Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

poszłam obierać psu kuraka :roll::diabloti: nie ma mnie :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]przyniesam piesu mięso :p[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy to ta seria z salmonellą??? słyszałam w wiadomościach że takowe kuraki trafiły na rynek :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti:nie .....te są specjalnie tulkane :evil_lol::evil_lol:i zaszczepione ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']Mięso a fe!

Hejo Klockowie:):):)
[FONT=Arial]
:multi::multi: byłam byłam własnie u cia... nie ujawniłam sie bo ze szczęscia mnie zatkło :multi:

dziewczynki.... mam na gg testy na działalność w schronie.:diabloti:.. niby ktoś zainteresowany aaaaaa tyle gaf w texcie że aż razi że KTOŚ mnie sprawdza... test z mojej strony wypadł wyśmienicie... z tej drugiej nie :diabloti:masakra jaka dzecinada :mdleje:
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']KTOOOOO KTOOOOOOO cie sprawdza???dawaj go tu...tez go sprawdzimy:diabloti:asasasasaaa:diabloti:
[FONT=Arial]buuhahaahhaha... nie powiem :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]..ale jakbyś poczytała....[/FONT][FONT=Arial] alem sie uśmiała... już w połowie po textach wiedziałam że to test na działacza schroniskowego :diabloti: rzekomo ten ktoś nie był na dogo, więc.... zasugerowałam sunie Rudą... zanim powiedziałam o jej wieku ... już mi odpisano że za stara... :diabloti: spytalam skąd wniosek... przecież nie pisałam o wieku....:roll::roll: ehhh trza poczytać całość :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahaahhaha... nie powiem :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]..ale jakbyś poczytała....[/FONT][FONT=Arial] alem sie uśmiała... już w połowie po textach wiedziałam że to test na działacza schroniskowego :diabloti: rzekomo ten ktoś nie był na dogo, więc.... zasugerowałam sunie Rudą... zanim powiedziałam o jej wieku ... już mi odpisano że za stara... :diabloti: spytalam skąd wniosek... przecież nie pisałam o wieku....:roll::roll: ehhh trza poczytać całość :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

czy ja cie musze publicznie prosic o wytnij i wklej??:diabloti:chetnie poczytam....:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']publicznie prosze na gieeee:razz: nooo chyba ze dawaj na fooo

[quote name='zuzolandia']publicznieeeeeeeeeeeeeee

[FONT=Arial]nie no... mam troszke oleju w głowie .... zakończyłam sprawe działania NA DOGO w kwestii schronu- poza dogo i owszem... ale nie Tu :loveu:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale kuraków :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]aaa sie nagadała :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]aaa sie nagadała :cool1:[/FONT]

[FONT=Georgia]bo w zasadzie brak mi słów na to że tak moczysz tego psa przy takich niskich temperaturach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo w zasadzie brak mi słów na to że tak moczysz tego psa przy takich niskich temperaturach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]raz na 4 lata ma kąpiel... zobacz na biedne fruziole i inne Gutki :crazyeye: co tydzień... te to mają przesrane :diabloti:

a pozatym to była krioterapia na chore stawy :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo w zasadzie brak mi słów na to że tak moczysz tego psa przy takich niskich temperaturach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]oświadczam , iż Klocek się nie moczy :razz::razz:spałam z nim to wiem:p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oświadczam , iż Klocek się nie moczy :razz::razz:spałam z nim to wiem:p[/FONT]

[FONT=Arial]ja go też nie mocze.:diabloti:.. Ala spała ze mna to wie :p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja go też nie mocze.:diabloti:.. Ala spała ze mna to wie :p[/FONT]

[FONT=Arial].....no spała ......to wie ...:grins:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Witam Cię z raneczka :loveu::multi::loveu:

...za oknem słońce ...na termometrze 3 na + .....wiosna idzie :hmmmm:

EDIT:
nie zapomnij rękawiczek ....tipsy mnie poodpadali z zimna
[/FONT]

Posted

Kiłi napisał(a):
A co zaliczyłaś? Lub kogo?:eviltong::evil_lol: :razz::diabloti:

prawie dziewice niebieskoliterową ;)

no no BARDZO PIEKNE zdjęcia jamnikoteriery ;) bowskie :loveu::loveu::loveu::loveu:
i ta Klockowa dziewczyna w miłosnej nosowej pozie :loveu::loveu::loveu::loveu: