Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):Ja kofam to co szkodliwe i mordercze;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz ...ja też lubię ale z orzechami:razz: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o masz ...ja też lubię ale z orzechami:razz: duuuużo orzechów i zasmażka:evil_lol: I serniczek bez orzechów i rodzynek też luuuubię;) Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):duuuużo orzechów i zasmażka:evil_lol: I serniczek bez orzechów i rodzynek też luuuubię;):eviltong:serniczek miałam ....zjadłam Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:serniczek miałam ....zjadłam ja miałam jabłecznik i też zjadłam:cool3: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):ja miałam jabłecznik i też zjadłam:cool3::crazyeye:i nic Klockom nie zostawiłas a oni na tych knedlikach sie paśli:razz: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:i nic Klockom nie zostawiłas a oni na tych knedlikach sie paśli:razz: Nic straconego- na wtorek zrobi się torcika:eviltong: ;) Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):a ja mam krakersiki HA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja zapijam sie mineralną bo za dużo jem jak w domu siedze:angryy: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Vectra napisał(a):a ja mam krakersiki HA krakersiki mają za mało cukru:evil_lol: są nieszkodliwe i z pewnością nie mordercze:evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja zapijam sie mineralną bo za dużo jem jak w domu siedze:angryy: jedni mają żeberka a inni oponki- ja należę do drugiej grupy:oops: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):jedni mają żeberka a inni oponki- ja należę do drugiej grupy:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam kółko ratunkowe ...bo teraz często pada i trzeba się zabezpieczyć aby się ni utopić w razie powodzi:oops::eviltong: Quote
agnes1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam kółko ratunkowe ...bo teraz często pada i trzeba się zabezpieczyć aby się ni utopić w razie powodzi:oops::eviltong: To teraz już wiem:multi: mogę sobie tłumaczyć że hoduję ponton, bo pływać to ja nie bardzo:oops: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 agnes1 napisał(a):To teraz już wiem:multi: mogę sobie tłumaczyć że hoduję ponton, bo pływać to ja nie bardzo:oops::pno widzisz na wszystko jest wytłumaczenie;) Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :razz:no i co .....gdzie gospodyni Foto Bloga:cool1: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no i co .....gdzie gospodyni Foto Bloga:cool1: poszła na urlop :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 paula_z napisał(a): :mdleje: Jesu, ale wielkie te pisanki :evil_lol: :cool1: paula_z napisał(a)::oops: Bo takie wielkie i zwarte :evil_lol: ZWARTE I GOTOWE :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to czekaj jak jutro magda wpadnie dumna i blada;) jestem!!! :multi: na własnej piersi wychodowany :cool3: agnes1 napisał(a):ja miałam jabłecznik i też zjadłam:cool3: agnes1 napisał(a):Nic straconego- na wtorek zrobi się torcika:eviltong: ;) Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no i co .....gdzie gospodyni Foto Bloga:cool1: Vectra napisał(a):poszła na urlop :evil_lol: :evil_lol: chciałabyś... :evil_lol::diabloti: robiła zamówienia, wyceniała towar, i takie tam :angryy: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cóż za oczęta :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fotki z Czech (albo czterech ;)) poznajemy sie :cool3: biegamy... tzn- ja biegam, bo Burynka ma mnie gdzieś- drętwa sucz :evil_lol: drętwa... a jaka nudna :crazyeye: skoro ona sie mną nie zajmuje to podszkole język czeski ;) pogadam z chłopakami.... :diabloti: i niech ją diabli :diabloti: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a dziś nawiedził mnie w sklepie morderca :diabloti: pamiętam Klocka w tym wieku (7tyg.) :loveu: a teraz wiem, że zdjęcia z czech zostana niezauważone,:angryy: i na nic moja robota :angryy: więcej nie dam :angryy: bede wrzucać szczeniorki :mad: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :multi::multi::multi:ja ja ja widziałam FOTY Z CZECH a może czterech :eviltong: i Klocuś jak zawsze the best:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:ja ja ja widziałam FOTY Z CZECH a może czterech :eviltong: i Klocuś jak zawsze the best:multi::multi::multi: kłamczuszkasz... maleństwem sie podniecałaś :eviltong: Quote
agnes1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a): ofajdałaś wszystkim ekran:crazyeye: i teraz nikt tu nie zagląda:eviltong: Dla ciebie będą krakersy:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a):kłamczuszkasz... maleństwem sie podniecałaś :eviltong::mad:to na GIE......ale o goldenke też pytałam:diabloti: ten młodociany dziabeł mi się podobuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: agnes1 napisał(a):ofajdałaś wszystkim ekran:crazyeye: i teraz nikt tu nie zagląda:eviltong: Dla ciebie będą krakersy:evil_lol::cool1:hmmmm to może lepiej sucharki;) Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 agnes1 napisał(a):ofajdałaś wszystkim ekran:crazyeye: i teraz nikt tu nie zagląda:eviltong: Dla ciebie będą krakersy:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::mad:to na GIE......ale o goldenke też pytałam:diabloti: ten młodociany dziabeł mi się podobuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1:hmmmm to może lepiej sucharki;) jasne zagłodźcie mnie... nic mi nie dajcie.. zjem świeczki z tortu... :diabloti: a młody diabeł to Cane corso :eviltong: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a):jasne zagłodźcie mnie... nic mi nie dajcie.. zjem świeczki z tortu... :diabloti: a młody diabeł to Cane corso :eviltong: ;)poczekaj ze zjadaniem świeczek ....mam pokomunijna od kuby ......;)poświęcona i treściwsza Mały Korsiak a taki fajtułapa wygląda:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts