clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]a tera mniej piękne domowe fotecki.... :oops: [/FONT][FONT=Arial] nie wiem który to ale śmierdziało okrutnie :mdleje: [/FONT] Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]nie znam tego gościa, ale... miziaj mnie :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]iiii obrażony pan pies :obrazic::obrazic::evil_lol: i już w zgodzie :loveu: [/FONT] Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 hahaha obrażony Pan pies świetny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wrócilim bo mnie gołąbki gruchały że foty dałaś ;) http://images31.fotosik.pl/199/822c316eac4f7a08.jpg obrażony Pan Pies ;) http://images34.fotosik.pl/199/0798fc7ebcac1587.jpg elR też poczuł:razz::razz: http://images28.fotosik.pl/187/337441dcfc4f07eb.jpg zbladłaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/FONT] Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti: normalnie czytam i leje..... katolicyzm polaków wiąże se ino z moherem :evil_lol::evil_lol: w życiu nie widziałam takiego oburzenia i zawiści że ktoś chce przeznaczyć procent podatku na psy :eek::roflt::roflt: toż to skandal!!!!! riki tiki katoliki :eviltong::eviltong:[/FONT] http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=13016&sid=19fc3602d7a89ec1297d050e0c480608 Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti: normalnie czytam i leje..... katolicyzm polaków wiąże se ino z moherem :evil_lol::evil_lol: w życiu nie widziałam takiego oburzenia i zawiści że ktoś chce przeznaczyć procent podatku na psy :eek::roflt::roflt: toż to skandal!!!!! riki tiki katoliki :eviltong::eviltong:[/FONT] http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=13016&sid=19fc3602d7a89ec1297d050e0c480608 ja *******e :shock: jakież rozumowanie ętelygętne :roflt: normalnie nie będę nic pisać bo banana dostane a na diecie jestem :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]900 stronka!!!!!![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] :Dog_run::Dog_run: [/FONT] [FONT=Arial]:popcorn::popcorn: [/FONT] [FONT=Arial] że tu sie punktów nie nabija :razz::razz: alem bym płonęła :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ooo imprezka :drinking: :lol: powiedz mi babo jedna czemu napisałaś u mnie że nie moje foty z wystawy :mad: bo mi to spokoju nie daje i już sprawdzałam czy wsie moje :lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='malawaszka']ooo imprezka :drinking: :lol: powiedz mi babo jedna czemu napisałaś u mnie że nie moje foty z wystawy :mad: bo mi to spokoju nie daje i już sprawdzałam czy wsie moje :lol::evil_lol: [FONT=Arial]a Twoje??? :razz::razz: bo jest widoczny piach:eviltong: :multi::multi::multi: weszce nie wyszły foty, weszce nie wyszły foty :bigcool::bigcool: ale fajowo... na weszki fotach jest widoczne ziaaaarno :multi::multi: tera cie kocham :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]grzebie se za czymś po necie i normalnie cośmnie pociągło TU... na KATOLICKIE FORUM o 1% podatku :diabloti: normalnie czytam i leje..... katolicyzm polaków wiąże se ino z moherem :evil_lol::evil_lol: w życiu nie widziałam takiego oburzenia i zawiści że ktoś chce przeznaczyć procent podatku na psy :eek::roflt::roflt: toż to skandal!!!!! riki tiki katoliki :eviltong::eviltong:[/FONT] http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=13016&sid=19fc3602d7a89ec1297d050e0c480608 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:nic ino się zalogować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]:bigcool: :bigcool: :bigcool: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
Kiłi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dbsst napisał(a): byłam zaliczyłam spadam A co zaliczyłaś? Lub kogo?:eviltong::evil_lol: :razz::diabloti: Hahaha dyskusja dobra:evil_lol: Ci ludzie to już raczej nie katolicy tylko jakieś mohery hahah:evil_lol: Bo to nie polskiemu dawać na psy:roll: Dziwie się takim ludziom, moja ciotka jest głęboko wierząca, ale jakoś potrafi wspomóc zwierzęta i ma tę wrażliwość na np. psie cierpienie, ale widać nie każdy jest taki:shake: Za 900:multi::multi::beerchug: Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Weszka kłamie - fotka jamnika jest moja :evil_lol: Przyszłam ją tutaj podpitolić :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a Twoje??? :razz::razz: bo jest widoczny piach:eviltong: :multi::multi::multi: weszce nie wyszły foty, weszce nie wyszły foty :bigcool::bigcool: ale fajowo... na weszki fotach jest widoczne ziaaaarno :multi::multi: tera cie kocham :diabloti:[/FONT] hahaha uff bo już myślałam, że coś poważniejszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pysia']Weszka kłamie - fotka jamnika jest moja :evil_lol: Przyszłam ją tutaj podpitolić :diabloti: podsrolić babo bo mowa była o fotach wstawionych PRZEZE MNIE :eviltong: Quote
Pysia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha uff bo już myślałam, że coś poważniejszego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podsrolić babo bo mowa była o fotach wstawionych PRZEZE MNIE :eviltong: Bo to coś poważnego :diabloti: Mowa była o fotach z wystawy :eviltong: Sie pytała, czy wszystkie foty z wystawy wstawione u Ciebie są przez Ciebie robione :evil_lol: Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahah........no tak...wygoda przedewszystkim :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images33.fotosik.pl/199/5a95b586f287ad7f.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wrócilim .....wpadlim jeszcze na oblewanko :knajpa:[/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:wrócilim .....wpadlim jeszcze na oblewanko :knajpa:[/FONT][FONT=Century Gothic]A co oblewamy? :crazyeye::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co oblewamy? :crazyeye::razz:[/FONT] :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:900 stronkę :multi::multi:...a ty masz 1000 postów ;)[/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:900 stronkę :multi::multi:...a ty masz 1000 postów ;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]hmmm ja mam 1800 stronke więc tez na okragło moge oblewać:diabloti::drink1::knajpa::cunao:[/FONT] Nooooo mam ci ja tysiąc:multi:.........czaje na ogonek:razz:....tylko ile jeszcze musze naklkać:roll::roll: Quote
lolka75 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 czesc guru jutro formatuje karte w aparatce i wale na jakis plener....cos musi wyjsc:niewiem: co do tych co ich nienawidze za fotki ktore robia to Ty:loveu::diabloti:, pozniej malawaszka:loveu::diabloti:, Alicja R.:loveu::diabloti:, Vectra:diabloti::loveu:, dziewczyna od dlugowlosej akitki Mandora:loveu::diabloti:, i jeszcze ktos ale zapomnialam w tej chwili:p. Co poradze....nienawidzic jest zdrowo podobno:niewiem::grins: Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Georgia]ale piesy padły http://images30.fotosik.pl/186/5b3facdf081774b8.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Klocek ma zUowrogą minę :) hehe[/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Upsssssssss ale zawialo nienawiscia hihihihihih ja znam jeszcze kilka ktore robia ekstra foty hihihi ...i tez mnie w dołku sciska ;-) cze BLUMUNKO !!!!!!!!!!!! Quote
emdziolek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Cze madzia, czytałam o mocherkach i o 1%, sie zbrechałam i przyszłam powiedzieć.. CHo do nas na foty:razz: Quote
Recommended Posts