Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
kolczyk zniknął w otchłani.... wodospadu:roll::roll::evil_lol:

sorki że mnie nie ma ale ruszam ze sprawą jastrzębskiego schronu z TOZem spoza układów.... WAS TEZ PODAM :diabloti:
dziś odmówiono wydania psa bo... cytuję

"odgórny zakaz wydawania psów do adopcji, bo boxy pustoszeją" :crazyeye::crazyeye:

no to pa... ide działac dalej :loveu::loveu::loveu:

to przechodzi ludzkie pojecie:crazyeye:.... to kpiny jakies:shake:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Pandisia napisał(a):
Magda chyba sobie żartujesz :crazyeye:

z czym..... że kolczyk spłynął ze sciekami??

serio serio :loveu::loveu:

czytałaś co dzieje sie w jastrzębskim schronie???
2 lata walcze o te psy a oni walczą ze mną... nie dla dobra psów... ale po to żeby nam pokazać że żaden dupek im nie podskoczy.....

schron chce przejąć jakiś radny, planuje tam otworzyć ubojnie ... mam nadzieje że nie psów... dlatego jeszcze na koszt miasta dostosowuje do wymogów- szambo, kanalizacja..... itp.

za rok w Jastrzębiu ma nie być schroniska :angryy::angryy::angryy:

Posted

Alicja napisał(a):
ale są osoby które to co robi i robiła Magda mają za nic :cool1:

ba są osoby które twierdzą że w schronie jest wszystko ok. ino pan z porannej zmiany miał zły humor :cool1: po południu by pies poszedł :roll:
pies miał szanse dziś jechać do DT do Warszawy- oby kolejna okazja szybko sie trafiła a pies nie znikł :-(

życie jest piękne a ludzie naiwni :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
ba są osoby które twierdzą że w schronie jest wszystko ok. ino pan z porannej zmiany miał zły humor :cool1: po południu by pies poszedł :roll:
pies miał szanse dziś jechać do DT do Warszawy- oby kolejna okazja szybko sie trafiła a pies nie znikł :-(

życie jest piękne a ludzie naiwni :loveu::loveu::loveu:

tak ....a mi ze nikt braw nie bije i nie woła brawo ....to wychodzi na to ze nic nie robię :roll:bo jak można coś robić dla KOGOŚ a nie dla SIEBIE :hmmmm:

:razz::razz:nawet mi się ostatnio dostało ze stoje i se patrze jak psiaki cierpią :cool1:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz w morde to oni muszą mieć jakieś super hiper działania i akcje adopcyjne i w ogóle - boszzz biedne schronisko :placz: boksy pustoszeją :placz: jakże to tak - nie ma przepełnienia???? no to dobrze, że zakazali wydawać!!!! trzeba odłowić znowu masę psów i zagęścic w schronie!!!!! :angryy::angryy::angryy:

qrwa brak słów :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:osz w morde to oni muszą mieć jakieś super hiper działania i akcje adopcyjne i w ogóle - boszzz biedne schronisko :placz: boksy pustoszeją :placz: jakże to tak - nie ma przepełnienia???? no to dobrze, że zakazali wydawać!!!! trzeba odłowić znowu masę psów i zagęścic w schronie!!!!! :angryy::angryy::angryy:

qrwa brak słów :shake:

Waszko najgorsze jest to , ze osoby niby bezpośrednio zainteresowane stwierdziły że NIC się takiego nie stało ......:roll:....ze niby wszystko oki :diabloti:

Posted

:sweetCyb:TUUUUUUUUU :sweetCyb:mam w ci.ul roboty :flaming: kiedyś tu wróce :ylsuper::ylsuper:

to pisałam JA :grins: Wasza idolka.... bożyszcze tłumów :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
A sces dostać po doopie :razz::razz:

no taaaaa .......na pieszczoty też se cza zasłużyć :diabloti::diabloti:

w doope nie kcem ... :shake::shake::roll:

apple napisał(a):
Czeeee Madzia :loveu:widzę że te bidy same pchają Ci się w ręce - nie ma rady to twoje powołanie chyba;)

to ostatnia :roll:

witanko japkowa... tęskniłam za cia i ichnia tysz :loveu::loveu: