Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] poszłam obierać psu kuraka :roll::diabloti: nie ma mnie :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]przyniesam piesu mięso :p[/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]czy to ta seria z salmonellą??? słyszałam w wiadomościach że takowe kuraki trafiły na rynek :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy to ta seria z salmonellą??? słyszałam w wiadomościach że takowe kuraki trafiły na rynek :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:diabloti::diabloti:nie .....te są specjalnie tulkane :evil_lol::evil_lol:i zaszczepione ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Gonitwa']Mięso a fe! Hejo Klockowie:):):) [FONT=Arial] :multi::multi: byłam byłam własnie u cia... nie ujawniłam sie bo ze szczęscia mnie zatkło :multi: dziewczynki.... mam na gg testy na działalność w schronie.:diabloti:.. niby ktoś zainteresowany aaaaaa tyle gaf w texcie że aż razi że KTOŚ mnie sprawdza... test z mojej strony wypadł wyśmienicie... z tej drugiej nie :diabloti:masakra jaka dzecinada :mdleje: [/FONT] Quote
agbar Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 KTOOOOO KTOOOOOOO cie sprawdza???dawaj go tu...tez go sprawdzimy:diabloti:asasasasaaa:diabloti: Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']KTOOOOO KTOOOOOOO cie sprawdza???dawaj go tu...tez go sprawdzimy:diabloti:asasasasaaa:diabloti: [FONT=Arial]buuhahaahhaha... nie powiem :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]..ale jakbyś poczytała....[/FONT][FONT=Arial] alem sie uśmiała... już w połowie po textach wiedziałam że to test na działacza schroniskowego :diabloti: rzekomo ten ktoś nie był na dogo, więc.... zasugerowałam sunie Rudą... zanim powiedziałam o jej wieku ... już mi odpisano że za stara... :diabloti: spytalam skąd wniosek... przecież nie pisałam o wieku....:roll::roll: ehhh trza poczytać całość :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahaahhaha... nie powiem :eviltong:[/FONT][FONT=Arial]..ale jakbyś poczytała....[/FONT][FONT=Arial] alem sie uśmiała... już w połowie po textach wiedziałam że to test na działacza schroniskowego :diabloti: rzekomo ten ktoś nie był na dogo, więc.... zasugerowałam sunie Rudą... zanim powiedziałam o jej wieku ... już mi odpisano że za stara... :diabloti: spytalam skąd wniosek... przecież nie pisałam o wieku....:roll::roll: ehhh trza poczytać całość :evil_lol::evil_lol:[/FONT] czy ja cie musze publicznie prosic o wytnij i wklej??:diabloti:chetnie poczytam....:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']czy ja cie musze publicznie prosic o wytnij i wklej??:diabloti:chetnie poczytam....:evil_lol: [FONT=Arial]pubilcznie czy na gg?? :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pubilcznie czy na gg?? :cool1:[/FONT] publicznie prosze na gieeee:razz: nooo chyba ze dawaj na fooo Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Georgia]ale kuraków :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']publicznie prosze na gieeee:razz: nooo chyba ze dawaj na fooo [quote name='zuzolandia']publicznieeeeeeeeeeeeeee [FONT=Arial]nie no... mam troszke oleju w głowie .... zakończyłam sprawe działania NA DOGO w kwestii schronu- poza dogo i owszem... ale nie Tu :loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale kuraków :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]aaa sie nagadała :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]aaa sie nagadała :cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]bo w zasadzie brak mi słów na to że tak moczysz tego psa przy takich niskich temperaturach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo w zasadzie brak mi słów na to że tak moczysz tego psa przy takich niskich temperaturach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]raz na 4 lata ma kąpiel... zobacz na biedne fruziole i inne Gutki :crazyeye: co tydzień... te to mają przesrane :diabloti: a pozatym to była krioterapia na chore stawy :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo w zasadzie brak mi słów na to że tak moczysz tego psa przy takich niskich temperaturach :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]oświadczam , iż Klocek się nie moczy :razz::razz:spałam z nim to wiem:p[/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oświadczam , iż Klocek się nie moczy :razz::razz:spałam z nim to wiem:p[/FONT] [FONT=Arial]ja go też nie mocze.:diabloti:.. Ala spała ze mna to wie :p[/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja go też nie mocze.:diabloti:.. Ala spała ze mna to wie :p[/FONT] [FONT=Arial].....no spała ......to wie ...:grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork']http://images6.fotosik.pl/165/797062bdd25bee52.jpg http://images6.fotosik.pl/165/f267d09db25e830d.jpg aaahahaha jakieś podobieństwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wklejaj publicznie na FO :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]Witam Cię z raneczka :loveu::multi::loveu: ...za oknem słońce ...na termometrze 3 na + .....wiosna idzie :hmmmm: EDIT: nie zapomnij rękawiczek ....tipsy mnie poodpadali z zimna [/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Witaj Magdaleno mam coś dla Klocusia na następne kąpiele [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Georgia]Cześć zmoczki :loveu::multi::multi::multi::multi: przyszłam życzyć miłego dzionka :) [/FONT] Quote
ice_t Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 cześć laseczki, nie moczyc dziś Klocka bo zimno i się zapalenia płuc nabawi :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :helo::helo: :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: wdepłam z kawą do Was tyż Quote
dbsst Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kiłi napisał(a):A co zaliczyłaś? Lub kogo?:eviltong::evil_lol: :razz::diabloti: prawie dziewice niebieskoliterową ;) no no BARDZO PIEKNE zdjęcia jamnikoteriery ;) bowskie :loveu::loveu::loveu::loveu: i ta Klockowa dziewczyna w miłosnej nosowej pozie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts