elainfo Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Łomasz!!!! jaki Fąfelek w poscieli:diabloti: Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 elainfo napisał(a):Łomasz!!!! jaki Fąfelek w poscieli:diabloti: nooo... miałam ja tam spać ale dla mnie zabrakło miejsca!! nie zmieściłam się nawet w klocusiowych nogach:eviltong: Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 tygra napisał(a):no prosze jaki gadatliwy a tu ryczał::mad: RZUCAJ PAN TEGO PATYKA!!! BA JAK NIE!!! SPÓJRZ NA MOJE ZĄBKI... Quote
Ola&Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hahahaha piesio w łóżeczku a pańcia na podłodze na kocyku musi spać :D:D:D Standart u dogomaniaków :D:D Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Ola&Kora napisał(a):Hahahaha piesio w łóżeczku a pańcia na podłodze na kocyku musi spać :D:D:D Standart u dogomaniaków :D:D STANDART?? czyli to nie zboczenie z mojej strony- co zarzucaja nam znajomi...?? Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 OLE, OLE OLE OLE!!!!:ylsuper: DOBRA PAŃCIA- RUSZ POŚLADKI I RÓB MIEJSCE! A JEDNAK UBŁAGAŁAM- WPUŚCIŁ MNIE DO WYRA! Quote
CASIA&ttb Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 clockwork napisał(a): Piękna główka,boski jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 EDIT: SORRY... TO loozerka pytała o alkoholizm klocka...ale Casia_i_Figa-też dla Was może być.. :eviltong:SPECJALNIE FOR JU!!! TYSKIE PONAD WSZYSTKIE!!! ŚLINIAK.... :diabloti: BRAK ŻELAZA :eviltong: BANIA!!! NOKAUT!!! Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 clockwork napisał(a): ŚLINIAK.... Sie dzieciątko pośliniło, śliniak potrzebny!:evil_lol: :lol: clockwork napisał(a)::diabloti: BRAK ŻELAZA :eviltong: Żelazo to on chyba ma w... szczękach!:crazyeye: Rany, cała pucha się do tego pyszczydła zmieściła!:-o Koffane maleństwo.:loveu: No i spiliście psa!:mad: :evil_lol: A tu jaką zgranbą nózię wystawił!:lol: :loveu: Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 AśkaK napisał(a): A tu jaką zgranbą nózię wystawił!:lol: :loveu: czołgał się do łóżka!!! ale nie dał rady- to jego pierwsza noc na ziemi:eviltong: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę na Dogo psi alkoholizm się szerzy:razz: Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 właśnie pisałam w galerii Twojego Ozziego- co myślę na temat upijania psów!!! Clockwork nie spłynął tak jak Twój Ozzy upity na amen!!! Alicja- wklej mi tu tą fotkę na foteliku Ozziego!! bo jak nie to sama to zrobię!!! zabił mnie!!! Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 clockwork napisał(a):właśnie pisałam w galerii Twojego Ozziego- co myślę na temat upijania psów!!! Clockwork nie spłynął tak jak Twój Ozzy upity na amen!!! Alicja- wklej mi tu tą fotkę na foteliku Ozziego!! bo jak nie to sama to zrobię!!! zabił mnie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z najlepszymi ...intencjami tak myślę czy oni gdzieś razem nie pili:cool3: Quote
clockwork Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z najlepszymi ...intencjami tak myślę czy oni gdzieś razem nie pili:cool3: no dzięki!!! zdjęcie mistrzostwo!! :roflt: popłakałam sie ze śmiechu jak je dzis zobaczyłam... Klocek jeszcze aż tak nie chleje!!!:eviltong: myślisz że przezyliby balangę razem- Klocek+Ozzy??? nie wydaje mi sie...- jeden musi być gut żeby przytargać tego schorowanego do domu:evil_lol: Spadam do domciu!! kupić po drodze psu browara:cool3: papa!! Buziaki dla Ozziego! Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z najlepszymi ...intencjami tak myślę czy oni gdzieś razem nie pili:cool3: :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: Quote
loozerka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Upite Klocki i Ozzy- po prostu powalają, są booooooskie Quote
Samturia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 clockwork napisał(a): Czyżbym widziałą bloszki na Ś***??? gdzie ta łąka jest? ;) Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 clockwork napisał(a):no dzięki!!! zdjęcie mistrzostwo!! :roflt: popłakałam sie ze śmiechu jak je dzis zobaczyłam... Klocek jeszcze aż tak nie chleje!!!:eviltong: myślisz że przezyliby balangę razem- Klocek+Ozzy??? nie wydaje mi sie...- jeden musi być gut żeby przytargać tego schorowanego do domu:evil_lol: Spadam do domciu!! kupić po drodze psu browara:cool3: papa!! Buziaki dla Ozziego!:razz:jeszcze wszystko przed Klockiem ...zresztą coś chłopaków łączy bo Ozzy też ma xywkę Klocek jak jedzie do weta do Pawłowic/ ja nawet dzwoniąc przedstawiam się ze tu Alicja pani Klocka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ASTa / Hmmm myślisz że oni by się taszczyli z impry do domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a poza tym jak już wgryziesz się w nasz FB to doczytasz że to najbardziej zachlana galeria na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pańcia abstynent:oops: Quote
CASIA&ttb Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 łoo maj gad :crazyeye: ale tu się pijaństwo szerzy :evil_lol: -dobrze że moje aniołki-potworki śpią pod kocykiem i nie widzą tego bo jeszcze musiałabym sie z nimi dzielić browarkiem :cool3: Buziole dla pijaków :loveu: Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Samturia napisał(a):Czyżbym widziałą bloszki na Ś***??? gdzie ta łąka jest? ;) tak tak... to bloki na Śląskiej! a ta łączka to między kinem centrum a ul. Warszawską (tam gdzie biedronka) ;) to nasze miejsce na spacerki i gonitwę za patykiem!!! i często ucieczke przed Strażą Wiejską- bo oni nie lubią naszego psa:mad: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:jeszcze wszystko przed Klockiem ...zresztą coś chłopaków łączy bo Ozzy też ma xywkę Klocek jak jedzie do weta do Pawłowic/ ja nawet dzwoniąc przedstawiam się ze tu Alicja pani Klocka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ASTa / Hmmm myślisz że oni by się taszczyli z impry do domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a poza tym jak już wgryziesz się w nasz FB to doczytasz że to najbardziej zachlana galeria na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pańcia abstynent:oops: tylko kiedy ja przejdę tą Twoją galerie... chyba musze sobie wydrukować i nadrabiać straty w domu :razz: hmmm... ja też jeżdże do weta do Pawłowic, i też jak dzwonie to mówie- Magda od Klocka... hmmm.... Alicja!! Klocek to znak zastrzeżony!!:olympic: ;) ale wet i tak mówi na niego lejek... bo weterynarze tak klocka schizowali za szczeniaka, że teraz borok panicznie boi się wetów i jak tylko wchodzi do gabinety a wet podchodzi- borok sie kuli, trzęsie i leje ...:oops: tak nam psa załatwili dziady!!! P.S. Klocka pańciowie też abstynenci :razz:... ale Clockwork to chyba ma w genach- jest z Czech- a jak wiadomo Czesi lubią browarka... Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja próbowałąm przejść galerię Ali i powiem że to mało możliwe :), jeden dzień nie ma mnie przy kompie i już zaległości ogromne... a co dopiero wszystko nadrobić :) Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 tygra napisał(a):ja próbowałąm przejść galerię Ali i powiem że to mało możliwe :), jeden dzień nie ma mnie przy kompie i już zaległości ogromne... a co dopiero wszystko nadrobić :) ja się też chyba poddam!! już napisałam na jej wątku prośbę o zablokowanie... bo nie nadążam!!:razz: Quote
Recommended Posts