Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='lolka75']Alicjo:placz:...jak moglas pokazac takie placuchy:placz:...teraz to mi zyc sie nie chce:placz:. Dawaj te placki dopuki Magda nie zobaczyla:diabloti:....wciagne bo i tak jej wystygna:roll:.............:diabloti: [FONT=Arial]Madzia już widziala :grins: [/FONT] nie wiem jak sie pisze "dopuki [FONT=Arial] dopóki ;) A ja się tak najadłam placuchów że teraz to chyba trochę ruchu się przyda :razz::razz:idę pojeździć na mopie :roll: [/FONT] Quote
Kiłi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/320/img3053rs1.jpg :mdleje::mdleje::mdleje:O ZŁA Ty!!!:-x Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Ala daj placka :placz:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ................heja weszłam, a raczej wpełzam taka jestem wycieńczona dzisiejszą praca..............:cool1: ale juz prawie prawie na wylocie:multi::multi::multi: a za oknem MAM prawdziwa wiosnę:multi::multi::multi::multi::multi: jeju a ogródek taaaki nie skopany to pa:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]kto ma sprzedać zmielacza ziemniaków.... ręka do góry :cool1: bo jak nie to zatrudniam na umowe-zlecenie Pawcia do starcia ziemniorów.... bo od 2 godzin siedze i gapie w te placki i gapie.... i nie moge nic powiedziec bo mam ślinotok :cool1: i za to poszłam se qpić bułke i zjem z pasztetem..[/FONT][FONT=Arial]:cool:[/FONT][FONT=Arial].. gapiąc na placki bede sie rozkoszować :look3:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kto ma sprzedać zmielacza ziemniaków.... ręka do góry :cool1: bo jak nie to zatrudniam na umowe-zlecenie Pawcia do starcia ziemniorów.... bo od 2 godzin siedze i gapie w te placki i gapie.... i nie moge nic powiedziec bo mam ślinotok :cool1: i za to poszłam se qpić bułke i zjem z pasztetem..[/FONT][FONT=Arial]:cool:[/FONT][FONT=Arial].. gapiąc na placki bede sie rozkoszować :look3:[/FONT] [FONT=Arial]:razz: :razz: a kolega driver nie podjechał :roll:.......placki czekają :evil_lol:.....w Boguszowicach ....powiedz mu niech podjedzie ...chyba trafi :roll::evil_lol: :cool1: coś mi się zdaje że jak Pawcio się dowie kto był sprawcą owej umowy -zlecenia .....to marny mój los :roll::evil_lol: Chciałam rzec SMACZNEGO :loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Georgia]jezuuu ja taka głodna jestem a tu takie pyszności rozdają :evil_lol::evil_lol: :eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 uchhhh cios poniżej pasa:mdleje: uwielbiam placki :placz: Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:mdleje: dżisys .....kilka placków i taka afera .....może wam paczki rozesłać ;) ...tylko nie zjedzcie oczami wszystkich , bo w końcu dla Magdy nie zostanie nic :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]no i tera nie wiem czy jest sens wstawiać foty Klocka może wstawie gołąbki które miałam na obiad :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]pies upadły :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]od jajkuff strony :roll:[/FONT] [FONT=Arial]Twardowski spierdasił z xiężyca :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:jakoś dziwnie znajomy mi ten pies [/FONT][FONT=Arial]http://images6.fotosik.pl/168/9ccb64765faa077f.jpg dawa te gołąbki kulinarne [/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:nie wiem czemu mi sie czarno biało zrobiło :crazyeye::crazyeye: były w kolorze :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]lece na JU KEN DENS :cool1: :hand:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]fane na black & white ;) [/FONT] [FONT=Arial] zatańczymy ......:razz::razz:.......................[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 fajne te niby niekolorowe fociszeee...... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu plackiiiiiiiii.............hmmmm............mniam mniam.... witej TY spajdermenowa virgin;-) Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]:loveu:Czee MAdzialenko:loveu::loveu::loveu: Przyniosłam Ci cobyś miała dzisiaj dłuższą przerwe - całe 500 ml:razz: [/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 .....Hejo Madzia:multi::multi::multi: ufffffffff alem się zmęczyła tym pisaniam chyba se odpocznę Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]Cze Madzialeno.................ja też z napojem energetycznym [/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 cześć:multi::multi:Tez sie z wami napiję kawusi:kaffee_2: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Georgia]Dzień Dobry :) :loveu::multi: Klocuś na tych zdjęciach taki czarny :) aż niewiarygodne...i do tego ten piękny jego uśmieszek :loveu::loveu: mam powera na cały dzień teraz :) :eviltong: [/FONT] Quote
emdziolek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cześć i czoł(GI)em:evil_lol::multi::multi: Widziałąm Klocuszka od doopnej strony:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/168/9ccb64765faa077f.jpg Jak ty tak możesz psa od tyłu aparatem podglądać?:diabloti: Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']fajne te niby niekolorowe fociszeee...... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu plackiiiiiiiii.............hmmmm............mniam mniam.... witej TY spajdermenowa virgin;-) [FONT=Arial]AAaaa witej Rudo :multi::loveu:[/FONT] [quote name='apple']:loveu:[FONT=Century Gothic]Czee MAdzialenko:loveu: Przyniosłam Ci cobyś miała dzisiaj dłuższą przerwe - całe 500 ml:razz: [/FONT] [FONT=Arial]o jak spoko.... dużo kawy prosze.. bo... niewiarygodne.. ale.... zaspałam :cool1:[/FONT] [quote name='BeaC'].....Hejo Madzia:multi: ufffffffff alem się zmęczyła tym pisaniam chyba se odpocznę [FONT=Arial]a dychnij se dziołcha dychnij...:evil_lol:ino nie mdlej :shake:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cze Madzialeno.................ja też z napojem energetycznym [/FONT] [FONT=Arial]o dzięki Ci ... bo jeszcze mam zamnięte oki :oops::roll:[/FONT] [quote name='BoJa']cześć:multi::multi:Tez sie z wami napiję kawusi:kaffee_2: [FONT=Arial]nie napijesz sie.. Twoj tech wychlipałam :evil_lol: [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dzień Dobry :loveu::multi: Klocuś na tych zdjęciach taki czarny :) aż niewiarygodne...i do tego ten piękny jego uśmieszek :loveu: mam powera na cały dzień teraz :) :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]daj troche powera :razz: UWAGA MYŚLE!! ść do pracy czy spać.. :hmmmm: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć i czoł(GI)em:evil_lol::multi::multi: Widziałąm Klocuszka od doopnej strony:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/168/9ccb64765faa077f.jpg Jak ty tak możesz psa od tyłu aparatem podglądać?:diabloti: [FONT=Arial]nie moge... :diabloti: witaniec czołgisto :evil_lol:[/FONT] Quote
emdziolek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie moge... :diabloti: witaniec czołgisto :evil_lol:[/FONT] Jak nei mozesz? Ino ja myslałam ze mozesz:hmmmm: Jaka znowu czołgistka?:-o Buu coś mi sie laptok wiesza:comp26: Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='emdziolek']Jak nei mozesz? Ino ja myslałam ze mozesz:hmmmm: Jaka znowu czołgistka?:-o Buu coś mi sie laptok wiesza:comp26: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: chyba nie tylko ja jeszcze śpie :evil_lol::evil_lol: przywitałaś mnie cześć i CZOŁGIEM :cool1:czołgistko :diabloti: i jak laptok?? powiesił sie już??:grab::razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]o dzięki Ci ... bo jeszcze mam zamnięte oki :oops::roll:[/FONT] [FONT=Arial]otwarłaś już :roll:...................oki :razz::razz: UWAGA MYŚLE!! ść do pracy czy spać.. :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]nie iść :shake:....za męcząca czynność owa jest :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts