clockwork Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='lolka75']Magda.....:crazyeye:...te ptice to normalnie miodzio...masz talenta dziewuszko sliczna:loveu:. Przyjade do Cia na kursa:mdrmed: [FONT=Arial]kup po drodze taaakiii faaaajny obiektyw :grins: nie wiem jakie ustawienia.... było na chybił-trafił [/FONT]:smokin: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kup po drodze taaakiii faaaajny obiektyw :grins: nie wiem jakie ustawienia.... było na chybił-trafił [/FONT]:smokin: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a mnie aparat :grins:[/FONT] Quote
lolka75 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kup po drodze taaakiii faaaajny obiektyw :grins:[/FONT] [FONT=Arial]nie wiem jakie ustawienia.... było na chybił-trafił [/FONT]:smokin: a jaki masz obiektyw??:-(:placz: Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='lolka75']a jaki masz obiektyw??:-(:placz: [FONT=Arial]szajsowaty 17-55 ... taki był w komplecie..... :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:bexy ........ja wcalenie mam i przez najbliższe pół roku bede nadal trzaskać fotaski na Debeciku :diabloti: [/FONT]:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
lolka75 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]szajsowaty 17-55 ... taki był w komplecie..... :placz::placz:[/FONT] :obrazic:ale mi kita wciska..... szajsowatym obiektywem i ustawieniami na chybil trafil zrobila takie dobre fotki??:shake: Magda wiem ze tajemnica warsztatu i takie tam....ale sypnij cokolwiek laikowi:modla::placz: Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='lolka75']:obrazic:ale mi kita wciska..... szajsowatym obiektywem i ustawieniami na chybil trafil zrobila takie dobre fotki??:shake: Magda wiem ze tajemnica warsztatu i takie tam....ale sypnij cokolwiek laikowi:modla::placz: [FONT=Arial]jak bum cyk cyk :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak bum cyk cyk :cool1:[/FONT] [FONT=Arial].............kozie kopytko :grins:[/FONT] Quote
lolka75 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja']:eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:bexy ........ja wcalenie mam i przez najbliższe pół roku bede nadal trzaskać fotaski na Debeciku :diabloti:[/FONT] :placz::placz::placz::placz::placz: a Ty tez nie beksaj bo robisz swietne fotki..... a ja......:shake:... Kupili mi dobry aparat zebym robila dobre fotki a ja marnuje sprzeta tylko:placz::shake:. Chyba ide sie upic:placz: z zazdrosci o Wasze talenty Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='lolka75']a Ty tez nie beksaj bo robisz swietne fotki..... a ja......:shake:... Kupili mi dobry aparat zebym robila dobre fotki a ja marnuje sprzeta tylko:placz::shake:. Chyba ide sie upic:placz: z zazdrosci o Wasze talenty [FONT=Arial]oć do mła ja się upijam piwelkiem :razz::razz:...a jakiego masz aparatosa :hmmmm:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='lolka75']a Ty tez nie beksaj bo robisz swietne fotki..... a ja......:shake:... Kupili mi dobry aparat zebym robila dobre fotki a ja marnuje sprzeta tylko:placz::shake:. Chyba ide sie upic:placz: z zazdrosci o Wasze talenty [FONT=Arial]gdzie mi tam do talenta.... na niektóre blogasy nawet nie wchodze bo normalnie nienawidze ich za foty jakie robią ... :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]gdzie mi tam do talenta.... na niektóre blogasy nawet nie wchodze bo normalnie nienawidze ich za foty jakie robią ... :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]no w doopalona Ci dam :mad::mad::mad:..........[/FONT] Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no w doopalona Ci dam :mad::mad::mad:..........[/FONT] [FONT=Arial]a bedzie bolało?? :grins: [/FONT] Quote
lolka75 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oć do mła ja się upijam piwelkiem :razz::razz:...a jakiego masz aparatosa :hmmmm:[/FONT] ja cos nie moge piffka:shake:...upijam sie tym co mam:oops: wiski s kola:roll: ja mam canona eos400d...taki sam ma Vectra a ja robie takie beznadziejne fotki:placz:....chyba przejda na automata i zobacze jak on sam sie ustawia..wtedy bede miala pojecie co do czego Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a bedzie bolało?? :grins: [/FONT] [FONT=Arial] a ma boleć :grins: :hmmmm::razz:;)[/FONT] [quote name='lolka75']ja cos nie moge piffka:shake:...upijam sie tym co mam:oops: wiski s kola:roll: [FONT=Arial]tysz lubiam ;)[/FONT] ja mam canona eos400d...taki sam ma Vectra a ja robie takie beznadziejne fotki:placz:....chyba przejda na automata i zobacze jak on sam sie ustawia..wtedy bede miala pojecie co do czego [FONT=Arial]dobra pomysła ....podpatrzeć i potem samemu na tym pokombinować ...:multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]czy ja mówiłam już DOGOBRANOC?? :roll::roll: DOGOBRANOC :hand: [/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy ja mówiłam już DOGOBRANOC?? :roll::roll: DOGOBRANOC :hand: [/FONT] [FONT=Arial]DOGOBRANOC :calus: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Georgia]cześć Madziu :multi::multi::loveu: faktycznie widać że Bruxia jest psem, który nie śpi w łóżku :evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/198/4f55172efcaaf1e1.jpg fajne zdjęcie :crazyeye: http://images26.fotosik.pl/186/25a01191f2e3baf2.jpg a to faktycznie jak z Ptaków :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Czeee Madzialenko A co to za szał :crazyeye: http://images31.fotosik.pl/198/86f9925db67e9ec4.jpg i tu też [/FONT][FONT=Century Gothic]:crazyeye: [/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images34.fotosik.pl/198/a266035984d8cc64.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic] A nie narobił przypadkiem ?:diabloti: [/FONT][FONT=Century Gothic]http://images26.fotosik.pl/186/25a01191f2e3baf2.jpg Boski wypłosz [/FONT][FONT=Century Gothic]:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images28.fotosik.pl/186/2dccfcd0d76a6cd5.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]Witaniec wiosenny .....dawa buziaka na dzieńdobraka[/FONT] Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://images34.fotosik.pl/198/72e47a5af7b15255.jpg ach co za zgodna para:loveu: dzien dobry ci mowie :loveu: Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]dzień dober moje WY :loveu::loveu: wszystkie cuzamen do qpy :multi::multi:[/FONT] Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 hejka sklejka jaki piekny bokserosąsiad :loveu: dziekuje w imieniu bokseromaniaków :evil_lol: byłam zaliczyłam spadam ps Pawcio pieknie sie prezentuje z dwoma psami pociągowymi :multi: Quote
malawaszka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 zrzygał się???? :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/198/a266035984d8cc64.jpg [quote name='Alicja'][FONT=Arial].............kozie kopytko :grins:[/FONT] czarcie kopytko :evil_lol: [quote name='lolka75'] ....chyba przejda na automata i zobacze jak on sam sie ustawia..wtedy bede miala pojecie co do czego to nie działa :niewiem: próbowałam tak kiedyś i o ile na auto wyszło mi coś tam ok, to jak tak samo ustawiłam na manualu to dupa :lol: a żadna dupa mi nie pozowała :evil_lol: pewnie nie przestawiałam wszystkiego co aparat sobie sam ustawia - nie wiem bo to na samym początku tak kombinowałam, ale potem sama zaczęłam badać a ten gołąb :mdleje: łomatko to on musiał być bliziutko fuj :lol: Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]debe??? :crazyeye::crazyeye: normalnie nie wiem co powiedzieć :oops::oops: jedyne co mi przyłazi do głłowicy to: łał!!!! w końcu sie pokazłaśu mła :multi::multi: fajnie że masz dużo wolnego :roll::diabloti: ano właśnie...aparat na automacie dostosowuje sobie wszystko , a na manualu nie koniecznie damy rade tak właśnie ustawić :placz: też wyrzucam miliony spieprzonych fotek- jeszcze... :razz: nie zeżigoł sie :evil_lol::evil_lol: lolka... te 2 powyżej to te których nienawidze za foty jakie trzaskają :diabloti: [/FONT] Quote
Recommended Posts