agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 oto przybywam aby dobra nowine oglosic....dzien dobry:grins: Quote
clockwork Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 kochane jesteście... mimo iż mnie tu nie ma .... WY jesteście :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: bereczek moje wielbicielki :cool1: Quote
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 sześć!!! następna leniwa i fot nie daje :eviltong: Quote
clockwork Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='malawaszka']sześć!!! następna leniwa i fot nie daje :eviltong: nie leniwa nie leniwa ino Qdłaczek zabiera mi caaaały wolny czas którego i tak mam niewiele:mad: najpierw ogłaszanie, szukanie, jeżdżenie... tera ogłaszamy szukamy domu ..... Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='clockwork']nie leniwa nie leniwa ino Qdłaczek zabiera mi caaaały wolny czas którego i tak mam niewiele:mad: najpierw ogłaszanie, szukanie, jeżdżenie... tera ogłaszamy szukamy domu ..... Wiemy wiemy....pracuj pracusiu:loveu: Quote
zuzolandia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 doberek doberek pracujaca na maxa Klocuszkowo ;-) Quote
chalimala Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Witam wieczorowo i L4-rowo :) resekcja korzenia zrobiona i L4 :) pozdrawiam :) nie chodźcie do dentystów - oni wcqale nie pomagają!!!! Quote
agbar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 chalimala napisał(a):Witam wieczorowo i L4-rowo :) resekcja korzenia zrobiona i L4 :) pozdrawiam :) nie chodźcie do dentystów - oni wcqale nie pomagają!!!! obiecuje ze nie pojde....:cool1::diabloti: Quote
chalimala Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 oto dowód od wewnątrz też mam sliczny ścieg krzyzykowy...i opuchniete lico... Quote
clockwork Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 qrde.. wlazłam na chwile ... a tu jakieś zęby na mnie :crazyeye::crazyeye: no i już zmykam KOFFAM WAS BĄDŹCIE TU!!! :loveu::loveu::multi: chalimala ty mie tu nie szczerz zębów ino wysłałam ci linki do Qdłaczka na godej-godej :razz: fajnie cie konował załatwił :mad: Quote
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys Chalimala :roll:....chcesz żebym tu zeszła :mad::mad: no som MY tukej Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 BERECZEK wstałam raniutko i przyszłam obudzić Quote
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A ja przybiegłam w ślad za Alą w tym samym celu Quote
chalimala Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dzień Dobrowo - opuchniętowo :) mam dwie twarze (jedna strona normalna, druga opuchnięta jak balon) na jedno oko zaczynam nie widzieć, bo zapuchnięte, ale mam jeszcze drugie :D grunt to optymizm :D milego dnia dziolszki :D Quote
agbar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 wlazlam...zobaczylam jakas szczeke...wylazlam..wlazlam ...dalej widze....o rany.....jak ja nie lubie dentystow...:shake: Quote
chalimala Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 radujcie się, że nie widzicie mojej twarzy...nie mam kabelka do aparatu... Quote
clockwork Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 bereczek dziołchy :loveu::loveu::loveu: chalimala... podjedź do mnie :roll: zrobie se fotke i bede na nią spozierać jak przez myśl przejdzie mi wizyta u weta ... tfu! u dentysty :evil_lol::evil_lol: aaa przy okazji pożyczysz mi auto- podjade do hoteliku i do weta :roll::cool1: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='chalimala']radujcie się, że nie widzicie mojej twarzy...nie mam kabelka do aparatu... poka ....nie bądź taka :grins: [quote name='clockwork']bereczek dziołchy :loveu::loveu::loveu: chalimala... podjedź do mnie :roll: zrobie se fotke i bede na nią spozierać jak przez myśl przejdzie mi wizyta u weta ... tfu! u dentysty :evil_lol::evil_lol: dobrze że ja już po tych atrakcjach bo chyba bym wymiękła :cool1: aaa przy okazji pożyczysz mi auto- podjade do hoteliku i do weta :roll::cool1: ooooo jaki dobry pomyślunek :multi:;)......noooo nie daj się namawiać a Madzia za to zrobi Ci fotaska :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ..................byłam z samego rana wlazam natknełam się na jakeiś zęby:crazyeye::crazyeye: wyszła:cool1: zapomniała sie wpisać:cool1::cool1: teraz weszła i sie wpisała:loveu: Quote
clockwork Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 ZAGŁOSUJCIE PLIIIIISSSSSSSS.... Cytat : ERKA Mam ogromną prośbę do Radka i wszystkich , którzy śledzą wątek Saruni. Nie wiem, czy pamietacie, że Sara została uratowana ze strasznego miejsca, od typa, który znęcał się nad nią, głodził i trzymał w fatalnych warunkach. Ten typ mieszka w ruderze prawie w centrum miasta przy akademikach politechniki i tam zrobił olbrzymie składowsko śmieci, żelastwa, makulatury. W tych hałdach śmieci trzyma kaczki, indyki, kury , nawet w zimie bez żadnego schronienia. Ptaki padają z głodu i pragnienia, bo on tam nie ma wody, więc nie daje wogóle pić, nawet w największe upały. Martwych ptaków nawet nie sprząta i rozkładają się tam albo są rozwłóczone przez psy. Ale najgorszy jest los psów , które ten typ ciągle tam sprowadza. To jest długa historia, juz mi się nie chce o tym pisać, były informacje również na tym wątku. Zmarłe psy też rozkładały sie na tej stercie smieci:angryy:. W sprawie psów, ptactwa również ,były niejednokrotnie powiadamiane odpowiednie służby, SM, policja , UM. Nikt nie potrafił poradzić sobie z tym typem. A raczej chyba nikomu sie nie chciało, bo nawet wtedy, gdy Sarunia nie mogła stać o własnych nogach, to zgromadzone gremium w postaci policjantów, weterynarza z Inspektoratu Weterynarii, urzędnika z UM stwierdziło ,że wszystko jest ok:angryy:. Przestraszyli się, bo ten typ wezwał swojego adwokata!:diabloti:, który groził wszystkim sądem. Sarunię i jej szczeniaki wykupiłyśmy wtedy z andzią69 przez podstawione osoby. Wcześniej tez udało się nam wydostać stamtąd kilka psiaków. Ale wracając do sedna. W tej chwili Gazeta Wyborcza w Kielcach ogłosiła akcję na zgłaszanie najbrudniejszych miejsc w Kielcach. Zgłosiłam to miejsce, ale chyba , nie tylko ja, bo widzę,że w tym rankingu jest umieszczone na pierwszym miejscu. Jeżeli nie udało się tego typa załatwić z powodu znęcania sie nad zwierzętami, to może w końcu uda się z powodu brudu i zagrożenia sanitarnego. Bardzo Was proszę oddajcie swój głos na to miejsce, bo wtedy jest szansa,że zostanie to wysypisko zlikwidowane, a co za tym idzie ten typ nie będzie miał możliwości trzymania tam zwierząt. W tej chwili nawet nie ma tam dostepu i w tych wysokich hałdach nie można zobaczyć, co sie tam dzieje. A bliżej wejśc się nie da, bo typ jest agresywny i już zdarzało się ,że pogonił kogoś z łopatą / tak było z jakimś reporterem z gazety/. To miejsce jest pierwsze na liście - skrzyżowanie ul.Studenckiej z Reja. Bardzo proszę, przekażcie to znajomym. Dziekuję. http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,5130903.html Quote
Recommended Posts