clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]mogłabyś mi tu Iwona nie siać zamętu??? nie mam zaś ochoty prosić moda o czyszczenie wątku.... nie wchodzę Ci w drogę, działaj se dziewczyno... zejdź ze mnie i nie wchodź tu- jeżeli masz mi coś do powiedzenia- proszę na PW [/FONT] Quote
agbar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A to nie pierwszy raz się zdarza że ktoś na czyiś plecach się winduje....pojechała 1szy raz 5 marca .....a wszystkie zasługi sobie przypisuje a gdzie była wcześniej jak Magda potrzebowała pomocy:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Myślę ze w Was mamy wsparc[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]ie :razz::razz: bo to ja podobno jetsem ta podburzająca:diabloti:[/FONT] ty jestes wronaaaaaaa..kraaaa kraaaakraaaaaaa:evil_lol: Quote
agbar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a moze tak dla oczyszczenia atmosfery zaspiewam piosenke??:loveu:i zapraszam do mojego blogasa gdzie nie ma zadnych fot:diabloti: Quote
shanti Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ostatni mój post na Twoim wątku. Zamętu nie będzie, bo sama te posty usunę za chwilę. Więcej osób chciało Ci pomóc, Magdo tu w j-ebiu. Tylko trzeba chcieć tej pomocy. Kariery wielkiej nie zrobię, bo zostało raptem może 3 miesiące, potem jeśli wejdzie nowa ekipa Ty będziesz mile widziana, ja wprost przeciwnie;). Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 oj tak...:roll: a teraz poproś moda o usunięcie.... Quote
agbar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 clockwork napisał(a):oj tak...:roll: a teraz poproś moda o usunięcie.... kolorek ci zwiadl:diabloti: Quote
ice_t Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 cześć dziewczynki, świetne te nowe zdjęcia Klocusia, a te buziaczki jakie sobie dawali z Tą śliczną Czarnuszką poprostu mnie rozwaliły :evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ehhh ale tu niebiesko :diabloti: nie przejmac sie prosze :roll: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KWM:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]nie złoszcze się tylko zostałam postawiona w sytuacji bez wyjścia... [/FONT] [FONT=Arial]obawiam się że i do schronu już mam zakaz wjazdu ... bo to mnie [/FONT][FONT=Arial]interesuje tylko "walka, procesy i własne porachunki"... ja sie od tygodnia nawet nie odzywam a przeczytałam i usłyszałam już na swój temat... ulalala... i że to ja niby sie piekle??? i że niby dla dobra psów robi wokół mnie taki zamęt??żebym chociaż odpowiadała na jej krytyke...nic.. siedze cicho myślę swoje, ale nic komletnie nic na forum i na całą Polske :grins: a ta nadal jedzie ... co wpis to albo mało ambitne hop-co nam zarzucano:evil_lol: albo jakeś żaluzje w moją strone.... ja mam jeszcze inne bidy- z jastrzębskimi już pewnie zakończyła się moja praca.... ale nie panikuje... jest tysiące innych psów którym chcę i mogę pomóc... nic na hama... fanfarów odbierać nie mam zamiaru :shake::shake: przetarłam jej ścieżke-ma gotowca, niech zajmie sie w końcu tymi psiakami i sobą nie mną :diabloti:[/FONT] :thumbs:[FONT=Century Gothic]I tak masz mysleć a reszte olej[/FONT] cieplym moczem:diabloti: Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial] ładne se qpiłam? :roll: oglądajcie bo za 3 dni bedzie padnięty :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Georgia]uwielbiam drzewka bonsai :loveu::loveu: śliczne jest :)[/FONT] Quote
agbar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ladne se kupilas....:diabloti:jestem z ciebie dumna:diabloti: Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]uwielbiam drzewka bonsai :loveu::loveu: śliczne jest :)[/FONT] [FONT=Arial]ja też uwielbiam szkoda tylko że nie postoi długo :roll:[/FONT] [quote name='agbar']ladne se kupilas....:diabloti:jestem z ciebie dumna:diabloti: [FONT=Arial]a co ty mie tu jakieś takieś diabelskie wpisy :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial] ładne se qpiłam? :roll: oglądajcie bo za 3 dni bedzie padnięty :evil_lol::evil_lol: [/FONT]http://images6.fotosik.pl/162/5a8aa3ffbf625321.jpg http://images6.fotosik.pl/162/358b746cdf5d52b8.jpg [FONT=Arial]czy mogłabyś do mła przyjechać ufocić :razz::razz: zaje2biste te fotaski :loveu::loveu: tam pisze co by podlewać :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy mogłabyś do mła przyjechać ufocić :razz::razz: zaje2biste te fotaski :loveu::loveu: tam pisze co by podlewać :grins: [/FONT] [FONT=Arial]ale że jak... że sprzedają niepodlane?? :crazyeye::roll::roll::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale że jak... że sprzedają niepodlane?? :crazyeye::roll::roll::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:cool1:..śmiem twierdzić że tak :razz::razz:to chyba w ramach oszczędności :cool1: ......a pan C. palcm mnie wskazał:mad: 3 obiekta doniczkowe na parapecia z zasychającą ściółką wyściełającą doniczkę :roll:...nawet podał w mą dłoń podlewaczkę made in ikea :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]:razz:chcecie fotki psacerkowe? :roll::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:razz:chcecie fotki psacerkowe? :roll::cool1:[/FONT] [FONT=Arial] ........................................................... [/FONT] [FONT=Arial]chcemy [/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]mało tych ochotników... :cool1: a ja dziś SPECJALNIE :roll: zrobiłam takie spieprzone coby mnie nikt nie chciał znienawidzić :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mało tych ochotników... :cool1: a ja dziś SPECJALNIE :roll: zrobiłam takie spieprzone coby mnie nikt nie chciał znienawidzić :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] wiem wiem .......zadbałaś bym się nie zdołowała..... i tak Ci nikt nie uwierzy jak zobaczy szczególnie te wodne [/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]dla tych co chcą foteczki.... dla tych co nie chcą... za kare :diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts