clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze to TYLKO burak;) NIE TYLKO :eviltong: ... przebity widlami... i... zasmazka ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):NIE TYLKO :eviltong: ... przebity widlami... i... zasmazka ;) :evil_lol:chyba się do Pawcia zgłoszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):NIE TYLKO :eviltong: ... przebity widlami... i... zasmazka ;) hahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Neboj se, já už mluvim česky úplně perfektně, je to můj druhý jazyk... Všechny vás pozdravuji a ja rozumiem rozumiem :multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja rozumiem rozumiem :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to to akurat ja tez rozumie:eviltong: Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 taaa Czesi rulez xD kolega mi kiedyz opowiadal ze jechal autem z czechami i sie pytają "którędy" ten mówi że w prawo, oni "prawooo?" i zjechali w lewo xD P.S. u mnie są zdjęcia może wejdziesz? :) Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzia , obiecany sernik For You:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Samturia napisał(a):taaa Czesi rulez xD kolega mi kiedyz opowiadal ze jechal autem z czechami i sie pytają "którędy" ten mówi że w prawo, oni "prawooo?" i zjechali w lewo xD P.S. u mnie są zdjęcia może wejdziesz? :) Na Słowacji nie wolno mówić " szukam" :evil_lol: Co to znaczy po ichniemu nie napiszę bo to brzydkie słowo :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):Madzia , obiecany sernik For You:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matko Alu właśnie mi przypomniałaś że miałam zrobić faworków :placz: Zupełnie mi wyleciało z głowy jak zobaczyłam słonko :mad: Teraz nie mam już siły robić cokolwiek :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Madzia , obiecany sernik For You:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczylam sernik i juz nie odpisuje na poprzednie posty-wybaczcie,ale zaslinilam klawiature...:facelick: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 malawaszka napisał(a): a ja rozumiem rozumiem :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Samturia napisał(a):taaa Czesi rulez xD kolega mi kiedyz opowiadal ze jechal autem z czechami i sie pytają "którędy" ten mówi że w prawo, oni "prawooo?" i zjechali w lewo xD P.S. u mnie są zdjęcia może wejdziesz? :) ja wiele legend slyszalam o czechach, ale nie wierze w nie... nie mogli zrozumiec w prawo ze w lewo bo w prawo to do prawa, w lewo-do lewa... jak wiec mogli nie zrozumiec... Pysia napisał(a):Na Słowacji nie wolno mówić " szukam" :evil_lol: Co to znaczy po ichniemu nie napiszę bo to brzydkie słowo :diabloti: szukac po czesku to... bzykac :oops: :evil_lol: wiem bo kiedys spytali mnie co robie a ja im ze szukam kogos tam :oops::evil_lol: :evil_lol: Matko Alu właśnie mi przypomniałaś że miałam zrobić faworków :placz: Zupełnie mi wyleciało z głowy jak zobaczyłam słonko :mad: Teraz nie mam już siły robić cokolwiek :evil_lol: fotke faworkow tez poprosze :diabloti: Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Clockowa, jak można zaślinić klawiature... wiesz ja zawsze trzymam rzed soba ręczniczek, bo ja tez miewam takie problemy z mokrą klawiatuyurką... xD Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Samturia napisał(a):Clockowa, jak można zaślinić klawiature... wiesz ja zawsze trzymam rzed soba ręczniczek, bo ja tez miewam takie problemy z mokrą klawiatuyurką... xD widzialas ten sernik??:crazyeye: ktory recznik by to zdzierzyl???? Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nooo włśnie żaden... :( klawiatura mi sie kleiii.... i sie zbytnio nie da doczyścic :( Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):widzialas ten sernik??:crazyeye: ktory recznik by to zdzierzyl???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze smaczny jest .....i wsie co jedli jeszcze żyją;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze smaczny jest .....i wsie co jedli jeszcze żyją;) a mnie wywialo kajs na poludnie.. a moglam zarzerac pyszny serniczek :loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):a mnie wywialo kajs na poludnie.. a moglam zarzerac pyszny serniczek :loveu: :eviltong:mogę sfować dla Ciebie ...niech szofer podjedzie;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:mogę sfować dla Ciebie ...niech szofer podjedzie;) wlasnie pawciowi pokazalam MOJ KAWALEK i... tez sie zaslinil :diabloti: dalam mu polizac... monitor Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):wlasnie pawciowi pokazalam MOJ KAWALEK i... tez sie zaslinil :diabloti: dalam mu polizac... monitor :cool3:tylko:oops:.....dla Pawcia tez odkroję;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:tylko:oops:.....dla Pawcia tez odkroję;) tylko :cool1: .... tylko sie zaslinil :diabloti: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):tylko :cool1: .... tylko sie zaslinil :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałam że pracuje;)...do lizania tylko monitor;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałam że pracuje;)...do lizania tylko monitor;) ja... pracuje jak wsciekly.. :smokin: piana toczy mu sie z pyska,ale to pewnie po tym serniku :p a ja tylko klik,klik... :user:krzywo na mnie zerkaja, ale wyjda z tego :cool3: ... wiecie jak fajnie w sobote o 18.30 siedziec na dogo? :happy1::multi: ... ja durna...:wallbash: przeciez wy wiecie doskonale :oops: P.S. wlasnie mnie Pawcio poprosil zeby przygotowac wazeline dla klienta :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):ja... pracuje jak wsciekly.. :smokin: piana toczy mu sie z pyska,ale to pewnie po tym serniku :p a ja tylko klik,klik... :user:krzywo na mnie zerkaja, ale wyjda z tego :cool3: ... wiecie jak fajnie w sobote o 18.30 siedziec na dogo? :happy1::multi: ... ja durna...:wallbash: przeciez wy wiecie doskonale :oops: P.S. wlasnie mnie Pawcio poprosil zeby przygotowac wazeline dla klienta :razz: :evil_lol::oops:o masz ......nie podejrzewałam ...ale grunt to tolerancja:eviltong: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:o masz ......nie podejrzewałam ...ale grunt to tolerancja:eviltong: cale 1 kilo wzol ze soba... wypad moze nam sie przedluzyc... na razie ma 2 klientow w kolejce, ale kto wie czy to koniec :cool3: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):cale 1 kilo wzol ze soba... wypad moze nam sie przedluzyc... na razie ma 2 klientow w kolejce, ale kto wie czy to koniec :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówisz ze wazeliny starczy;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówisz ze wazeliny starczy;) JAK NIE TO WROCIMY WCZESNIEJ DO DOMU, bo bez wazeli pawcio nie ma roboty.. a i tak zapomnial masci na gojenie ... podraznien... :eviltong: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):JAK NIE TO WROCIMY WCZESNIEJ DO DOMU, bo bez wazeli pawcio nie ma roboty.. a i tak zapomnial masci na gojenie ... podraznien... :eviltong::cool1:no....widać ma konszachty z TYM niemcem ... jak wrócisz wcześniej to zdążysz na sernik:eviltong: Quote
Recommended Posts