clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Wyjaśnienia zostały przyjęte. Dzięki Alicjo za dobre słowa. A teraz zdjęcia poproszę, żeby inni modzi nie marudzili.;) Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:gdzie ty weta widziałaś ....o rany on cię śledzi:razz:....albo masz omamy .... wiesz... jak bylam po paszport- mowil ze zanim monitowali do Wawy o ustanowienie rasy to najpierw przejrzal na googlach pod haslem BANDOG, czy wogole cos jest u nas na necie o tych psach... i mowil ze jest i tak sie usmiechnal... a na googlach zaraz na poczatku wyskakuje- CLOCKWORK najukochanszy BANDOG na swiecie Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):wiesz... jak bylam po paszport- mowil ze zanim monitowali do Wawy o ustanowienie rasy to najpierw przejrzal na googlach pod haslem BANDOG, czy wogole cos jest u nas na necie o tych psach... i mowil ze jest i tak sie usmiechnal... a na googlach zaraz na poczatku wyskakuje- CLOCKWORK najukochanszy BANDOG na swiecie:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam tylko cichą nadzieję że nie miał czasu tego wszystkiego czytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam tylko cichą nadzieję że nie miał czasu tego wszystkiego czytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A JA MAM NADZIEJE ZE JAK MIAL CZAS TO SKOJARZYL TWOJ BANEREK I PO DRODZE WSKOCZYL TAKZE DO CIEBIE :eviltong: - CHOCBY NA OSTATNIE 50 STRON...:diabloti: I DODAL SE NAS DO ULUBIONYCH,:loveu: I BEDZIE NAS OBSERWOWAL... :cool1: PANIE BUDZIK!! :hand: HALO!! JEST PAN TU?? POZDRAWIAMY!! KLOCEK PIERWSZY RAZ W CZECHACH, ALE TO PAN WIE.... nie umie sie dogadac z Czesk suk, bo ona jakos w innym jezyku szczeka dobra- ja na razie spadam :scared: bo przeca w gosciach jestem :oops: :oops: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):A JA MAM NADZIEJE ZE JAK MIAL CZAS TO SKOJARZYL TWOJ BANEREK I PO DRODZE WSKOCZYL TAKZE DO CIEBIE :eviltong: - CHOCBY NA OSTATNIE 50 STRON...:diabloti: I DODAL SE NAS DO ULUBIONYCH,:loveu: I BEDZIE NAS OBSERWOWAL... :cool1: PANIE BUDZIK!! HALO!! JEST PAN TU?? POZDRAWIAMY!! KLOCEK PIERWSZY RAZ W CZECHACH, ALE TO PAN WIE.... nie umie sie dogadac z Czesk suk, bo ona jakos w innym jezyku szczeka dobra- ja na razie spadam :scared: bo przeca w gosciach jestem :oops: :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli mam ładnie pozdrowić pana doktora :p Halo to my Ozzy -Klocuś i pańcia:p...:hand: Ja już też uciekam ....do kuchni:razz: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):No tak :mad: Poszły śpiochy do łóżek :cool3::pale już wstały ... herbatkę podaćczy kawkę Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pale już wstały ... herbatkę podaćczy kawkę ja kawke poprosze ;) , Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):ja kawke poprosze ;) , :cool1:ale nie mam doniczki , bo ostatnia po palmie posłałam Pawciowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do Jastrzębia .....możesz sparwdzić na GG:cool1: A w kraju cud pogoda :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ALicja coś ty zrobiła z KUBĄ? Zamknęłaś go w WC? A te od rana plotkują. ZDJĘCIA!!!:diabloti:ja tylko prosze... Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:ale nie mam doniczki , bo ostatnia po palmie posłałam Pawciowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:do Jastrzębia .....możesz sparwdzić na GG:cool1: A w kraju cud pogoda :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tu tez lato :multi: :multi: w doniczce kawulca Pawcio pije, a on juz tu zlopie chyba trzecia. zara konczy prace, zjemy obiad i do domciu :p , coby zdazyc jeszcze do kosciolka temu facetowi w sukience oddac wszystkie zarobione korony :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):ALicja coś ty zrobiła z KUBĄ? Zamknęłaś go w WC? A te od rana plotkują. ZDJĘCIA!!!:diabloti:ja tylko prosze...;)Kuba jeszcze na pięterku / wiesz gdzie;)/ zdjęcia .....:oops: Quote
BoJa2 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:ale nie mam doniczki , bo ostatnia po palmie posłałam Pawciowi mogę ci pożyczyć swoją;) Pawci już wypróbował i wie,że to jego miareczka:lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):tu tez lato :multi: :multi: w doniczce kawulca Pawcio pije, a on juz tu zlopie chyba trzecia. zara konczy prace, zjemy obiad i do domciu :p , coby zdazyc jeszcze do kosciolka temu facetowi w sukience oddac wszystkie zarobione korony :evil_lol::placz::placz::placz:bosz dziecko a jak tak w ciebie wierzyłam ....a ty jednak masz ciągoty do facetów w spódniczkach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A my uderzamy na bezludzie ...oczywiście znów pojedziemy paradnie jak do kościółka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kuba jeszcze na pięterku / wiesz gdzie/ zdjęcia .....:oops: CO się tak rumienisz. Wiem, gdzie jest kuba. Pewnie go do łózka przykułaś. Nie myśl, że ja zdjęcia KUBY chce:evil_lol: Ja mówie o pieskich fotach. Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Agga napisał(a):CO się tak rumienisz. Wiem, gdzie jest kuba. Pewnie go do łózka przykułaś. Nie myśl, że ja zdjęcia KUBY chce:evil_lol: Ja mówie o pieskich fotach.:cool1:się rumienią bo znów widze że to nie nasza galeria:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Kuba śpi bo poszedł spać o 3:diabloti: Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:się rumienią bo znów widze że to nie nasza galeria:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Kuba śpi bo poszedł spać o 3:diabloti: hahaha... tez nie zajarzylam e to moja Klockowa galeria :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):hahaha... tez nie zajarzylam e to moja Klockowa galeria :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to przeklejaj foty z początku;) Quote
BoJa2 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 achoj:evil_lol: :evil_lol: Klockowa -jeszcze klinczysz:evil_lol: :evil_lol: ps.Dusia teskni za Klocusiem:roll: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):achoj:evil_lol: :evil_lol: Klockowa -jeszcze klinczysz:evil_lol: :evil_lol: ps.Dusia teskni za Klocusiem:roll::mad:taaa Klocek nie wierz ...ona dziś jedzie sie z Hugiem zabawiać .....o Ozzym już też nie pamięta .....wot Anetka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to przeklejaj foty z początku;) nie ide na latwizne- wlazlam na poczte i wrzucam foty co mi siostra wyslala, a do tej pory nie mialam okazji ;) :cool3: Hugo-Kochaś napisał(a):achoj:evil_lol: :evil_lol: Klockowa -jeszcze klinczysz:evil_lol: :evil_lol: ps.Dusia teskni za Klocusiem:roll: nie klinkam - klikam :eviltong: Dusia, nie plakej, bydymy zas :cool3: :loveu: Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:taaa Klocek nie wierz ...ona dziś jedzie sie z Hugiem zabawiać .....o Ozzym już też nie pamięta .....wot Anetka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeca pisala ze teskni za Klocusiem nie za Ozzym :eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):przeca pisala ze teskni za Klocusiem nie za Ozzym :eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong:czepialska a Ozzulca tez do sypialni zaciągła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmmm mnię się jakoś nie mieści w głowie ...gdzie ty się tam mieścisz:roll: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 clockwork napisał(a):nie ide na latwizne- wlazlam na poczte i wrzucam foty co mi siostra wyslala, a do tej pory nie mialam okazji ;) :cool3: nie klinkam - klikam :eviltong: Dusia, nie plakej, bydymy zas :cool3: :loveu: Klocek w pościeli :multi: Witaj Klockowa zpepikowana totalnie Quote
clockwork Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:czepialska a Ozzulca tez do sypialni zaciągła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dlatego kocha Klocka bo Ozzy od razu dal sie zaciagnac do wyra, a klocek na pierwszej randce- nie :evil_lol: Hmmmm mnię się jakoś nie mieści w głowie ...gdzie ty się tam mieścisz:roll: pisalam... w nogach :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):;)jesz już obiad czy zaś cie wyciepli:roll: jadlam obiad, ale tez nie bylo tu przez moment (dluzszy :angryy: ) dogo Pysia napisał(a):Klocek w pościeli :multi: Witaj Klockowa zpepikowana totalnie dobry knedlik nie jest zŁy :razz: Quote
Recommended Posts