Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)poczekaj ze zjadaniem świeczek ....mam pokomunijna od kuby ......;)poświęcona i treściwsza
:angryy::diabloti::angryy::diabloti::angryy::diabloti::angryy::diabloti:

Mały Korsiak a taki fajtułapa wygląda:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

tjaaa... a jak leciał na boczki- phi! idzie, idzie.. pac na doopke.. podnosi sie i bęc.. :evil_lol: a jak płakał :placz: do mamci tęsknił :-(

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
tjaaa... a jak leciał na boczki- phi! idzie, idzie.. pac na doopke.. podnosi sie i bęc.. :evil_lol: a jak płakał :placz: do mamci tęsknił :-(
:roll:bo on chyba maleńki taki .....ale fajnie okrągluśki:loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

JACY ONI PODOBNI:-o KLOCUŚ TUTAJ TEŻ MIAŁ JAKIEŚ 7-8 TYGODNI. UCHI MAJĄ TAKIE SAME ALBO MI SIĘ ZDAJE ??

clockwork napisał(a):
a dziś nawiedził mnie w sklepie morderca :diabloti: pamiętam Klocka w tym wieku (7tyg.) :loveu:

MIODZIO TEN MALUCH:loveu: TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE ŻE WASZ PSIAK CZEKA NA WAS:evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
MIODZIO TEN MALUCH:loveu: TYLKO NIE ZAPOMNIJCIE ŻE WASZ PSIAK CZEKA NA WAS:evil_lol:

pies pewnie śpi po weekendzie, a ja czekam na Pawcia, i towar zamawiam, a Pawcio przygotowuje sprzęt do sterylizacji, i jeszcze jakieś 40 min. :razz:

Vectra napisał(a):
o rany jaki zajebisty bandycki pies :loveu: :loveu: :loveu:

Klocuś tak samo wyglądał :loveu: Vectra myśle że to w sam raz pies dla ciebie... nie pragniesz??

no cioteczka daj ludzieńkom popracować;)

siostro- słuchaj tego głosu. :lol:

Posted

clockwork napisał(a):
pies pewnie śpi po weekendzie, a ja czekam na Pawcia, i towar zamawiam, a Pawcio przygotowuje sprzęt do sterylizacji, i jeszcze jakieś 40 min. :razz:zamęczyły go czeskie suczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Klocuś tak samo wyglądał :loveu: Vectra myśle że to w sam raz pies dla ciebie... nie pragniesz??zapomniałaś o weściku:cool1:

siostro- słuchaj tego głosu. :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzisz masz mnie słuchać ;)

Posted

Klockowa Klocek jest świetny bo.....czarny :diabloti: To blade na jednej z fot jest jakieś takie mdłe ;) Diabełak super i czytanie :multi: Ciekawe kto komu czytał swoją drogą :cool3:
A ten osiołek jest poprostu przesmutny :roll:

Posted

KLOCKOWA !! TWÓJ SIOSTRZENIEC BAWI SIĘ W FOTOGRAFA:cool3: POD PRZYMUSEM WKLEJAM 2-WIE FOTKI ZROBIONE PRZEZ NIEGO:evil_lol:
ODKRĘCANIE BUTELEK

POTEM ZGNIATANIE BUTELEK

I GOTOWE- MOŻNA WYRZUCIĆ DO KOSZA:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Klockowa Klocek jest świetny bo.....czarny :diabloti: To blade na jednej z fot jest jakieś takie mdłe ;) Diabełak super i czytanie :multi: Ciekawe kto komu czytał swoją drogą :cool3:
A ten osiołek jest poprostu przesmutny :roll:

matko!! nic nie zrozumiałam :-o, które foty cytujesz?? kto jest mdły, a kto osioł... a kto baldy...??? :crazyeye:

Posted

Vectra napisał(a):
ja już nie chce więcej szczeniaków ..........
te co mam są niezniszczalne wiec trzeci to by mnie wywiezli w katanie ze zszytymi rękawami :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oni cie czasem w nim nie odwieźli ze szpitala bo wytrzymać nie mogli;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a oni cie czasem w nim nie odwieźli ze szpitala bo wytrzymać nie mogli;)

to ffcale nie było śmieszne :obrazic: :eviltong: :diabloti:

Posted

Mnie się wydaje że ONi dodatkowo płacą Rafałowi żeby ją trzymał od NICh z daleka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Klockowa................uffffffffff.............porobiłam cytaty, ale już nie pamiętam co miałam napisać............................chyba wyrzuce subskrybcje twoją i Alki do śmieci.................bo we wtorek no nie moge.............od 7 nic nie robię w pracy tylko czytam ...............te wasze brednie..................ględzą i glądzą.........................masakra

Posted

;)A ja w Blogu Klocusia pozwolę sobie złozyć Bartkowi -fotografowi życzonka urodzinowe :multi::multi::multi:

Bartek -dużo zdrówka i spełnienia marzeń

W imieniu Bartka bardzo dziękuję za życzonka:loveu: - byłaś pierwsza z życzonkami, nawet ja nie zdążyłam złożyć:angryy: A teraz cytuję słowa Bartka: Pzeciez ta pani mnie nie zna, to cemu mi składa zycenia..... ale i tak napis ze bardzo mi miło i ze dziękuje. Tak wiec jeszcze raz dziękuje.

Posted

BeaC napisał(a):
Witaj Klockowa................uffffffffff.............porobiłam cytaty, ale już nie pamiętam co miałam napisać............................chyba wyrzuce subskrybcje twoją i Alki do śmieci.................bo we wtorek no nie moge.............od 7 nic nie robię w pracy tylko czytam ...............te wasze brednie..................ględzą i glądzą.........................masakra
:mad:no wiesz co jak mogłaś tak choćby pomyśleć .......:placz::placz::placz:

agnes1 napisał(a):
W imieniu Bartka bardzo dziękuję za życzonka:loveu: - byłaś pierwsza z życzonkami, nawet ja nie zdążyłam złożyć:angryy: A teraz cytuję słowa Bartka: Pzeciez ta pani mnie nie zna, to cemu mi składa zycenia..... ale i tak napis ze bardzo mi miło i ze dziękuje. Tak wiec jeszcze raz dziękuje.
:pjak nie zna ....foty widziała .....ciotka o szkodniku opowiada ....to zna;)

Klockowa to jeszcze nawet tu nie zajrzała ....hmmmmmmm czyli fot dziś niet:cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
już wróciłaś :crazyeye: :crazyeye: a tak miło było , cicho :evil_lol: :evil_lol:

:diabloti:jaka ty dziś zajedwabiście MIŁA:angryy::eviltong:

bo latam jak głupia... zusy, srusy, sklepy,... ani posurfować po dogo nie mam czasu :mad: