Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]mogłabyś mi tu Iwona nie siać zamętu??? nie mam zaś ochoty prosić moda o czyszczenie wątku....
nie wchodzę Ci w drogę, działaj se dziewczyno... zejdź ze mnie i nie wchodź tu- jeżeli masz mi coś do powiedzenia- proszę na PW
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A to nie pierwszy raz się zdarza że ktoś na czyiś plecach się winduje....pojechała 1szy raz 5 marca .....a wszystkie zasługi sobie przypisuje a gdzie była wcześniej jak Magda potrzebowała pomocy:diabloti: [/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Myślę ze w Was mamy wsparc[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]ie :razz::razz: bo to ja podobno jetsem ta podburzająca:diabloti:[/FONT]
ty jestes wronaaaaaaa..kraaaa kraaaakraaaaaaa:evil_lol:

Posted

Ostatni mój post na Twoim wątku. Zamętu nie będzie, bo sama te posty usunę za chwilę. Więcej osób chciało Ci pomóc, Magdo tu w j-ebiu. Tylko trzeba chcieć tej pomocy. Kariery wielkiej nie zrobię, bo zostało raptem może 3 miesiące, potem jeśli wejdzie nowa ekipa Ty będziesz mile widziana, ja wprost przeciwnie;).

Posted

cześć dziewczynki, świetne te nowe zdjęcia Klocusia, a te buziaczki jakie sobie dawali z Tą śliczną Czarnuszką poprostu mnie rozwaliły :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]KWM:loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]nie złoszcze się tylko zostałam postawiona w sytuacji bez wyjścia... [/FONT]
[FONT=Arial]obawiam się że i do schronu już mam zakaz wjazdu ... bo to mnie [/FONT][FONT=Arial]interesuje tylko "walka, procesy i własne porachunki"... ja sie od tygodnia nawet nie odzywam a przeczytałam i usłyszałam już na swój temat... ulalala... i że to ja niby sie piekle??? i że niby dla dobra psów robi wokół mnie taki zamęt??żebym chociaż odpowiadała na jej krytyke...nic.. siedze cicho myślę swoje, ale nic komletnie nic na forum i na całą Polske :grins: a ta nadal jedzie ... co wpis to albo mało ambitne hop-co nam zarzucano:evil_lol: albo jakeś żaluzje w moją strone.... ja mam jeszcze inne bidy- z jastrzębskimi już pewnie zakończyła się moja praca.... ale nie panikuje... jest tysiące innych psów którym chcę i mogę pomóc... nic na hama... fanfarów odbierać nie mam zamiaru :shake::shake: przetarłam jej ścieżke-ma gotowca, niech zajmie sie w końcu tymi psiakami i sobą nie mną :diabloti:[/FONT]
:thumbs:[FONT=Century Gothic]I tak masz mysleć a reszte olej[/FONT] cieplym moczem:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]uwielbiam drzewka bonsai :loveu::loveu: śliczne jest :)[/FONT]
[FONT=Arial]ja też uwielbiam szkoda tylko że nie postoi długo :roll:[/FONT]
[quote name='agbar']ladne se kupilas....:diabloti:jestem z ciebie dumna:diabloti:

[FONT=Arial]a co ty mie tu jakieś takieś diabelskie wpisy :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT][FONT=Arial] ładne se qpiłam? :roll:
oglądajcie bo za 3 dni bedzie padnięty :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Arial]czy mogłabyś do mła przyjechać ufocić :razz::razz:

zaje2biste te fotaski :loveu::loveu:

tam pisze co by podlewać :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy mogłabyś do mła przyjechać ufocić :razz::razz:

zaje2biste te fotaski :loveu::loveu:

tam pisze co by podlewać :grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]ale że jak... że sprzedają niepodlane?? :crazyeye::roll::roll::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale że jak... że sprzedają niepodlane?? :crazyeye::roll::roll::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:cool1:..śmiem twierdzić że tak :razz::razz:to chyba w ramach oszczędności :cool1:
......a pan C. palcm mnie wskazał:mad: 3 obiekta doniczkowe na parapecia z zasychającą ściółką wyściełającą doniczkę :roll:...nawet podał w mą dłoń podlewaczkę made in ikea :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:razz:chcecie fotki psacerkowe? :roll::cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]
...........................................................

[/FONT]

[FONT=Arial]chcemy [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mało tych ochotników... :cool1:

a ja dziś SPECJALNIE :roll: zrobiłam takie spieprzone coby mnie nikt nie chciał znienawidzić :diabloti:
[/FONT]
[FONT=Arial]

wiem wiem .......zadbałaś bym się nie zdołowała.....

i tak Ci nikt nie uwierzy jak zobaczy szczególnie te wodne
[/FONT]