BoJa2 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ja wypiję za 1800:knajpa::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1::beerchug::beerchug::be erchug: Quote
furciaczek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 BoJa napisał(a):ja wypiję za 1800:knajpa::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1::beerchug::beerchug::be erchug: Ja mam 1801 wiec nie pije:shake: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: u mnie 901:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='ice_t']A tam cisza niektórzy niedzielne popołudnie spędzili w pracy:placz: i tyle było z pieknego dnia:placz: to ja to ja to ja :placz::placz::placz: http://images34.fotosik.pl/199/0798fc7ebcac1587.jpg temu unemu gosciowi tak ciepło było ze przylazł w krotkich gaciorach ?:crazyeye: cze Klockowo :diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='zuzolandia']to ja to ja to ja :placz::placz::placz: http://images34.fotosik.pl/199/0798fc7ebcac1587.jpg temu unemu gosciowi tak ciepło było ze przylazł w krotkich gaciorach ?:crazyeye: cze Klockowo :diabloti::diabloti: nie widzisz? Gorace serducho mo! Quote
zuzolandia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 sota36 napisał(a):nie widzisz? Gorace serducho mo! ja??? niy widza coby mu sie z kloty kopciło:evil_lol: za to pomalowane nogi widzem hihihih:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Century Gothic]CZee pijaki :diabloti: Madzialenko wstawaj piękny dzionek nastał.......słonko...wiosna...wstawaj i delektuj się bo podobno od jutra zima :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nie wstawaj...ja ci mowie nie wstawaj....Japkowa mowi ze od jutra zima to po co bedziesz wstawac:diabloti:spij sobie spokojnie...dobranoc:diabloti: Quote
zona Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Słyszałam, że mi tu ktoś piesę próbował sprzedać na allegro i wiązać jej łapki taśmą, pięknie, kutwa, pięknie. I na łóżku jej kazaliście leżeć, biednej mojej psince. :mad::eviltong: Dzięki Klockowa za opiekę, podwójne spacerki i za to, że wytrzymaliście nocne wycie Brukselindy. Jak wróciła do domu, to chciała z radości roznieść całe mieszkanie - musieliśmy ją wszyscy po kolei miziać po brzuchu i dawać się obślinić. A później zeżarła dwie miski żarełka na raz i do wieczora pierdziała.:evil_lol::razz: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]WITAJ ty Nasza niekompetentna ......:roflt:........[/FONT] Quote
clockwork Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]cze dziewuszki.... nie to żebym zaspała :roll::oops: nie, nie.... po prostu nie widziałam sensu wczesnego wstawania :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze dziewuszki.... nie to żebym zaspała :roll::oops: nie, nie.... po prostu nie widziałam sensu wczesnego wstawania :cool1:[/FONT] [quote name='malawaszka']hahaha to tak jak ja :evil_lol: [FONT=Arial]no so Wy ....ostatni dzień wiosny :diabloti: a Wy śpiochacie .....:hmmmm: ja dziś wstałam 7.43 :roll:.....[/FONT] Quote
clockwork Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Pysia']Weszka kłamie - fotka jamnika jest moja :evil_lol: Przyszłam ją tutaj podpitolić :diabloti: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: pysia???? ja pinkole.... jak podkablować to Pysiasta pierwsza :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='gops']witamy :) nadrobilismy 11 stron :diabloti: [FONT=Arial]nabieraj sił na kolejne 11 :p[/FONT] [quote name='evaxon']byłam i wdzialam kanapowe piesy:p [FONT=Arial]ja też... nawet czułam te kanapowce :mdleje: nie wiem gdzie one sie stołują ale masakra była :p[/FONT] [quote name='lolka75']czesc guru jutro formatuje karte w aparatce i wale na jakis plener....cos musi wyjsc:niewiem: co do tych co ich nienawidze za fotki ktore robia to Ty:diabloti:, pozniej malawaszka:loveu::diabloti:, Alicja R.:loveu::diabloti:, Vectra:diabloti::loveu:, dziewczyna od dlugowlosej akitki Mandora:loveu::diabloti:, i jeszcze ktos ale zapomnialam w tej chwili:p. Co poradze....nienawidzic jest zdrowo podobno:grins: [FONT=Arial]wejdź do dbsst :diabloti: Twoja nienawiść do mnie Ci minie :diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale piesy padły http://images30.fotosik.pl/186/5b3facdf081774b8.jpg :evil_lol: a Klocek ma zUowrogą minę :) hehe[/FONT] [FONT=Arial]bo un je zły pies :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='zuzolandia']Upsssssssss ale zawialo nienawiscia hihihihihih ja znam jeszcze kilka ktore robia ekstra foty hihihi ...i tez mnie w dołku sciska ;-) cze BLUMUNKO !!!!!!!!!!!! [FONT=Arial]ano niesprawiedliwe to takie ... że ONE takie robią a nie ja :obrazic: [/FONT] [quote name='emdziolek']Cze madzia, czytałam o mocherkach i o 1%, sie zbrechałam i przyszłam powiedzieć.. CHo do nas na foty:razz: [FONT=Arial]pójde, jak znajde chwilunie;)[/FONT] [quote name='BoJa']ja wypiję za 1800:knajpa::drink1::beerchug: [FONT=Arial]skasowałam połowe Twego alkoholizowania sie ... aż tyle nie zmoge :roll:[/FONT] [quote name='furciaczek']Ja mam 1801 wiec nie pije:shake: [FONT=Arial]nie żałuj se.... pij ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]CZee pijaki :diabloti: Madzialenko wstawaj piękny dzionek nastał.......słonko...wiosna...wstawaj i delektuj się bo podobno od jutra zima :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]zimno, zmarzłam... dobrze że nie ufam obcym głosom... nie dam sie omamić :diabloti: i owinąć wokół palca :diabloti: i wzięłam se qrtawke :multi:[/FONT] [quote name='agbar']nie wstawaj...ja ci mowie nie wstawaj....Japkowa mowi ze od jutra zima to po co bedziesz wstawac:diabloti:spij sobie spokojnie...dobranoc:diabloti: [FONT=Arial]za późno......wstałam.... masz racje... nie było sensu :shake:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='zona']Słyszałam, że mi tu ktoś piesę próbował sprzedać na allegro i wiązać jej łapki taśmą, pięknie, kutwa, pięknie. I na łóżku jej kazaliście leżeć, biednej mojej psince. :mad::eviltong: [FONT=Arial]brutale z nas.... wydało sie :evil_lol:[/FONT] Dzięki Klockowa za opiekę, podwójne spacerki i za to, że wytrzymaliście nocne wycie Brukselindy. [FONT=Arial]bałam sie że sąsiedzi nie wytrzymią... co sie otwierały drzwi klatkowe to widziałam panów policajdów jak rzucają mnie na ziemie i pałują :diabloti: ale sąsiedzi dali rade :evil_lol: [/FONT] Jak wróciła do domu, to chciała z radości roznieść całe mieszkanie - musieliśmy ją wszyscy po kolei miziać po brzuchu i dawać się obślinić. [FONT=Arial]ehhh... jak psy potrafia kochac i tęsknić :loveu:[/FONT] A później zeżarła dwie miski żarełka na raz i do wieczora pierdziała.:evil_lol::razz: [FONT=Arial]a co u nas sie zagłodziła??? :crazyeye: jadła swoje a potem leciała do Klockowej michy :cool1: a bąki ma masakryczne :mdleje: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]WITAJ ty Nasza niekompetentna ......:roflt:........[/FONT] [FONT=Arial]a ty może napisałabyś jakiego wartosciowego posta a nie hopasz mi blogasa :diabloti:[/FONT] [quote name='malawaszka']hahaha to tak jak ja :evil_lol: [FONT=Arial]ufff.... nie jestem sama :multi::multi:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Włażę Tu raz na ruski rok,a Ty mnie jeszcze połowe kasujesz:-x:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
clockwork Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='BoJa']Włażę Tu raz na ruski rok,a Ty mnie jeszcze połowe kasujesz:-x:obrazic::obrazic::obrazic: [FONT=Arial]ale zostawie Twojego potrójnego focha... a co tam... dodam Ci jeszcze 3 [/FONT] :obrazic::obrazic::obrazic: :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale zostawie Twojego potrójnego focha... a co tam... dodam Ci jeszcze 3 [/FONT] :obrazic::obrazic::obrazic: :evil_lol::evil_lol: No......tera jestem usatysfakcjonowana:lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]Nadejszłam se napisać wartościowego posta ......ino że mnie wena się wymskła .......chyba że załatwisz mi jakiegoś taniego ......lekarza :diabloti::evil_lol:.....[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze dziewuszki.... nie to żebym zaspała :roll::oops: nie, nie.... po prostu nie widziałam sensu wczesnego wstawania :cool1:[/FONT] :obrazic: lubisz robic na złosc prawdaa???:razz::razz::razz::razz: ja dzis sie prawie co godzina budziłam :mdleje: siemanko:multi: Quote
furciaczek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ale pustki tu dzisiaj:crazyeye: Madzia chyba nie siedzisz na TAMTYM forum co??:evil_lol: Ehh moja babcia jest w szeregach moherowych...ciezki zycie z nia mam:lol::roll: Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='evaxon']:obrazic: lubisz robic na złosc prawdaa???:razz::razz::razz::razz: ja dzis sie prawie co godzina budziłam :mdleje: siemanko:multi: [FONT=Arial]:razz::razz:no so ty ...to ty nie masz nic lepszego do roboty w nocy ....ja to śpię :evil_lol:...a budzi mnie ino budzik ...po co sama :roll: [/FONT] [FONT=Arial]EDIT : zaś się rozpędziłam ...myślałam że u Ozzulka jestem [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:no so ty ...to ty nie masz nic lepszego do roboty w nocy ....ja to śpię :evil_lol::evil_lol:...a budzi mnie ino budzik ...po co sama :roll:[/FONT] no wiesz co Alu...:roll: ja sie jakos tak nie wiem jak :placz: ja nie ciałam :placz:a ten organizm sam tak:placz: i sie nie wyspałam:placz: oj nie nie nie:placz: Quote
jonQuilla Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Georgia]cześć Madziu :loveu::multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts