clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a):A ja siem nie przywitałam :grins: ' Witam Cię w twoim blogasku :loveu::loveu::loveu:..............:evil_lol::evil_lol: aaaaha.. też sie nie przywitałam..... Witam SIE w swoim blogasku :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A ja siem nie przywitałam :grins: ' Witam Cię w twoim blogasku :loveu::loveu::loveu:..............:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):w doope nie kcem ... :shake::shake::roll: to ostatnia :roll: Toś mnie rozbawiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko japkowa... tęskniłam za cia i ichnia tysz :loveu::loveu:Jooooo tyż baaardzo Quote
BoJa2 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dołanczam do WITAJĄCYCH SIĘ:lol::lol::lol::lol::multi: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 agbar napisał(a):to ja witam Was i sie:diabloti: BoJa napisał(a):Dołanczam do WITAJĄCYCH SIĘ:lol::lol::lol::lol::multi: witających SIĘ całuję :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 cze to ja wpadłam na chwilkę fotki pooglądałam......... poczytałam jakie Wy niedogomaniackie jesteście :diabloti::diabloti::diabloti: no to pa Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 BeaC napisał(a):cze to ja wpadłam na chwilkę fotki pooglądałam......... poczytałam jakie Wy niedogomaniackie jesteście :diabloti::diabloti::diabloti: no to pa jakie fotki?? :crazyeye: kaś ty je znalazła :crazyeye::crazyeye::cool1: no to Ci Pa! apple napisał(a):Uuuuu ale się całuśnie zrobiło:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a)::obrazic:.................. fochmenka :loveu::loveu: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):witających SIĘ całuję :loveu::loveu:Uuuuu ale się całuśnie zrobiło:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a):A ja siem nie przywitałam :grins: ' Witam Cię w twoim blogasku :loveu::loveu::loveu:..............:evil_lol::evil_lol: :obrazic:.................. Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a)::obrazic:..................No masz i Ala się sfochała, przerąbane:roll: Quote
Gonitwa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witam się ja ;) Ale ubaw-staram się o robotę w zoologicznym;) Quote
lolka75 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kudlaty odprawiony ......to teraz Madziusiu usiadz na swojej chudzienkiej doopce i odpocznij. Pazurki wypiluj, pomaluj na roz:diabloti:.... zrob sobie zielonej herbatki.... wez dobra ksiazke do reki i oddaj sie blogiemu relaksowi:loveu:. No i oczywiscie fotki rob bo juz zapomnialam jak Klocus przecudny wyglada:placz: Quote
agbar Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kudlaty odprawiony..lachony oblewaja:diabloti:KWM:loveu: Quote
lolka75 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a)::hand: :loveu::loveu::loveu: posluchala i sie chyba relaksuje:loveu: Quote
Medorowa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):[SIZE=5]QDŁACZ JEDZIE DO DOMCIU!!!! :multi::multi::multi::loveu: Się cieszę niezmiernie:lol: Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No Madzialena ja wiem ze po Qudłaczku zajmujesz się ta Dobcią ale zajrzyj no choć na chwilkę;) Quote
clockwork Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 zaglądam na chwilkę.... nie dobcią się nie zajmuję jako tako- poprosiłam o wsparcie dobkomaniaczki, bo ja absolutnie nie jestem w stanie jej pomóc....dziś dobka chyba pojedzie do Katowic do hotelu i pod opieke weta... a jutro ide na rozmowe do szefa kompleksu handlowego... nie nie, nie w sprawie pracy :roll: a w sprawie..... psa :roll::diabloti: ma na posesji Doga de Bordo... w masakrycznym stanie:-( dziewczyny z Bordogów wezmą go pod swoje skrzydła jeżeli ten wyrazi zgode :roll: to OSTATNI pies :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts