Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 clockwork napisał(a):boberek :scared: :hmmmm: żółwik :grins: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ;)dałabyś jakąś foteckę z wizytu u Beni :grins: do mła tysz :loveu: Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ano... poznały my dogomaniaczke z Jastrzębia BenieBe ;) kupiła obróżke z bazarku z dowozem do domu :evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: 12 fot żeby nie było... Ala ukradnij se ;) Quote
clockwork Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 za jakiś tydzień powinno mnie być już tu i tam :roll: więcej..... :hand: Quote
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :multi::multi::multi:zaraz ukrandnę :loveu::loveu::loveu: o dżisys jakie Benia ma słodziaki w domeczku :loveu::loveu:i córcie tysz koffane ;) Quote
ATLANTYDA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wiem że się powtarzam ale sie zacukałam z wrażenia :-o:-o Ło matko i córko jakie cudne bordosie :crazyeye::crazyeye:i ście sie wyciumali :loveu::loveu::loveu:. Całe stadko cudne :eviltong::loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :hmmmm: no byłaś u Mnie z apelem ..... cho na kawe ......a TY Cię nie ma :roll:.....Przyjszłam :grins: se z samego rańca :roll: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 oks przeleciałam wszystkie CHYBA blogasy zajęło mi to bagatela 5 godzin..... na swój już nie mam czasu :mdleje: CZE DZIOŁSZKI... Quote
Gonitwa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 A nie widziałam Cię u Się.... Siemanko Klockowa:) Quote
jonQuilla Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 widziałam drugi raz foteczki :) :) rudasy prześliczne....zresztą wszystkie piesy fajne :) a czemu Madziu jesteś tylko na jednej fotce :mad::mad: grzeszysz dziewcze :) cześć :loveu::multi: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 żonkila.... ja stałam po 2 stronie aparatu :grins: POŁKNĘŁAM KOLCZYKA!!!!!:placz::placz::placz: Dilerowa!!!!! czy malinka połknięta przez Dilera..... jak wyszła do światła była cała??? :roll::roll: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):żonkila.... ja stałam po 2 stronie aparatu :grins: POŁKNĘŁAM KOLCZYKA!!!!!:placz::placz::placz: Dilerowa!!!!! czy malinka połknięta przez Dilera..... jak wyszła do światła była cała??? :roll::roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.......teraz musisz na sitko :roll: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Gonitwa napisał(a):Gdzież Ty go miała, żeś go połknęła? no miałam w wardze... tera mam w żoładku... niebawem w okrężnicy :roll::roll: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):no miałam w wardze... tera mam w żoładku... niebawem w okrężnicy :roll::roll: a potem zakolczykowany hemoroid :roll: Quote
Gonitwa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ej weź mnie nie strasz kobieto! Ja nie chcę mieć kolczyka w żołąku...:( Na karku chcę, ale nie w żołądku... Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Gonitwa napisał(a):Ej weź mnie nie strasz kobieto! Ja nie chcę mieć kolczyka w żołąku...:( Na karku chcę, ale nie w żołądku... no co ty... ćpasz że chcesz kolca na karku???? to ino wykolejeńcy se robią :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):a potem zakolczykowany hemoroid :roll: :roll::roll::roll: skąd wiesz???? :roll::roll: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a)::roll::roll::roll: skąd wiesz???? :roll::roll: :roll:.........:oops::oops::oops::oops:...................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):no co ty... ćpasz że chcesz kolca na karku???? to ino wykolejeńcy se robią :diabloti::diabloti::evil_lol: Oczywiście, przecież nic innego nie robię. O przepraszam, nad psami się znęcam, trzymając je w ciepłym bloku..:eviltong: Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Gonitwa napisał(a):Oczywiście, przecież nic innego nie robię. O przepraszam, nad psami się znęcam, trzymając je w ciepłym bloku..:eviltong: a ja trzymam psa na 4 piętrze na metrażu 48 m2 i bez windy :placz::placz::placz:zara przyjdzie TOZ i mi go zabierze :mad: Quote
Recommended Posts