Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:hand:ooo w końcu przyzwoicie.... bo wstydałam sie ujawnić :roll::oops::diabloti:

debe... nawet jak ktos mnie musiał uświadomić... to czemu Ty i czemu tak brutalnie.... nie trza było łagodniej, półsłowkami.... że "Madziu... skocz do lasu.. jelenie zrzucają własnie poroże" abo cos w ten deseń :cool1: a nie od razu............ trach "ROGACZ!!" :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:hand:ooo w końcu przyzwoicie.... bo wstydałam sie ujawnić :roll::oops::diabloti:

debe... nawet jak ktos mnie musiał uświadomić... to czemu Ty i czemu tak brutalnie.... nie trza było łagodniej, półsłowkami.... że "Madziu... skocz do lasu.. jelenie zrzucają własnie poroże" abo cos w ten deseń :cool1: a nie od razu............ trach "ROGACZ!!" :diabloti:

ROGACZYWKA ....:grins: ... bo Debe widać nie umiała wytrzymać jak tu wszystkie czarowały .....mały skandalik i po sprawie i zaraz przyzwoiciej się zrobiło :evil_lol::evil_lol:

Posted

ja z grubej rury tak sobielubie strzelić:diabloti:
litości nie mam za grosz:diabloti:
a jak zobacz jak odrazu sie tu miło zrobiło:diabloti:

mój ślimoczku:loveu:

Posted

[quote name='dbsst']o przylazł a raczej przypełz ślimol jeden :eviltong::eviltong::eviltong:

a co se bede żałować... nie wolno mi????:mad::mad: mam Klocka i nie zawaham sie go użyć :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a co se bede żałować... nie wolno mi????:mad::mad: mam Klocka i nie zawaham sie go użyć :diabloti:
ło tam Klocek ale Orange to dopiero jest broń :cool1:

ps

nie moge zaglądać na bazarki ani na PwP przykro mi :roll:

Posted

[quote name='dbsst']ło tam Klocek ale Orange to dopiero jest broń :cool1:

ps

nie moge zaglądać na bazarki ani na PwP przykro mi :roll:

możesz.. pozwalam :grins: chooo nabijesz se postów :megagrin::megagrin:

[quote name='Alicja']a czyje piersi :grins:
kurczy-syna :roll::diabloti:

[quote name='dbsst']boshe Klockiem po piersi czy to oby nie perwersja :crazyeye:nie no... z takiego klocka w klate... nie chciałabym dostac :shake::cool1:

Posted

[quote name='clockwork']możesz.. pozwalam :grins: chooo nabijesz se postów :megagrin::megagrin:

nie no... z takiego klocka w klate... nie chciałabym dostac :shake::cool1:

taaaaaaaak ja marze o nabijaniu postów ale się wstydze taka ja dziewicza w tym forumie :eviltong:

co się u syna kurczy :roll::evil_lol:

ino ja tez bym z takiego Kloca w klate dostać nie chciała ale...........przynajmniej ten Kloc nie śmierdzi a zdarzaja sie takie co cuchną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']boshe Klockiem po piersi czy to oby nie perwersja :crazyeye:

:diabloti::diabloti::diabloti:lubie takie perwerche :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesz cze piesi w majonezowej ciapie

[quote name='clockwork']możesz.. pozwalam :grins: chooo nabijesz se postów :megagrin::megagrin:

to ja już lece ...bede taka .... :hmmmm: nieambitna :grins:

o masz ....tak dziec
ku cycki utłuc :shake:i to chłopcu jeszcze

nie no... z takiego klocka w klate... nie chciałabym dostac :shake::cool1:

Klockiem go :razz::razz:......taka imprezka ....zostaje do środy :multi:

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:lubie takie perwerche :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesz cze piesi w majonezowej ciapie

sis ja odrazu wiedziałam, że Ty dziewicą być nie możesz :crazyeye:

to się tak da ale jak :roll::lol:

Posted

[quote name='dbsst']sis ja odrazu wiedziałam, że Ty dziewicą być nie możesz :crazyeye:

to się tak da ale jak :roll::lol:

:razz::razz: no przecie ze ....dziewictwo jest NABYTE a nie Wrodzone :evil_lol::evil_lol:

Posted

...............cześć

u mnie deszcz

fujska pogoda

a ja TRADYCYJNE W PRACY:cool1::cool1::cool1:

kurcze czy tradycji nadejdzie kiedyś kres??

trzym się nieprzemakalnie

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: no przecie ze ....dziewictwo jest NABYTE a nie Wrodzone :evil_lol::evil_lol:
no co Ty mowisz :crazyeye: ło matko to zaden wyczyn :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol:

JAKA PIEKNA U NAS POGODA JAK SIĘ OGARNE TO CHYBA PÓJDE SIE POOPALAĆ :diabloti: