Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='ice_t']wkleiłam banerek, czy to mozna zaliczyc pod reklamę ?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:super :calus: Quote
clockwork Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 cześć kochane..... nie ma mnie tu :roll: kolejny wątek Rudziaszek... niestety.... jego nie wyciągniemy na razie... choć płacze jak niemowle :placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107940 Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='clockwork']cześć kochane..... nie ma mnie tu :roll: :cool1: jak nie ma ....byłaś, jesteś i będziesz :loveu::loveu: kolejny wątek Rudziaszek... niestety.... jego nie wyciągniemy na razie... choć płacze jak niemowle :placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107940 Rudziaszek ma już ogłoszonko na alegratce ....więc moze uda i jemu się pomóc ....aby nie stracił jeszcze zaufania do ludzi :razz::razz: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1099..._o_szanse.html Zaglądnijcie na wąteczek .....ja słyszalamjak on płacze sama płakałam już przy klatce ....:-( Quote
basia2202 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 zaglądłam dobrej nocki Wam życzyć :calus: chciałabym ponadrabiać... tylko nie wiem kiedy... :shake: ale obiecuję poczytać o Rudziaszku... całusy!! Quote
jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cześć Magdalenko :) :multi::multi: miłego dnia życzę :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Berek całuśna :grins: oblatywaczko ....przyniosłam Ci nowy samolocik Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czeee Klocuszkowa familio...buziolki wam zostawiam i serucha bo mnie się trochu rozsypały i nie chce mnie się zbierać Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Czeee Klocuszkowa familio...buziolki wam zostawiam i serucha bo mnie się trochu rozsypały i nie chce mnie się zbierać wlazła i mięsem rzuca :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] wlazła i mięsem rzuca :razz::evil_lol::evil_lol:Od razu mięsem.......miłość rozsiewam :loveu: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 lepiłam... lepiłam... i takie cuś mi wyszło :p buziaczki Klocusiowa:) Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple']Od razu mięsem.......miłość rozsiewam :loveu: o masz ...Madzia uważaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dżapuszkowa sieje Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'] o masz ...Madzia uważaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dżapuszkowa sieje Ja kijanek nie sieje:roll: jeno milość czystą najczystszą :eviltong: Quote
clockwork Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 berek gadułki:loveu::loveu: :scared: Quote
zona Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja przyjszłam poprzeszkadzać - właśnie wylądowałam na Ziemi Jastrzębskiej, tym razem wzięłam różowy komplecik, więc Bruxelinda czeka na termin randki z Klocem.;) (Od razu bym Ci tę kasiurkę na Rogerka przekazała). Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='zona']A ja przyjszłam poprzeszkadzać - właśnie wylądowałam na Ziemi Jastrzębskiej, tym razem wzięłam różowy komplecik, więc Bruxelinda czeka na termin randki z Klocem.;) no taaa przecie Bruxa musi ładnie się prezentować na fotach z KOLEGĄ ;)... a za 8 dni :multi:Bruxa pozna cioteczkę Alicję :multi: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja'].....przyjszłam pomóc .... czym tam maziajasz po tych okienkach? :cool3: panem Musclem? :eviltong: :evil_lol: przybądź i do mnie... mam.... (moment... raz.. dwa... trzy...:roll:) 6 dużych okien i 6 małych do umycia :eviltong: przyjmę Cię z otwartymi ręcyma :diabloti::diabloti::diabloti: no i nawet z obiadem :p Klockowa... daj zdjęcia Klocka!! :cool3: Quote
gops Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dziendobry po raz pierwszy dzisiaj ;) czekamy na jakies foteczki klocka :diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Przylazłam powiedziec doberek do tej galerii miłosci rozsianej owsiam powsiam;-) hihihihih Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='basia2202']czym tam maziajasz po tych okienkach? :cool3: panem Musclem? :eviltong: :evil_lol: przybądź i do mnie... mam.... (moment... raz.. dwa... trzy...:roll:) 6 dużych okien i 6 małych do umycia :eviltong: przyjmę Cię z otwartymi ręcyma :diabloti::diabloti::diabloti: no i nawet z obiadem :p Klockowa... daj zdjęcia Klocka!! :cool3: ja Musklami nie mojam okienek :evil_lol::evil_lol:.....Madzia :hmmmm:.....czym to ja psiukam po szybkach bo sie mnie nie chce do łazienki iść sprawdzać:razz::razz: Oj ....nie masz takich ręków co by mnie w nie przyjąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dam Wam Klocusia ....bo Madzi dziś ciut za mało :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 a no właśnie mało Madzi, mało :) super że Klocuś tutaj zaglądnął :) :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='jonQuilla']a no właśnie mało Madzi, mało :) super że Klocuś tutaj zaglądnął :) :multi::multi::multi: Madzia zapracowana ....a jutro może wyprawi Rogerka do nowego domeczku więc zaciskajcie :kciuki: Quote
Recommended Posts