clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)poczekaj ze zjadaniem świeczek ....mam pokomunijna od kuby ......;)poświęcona i treściwsza :angryy::diabloti::angryy::diabloti::angryy::diabloti::angryy::diabloti: Mały Korsiak a taki fajtułapa wygląda:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tjaaa... a jak leciał na boczki- phi! idzie, idzie.. pac na doopke.. podnosi sie i bęc.. :evil_lol: a jak płakał :placz: do mamci tęsknił :-( Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a):tjaaa... a jak leciał na boczki- phi! idzie, idzie.. pac na doopke.. podnosi sie i bęc.. :evil_lol: a jak płakał :placz: do mamci tęsknił :-(:roll:bo on chyba maleńki taki .....ale fajnie okrągluśki:loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a): JACY ONI PODOBNI:-o KLOCUŚ TUTAJ TEŻ MIAŁ JAKIEŚ 7-8 TYGODNI. UCHI MAJĄ TAKIE SAME ALBO MI SIĘ ZDAJE ?? clockwork napisał(a):a dziś nawiedził mnie w sklepie morderca :diabloti: pamiętam Klocka w tym wieku (7tyg.) :loveu: MIODZIO TEN MALUCH:loveu: TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE ŻE WASZ PSIAK CZEKA NA WAS:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 o rany jaki zajebisty bandycki pies :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agnes1 napisał(a):MIODZIO TEN MALUCH:loveu: TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE ŻE WASZ PSIAK CZEKA NA WAS:evil_lol:no cioteczka daj ludzieńkom popracować;) Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 agnes1 napisał(a):MIODZIO TEN MALUCH:loveu: TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE ŻE WASZ PSIAK CZEKA NA WAS:evil_lol: pies pewnie śpi po weekendzie, a ja czekam na Pawcia, i towar zamawiam, a Pawcio przygotowuje sprzęt do sterylizacji, i jeszcze jakieś 40 min. :razz: Vectra napisał(a):o rany jaki zajebisty bandycki pies :loveu: :loveu: :loveu: Klocuś tak samo wyglądał :loveu: Vectra myśle że to w sam raz pies dla ciebie... nie pragniesz?? Alicjarydzewska napisał(a):no cioteczka daj ludzieńkom popracować;) siostro- słuchaj tego głosu. :lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a):pies pewnie śpi po weekendzie, a ja czekam na Pawcia, i towar zamawiam, a Pawcio przygotowuje sprzęt do sterylizacji, i jeszcze jakieś 40 min. :razz:zamęczyły go czeskie suczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klocuś tak samo wyglądał :loveu: Vectra myśle że to w sam raz pies dla ciebie... nie pragniesz??zapomniałaś o weściku:cool1: siostro- słuchaj tego głosu. :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz masz mnie słuchać ;) Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Klockowa Klocek jest świetny bo.....czarny :diabloti: To blade na jednej z fot jest jakieś takie mdłe ;) Diabełak super i czytanie :multi: Ciekawe kto komu czytał swoją drogą :cool3: A ten osiołek jest poprostu przesmutny :roll: Quote
agnes1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 KLOCKOWA !! TWÓJ SIOSTRZENIEC BAWI SIĘ W FOTOGRAFA:cool3: POD PRZYMUSEM WKLEJAM 2-WIE FOTKI ZROBIONE PRZEZ NIEGO:evil_lol: ODKRĘCANIE BUTELEK POTEM ZGNIATANIE BUTELEK I GOTOWE- MOŻNA WYRZUCIĆ DO KOSZA:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a):Klockowa Klocek jest świetny bo.....czarny :diabloti: To blade na jednej z fot jest jakieś takie mdłe ;) Diabełak super i czytanie :multi: Ciekawe kto komu czytał swoją drogą :cool3: A ten osiołek jest poprostu przesmutny :roll: matko!! nic nie zrozumiałam :-o, które foty cytujesz?? kto jest mdły, a kto osioł... a kto baldy...??? :crazyeye: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 ŻEGNAM SIE!!! LECE PO PSIA!!! :placz::placz: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :multi::multi::multi:Klocuś zakład utylizacji butelek;) Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja już nie chce więcej szczeniaków .......... te co mam są niezniszczalne wiec trzeci to by mnie wywiezli w katanie ze zszytymi rękawami :diabloti: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):ja już nie chce więcej szczeniaków .......... te co mam są niezniszczalne wiec trzeci to by mnie wywiezli w katanie ze zszytymi rękawami :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oni cie czasem w nim nie odwieźli ze szpitala bo wytrzymać nie mogli;) Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oni cie czasem w nim nie odwieźli ze szpitala bo wytrzymać nie mogli;) to ffcale nie było śmieszne :obrazic: :eviltong: :diabloti: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oni cie czasem w nim nie odwieźli ze szpitala bo wytrzymać nie mogli;) Mnie się wydaje że ONi dodatkowo płacą Rafałowi żeby ją trzymał od NICh z daleka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ;)A ja w Blogu Klocusia pozwolę sobie złozyć Bartkowi -fotografowi życzonka urodzinowe :multi::multi::multi: Bartek -dużo zdrówka i spełnienia marzeń Quote
BeaC Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj Klockowa................uffffffffff.............porobiłam cytaty, ale już nie pamiętam co miałam napisać............................chyba wyrzuce subskrybcje twoją i Alki do śmieci.................bo we wtorek no nie moge.............od 7 nic nie robię w pracy tylko czytam ...............te wasze brednie..................ględzą i glądzą.........................masakra Quote
agnes1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)A ja w Blogu Klocusia pozwolę sobie złozyć Bartkowi -fotografowi życzonka urodzinowe :multi::multi::multi: Bartek -dużo zdrówka i spełnienia marzeń W imieniu Bartka bardzo dziękuję za życzonka:loveu: - byłaś pierwsza z życzonkami, nawet ja nie zdążyłam złożyć:angryy: A teraz cytuję słowa Bartka: Pzeciez ta pani mnie nie zna, to cemu mi składa zycenia..... ale i tak napis ze bardzo mi miło i ze dziękuje. Tak wiec jeszcze raz dziękuje. Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 BeaC napisał(a):Witaj Klockowa................uffffffffff.............porobiłam cytaty, ale już nie pamiętam co miałam napisać............................chyba wyrzuce subskrybcje twoją i Alki do śmieci.................bo we wtorek no nie moge.............od 7 nic nie robię w pracy tylko czytam ...............te wasze brednie..................ględzą i glądzą.........................masakra:mad:no wiesz co jak mogłaś tak choćby pomyśleć .......:placz::placz::placz: agnes1 napisał(a):W imieniu Bartka bardzo dziękuję za życzonka:loveu: - byłaś pierwsza z życzonkami, nawet ja nie zdążyłam złożyć:angryy: A teraz cytuję słowa Bartka: Pzeciez ta pani mnie nie zna, to cemu mi składa zycenia..... ale i tak napis ze bardzo mi miło i ze dziękuje. Tak wiec jeszcze raz dziękuje.:pjak nie zna ....foty widziała .....ciotka o szkodniku opowiada ....to zna;) Klockowa to jeszcze nawet tu nie zajrzała ....hmmmmmmm czyli fot dziś niet:cool1: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Klockowa to jeszcze nawet tu nie zajrzała ....hmmmmmmm czyli fot dziś niet:cool1: zajrzała :diabloti: fot niet :diabloti: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 clockwork napisał(a):zajrzała :diabloti: fot niet :diabloti: już wróciłaś :crazyeye: :crazyeye: a tak miło było , cicho :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 clockwork napisał(a):zajrzała :diabloti: fot niet :diabloti: :diabloti:jaka ty dziś zajedwabiście MIŁA:angryy::eviltong: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a):już wróciłaś :crazyeye: :crazyeye: a tak miło było , cicho :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:jaka ty dziś zajedwabiście MIŁA:angryy::eviltong: bo latam jak głupia... zusy, srusy, sklepy,... ani posurfować po dogo nie mam czasu :mad: Quote
Recommended Posts