Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']buuhahahah.. to samo dziś powiedział Pawcio- że jakbysmy mieli dom i basen to ten głąb nie wyszedł by z wody- :splat::splat: aaa, nie!!!! on o krokodylu mówił :evil_lol::evil_lol:.. że siedziałby w wodzie i ino oczy jak krokodylowi byłoby widać :evil_lol:

a wogóle właśnie widze że wcześniej pisałaś... a dogo mieszało posty i ciem nie zauważyłam....

o niszczeniu drzewek....
to ten las gdzie trza slalomem chodzić żeby nie wleść w qpe, śmieci, butelki, śpiwory, ciuchy, majty, buty..... wymieniać dalej???? a zieloni ino chodzą i liczą koniczynki :grins:

dobra to jesteś usprawiedliwiona że ominęłaś mojego posta i Klocuś może niszczyć tam drzewka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

krokodyl też może być....podpływałby Klocuś do ofiary na brzegu i hap ją z zaskoczenia :evil_lol:

cześć Wam :multi::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
no so ty... w sobote pracujesz???? :crazyeye: bój sie boga... :mdleje: :diabloti:
no niestety pracuję w różne dni tygodnia - taki los jak się w markecie robi

Posted

[quote name='chalimala']instrukcja kupowania biletu:
wchodzisz na dziób autobusu, będzie tam za takim duuużym kólkiem zwanym kierownicą siedzial zapewne spocony pan :) i mówisz do niego: Łan bilet do żor porfawor :) i już :D

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i kasy nie cza dawać .....o ja Cie.....to ja za każdym razem jak do Jebia jadę muszę kierowcom płacić :roll::oops:.....ale ja wiem dlaczemu ...bo Pany w R-Busach nie som spocone :grins:

byłam zobaczyć czy tu porządeczek :grins: ;)

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i kasy nie cza dawać .....o ja Cie.....to ja za każdym razem jak do Jebia jadę muszę kierowcom płacić :roll::oops:.....ale ja wiem dlaczemu ...bo Pany w R-Busach nie som spocone :grins:

bo ty nie mówisz panu z erbasa

Łan bilet do żor porfawor :smile:

ino do jebia kupujesz

DOBEREK DZIEWCZYNKI :multi::multi::loveu:

jade do czech- ma ktoś jakieś zamówienia??? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']bo ty nie mówisz panu z erbasa

ino do jebia kupujesz

Sugerujesz ze jak powiem :
Łan bilet do żor porfawor :smile: to pan nie weźmie kasiorki :grins:

DOBEREK DZIEWCZYNKI :multi::multi::loveu:

Doberek dziewczynko ;):loveu:

jade do czech- ma ktoś jakieś zamówienia??? :evil_lol::evil_lol:

ja mam :grins: szokulade 3-smakową poproszę :oops::roll:;)

Posted

[quote name='Alicja']ja mam :grins: szokulade 3-smakową poproszę :oops::roll:;)
czesc Klocuszki:loveu:
no patrzta ludzie co to sie porobilo...kiedys byl wyrob czekoladopodobny...pozniej juz sie pokazala czekolada o smaku czekolady.....a traz postep i mamy czekolade trzysmakowa:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']czesc Klocuszki:loveu:
no patrzta ludzie co to sie porobilo...kiedys byl wyrob czekoladopodobny...pozniej juz sie pokazala czekolada o smaku czekolady.....a traz postep i mamy czekolade trzysmakowa:multi::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:mmmmmmmmmmmmm a jaka pyszna .....a ja sobie nie kupiłam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ....ale zezarłam u Madzi 2 kosteczki :grins:

Posted

[quote name='lolka75']czesc Klocuszki:loveu:

prawda?? sie w doopach przewraca od tego dobrobytu :shake::shake: :grins:

[quote name='Alicja']
:loveu::loveu::loveu:mmmmmmmmmmmmm a jaka pyszna .....a ja sobie nie kupiłam :placz: :placz: :placz: ....ale zezarłam u Madzi 2 kosteczki :grins:

AŻ 2 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:???????? :mad::evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

nowa piłeczka Klocusia :roll::roll:
nie zdążyłam zrobic foty jak była nowsiejsza- poszłam ino po aparata :roll::mad:

NIGDY nie niszczył piłek :mad::mad:

:jumpie: ale bubel :-D

Posted

[quote name='lolka75']Alusia...ja bym sie skalniala bardziej ku przepuklinie jadrowej:roll:....ale widze ze chirurg plastyczny sobie poradzil z choroba......:diabloti:

to chyba nie jądrowa... ona była kobietą.... chyba :hmmmm: bo:

bo Pan C. ją dmuchnął.... a Klocek dokończył i pękła jej błonka PU!

sie zlękłam że to moja :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']

Magda:crazyeye:.....uff...ulglo ze to nie Twoja....coby to bylo:shake:?? Strach pomyslec:placz:

Posted

[quote name='lolka75']Magda:crazyeye:.....uff...ulglo ze to nie Twoja....coby to bylo:shake:?? Strach pomyslec:placz:

:turn-l::turn-l: goopia.... ja już dawno nie mam :grins: jak byłam mała usiadłam na smoczka :roll::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']

pan C. miał słabą siłę .........przebicia :diabloti:............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja aż z wrazenia jak trachło kawą sobie gatki zbryzgałam :diabloti:...wiesz co by to było .......tak bez błonki :roll: Magda by była :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']:turn-l::turn-l: goopia.... ja już dawno nie mam :grins: jak byłam mała usiadłam na smoczka :roll::eviltong:

:mad: :mad: :mad:przyjeżdżaj Tu do Mła natentychmiast czyścić ekrana ........piff mi się wypulsknął :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:turn-l::turn-l: goopia.... ja już dawno nie mam :grins: jak byłam mała usiadłam na smoczka :roll::eviltong:

ale seryjnie to czytalam gdzies ze cnote sie traci doszczetnie dopiero przy porodzie:eviltong:

oczywiscie przy rodzeniu wlasnego dziecka...zebysmy sie dobrze zrozumialy:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']ale seryjnie to czytalam gdzies ze cnote sie traci doszczetnie dopiero przy porodzie:eviltong:

przecie Magda się urodziła :razz::razz::razz:...kilka lat temu :roll:

o Lolcia dopiska zrobiła ;)