malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 furciaczek napisał(a):Ale pustki tu dzisiaj:crazyeye: Madzia chyba nie siedzisz na TAMTYM forum co??:evil_lol: Ehh moja babcia jest w szeregach moherowych...ciezki zycie z nia mam:lol::roll: buahaha współczuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='evaxon']no wiesz co Alu...:roll: ja sie jakos tak nie wiem jak :placz: ja nie ciałam :placz:a ten organizm sam tak:placz: i sie nie wyspałam:placz: oj nie nie nie:placz: [FONT=Arial]:glaszcze: no już dobra ...nooooo......organizm zrobił Ci prima aprilisa;)[/FONT] Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nabralam sil i wrocilam :) tym razem stron nie liczylam ale bylo mniej niz ostatnio :diabloti: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka']buahaha współczuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] Furciakowej ...moherowej babci :razz::razz: czy tym na fo ....zalogowania Madzialeny :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: no już dobra ...nooooo......organizm zrobił Ci prima aprilisa;)[/FONT] uchhh nie lubie takich dowcipow:shake::shake::shake::shake::shake::roll: Quote
ice_t Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 cześć gaduły, prawie dwie godziny nadrabiałam to co wypisały żeście tutaj od niedzieli jak byłam ostatnio, omineło mnie picie za 900 stronke wiec tera na szybko chlapne jednego:drinka:, a tera idę spoać bom padnięta po robocie - nie gadajcie tyle:evil_lol::evil_lol: bo potem drugie tyle trzeba czytać :flaming: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='evaxon']uchhh nie lubie takich dowcipow:shake::shake::shake::shake::shake::roll: [FONT=Arial] no nie wymiękaj :razz::razz:...nie daj się ;)dziś pośpisz ..... Dogobranoc [/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 czee..........tylko na tyle mnie dzisiaj stac.............hihihihi Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti: normalnie czytam i leje..... katolicyzm polaków wiąże se ino z moherem :evil_lol::evil_lol: w życiu nie widziałam takiego oburzenia i zawiści że ktoś chce przeznaczyć procent podatku na psy :eek::roflt::roflt: toż to skandal!!!!! riki tiki katoliki :eviltong::eviltong:[/FONT] http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=13016&sid=19fc3602d7a89ec1297d050e0c480608 Nie wiem czy smiać się czy płakać:niewiem::niewiem::roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]sąsiad.... dla boxeromaniaków :loveu::loveu: [/FONT] :loveu: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]No co tu się u licha dzieje......wchodze na Dogo i chcę się wpisać do Madzi a tu musze bloga w subskrybcjach szukać:shake: Coś się ten blogas zepsuł:diabloti: I oto jestem :multi::multi::multi: Buziaki :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]Dobereczek .......oby szło ku lepszemu [/FONT] Quote
BeaC Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 uffffffffffffffff muszę albo częściej wchodzić albo ...................wogóle:diabloti::diabloti::diabloti: sorry madzia nie czytałam....... fotki poogladałam, o moherowym forum poczytałam:diabloti::diabloti::diabloti: miałam nawet ochotę sie lognąć coby parę słów napisać, ale ............zrezygnowałam mam sie irytowac przez paru .fajfu...ów:razz: w zyciu:shake: moje zdrowie i życie cenniejsze, nie bede se zabijać szarych komórcek(o ile jeszcze jakies zostały) śtresem acha dodam, ze mi się najbardziej podobało jak ty to pieknie Pawcia nauczyłas skakać przz przeszkody:razz: podrów go łode mnie Quote
e.v.a Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]no nie wymiękaj :razz::razz:...nie daj się ;)dziś pośpisz .....[/FONT] nie wyspałam sie:watpliwy: doberek :hand: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='evaxon']nie wyspałam sie:watpliwy: doberek :hand: [FONT=Arial] doberek :hand: ja też nie :watpliwy:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Klockowa tyś jest mistrzyni w tym kamuflażu,:crazyeye:wcale Cie nie widze na dogo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::niewiem: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='BoJa']Klockowa tyś jest mistrzyni w tym kamuflażu,:crazyeye:wcale Cie nie widze na dogo:crazyeye::crazyeye::crazyeye::niewiem: [FONT=Arial]trening przy Mistrzu czyni Mistrza [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Georgia]cześć Madziu :multi::multi::loveu: co u Was tak puściutko :( aż nie poznaję tego miejsca:roll: zabierać mi się do pisania :mad::mad::mad: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Madziu :multi::multi::loveu: co u Was tak puściutko :( aż nie poznaję tego miejsca:roll: zabierać mi się do pisania :mad::mad::mad: [/FONT] [FONT=Arial]no przecie uwijam się jak w ukropie :evil_lol::evil_lol: no dobra nooooooo...zdradze Wam tajemnicę .....:razz::razz: Madzia i Pawcio ... jadą na Konvent Tattoo ...i się Madzialena ostro szykuje [/FONT][FONT=Arial];)no i nie ma dziewczę czasu :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przecie uwijam się jak w ukropie :evil_lol::evil_lol: no dobra nooooooo...zdradze Wam tajemnicę .....:razz::razz: Madzia i Pawcio ... jadą na Konvent Tattoo ...i się Madzialena ostro szykuje [/FONT][FONT=Arial];)no i nie ma dziewczę czasu :cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]hmm no to na liście odkreślam Madzi nieobecności jako usprawiedliwione :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmm no to na liście odkreślam Madzi nieobecności jako usprawiedliwione :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] czyli nie cza podpisywać w zeszycie korespondencji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] czyli nie cza podpisywać w zeszycie korespondencji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]w zasadzie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w zasadzie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no to mi ulgło :evil_lol::evil_lol:...wystarczy że się u Qby podpisuję ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ja też nie :watpliwy:[/FONT] no ale ty mi obiecałas...:placz: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='evaxon']no ale ty mi obiecałas...:placz: [FONT=Arial] wiem ....wiem ....no i sama się nie wyspalam :placz:[/FONT] Quote
Recommended Posts