Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']dogobranoc cioteczki :loveu::loveu: nie wyrabiam czasowo .. doba powinna miec 48 godz... a kobieta 4 ręce :cool1::roll:

coś mi tu śmnierdzi szowinizmem :) :evil_lol::evil_lol:

cześć Madziu :loveu::multi:

Posted

Wstałam ....nie zaspałam ....... i pomimo zimy w przededniu wiosny życzę miłego dnia .....i dawa buziaka na dzień doberek

dżisys ....ale się denerwuję ..........zaciskam ....

Posted

Klocuszkowa ubier się cieplutko na ten wypad....gaciochy cipluchne załuż koniecznie bo piździ za oknem Brrrrrr....... A tak w ogóle to Dzień Dober

Posted

[quote name='clockwork']dogobranoc cioteczki :loveu::loveu: nie wyrabiam czasowo .. doba powinna miec 48 godz... a kobieta 4 ręce :cool1::roll:
ooo taak.. zdecydowanie 48...:evil_lol: albo i więcej, jak dla mnie;)
ale te 4 rąsie... to mi się nie podobają...:roll:
wyglądałybyśmy jak ten.. no... ten konik polny z pszczółki Mai... aa.. filip :evil_lol:

widziałam Klocucha na łóżeczku i to mi wystarczy :loveu:
całusy Madziku!! :loveu:

Posted

oddaliśmy Rogerka do adopcji!!!!! :multi::multi::multi::multi: ale fajowo!!!!:loveu::loveu: tera kolejne ;)

kto wie czy on by dziś jeszcze żył w schronie... pewnie nie :razz::razz: wydymaliśmy śmierć :eviltong::eviltong:

Posted

na jakiś czas znikam ... z dogo, z pomocy psom... nie wiem na jak długo bo pewnie nie dam rady siedzieć i patrzeć na ich cierpienie, ale na dzień dzisiejszy taką podjęłam decyzje....... zajmę się jeszcze poza dogo szukaniem domku dla Tolusia, bo to obiecałam Marchewie...

dzięki że jesteście- nara

zalanego dyngusa Wam życze i kolorowych jajek
http://www2.100lat.pl/kartki/3,Wielkanoc/2,40,0,Twardzi_jajcarze.html

Posted

[quote name='clockwork']na jakiś czas znikam ... z dogo, z pomocy psom... nie wiem na jak długo bo pewnie nie dam rady siedzieć i patrzeć na ich cierpienie, ale na dzień dzisiejszy taką podjęłam decyzje....... zajmę się jeszcze poza dogo szukaniem domku dla Tolusia, bo to obiecałam Marchewie...

dzięki że jesteście- naraDziewuszki :mad: bo normalnie po 25 na doope dostaniecie.........:mad: