Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='jonQuilla']ajjjć bidny Klocuszek tak pokuty został.... mam nadzieję że wszystko dobrze i Pan weterynarz po prostu się nie zna i nie umie krwi pobierać u Klocusia ;) no i swoją drogą jeśli NORMALNE psy tak nie mają to kim do licha jest Klocek? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: bo Klocuś to jest ............Klocuś :grins: witajcie :multi::multi::loveu: berek Żonkilko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Madź wracaj z tej pracy i gadaj jak wyniki:razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 evaxon napisał(a):Madź wracaj z tej pracy i gadaj jak wyniki:razz::razz::razz::razz::razz: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 wróciłam... robie obiad :roll: dziś dowiedziałam się tylko telefonicznie- że mam sie nie martwić wyniki bardzo dobre :multi::multi: nie ma to jak pies z pseudohodowli na marketowej karmie- nic go nie ruszy :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmykam do garów....:cool1: pozdrawiam was wszystkie :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 noooo nasz mały dzielny Klocek:loveu: a co na obiada mamy:razz::cool3: Quote
clockwork Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='evaxon']noooo nasz mały dzielny Klocek:loveu: a co na obiada mamy:razz::cool3: smażeny syr , hranolki, salat & tatarska omaczka :grins: :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='clockwork']smażeny syr , hranolki, salat & tatarska omaczka :grins: :eviltong: yyyyyyyy... ten tego a schaba jakiego nie masz??:razz::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='evaxon']yyyyyyyy... ten tego a schaba jakiego nie masz??:razz::diabloti::evil_lol: :razz::razz:nie znasz się na gotowaniu :cool1:.....smażeny syr , hranolki, salat & tatarska omaczka:eating:...są najlepsiejsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='lolka75']hranolki- nie wiem co to...reszty sie domyslam frytki :grins: Quote
lolka75 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:nie znasz się na gotowaniu :cool1:.....smażeny syr , hranolki, salat & tatarska omaczka:eating:...są najlepsiejsze :loveu::loveu::loveu: hranolki- nie wiem co to...reszty sie domyslam Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hahaha dziołchy byscie po polskiemu pisaly i bym sie znała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://images6.fotosik.pl/181/02703b6531eab298.jpg WOW!!! rewelka!!! widać jak jej pyłek z łapek wypada :mdleje: :crazyeye: Super, że Klocusiowe wyniki są dobre :multi: a krew może być gęsta ze stresu - niektóre psy tak mają :niewiem: albo jak dość długo nie pił wody to też Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 PIERWSZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:diabloti::multi::roll: dzien dobry oznajmiam:grins: Quote
BeaC Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 .to ja będe druga..............niech tam ostatni będa pierwszymi kto to napisał???? :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :roll:se oznajmię , że wstałam 9.11 a so kto mi zabroni .....sześć Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']:roll:se oznajmię , że wstałam 9.11 a so kto mi zabroni .....sześć a na spacer z psem ty niedobra o 6 rano to co????:mad::diabloti: Quote
Kiłi Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Heloł Klocusiowe poforki:loveu: Super, że Klocek ma dobre wyniki;) Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']a na spacer z psem ty niedobra o 6 rano to co????:mad::diabloti: no so ty ...pogło cie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...teraz kawa , komp , kawa ......a z psem jak sie oporządzę :roll:jak będzie mu się chciało to powie :diabloti: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']no so ty ...pogło cie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...teraz kawa , komp , kawa ......a z psem jak sie oporządzę :roll:jak będzie mu się chciało to powie :diabloti: no kurna widzisz...taka pogieta jestem:cool1:pomieta nawet chyba:diabloti:musze sie wyprasowac:roll: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']no kurna widzisz...taka pogieta jestem:cool1:pomieta nawet chyba:diabloti:musze sie wyprasowac:roll: uważaj co byś się nie przypaliła:diabloti: ...i na wypustki uważaj :roll: Quote
lolka75 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 czesc Klocusie:loveu: Magda...ale Ty jestes pracowita laleczka:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 cześć Magdalenko :multi::loveu: super że Klocuś ma się dobrze :multi::multi: od trzymania kciuków aż mi one zsiniały ;) wymiziaj tego pseudohodowlanego, źle wychowywanego i karmionego przystojniaka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 berek... dzis powinnam sie wyprowadzić z lokalu- nie ma szans... coś mi ta robota nie idzie :roll: wyniki Kloca; strasznie wysokie GRA: ostatnia pozycja- cokolwiek to nie znaczy :roll: wet kazał sie nie martwic- powiedział nawet co to jest ale nie miałam czasu słuchac :roll::cool1: Quote
Recommended Posts