Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]http://images28.fotosik.pl/190/008e0b1ad6b77111.jpg[/FONT] [FONT=Arial] buuuhahahhahahhaa....mam to same ujęcie .... ino bardziej od doopy strony :p [/FONT][FONT=Arial]http://images6.fotosik.pl/164/bf509261c2022684.jpg ha ha ....faktycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] dzięks za fotki Alu.... :calus: nadal nie mamy wieści od elRa czy już dotarli do domu :shake: tel. nie odpowiada :shake: [/FONT] [FONT=Arial]cholera :crazyeye:....nie powiem żebym sie nie denerwowała ....jakoś tak może nie powinnam a jednak :roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Georgia]hej :loveu::multi: widziałam Klocuszka taplającego się w wodzie :loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hej hejjj:multi: uchhh ty bidulu:shake: współczówam dziury :shake: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]dobereczek ........oć na kaff [/FONT] Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]musicie tak ryczeć od rana?? :roll: obudziłyście mnie :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] HELL...oooołłłł:multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::loveu: nie narzekaj ze ryczą :) :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]musicie tak ryczeć od rana?? :roll: obudziłyście mnie :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]pseplasam [/FONT] [FONT=Arial] HELL...oooołłłł:multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial] oooo a teraz to ffto ryczał [/FONT] Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 halooooo ryczace ....eeee pietnastki:hmmmm::diabloti: Quote
malawaszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jako ze tu za cicho wrzucę moje....badziewiate :roll:...ale ja się nauczę :evil_lol: [/FONT] Alu to się nie nazywa badziewiate foty tylko braki sprzętowe :cool3:;) Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='malawaszka']Alu to się nie nazywa badziewiate foty tylko braki sprzętowe :cool3:;) :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:myślisz ze jak tak powiem Pysi to jako matka odda mi swoje aparacisko :razz::razz:bo ja muszę jeszcze jakieś pół roku poczekać na swój :roll:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:myślisz ze jak tak powiem Pysi to jako matka odda mi swoje aparacisko :razz::razz:bo ja muszę jeszcze jakieś pół roku poczekać na swój :roll:[/FONT] taaaaakkk na pewno :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Widziałam fotki bagiennego szuwarka:grins::grins: Quote
emdziolek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Siemano Maaadzik!:multi: Widziałąm Klocka z Bagien:evil_lol: Jakie ty ładniuszne foty robisz:loveu: Jestem z ciebie dumna:loveu: Buuziole od Nas i od naszej psiej brygady w liczbie 3:razz: Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]ja nie moge wychodzić z domu... normalnie nie moge :shake: poszlimy na psacera do lasku z Klockiem..... patrze przy wejściu do lasu w wysokiej trawie- psiak... skubie jakiegoś leżącego psiaka... se myśle ... pewnie tamtego trachło auto bo przy drodze... a ten borok głodny sie posila ... łzy w oczodołach...:-( pochodze zerknąć co z denatem... cmokam na psa a oba na równe nogi :crazyeye: mamuniu!!! on zyje!!! :multi::multi: przyleciały oba cwaj do mła... to leżące zwinięte w trawie to suczka... najprawdopodobniej z cieczką :angryy: dlatego tamten drugi ją LIZAŁ nie SKUBAŁ :diabloti: na 90% cieczka bo samczyk po niej próbował... skakać :roll::oops: a Kloc zwąchał z wiatrem i sie zaślinił jak goopi :cool1: dałam psiakom pić... wymiziałam... ale nic więcej nie mogłam... dobijająca jest ta bezsilność :placz: do domu nie wezme cieknącej suki... biegła za mną:placz: ale i ten pies za nią... z czego Kloc nie był zadowolony :roll: odgoniłam... ale wracając poszłam zobaczeć w to miejsce czy jeszcze tam są..... byłam w stanie ją zabrać, choć może ma dom :niewiem: nie było może poszły w głąb lasu, może poleciały w strone osiedli... nie daje mi to spokoju... ten mały kajtek raczej domny bo z obrożą... młody goowniarz... pewnie zaliczył swój pierwszy raz :roll: a ja siedze i myśle, myśle myśle.... i brak wyjścia z sytuacji rozpierdziela mi musk mam foty... zara wstawie :-([/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Hejo :multi::multi: Nic niestety nie poradzisz ludzie som posrane i jak nie zmieniom myślenia to nie wskórasz nic .Takich co psika puszczają niech sobie pobiega bo dzięki temu szczęśliwy to nic inoo przez kolano i pasiorem trza lać po gołej życi . Ja mam takich znajomych rano psu kaganiec na pysk i sru na dwór :mad::mad: wraca po 5-6 godz i wszyscy zadowoleni :shake::roll: .Jeśc dostaje spać ma gdzie dla nich to wystarczy tym bardziej że go przygarneli z ulicy nawet się zastanawiałam czy by temu pieskowi jakiegoś domu nie szukać bo kiedyś nie wróci ale im to chyba było by na rękę . Co z tego że jakiś inny głąb w tym czasie swoją sunie z cieczką też wypuszcza niech się wybiega .I co zrobisz wszystkich do domu w potrzebie nie weźmiesz ,a ludziom można mówić i tłumaczyć każdy wie lepiej . Uważam że powinny być prace społeczne w schronisku dla takich ludzi .Niech zobaczą sobie jak żyją zwierzęta w gettach dzięki nim . Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]dokładnie.... wypuścić suke z cieczką to już nawet nie kretynizm.... to idiotyzm do potęgi Ntej :diabloti: w piątek obok mojego sklepu zczepiły sie 2 psy.... znaczy pies z suką :roll: na parkingu przy domu handlowym ... mało ich nie rozjechali:placz::placz:jest szansa że sunia niebawem trafi na ulice bo kto by chciał kolejne 8 psów w domu.... :angryy: u mnie w bloku też jest psiak który całe dnie lata luzem- zwracałam panu uwage, już o tym pisałam... prosiłam żeby go nie wypuszczał luzem bo: rąbnie go auto, pogryzą psy, zgubi sie... co mi odpowiedział?? "no to bedzie święty spokój" :angryy::mad: debile :angryy:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]psiaków dwóch które koniecznie chciały iść ze mną :-( sunia to ta pierwsza terrierkowata... abo jamnior szorstkowłosy :hmmmm: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]rentgen reklamówki w której w piątek wiozłam żarełko dla Qdłaczki :-([/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pieski fajne ,widać ze domki mają tylko nieodpowiedzialne:mad::mad::mad:,:shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='malawaszka']taaaaakkk na pewno :evil_lol: no toś mnie pocieszyła :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] Kurdwa jak już widzę takie coś to mi się nóż w plecaku sam otwiera :angryy::angryy:...i na nic zda się tłumaczenie matołom ...tak dokładnie tak bo mądry nie wywala psa samego żeby się wyspacerował:mad:....ale mnie zgrzało ..... poza tym wiesz co jeszcze mnie dogrzewa :angryy::angryy:...no ale nie ma to jak odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kurde..ale morduchy fajniste...takiego eeee''wlasciciela'' to faktycznie jak Atlandyta pisala przez kolano :shake: Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]poza tym wiesz co jeszcze mnie dogrzewa...[/FONT] ja wiem:multi:jaaaaaaaaaaaaaaa wieeeeeeeeeeeeeeem:multi: dogrzewa cie pan C i Ozzy:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='agbar']ja wiem:multi:jaaaaaaaaaaaaaaa wieeeeeeeeeeeeeeem:multi: dogrzewa cie pan C i Ozzy:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i kaloryfer do którego tulkam się co noc :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Georgia]urocze te pieski...a suczka ma przesłodką mordkę :loveu: zatłukłabym właścicieli tych psów :mad::mad: [/FONT] Quote
Recommended Posts