dbsst Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 dbsst napisał(a):JAKA PIEKNA U NAS POGODA JAK SIĘ OGARNE TO CHYBA PÓJDE SIE POOPALAĆ :diabloti: taaaaaaaaaaaaaaaaak wyszłam z psem z emilem w podskokach i nawt nie zdąrzyłam raz rzucic piłka i co zaczeło LAĆ :diabloti::mad: Quote
clockwork Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 QDŁACZEK ZAGINĄŁ!!!! :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109487 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108652 Quote
zuzolandia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witaneczko moja walczaca dzielnie z bimbajami!!! Mam nadzieje ze akcja QDŁACZEK zakonczy sie happy endem! Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bereczek ...wstawaj już bo słoneczko już też wstało Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 i so :razz::razz:..........masz fotaski :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 KOCHOM CIE!!!!! Z TRAUMA BIMBAJOWA CZY BEZ!!!!!psss. Pawcio tez ...ciasteczko! Milosc Ci wyznaje w twoim najulubienszym kururze! Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 :hand: nie wyrabiam czasowo i umysłowo... ale kochom was :loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='clockwork']:hand: nie wyrabiam czasowo i umysłowo... ale kochom was :loveu::loveu: ty stara torbo:loveu: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='clockwork']:hand: nie wyrabiam czasowo i umysłowo... ale kochom was :loveu::loveu: :grins: z wzajemnością :loveu::loveu: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Cześć Madziulka buziolka przyszłam ci zostawić Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 :look3: miesza mi sie we łbie... zrobiłam 2 kawy.... po czym sie kapłam że przecież jestem sama w domu :eek::stupid: dobererek TORBULCE MOJE!!! kawke komuś?? :roll: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='clockwork']:look3: miesza mi sie we łbie... zrobiłam 2 kawy.... po czym sie kapłam że przecież jestem sama w domu :eek::stupid: dobererek TORBULCE MOJE!!! kawke komuś?? :roll:Ja poproszę bo mi się gęba drze:roll: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='clockwork']:look3: miesza mi sie we łbie... zrobiłam 2 kawy.... po czym sie kapłam że przecież jestem sama w domu :eek::stupid: dobererek TORBULCE MOJE!!! kawke komuś?? :roll: to ja już lece .........posłodź .....zresztą pamiętasz 1 łyżeczka Quote
agbar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 :turn-l:hi hi hi Klockowa jest guuuupiaaaaa hi hi hi:turn-l: Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='apple']Ja poproszę bo mi się gęba drze:roll: [quote name='Alicja']to ja już lece .........posłodź .....zresztą pamiętasz 1 łyżeczka bierzcie do woli :loveu: [quote name='agbar']:turn-l:hi hi hi Klockowa jest guuuupiaaaaa hi hi hi:turn-l: :roll: właśnie sie zastanawiam czy nie zrobić se urlopu w wariatkowie :roll::cool1: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='clockwork'] bierzcie do woli :loveu: już się napojam ............. :roll: właśnie sie zastanawiam czy nie zrobić se urlopu w wariatkowie :roll::cool1: posłać pana C. po Ciebie :razz::razz:.....jak mnie już będzie odwoził na Gliwicką :roll: Quote
agbar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='clockwork'] :roll: właśnie sie zastanawiam czy nie zrobić se urlopu w wariatkowie :roll::cool1: ja nie wiem czemu ty sie jeszcze zastanawiasz:niewiem::diabloti: zrob se urlop zrob..na pewno maja jakies promocje...np. pasy do wiazania z pozlacanymi klamrami,drzwi bez klamek obite hebanem,elektrowstrzasy 4 razy dziennie!!w klimatyzowanej sali..i wiele innych:roll::diabloti: Baw sie dobrze:loveu: Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='agbar']ja nie wiem czemu ty sie jeszcze zastanawiasz:niewiem::diabloti: zrob se urlop zrob..na pewno maja jakies promocje...np. pasy do wiazania z pozlacanymi klamrami,drzwi bez klamek obite hebanem,elektrowstrzasy 4 razy dziennie!!w klimatyzowanej sali..i wiele innych:roll::diabloti: Baw sie dobrze:loveu: zadzwonie- spytam o oferte dla elity...... :grins: ze 2 turnusy by sie mi przydały :multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='clockwork'] zadzwonie- spytam o oferte dla elity...... :grins: ze 2 turnusy by sie mi przydały :multi::multi::evil_lol: :roll:przecie CI napisałam powyżej :diabloti: że pan C. mnie odwozi ...możesz się przybrać mam Apartament :cool1: Quote
Recommended Posts