clockwork Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]ręki mi opadły.... zerknijcie ... ogłoszenie na jastrzębskim portalu :mdleje: [/FONT]Sprzedam szczeniaczki mieszane pekińczyk i spaniel.Pieski wygladaja jak pekińczyki, ale maja troszkę dłuższe noski.cena 150. [FONT=Arial]ide do pracy bo nie wstrzimia :mad:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 cze VIRGIN;-) jozem juz po arbajcie hihihi takie godzinki to jo moga nawet na klynczkach odprawiac hihihihihi Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']cze VIRGIN;-) jozem juz po arbajcie hihihi takie godzinki to jo moga nawet na klynczkach odprawiac hihihihihi [FONT=Arial]nie wiem co robisz w tej pracy ale te "na klęczkach" mnie zaintrygowało :razz::roll:[/FONT] [quote name='dbsst']ślimak ślimak pokaz rogi :D [FONT=Arial]znaczy że ja slimak??? :razz: i że mam rogi?? :evil_lol: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork']nie wiem co robisz w tej pracy ale te "na klęczkach" mnie zaintrygowało :razz::roll: na kleczkach szoruje kaffelki :diabloti::diabloti: bo oprocz tego ze jestem PSYCHOANALITYKIEM BAROWYM to jeszcze i sprzataczkom kucharkom ogrodnikiem malarzem wykidajlom i tp itd :evil_lol:i to wszystko w jednyj robocie :multi: znaczy że ja slimak??? :razz: i że mam rogi?? :evil_lol: hmmmmmm moze to by trza z Pawciem pogadac ? choc w sumie wszyscy wiedza ze mieszkal swego czasu u EFFFY wiec wiadomo cio tam robili :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']hmmmmmm moze to by trza z Pawciem pogadac ? choc w sumie wszyscy wiedza ze mieszkal swego czasu u EFFFY wiec wiadomo cio tam robili :diabloti: skubali Rosołka :grins: ale ty się dziś przepoczwarzasz ........pijawka - rogacz-ślimak ....do wieczora daleko :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']skubali Rosołka :grins: taaa przez to taki goly :evil_lol::evil_lol: ale ty się dziś przepoczwarzasz ........pijawka - rogacz-ślimak ....do wieczora daleko :razz::razz: i jeszcze VIRGIN tyz :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']i jeszcze VIRGIN tyz :eviltong::eviltong: no taaaaa ........to ta błonka szczególnie do ślimaczka/ki pasuje ...jak se tak posuwa :roll:nóżką to czy aby mu/jej się nie przetrze :hmmmm: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'] no taaaaa ........to ta błonka szczególnie do ślimaczka/ki pasuje ...jak se tak posuwa :roll:nóżką to czy aby mu/jej się nie przetrze :hmmmm: hmmm to trza szerzej nóżty stawiac coby sie nie tarło :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']hmmm to trza szerzej nóżty stawiac coby sie nie tarło :evil_lol: :cool1:tarło to mają śledzie ........:roflt: bosh jakie MY nieprzyzwoite :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pandisia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'] bosh jakie MY nieprzyzwoite :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :smhair2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Madzialenko jakie ciekawe sprawy się omawia na Twoim blogu. Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:tarło to mają śledzie ........:roflt: hmmm a to Madzialena ni mo nic z ryby ?:diabloti::diabloti: bosh jakie MY nieprzyzwoite :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a cio to godosz :eviltong:my somy slicne przewrotne i niywinne :evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:tarło to mają śledzie ........:roflt: jak tarlo maja sledzie to co maja WALENIE:roll::hmmmm:..........:diabloti: bosh jakie MY nieprzyzwoite :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ja tez nieprzyzwoita:multi::diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Przecież ja tu dzisiaj byłam:hmmmm:Witam się jeszcze raz w takim razie:loveu::loveu::hand: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cytat: Napisał Alicja :cool1:tarło to mają śledzie ........:roflt: jak tarlo maja sledzie to co maja WALENIE:roll::hmmmm:..........:diabloti: osz kurde ...strach pomyśleć .......:roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bosh jakie MY nieprzyzwoite :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ja tez nieprzyzwoita:multi::diabloti: a Madzia niepokalana ZAWSZE DZIEWICA :loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja'] a Madzia niepokalana ZAWSZE DZIEWICA :loveu::evil_lol::evil_lol: AMEN.:evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: chyba nie tylko ja jeszcze śpie :evil_lol::evil_lol: przywitałaś mnie cześć i CZOŁGIEM :cool1:czołgistko :diabloti: i jak laptok?? powiesił sie już??:grab::razz::razz: Nie spałam przecie:eviltong: a laptok ZYJE:multi: Quote
ice_t Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 tarło sledzie walenie i niepokalana dziewica madzialena w jednym blogu:diabloti: cześć dziewczyny :cool1: Quote
agbar Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no normalnie jak babcie kapciem i o zesz w morde niedzwiadka pluszowego.....:roll:sodomia i gomoria:roll: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='ice_t']tarło sledzie walenie i niepokalana dziewica madzialena w jednym blogu:diabloti: cześć dziewczyny :cool1: czyli TUTAJ jest wszystko :multi::multi::multi:....oczywiście i doborowe towarzystwo ;) Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='agbar']no normalnie jak babcie kapciem i o zesz w morde niedzwiadka pluszowego.....:roll:sodomia i gomoria:roll: :razz:okadzić :razz:............................ Quote
e.v.a Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 siemanko ptaszynki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'] znaczy że ja slimak??? :razz: i że mam rogi?? :evil_lol: hahahhaha no cóż musiał Ci ktos to powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ......ja tu tak po nocy bo zgłodniałam ....... a teraz już dobrejnocki Quote
malawaszka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 hahah cześć nieprzyzwoite :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wczytywałam się specjalnie :oops: widziałam cz-b fotki które nie wiedzieć czemu stały się cz-b :loveu::lol: Quote
Recommended Posts