Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti:
normalnie czytam i leje..... katolicyzm polaków wiąże se ino z moherem :evil_lol::evil_lol:
w życiu nie widziałam takiego oburzenia i zawiści że ktoś chce przeznaczyć procent podatku na psy :eek::roflt::roflt: toż to skandal!!!!!

riki tiki katoliki :eviltong::eviltong:
[/FONT]

http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=13016&sid=19fc3602d7a89ec1297d050e0c480608

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti:
normalnie czytam i leje..... katolicyzm polaków wiąże se ino z moherem :evil_lol::evil_lol:
w życiu nie widziałam takiego oburzenia i zawiści że ktoś chce przeznaczyć procent podatku na psy :eek::roflt::roflt: toż to skandal!!!!!

[/FONT]

http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=13016&sid=19fc3602d7a89ec1297d050e0c480608

ja *******e :shock: jakież rozumowanie ętelygętne :roflt: normalnie nie będę nic pisać bo banana dostane a na diecie jestem :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]900 stronka!!!!!![/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] :Dog_run::Dog_run:

[/FONT]
[FONT=Arial]:popcorn::popcorn:

[/FONT]

[FONT=Arial]
że tu sie punktów nie nabija :razz::razz: alem bym płonęła :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']ooo imprezka :drinking: :lol:

powiedz mi babo jedna czemu napisałaś u mnie że nie moje foty z wystawy :mad: bo mi to spokoju nie daje i już sprawdzałam czy wsie moje :lol::evil_lol:

[FONT=Arial]a Twoje??? :razz::razz:

bo jest widoczny piach:eviltong: :multi::multi::multi:
weszce nie wyszły foty, weszce nie wyszły foty :bigcool::bigcool: ale fajowo... na weszki fotach jest widoczne ziaaaarno :multi::multi:

tera cie kocham :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti:

[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:nic ino się zalogować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

:bigcool: :bigcool: :bigcool:

:knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

Posted

dbsst napisał(a):

byłam zaliczyłam spadam

A co zaliczyłaś? Lub kogo?:eviltong::evil_lol: :razz::diabloti:

Hahaha dyskusja dobra:evil_lol: Ci ludzie to już raczej nie katolicy tylko jakieś mohery hahah:evil_lol: Bo to nie polskiemu dawać na psy:roll: Dziwie się takim ludziom, moja ciotka jest głęboko wierząca, ale jakoś potrafi wspomóc zwierzęta i ma tę wrażliwość na np. psie cierpienie, ale widać nie każdy jest taki:shake:

Za 900:multi::multi::beerchug:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Twoje??? :razz::razz:

bo jest widoczny piach:eviltong: :multi::multi::multi:
weszce nie wyszły foty, weszce nie wyszły foty :bigcool::bigcool: ale fajowo... na weszki fotach jest widoczne ziaaaarno :multi::multi:

tera cie kocham :diabloti:
[/FONT]

hahaha uff bo już myślałam, że coś poważniejszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pysia']Weszka kłamie - fotka jamnika jest moja :evil_lol: Przyszłam ją tutaj podpitolić :diabloti:

podsrolić babo bo mowa była o fotach wstawionych PRZEZE MNIE :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha uff bo już myślałam, że coś poważniejszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

podsrolić babo bo mowa była o fotach wstawionych PRZEZE MNIE :eviltong:

Bo to coś poważnego :diabloti:
Mowa była o fotach z wystawy :eviltong: Sie pytała, czy wszystkie foty z wystawy wstawione u Ciebie są przez Ciebie robione :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wrócilim .....wpadlim jeszcze na oblewanko :knajpa:[/FONT][FONT=Century Gothic]A co oblewamy? :crazyeye::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co oblewamy? :crazyeye::razz:[/FONT]

:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:900 stronkę :multi::multi:...a ty masz 1000 postów ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:900 stronkę :multi::multi:...a ty masz 1000 postów ;)[/FONT]
[FONT=Century Gothic]hmmm ja mam 1800 stronke więc tez na okragło moge oblewać:diabloti::drink1::knajpa::cunao:[/FONT]

Nooooo mam ci ja tysiąc:multi:.........czaje na ogonek:razz:....tylko ile jeszcze musze naklkać:roll::roll:

Posted

czesc guru
jutro formatuje karte w aparatce i wale na jakis plener....cos musi wyjsc:niewiem:
co do tych co ich nienawidze za fotki ktore robia to Ty:loveu::diabloti:, pozniej malawaszka:loveu::diabloti:, Alicja R.:loveu::diabloti:, Vectra:diabloti::loveu:, dziewczyna od dlugowlosej akitki Mandora:loveu::diabloti:, i jeszcze ktos ale zapomnialam w tej chwili:p. Co poradze....nienawidzic jest zdrowo podobno:niewiem::grins: