Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dogobranoc ... gadacie tu o jakiś marcowaniach to ja ide :grins: [/FONT]
[FONT=Arial]ino nie napasztuj Pawcia :razz::razz:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
buuuhahahahhahahhahahaha...... Rudo... dlaczemu ta krowa ma ino jedno wymie
[/FONT]

[FONT=Georgia]jest oryginalna ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć :loveu::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakby kto pytał to ja też jestem :grins:

bereczek dziewojki :multi::multi::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]...aleś się rozgadała z samego rańca [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]dziewczynki... dzięki za kciuki. Qdłaczek w Nowym Domku... znaczy ta Qdłaczka której w przeciągu kilku dni wyrosła jakaś przeszkoda na brzuchu. :shock::ylsuper:

padłam na pysk, teraz wstałam i zaraz jedziemy na konwencje tatuażu do Czech... powtórka tej z zeszłego roku- co to trza być 36 godz. na nogach :mdleje:
trzymajta kciuki- wystawiamy dziarki w konkursie:cool1:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Ja już zaczynam zaciskać ;)...i trzymajta się :loveu:

a jutro może uda mi się wybrać jakieś foto Klocusia z tych wprawek na manualu :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziewczynki... dzięki za kciuki. Qdłaczek w Nowym Domku... znaczy ta Qdłaczka której w przeciągu kilku dni wyrosła jakaś przeszkoda na brzuchu. :shock::ylsuper:

padłam na pysk, teraz wstałam i zaraz jedziemy na konwencje tatuażu do Czech... powtórka tej z zeszłego roku- co to trza być 36 godz. na nogach :mdleje:
trzymajta kciuki- wystawiamy dziarki w konkursie:cool1:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Zaciskam mocno i wiem ze dostanieta

Aha i doberek
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]są my wróceni- jechaliśmy na 2 auta i koleś w drugim... rozwalił auto.[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..na PŁATNEJ CZESKIEJ AUTOSTRADZIE wjechał w dziure jak lej po bombie.... :angryy::angryy: miał część naszego sprzętu, a żeby do niego zawrócić wziąć co nasze nadrobilibyśmy 100 km..... i stracili w cholere czasu, więc już nie było sensu jechać [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]ide odespać nocną wycieczke do Brna :angryy:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial].....co miałam napisać napisałam na GG :roll:.....na kiere darłam z wyra biegusiem , bo mi się przyśniło że czeka na mnie wiadomość od Ciebie ....no i była..............
odeśpij ....
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]są my wróceni- jechaliśmy na 2 auta i koleś w drugim... rozwalił auto.[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..na PŁATNEJ CZESKIEJ AUTOSTRADZIE wjechał w dziure jak lej po bombie.... :angryy::angryy: miał część naszego sprzętu, a żeby do niego zawrócić wziąć co nasze nadrobilibyśmy 100 km..... i stracili w cholere czasu, więc już nie było sensu jechać [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]ide odespać nocną wycieczke do Brna :angryy:[/FONT]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]są my wróceni- jechaliśmy na 2 auta i koleś w drugim... rozwalił auto.[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..na PŁATNEJ CZESKIEJ AUTOSTRADZIE wjechał w dziure jak lej po bombie.... :angryy::angryy: miał część naszego sprzętu, a żeby do niego zawrócić wziąć co nasze nadrobilibyśmy 100 km..... i stracili w cholere czasu, więc już nie było sensu jechać [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]ide odespać nocną wycieczke do Brna :angryy:[/FONT]

O ****:angryy::angryy::angryy:

Witanko odsypiająca:multi:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]
buuuhahahhahahhaa....mam to same ujęcie .... ino bardziej od doopy strony :p

[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]
dzięks za fotki Alu....

nadal nie mamy wieści od elRa czy już dotarli do domu :shake: tel. nie odpowiada :shake:

[/FONT]