Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Przyszłam przyzwoicie powiedzieć Dzień Dobry te nieprzyzwoite rzeczy to ONE Quote
lolka75 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 czesc Klocuszki:loveu: Alu...ja tez nie wiem kto tu jakies swinstwa i bezecenstwa opowiada:roll::shake::niewiem: :diabloti: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 :hand:ooo w końcu przyzwoicie.... bo wstydałam sie ujawnić :roll::oops::diabloti: debe... nawet jak ktos mnie musiał uświadomić... to czemu Ty i czemu tak brutalnie.... nie trza było łagodniej, półsłowkami.... że "Madziu... skocz do lasu.. jelenie zrzucają własnie poroże" abo cos w ten deseń :cool1: a nie od razu............ trach "ROGACZ!!" :diabloti: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ciiiiiiiii ja tu sobie tak cichutko posiedze i popatrze:roll: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='clockwork']:hand:ooo w końcu przyzwoicie.... bo wstydałam sie ujawnić :roll::oops::diabloti: debe... nawet jak ktos mnie musiał uświadomić... to czemu Ty i czemu tak brutalnie.... nie trza było łagodniej, półsłowkami.... że "Madziu... skocz do lasu.. jelenie zrzucają własnie poroże" abo cos w ten deseń :cool1: a nie od razu............ trach "ROGACZ!!" :diabloti: ROGACZYWKA ....:grins: ... bo Debe widać nie umiała wytrzymać jak tu wszystkie czarowały .....mały skandalik i po sprawie i zaraz przyzwoiciej się zrobiło :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ja z grubej rury tak sobielubie strzelić:diabloti: litości nie mam za grosz:diabloti: a jak zobacz jak odrazu sie tu miło zrobiło:diabloti: mój ślimoczku:loveu: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 a ja ostatnia byłam :helo::siara::cooldevi::evilgrin::happy1::Cool!::Cool!: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 ostatnia :multi::multi::multi: ostatni będą pierwszymi :diabloti: a piersi będą.... na obiad w niedziele :eviltong::eviltong: zapraszam na bazara :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109473 Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 o przylazł a raczej przypełz ślimol jeden :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='dbsst']o przylazł a raczej przypełz ślimol jeden :eviltong::eviltong::eviltong: a co se bede żałować... nie wolno mi????:mad::mad: mam Klocka i nie zawaham sie go użyć :diabloti: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='clockwork']a co se bede żałować... nie wolno mi????:mad::mad: mam Klocka i nie zawaham sie go użyć :diabloti: ło tam Klocek ale Orange to dopiero jest broń :cool1: ps nie moge zaglądać na bazarki ani na PwP przykro mi :roll: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Alicja']a czyje piersi :grins: boshe Klockiem po piersi czy to oby nie perwersja :crazyeye: Quote
clockwork Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='dbsst']ło tam Klocek ale Orange to dopiero jest broń :cool1: ps nie moge zaglądać na bazarki ani na PwP przykro mi :roll: możesz.. pozwalam :grins: chooo nabijesz se postów :megagrin::megagrin: [quote name='Alicja']a czyje piersi :grins: kurczy-syna :roll::diabloti: [quote name='dbsst']boshe Klockiem po piersi czy to oby nie perwersja :crazyeye:nie no... z takiego klocka w klate... nie chciałabym dostac :shake::cool1: Quote
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='clockwork']możesz.. pozwalam :grins: chooo nabijesz se postów :megagrin::megagrin: kurczy-syna :roll::diabloti: nie no... z takiego klocka w klate... nie chciałabym dostac :shake::cool1: taaaaaaaak ja marze o nabijaniu postów ale się wstydze taka ja dziewicza w tym forumie :eviltong: co się u syna kurczy :roll::evil_lol: ino ja tez bym z takiego Kloca w klate dostać nie chciała ale...........przynajmniej ten Kloc nie śmierdzi a zdarzaja sie takie co cuchną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='dbsst']boshe Klockiem po piersi czy to oby nie perwersja :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti:lubie takie perwerche :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesz cze piesi w majonezowej ciapie [quote name='clockwork']możesz.. pozwalam :grins: chooo nabijesz se postów :megagrin::megagrin: to ja już lece ...bede taka .... :hmmmm: nieambitna :grins: kurczy-syna :roll::diabloti: o masz ....tak dziecku cycki utłuc :shake:i to chłopcu jeszcze nie no... z takiego klocka w klate... nie chciałabym dostac :shake::cool1: Klockiem go :razz::razz:......taka imprezka ....zostaje do środy :multi: Quote
clockwork Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='apple']Madzialenka Madzialenka Madzialenka :icon_roc::icon_roc: no... Madzialenka... a kogo sie spodziewałaś? :razz::razz: Quote
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 tutaj też skaczące Dżapko Cze Madzialenoooooooooo ale pogodę to mogłaś zamówić lepsza :cool1: Quote
dbsst Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:lubie takie perwerche :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesz cze piesi w majonezowej ciapie sis ja odrazu wiedziałam, że Ty dziewicą być nie możesz :crazyeye: to się tak da ale jak :roll::lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='dbsst']sis ja odrazu wiedziałam, że Ty dziewicą być nie możesz :crazyeye: to się tak da ale jak :roll::lol: :razz::razz: no przecie ze ....dziewictwo jest NABYTE a nie Wrodzone :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ...............cześć u mnie deszcz fujska pogoda a ja TRADYCYJNE W PRACY:cool1::cool1::cool1: kurcze czy tradycji nadejdzie kiedyś kres?? trzym się nieprzemakalnie Quote
dbsst Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: no przecie ze ....dziewictwo jest NABYTE a nie Wrodzone :evil_lol::evil_lol: no co Ty mowisz :crazyeye: ło matko to zaden wyczyn :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol: JAKA PIEKNA U NAS POGODA JAK SIĘ OGARNE TO CHYBA PÓJDE SIE POOPALAĆ :diabloti: Quote
Recommended Posts