Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='jonQuilla']Klocek atakujący miłością to to co chciałabym przeżyć osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :p....nooo zazdraszczaj ...mamcia to zna z autopsji :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Alicja'] :p....nooo zazdraszczaj ...mamcia to zna z autopsji :loveu::loveu::loveu: mamcia jest zUa i tylko drażni ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
chalimala Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 alohaaa :D to ja ciotka chalimala :P po pierwsze JA NIE DUSILAM KLOCAAA :) TO ON PRÓBOWAL ZMIAŻDŻYĆ MNIE :d po drugie KLOCEK JEST REWELACYJNY!!!! mistrzostwo świata :) po trzecie cioteczko klockowa - kradnę foty :D superanckie :D bliskie spotkania 8 stopnia :evil_lol: jak mi moja mordercza amstaffka podrośnie i jak wparujemy tam do Was to obaczycie kto kogo dusic będzie :evil_lol: i kto kogo zacaluje na śmierć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide gotować kurczaki z ryżem... wziela se paniom niech je**e na nią :lol: Quote
chalimala Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pochwalę się jeszcze - dzis mi nitki z zęba wyciągli :D lalallalaa...moge pożądnie zęby umyć :D Quote
ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Hejo :multi::multi: http://images6.fotosik.pl/179/5956b6956a33009e.jpg po obejrzeniu tej fotki Michał (5 lat ) zapytał "a to co za potwór ?":evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze że Clocuś tego nie słyszał :diabloti::diabloti: Quote
chalimala Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Hejo :multi::multi: http://images6.fotosik.pl/179/5956b6956a33009e.jpg po obejrzeniu tej fotki Michał (5 lat ) zapytał "a to co za potwór ?":evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze że Clocuś tego nie słyszał :diabloti::diabloti: dobrze że to nie o mnie ;) mam nadzieje... dzieci to potfforki :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 chalimala napisał(a):dobrze że to nie o mnie ;) mam nadzieje... dzieci to potfforki :evil_lol: nie w stu procentach chodziło mu o Clocka :lol:,jeszcze dodał "Ale ma srasnom pasce":-o Quote
chalimala Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ATLANTYDA napisał(a): "Ale ma srasnom pasce":-o to też moglo bć o mnie... :roll: Quote
ATLANTYDA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 chalimala napisał(a):to też moglo bć o mnie... :roll: Gdyby obejrzał fotkę Twojego zasznórkowanego zęba to pewnie też by się przestraszył ale na tej Wyglądasz OK tak że bez stresu ;):lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='chalimala']to też moglo bć o mnie... :roll: Ha ha ha ........kolejna Cioteczka przepadająca za dziećmi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawa fotasy tej Twojej bandy :razz::razz: Quote
chalimala Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 fotki będą jutro gdyż siedze i piję winko z mamuchą, tatuchem, siostrzycą, wujciem i ciotuńcią :D lalalalalalalalaaa...winko bezalkoholowe ofkors ;) Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='chalimala']fotki będą jutro gdyż siedze i piję winko z mamuchą, tatuchem, siostrzycą, wujciem i ciotuńcią :D lalalalalalalalaaa...winko bezalkoholowe ofkors ;) :roll:...no taaaa ...przeca dogomaniacy tylko bezalkoholowe piją :evil_lol::evil_lol: ZAPRASZAM NA NASZE BAZARKI Z PODPISU NA QDŁACZKA Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 DZIEŃ DOBERECZEK :calus: przyszłam powiedzieć , że KTOŚ Nam podpierdasił słonko :placz::placz::placz: Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ono to suonko cheba jest troche u mnie....ale ino troche....:cool1: Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='agbar']Ono to suonko cheba jest troche u mnie....ale ino troche....:cool1: :cool1:...masz śledziki , masz suonko ...nie za dużo jak na 1/3 :roll: Quote
BeaC Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja']DZIEŃ DOBERECZEK :calus: przyszłam powiedzieć , że KTOŚ Nam podpierdasił słonko :placz::placz::placz: a tam podpierdzasił???? już jest rano tylko było badziewnie zaraz Wam przyslę........ (dmucha) nota bene daaaaaaaaawno w Opolu nie było wystawy z taką pogoda:crazyeye::crazyeye::crazyeye: zaraz robie zryw i idę na bulki:loveu::loveu::loveu: ale niepostrzyżenie muszę do pracy wrócić a cześć Madzia:loveu: Quote
agbar Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja'] :cool1:...masz śledziki , masz suonko ...nie za dużo jak na 1/3 :roll: i kawe mam jeszcze,i nienormalnego psa mam tez :grins: Quote
e.v.a Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja'] przyszłam powiedzieć , że KTOŚ Nam podpierdasił słonko :placz::placz::placz: u mnie grzeje jeszcze bardziej niz wczoraj:loveu::loveu: hooo do mnie All:multi: czesc czarnyszki:multi: Quote
teqquila Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witaj zpracowana Klockowa wpadlam Cie przywitac znaczy Was ;) Quote
chalimala Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 dzien dobry bardzo :) u nas wlasnie slonko świeci :D Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='chalimala']dzien dobry bardzo :) u nas wlasnie slonko świeci :D :multi::multi::multi:u NAS już też :loveu: Quote
Rybka_39 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja po spacerku, u nas słonko...no i tak wpadłam bo dano nie byłam...witamy się!:multi::multi: Już nawet nie mam zamiaruu nadrabiać bo by mi życia brakło:cool3: Quote
clockwork Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 bereczek wieczorek.... pczytałam... nie cytuje wszystkich z osobna... zaś jestem w biegu na Klockowym :placz::placz: za kare mam dla Was foteczki :diabloti: ino fotosik kradnie dziś foty , nie wiem czy dziś wyświetli wszystkie :mad::mad: dwóch sztuk Klocków :loveu::loveu: i kangur :diabloti: Quote
Recommended Posts