraz ktoś zadzwoni- i 200-250 dostaniecie... Co to za rasa?? -YORCZEK :grins: -wyrosło sie pieskowi :evil_lol: -no troszke nas oszukano ;) -kłamie pani- yorczek by tu darł kopare i chciał by mi wypruć wnętrzności :cool1: czy on jest agresywny?? -panowie z policji którzy zaprosili psa mego na testy mówili żepies jest super :siara::siara: blablabla hahaha hihihi.... 07 zgłoś sie- prosze o sprawdzenie osoby: ......... -sprawdzono- nie notowana.... No więc proszę Panią- nie puszczajcie pieska bo szkoda kaski ;)i uważajcie na staraż wiejską bo oni nie popuszczą tak wiem ogólnie ostatni raz puszczamy luzem bo obawiamy sie o życie psa przy tych zaczepnych dokostkowych pożyczyłam panom spokojnej pracy i poszlim ;) :roflt::roflt::roflt: Yorczek :) kieszonkowy :diabloti::diabloti::diabloti: cześć :loveu::loveu::multi: Quote
lolka75 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 nie wierze wlasnym okom.... madre policjanty:crazyeye: Cmokaski Tygrysku:loveu: Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']A czemu tu się nic nie zadziało od mojej ostatniej wizyty:hmmmm:Nie rozumiem:niewiem: Madzia zepsułaś się?:roll: A tak poza tym to Dzień kolejny nastał:multi: Madzialenka czeka na swoje 2/3 muska :grins: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Alicja']Madzialenka czeka na swoje 2/3 muska :grins:No to się już chyba doczekała co, jeszcze was tam nie ma:razz: Quote
clockwork Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='apple']No to się już chyba doczekała co, jeszcze was tam nie ma:razz: SOM :grins: :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='clockwork']SOM :grins: :eviltong::eviltong: No to Hip Hip Huuuura:multi:- cały musk w komplecie- buziam wszystkie:loveu: Quote
basia bonnie Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cześć i czołem, kluski bez rosołu:loveu: Wpadłam zapytać czy kaska za płytkę już przyszła?:cool3: :loveu: EDIT:ale ze mnie gapa:evil_lol: Właśnie się zorientowałam, że był listonosz:multi: Płytka booska:loveu::loveu::loveu: Dziękuje bardzo:multi: kto nie kupił niech żałuje!;) Quote
zuzolandia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 witej panno upss wlascicielko nowego psioka yoreczkowatego olbrzymiastego blacken hihihihihihihhi Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 a Klocek znów musi się bawić tym zepsutym gumowym gryzaczkiem :roll: ajjjjć do czego to podobne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Toż to zacięta walka była:crazyeye::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/247/6bcd803d154a5ba2.jpg A wy już nie peplajcie ino choćta tu do nas:razz: Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 chwilunia luziku to se wpadłam do sia....:grins: dziękuję że mnie odwiedzacie chociaż Wy bo ja nie mam czasu :roll::diabloti: oświadczm że psiak Dog De Bordowy o którego negocjowałam o oddanie z tego centrum handlowego- jedzie dziś do domciu bordogomaniaczki do Krakowa... :multi::multi::multi: chłopczyna okazuje się że jeżeli książeczke ma od zawsze to ma..... 12 lat :crazyeye::crazyeye: ewenement w grupie Bordogów..... ale ma problemy zdrowotne :shake: będzie pod opieką lekarzy i ma zagwarantowane może już ostatnie miesiące... w cieplutkim domciu na kanapce :loveu::loveu::loveu: a to mój OSTATNI :grins: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110851 też ma szanse na dom w Krakowie.... ja nie wiem... wszystkie psy jadą do Krakowa :hmmmm: ... skąd tam w tym Krakał tyle domciów??? :crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts