Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dogobranoc ... gadacie tu o jakiś marcowaniach to ja ide :grins: [/FONT] [FONT=Arial]ino nie napasztuj Pawcia :razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pikne Klocusiowa, pikne:loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/162/358b746cdf5d52b8.jpg Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] buuuhahahahhahahhahahaha...... Rudo... dlaczemu ta krowa ma ino jedno wymie [/FONT] [FONT=Georgia]jest oryginalna ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :loveu::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]................. [/FONT][FONT=Arial]dobereczek [/FONT] Quote
BeaC Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://images6.fotosik.pl/163/277690c6d866e724.jpg Ala czai się w krzakach, tylko ze krzaki jakieś takie liche widać ja:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Madzia Ala czemu ty tak wszędzie obgryzasz pazury????:razz: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Madzialenko szokłam się z rańca z deczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://images6.fotosik.pl/163/c14add580baa8ebb.jpg Przygnietło Klocusia:placz: A i widziałam jakiegoś stwora z LochNess ale nie skopiowałam bo się bałam że mi wyskoczy z ekranu:evil_lol: niech zostanie tam z tyłu;) Buziol [/FONT] Quote
clockwork Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]jakby kto pytał to ja też jestem :grins: bereczek dziewojki :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakby kto pytał to ja też jestem :grins: bereczek dziewojki :multi::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]...aleś się rozgadała z samego rańca [/FONT] Quote
e.v.a Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czesc mała..... chciała byś się spocić w wstępie reklamowym??:razz::diabloti: cze Madzialena:multi: Quote
zuzolandia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 O mglistym popoludniem siem witam z Toba dziewojo z klockowego zamczyska;-) hihihihiih hihihihihihi Quote
clockwork Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]dziewczynki... dzięki za kciuki. Qdłaczek w Nowym Domku... znaczy ta Qdłaczka której w przeciągu kilku dni wyrosła jakaś przeszkoda na brzuchu. :shock::ylsuper: padłam na pysk, teraz wstałam i zaraz jedziemy na konwencje tatuażu do Czech... powtórka tej z zeszłego roku- co to trza być 36 godz. na nogach :mdleje: trzymajta kciuki- wystawiamy dziarki w konkursie:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]Ja już zaczynam zaciskać ;)...i trzymajta się :loveu: a jutro może uda mi się wybrać jakieś foto Klocusia z tych wprawek na manualu :cool1:[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziewczynki... dzięki za kciuki. Qdłaczek w Nowym Domku... znaczy ta Qdłaczka której w przeciągu kilku dni wyrosła jakaś przeszkoda na brzuchu. :shock::ylsuper: padłam na pysk, teraz wstałam i zaraz jedziemy na konwencje tatuażu do Czech... powtórka tej z zeszłego roku- co to trza być 36 godz. na nogach :mdleje: trzymajta kciuki- wystawiamy dziarki w konkursie:cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic]Zaciskam mocno i wiem ze dostanieta Aha i doberek [/FONT] Quote
clockwork Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [FONT=Arial]są my wróceni- jechaliśmy na 2 auta i koleś w drugim... rozwalił auto.[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..na PŁATNEJ CZESKIEJ AUTOSTRADZIE wjechał w dziure jak lej po bombie.... :angryy::angryy: miał część naszego sprzętu, a żeby do niego zawrócić wziąć co nasze nadrobilibyśmy 100 km..... i stracili w cholere czasu, więc już nie było sensu jechać [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT] [FONT=Arial]ide odespać nocną wycieczke do Brna :angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial].....co miałam napisać napisałam na GG :roll:.....na kiere darłam z wyra biegusiem , bo mi się przyśniło że czeka na mnie wiadomość od Ciebie ....no i była.............. odeśpij ....[/FONT] Quote
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]są my wróceni- jechaliśmy na 2 auta i koleś w drugim... rozwalił auto.[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..na PŁATNEJ CZESKIEJ AUTOSTRADZIE wjechał w dziure jak lej po bombie.... :angryy::angryy: miał część naszego sprzętu, a żeby do niego zawrócić wziąć co nasze nadrobilibyśmy 100 km..... i stracili w cholere czasu, więc już nie było sensu jechać [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT] [FONT=Arial]ide odespać nocną wycieczke do Brna :angryy:[/FONT]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
ice_t Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dzień doberek wycieczkowicze - szkoda że tylko skończyło sie na nocnej wycieczce Quote
Medorowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]są my wróceni- jechaliśmy na 2 auta i koleś w drugim... rozwalił auto.[/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT][FONT=Arial]..na PŁATNEJ CZESKIEJ AUTOSTRADZIE wjechał w dziure jak lej po bombie.... :angryy::angryy: miał część naszego sprzętu, a żeby do niego zawrócić wziąć co nasze nadrobilibyśmy 100 km..... i stracili w cholere czasu, więc już nie było sensu jechać [/FONT][FONT=Arial]:angryy:[/FONT] [FONT=Arial]ide odespać nocną wycieczke do Brna :angryy:[/FONT] O ****:angryy::angryy::angryy: Witanko odsypiająca:multi: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 o cholera współczuję :shake: tyle przygotowań na nic :shake: Quote
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial]Jako ze tu za cicho wrzucę moje....badziewiate :roll:...ale ja się nauczę :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]kiedyś ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] buuuhahahhahahhaa....mam to same ujęcie .... ino bardziej od doopy strony :p [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] dzięks za fotki Alu.... nadal nie mamy wieści od elRa czy już dotarli do domu :shake: tel. nie odpowiada :shake: [/FONT] Quote
Recommended Posts