clockwork Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 dogobranoc cioteczki :loveu::loveu: nie wyrabiam czasowo .. doba powinna miec 48 godz... a kobieta 4 ręce :cool1::roll: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']dogobranoc cioteczki :loveu::loveu: nie wyrabiam czasowo .. doba powinna miec 48 godz... a kobieta 4 ręce :cool1::roll: coś mi tu śmnierdzi szowinizmem :) :evil_lol::evil_lol: cześć Madziu :loveu::multi: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wstałam ....nie zaspałam ....... i pomimo zimy w przededniu wiosny życzę miłego dnia .....i dawa buziaka na dzień doberek dżisys ....ale się denerwuję ..........zaciskam .... Quote
apple Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Klocuszkowa ubier się cieplutko na ten wypad....gaciochy cipluchne załuż koniecznie bo piździ za oknem Brrrrrr....... A tak w ogóle to Dzień Dober Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork'] melduje że JESZCZE żyje :mdleje: ale .....ale ......ale ......zaspałas trzymaj kaff bo ja zaciskam Quote
teqquila Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Siema Klocusiowa ja tyz trzymam kciukasy :) Alu u mnie tyz umyjesz?? :diabloti: Quote
basia2202 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']dogobranoc cioteczki :loveu::loveu: nie wyrabiam czasowo .. doba powinna miec 48 godz... a kobieta 4 ręce :cool1::roll: ooo taak.. zdecydowanie 48...:evil_lol: albo i więcej, jak dla mnie;) ale te 4 rąsie... to mi się nie podobają...:roll: wyglądałybyśmy jak ten.. no... ten konik polny z pszczółki Mai... aa.. filip :evil_lol: widziałam Klocucha na łóżeczku i to mi wystarczy :loveu: całusy Madziku!! :loveu: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 oddaliśmy Rogerka do adopcji!!!!! :multi::multi::multi::multi: ale fajowo!!!!:loveu::loveu: tera kolejne ;) kto wie czy on by dziś jeszcze żył w schronie... pewnie nie :razz::razz: wydymaliśmy śmierć :eviltong::eviltong: Quote
gops Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ale dobra wiadomosc :multi: ;) mamy nadzieje ze to domek na zawsze :roll: Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 fajnie ze piesio znalazl domek :) szukaj szukaj dalej klocusiowa:) witanko:multi: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='evaxon']fajnie ze piesio znalazl domek :) szukaj szukaj dalej klocusiowa:) witanko psiaków szukać nie musze:shake::shake: schron full.... a teraz bedą dostawy "poświątecznych" :-( http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5 zobaczcie!!! nie ten pies!!!! :multi: Quote
gops Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 widze ze ma nawet kolege ;) niestety wszyzstkie schrony sa pelne ale dobrze ze udalo sie chociaz jednemu psiaczkowi ;) Quote
ice_t Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']psiaków szukać nie musze:shake::shake: schron full.... a teraz bedą dostawy "poświątecznych" :-( http://dzieci.eu/viewVideo.php?fileID=5 zobaczcie!!! nie ten pies!!!! :multi: no toz to nie pies to rakieta:evil_lol::evil_lol: będą mieli z niego pociechę Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 błam się tu zajrzeć a tu nie nagadane :multi::loveu: uffffffff Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Czeee Madzia:loveu:...blogas Ci sie zepsuł.....nikt tu nie gada......przyszłam naprawić Quote
furciaczek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Prosze Klocuszka wymiziac odemnie:loveu: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dziendobry ;) trzeba troche pogadac tutaj bo juz naprawiony taaa :eviltong: Quote
clockwork Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 na jakiś czas znikam ... z dogo, z pomocy psom... nie wiem na jak długo bo pewnie nie dam rady siedzieć i patrzeć na ich cierpienie, ale na dzień dzisiejszy taką podjęłam decyzje....... zajmę się jeszcze poza dogo szukaniem domku dla Tolusia, bo to obiecałam Marchewie... dzięki że jesteście- nara zalanego dyngusa Wam życze i kolorowych jajek http://www2.100lat.pl/kartki/3,Wielkanoc/2,40,0,Twardzi_jajcarze.html Quote
furciaczek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ehhh.... no nic WESOLYCH SWIAT MADZIALENO:loveu: bedziemy czekac... Quote
sota36 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A ja do WAS bede przychodzic codziennie z kawa! Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='clockwork']na jakiś czas znikam ... z dogo, z pomocy psom... nie wiem na jak długo bo pewnie nie dam rady siedzieć i patrzeć na ich cierpienie, ale na dzień dzisiejszy taką podjęłam decyzje....... zajmę się jeszcze poza dogo szukaniem domku dla Tolusia, bo to obiecałam Marchewie... dzięki że jesteście- naraDziewuszki :mad: bo normalnie po 25 na doope dostaniecie.........:mad: Quote
Recommended Posts