lolka75 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):no co ty... ćpasz że chcesz kolca na karku???? to ino wykolejeńcy se robią :diabloti::diabloti::evil_lol: kolec na karku?? chyba boli??:roll: i dlugo sie goi?? kurcze cos mi ciezko sobie wyobrazic Alicja napisał(a):a ja trzymam psa na 4 piętrze na metrażu 48 m2 i bez windy :placz::placz::placz:zara przyjdzie TOZ i mi go zabierze :mad: :crazyeye:to ja do Cia Alcia nie przyjade bo sie boje wysokosci i musialabym zawsze w srodku pokoju stac:shake:............:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 lolka75 napisał(a):kolec na karku?? chyba boli??:roll: i dlugo sie goi?? kurcze cos mi ciezko sobie wyobrazic taki kolec :grins: :crazyeye:to ja do Cia Alcia nie przyjade bo sie boje wysokosci i musialabym zawsze w srodku pokoju stac:shake:............:oops::evil_lol: ale ja mam okna :diabloti:...zasłonie i zasune roletami :diabloti: Quote
lolka75 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ja sie tak zastanawiam......Magdzie to tatoo robili i jakos poszlo:roll:...ale kto i jak jej kolce powsadzal:diabloti:...to dla mnie trudne do ogarniecia umyslem:evil_lol: Quote
agbar Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):żonkila.... ja stałam po 2 stronie aparatu :grins: POŁKNĘŁAM KOLCZYKA!!!!!:placz::placz::placz: Dilerowa!!!!! czy malinka połknięta przez Dilera..... jak wyszła do światła była cała??? :roll::roll: Nie wiem czy cie pociesze ale ....nie byla cala:cool1: Czy naprawde u ciebie taki glod panuje ze musisz jesc kolczyki:shake::roll: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):Nie wiem czy cie pociesze ale ....nie byla cala:cool1: Czy naprawde u ciebie taki glod panuje ze musisz jesc kolczyki:shake::roll: bo My oszczędzamy na kupno domku :roll:wspólnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale najpierw założymy se fundacje chyba :hmmmm: Quote
agbar Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):bo My oszczędzamy na kupno domku :roll:wspólnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale najpierw założymy se fundacje chyba :hmmmm: proponuje najpierw fundacje:diabloti: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):proponuje najpierw fundacje:diabloti: tak też zrobimy ......a potem My bedziemy panie Prezes i Vice ....a kasa popłynie :roll:...ja będę Vice :p Quote
agbar Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a): tak też zrobimy ......a potem My bedziemy panie Prezes i Vice ....a kasa popłynie :roll:...ja będę Vice :p a ja bede skarbnikiem:grins: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Gonitwa napisał(a):A weźmiecie mnie do siebie? i moje futra też? gupiaaa albo fundacja albo futra :evil_lol::evil_lol: wpłacajcie pieniążki konto czynne... na utrzymanie zarządu :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
agbar Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):gupiaaa albo fundacja albo futra :evil_lol::evil_lol: wpłacajcie pieniążki konto czynne... na utrzymanie zarządu :eviltong::eviltong::diabloti: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! wplacajcie :mdleje: pieniazki :mdleje:..mialas mi przypomniec:mad: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):gupiaaa albo fundacja albo futra :evil_lol::evil_lol: wpłacajcie pieniążki konto czynne... na utrzymanie zarządu :eviltong::eviltong::diabloti: no taaaaa zarząd musi za coś żyć :diabloti: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! wplacajcie :mdleje: pieniazki :mdleje:..mialas mi przypomniec:mad: ups... zapomniałam??? miałaś mi przypomnieć że mam ci przypomniec :roll::cool1: Quote
agbar Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):ups... zapomniałam??? miałaś mi przypomnieć że mam ci przypomniec :roll::cool1: to ci wlasnie przypominam:diabloti:zebys nie zapomniala ze masz mi przypomniec zebym nie zapomniala:roll: Quote
Gonitwa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 W sumie racja, futra do schroniska, a co!:diabloti: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zaglądłam se tutaj .....:grins: masz wiadomość na GG :roll: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):no co ty... ćpasz że chcesz kolca na karku???? to ino wykolejeńcy se robią :diabloti::diabloti::evil_lol: ja nie jestem wykolejeńcem :placz::placz::placz::placz: cześć pożeraczu kolczyków :multi::multi::loveu: Quote
Gonitwa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 I ja zaglądłam, i ja, i ja! Ekhm.. Jak kolczyk żołądkowy? Pan RRRRR nie chce się odezwać bo mówi, że nie wie co pisać.... Zdjęć z kurwikami w oczach wczoraj szukał ale nie znalazł-ale obiecał że zrobi;) Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Gonitwa napisał(a): Ekhm.. Jak kolczyk żołądkowy? już chyba hemoroidowy :grins: Quote
lolka75 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Czesc Madziusia:loveu:...czy kolczyk juz zobaczyl swiatlo dzienne??:roll:..........:evil_lol: Quote
ice_t Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 hejka, jak tam zakolczykowany hemoroid?? oddał juz kolczyka??:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 kolczyk zniknął w otchłani.... wodospadu:roll::roll::evil_lol: sorki że mnie nie ma ale ruszam ze sprawą jastrzębskiego schronu z TOZem spoza układów.... WAS TEZ PODAM :diabloti: dziś odmówiono wydania psa bo... cytuję "odgórny zakaz wydawania psów do adopcji, bo boxy pustoszeją" :crazyeye::crazyeye: no to pa... ide działac dalej :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 clockwork napisał(a):kolczyk zniknął w otchłani.... wodospadu:roll::roll::evil_lol: sorki że mnie nie ma ale ruszam ze sprawą jastrzębskiego schronu z TOZem spoza układów.... WAS TEZ PODAM :diabloti: dziś odmówiono wydania psa bo... cytuję "odgórny zakaz wydawania psów do adopcji, bo boxy pustoszeją" :crazyeye::crazyeye: no to pa... ide działac dalej :loveu::loveu::loveu: :hmmmm: Madziu ....przecież nic się nie stało :grins: to tylko nam oszołomom wydaje się to nienormalne :razz::razz:....w Jebiu jest .....Ciechocinek vel Baden - Baden :diabloti: herbatko ;)Rudzia jużpojechała do domku ;) Quote
Recommended Posts