lolka75 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):kolczyk zniknął w otchłani.... wodospadu:roll::roll::evil_lol: sorki że mnie nie ma ale ruszam ze sprawą jastrzębskiego schronu z TOZem spoza układów.... WAS TEZ PODAM :diabloti: dziś odmówiono wydania psa bo... cytuję "odgórny zakaz wydawania psów do adopcji, bo boxy pustoszeją" :crazyeye::crazyeye: no to pa... ide działac dalej :loveu::loveu::loveu: to przechodzi ludzkie pojecie:crazyeye:.... to kpiny jakies:shake: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Pandisia napisał(a):Magda chyba sobie żartujesz :crazyeye: z czym..... że kolczyk spłynął ze sciekami?? serio serio :loveu::loveu: czytałaś co dzieje sie w jastrzębskim schronie??? 2 lata walcze o te psy a oni walczą ze mną... nie dla dobra psów... ale po to żeby nam pokazać że żaden dupek im nie podskoczy..... schron chce przejąć jakiś radny, planuje tam otworzyć ubojnie ... mam nadzieje że nie psów... dlatego jeszcze na koszt miasta dostosowuje do wymogów- szambo, kanalizacja..... itp. za rok w Jastrzębiu ma nie być schroniska :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ale są osoby które to co robi i robiła Magda mają za nic :cool1: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Alicja napisał(a):ale są osoby które to co robi i robiła Magda mają za nic :cool1: ba są osoby które twierdzą że w schronie jest wszystko ok. ino pan z porannej zmiany miał zły humor :cool1: po południu by pies poszedł :roll: pies miał szanse dziś jechać do DT do Warszawy- oby kolejna okazja szybko sie trafiła a pies nie znikł :-( życie jest piękne a ludzie naiwni :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):ba są osoby które twierdzą że w schronie jest wszystko ok. ino pan z porannej zmiany miał zły humor :cool1: po południu by pies poszedł :roll: pies miał szanse dziś jechać do DT do Warszawy- oby kolejna okazja szybko sie trafiła a pies nie znikł :-( życie jest piękne a ludzie naiwni :loveu::loveu::loveu: tak ....a mi ze nikt braw nie bije i nie woła brawo ....to wychodzi na to ze nic nie robię :roll:bo jak można coś robić dla KOGOŚ a nie dla SIEBIE :hmmmm: :razz::razz:nawet mi się ostatnio dostało ze stoje i se patrze jak psiaki cierpią :cool1: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Gonitwa napisał(a):Madziu złota-podziwiam Cię, tyś mą idolką;) chesz autograf??? :razz::razz::diabloti: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Gonitwa napisał(a):Chcem, chcem! dupa!!!! nie dostaniesz bo bedziesz nim handlować :diabloti::eviltong: Quote
Gonitwa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):dupa!!!! nie dostaniesz bo bedziesz nim handlować :diabloti::eviltong: :placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :hand: dobranoc ....już lezę do wyrka ;)....szybciej bedzie wtorek :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bereczek już .... ;)poniedziałkowo :loveu::multi::loveu: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witaj Madzialenko po weekendowo:loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 KLocuszki wstawajta:multi::loveu:.....jakie piekne slonko za oknem:loveu: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz w morde to oni muszą mieć jakieś super hiper działania i akcje adopcyjne i w ogóle - boszzz biedne schronisko :placz: boksy pustoszeją :placz: jakże to tak - nie ma przepełnienia???? no to dobrze, że zakazali wydawać!!!! trzeba odłowić znowu masę psów i zagęścic w schronie!!!!! :angryy::angryy::angryy: qrwa brak słów :shake: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz w morde to oni muszą mieć jakieś super hiper działania i akcje adopcyjne i w ogóle - boszzz biedne schronisko :placz: boksy pustoszeją :placz: jakże to tak - nie ma przepełnienia???? no to dobrze, że zakazali wydawać!!!! trzeba odłowić znowu masę psów i zagęścic w schronie!!!!! :angryy::angryy::angryy: qrwa brak słów :shake: Waszko najgorsze jest to , ze osoby niby bezpośrednio zainteresowane stwierdziły że NIC się takiego nie stało ......:roll:....ze niby wszystko oki :diabloti: Quote
clockwork Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 :sweetCyb:TUUUUUUUUU :sweetCyb:mam w ci.ul roboty :flaming: kiedyś tu wróce :ylsuper::ylsuper: to pisałam JA :grins: Wasza idolka.... bożyszcze tłumów :diabloti: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :pwiem wiem pakujesz wyprawkę dla Qdłaczka i pakujesz się na DT do Luizy ;) Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [SIZE=5]QDŁACZ JEDZIE DO DOMCIU!!!! :multi::multi::multi::loveu: [SIZE=3]no i mówiłam... to ostatni pies.... którym sie zajmuję :roll: kłamałam ....:roll::diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110579 Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A sces dostać po doopie :razz::razz: no taaaaa .......na pieszczoty też se cza zasłużyć :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a):A sces dostać po doopie :razz::razz: no taaaaa .......na pieszczoty też se cza zasłużyć :diabloti::diabloti: w doope nie kcem ... :shake::shake::roll: apple napisał(a):Czeeee Madzia :loveu:widzę że te bidy same pchają Ci się w ręce - nie ma rady to twoje powołanie chyba;) to ostatnia :roll: witanko japkowa... tęskniłam za cia i ichnia tysz :loveu::loveu: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 clockwork napisał(a):[SIZE=5]QDŁACZ JEDZIE DO DOMCIU!!!! :multi::multi::multi::loveu: [SIZE=3]no i mówiłam... to ostatni pies.... którym sie zajmuję :roll: kłamałam ....:roll::diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110579 Czeeee Madzia :loveu:widzę że te bidy same pchają Ci się w ręce - nie ma rady to twoje powołanie chyba;) Quote
Recommended Posts