Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

elainfo napisał(a):
Łomasz!!!! jaki Fąfelek w poscieli:diabloti:

nooo... miałam ja tam spać ale dla mnie zabrakło miejsca!! nie zmieściłam się nawet w klocusiowych nogach:eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hahahaha piesio w łóżeczku a pańcia na podłodze na kocyku musi spać :D:D:D Standart u dogomaniaków :D:D

STANDART??
czyli to nie zboczenie z mojej strony- co zarzucaja nam znajomi...??

Posted

EDIT:
SORRY... TO loozerka pytała o alkoholizm klocka...ale Casia_i_Figa-też dla Was może być.. :eviltong:SPECJALNIE FOR JU!!!

TYSKIE PONAD WSZYSTKIE!!!

ŚLINIAK....

:diabloti: BRAK ŻELAZA :eviltong:

BANIA!!!

NOKAUT!!!

Posted

clockwork napisał(a):

ŚLINIAK....

Sie dzieciątko pośliniło, śliniak potrzebny!:evil_lol: :lol:
clockwork napisał(a):
:diabloti: BRAK ŻELAZA :eviltong:

Żelazo to on chyba ma w... szczękach!:crazyeye: Rany, cała pucha się do tego pyszczydła zmieściła!:-o Koffane maleństwo.:loveu:

No i spiliście psa!:mad: :evil_lol:

A tu jaką zgranbą nózię wystawił!:lol: :loveu:

Posted

właśnie pisałam w galerii Twojego Ozziego- co myślę na temat upijania psów!!! Clockwork nie spłynął tak jak Twój Ozzy upity na amen!!!

Alicja- wklej mi tu tą fotkę na foteliku Ozziego!! bo jak nie to sama to zrobię!!! zabił mnie!!!

Posted

clockwork napisał(a):
właśnie pisałam w galerii Twojego Ozziego- co myślę na temat upijania psów!!! Clockwork nie spłynął tak jak Twój Ozzy upity na amen!!!

Alicja- wklej mi tu tą fotkę na foteliku Ozziego!! bo jak nie to sama to zrobię!!! zabił mnie!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z najlepszymi ...intencjami

tak myślę czy oni gdzieś razem nie pili:cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

no dzięki!!! zdjęcie mistrzostwo!! :roflt: popłakałam sie ze śmiechu jak je dzis zobaczyłam... Klocek jeszcze aż tak nie chleje!!!:eviltong:

myślisz że przezyliby balangę razem- Klocek+Ozzy??? nie wydaje mi sie...- jeden musi być gut żeby przytargać tego schorowanego do domu:evil_lol:

Spadam do domciu!! kupić po drodze psu browara:cool3:

papa!!
Buziaki dla Ozziego!

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: :megagrin:

Posted

clockwork napisał(a):
no dzięki!!! zdjęcie mistrzostwo!! :roflt: popłakałam sie ze śmiechu jak je dzis zobaczyłam... Klocek jeszcze aż tak nie chleje!!!:eviltong:

myślisz że przezyliby balangę razem- Klocek+Ozzy??? nie wydaje mi sie...- jeden musi być gut żeby przytargać tego schorowanego do domu:evil_lol:

Spadam do domciu!! kupić po drodze psu browara:cool3:

papa!!
Buziaki dla Ozziego!
:razz:jeszcze wszystko przed Klockiem ...zresztą coś chłopaków łączy bo Ozzy też ma xywkę Klocek jak jedzie do weta do Pawłowic/ ja nawet dzwoniąc przedstawiam się ze tu Alicja pani Klocka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ASTa /

Hmmm myślisz że oni by się taszczyli z impry do domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a poza tym jak już wgryziesz się w nasz FB to doczytasz że to najbardziej zachlana galeria na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pańcia abstynent:oops:

Posted

łoo maj gad :crazyeye: ale tu się pijaństwo szerzy :evil_lol: -dobrze że moje aniołki-potworki śpią pod kocykiem i nie widzą tego bo jeszcze musiałabym sie z nimi dzielić browarkiem :cool3:

Buziole dla pijaków :loveu:

Posted

Samturia napisał(a):
Czyżbym widziałą bloszki na Ś***???
gdzie ta łąka jest? ;)

tak tak... to bloki na Śląskiej!
a ta łączka to między kinem centrum a ul. Warszawską (tam gdzie biedronka) ;) to nasze miejsce na spacerki i gonitwę za patykiem!!! i często ucieczke przed Strażą Wiejską- bo oni nie lubią naszego psa:mad:

:razz:jeszcze wszystko przed Klockiem ...zresztą coś chłopaków łączy bo Ozzy też ma xywkę Klocek jak jedzie do weta do Pawłowic/ ja nawet dzwoniąc przedstawiam się ze tu Alicja pani Klocka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ASTa /

Hmmm myślisz że oni by się taszczyli z impry do domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a poza tym jak już wgryziesz się w nasz FB to doczytasz że to najbardziej zachlana galeria na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pańcia abstynent:oops:

tylko kiedy ja przejdę tą Twoją galerie... chyba musze sobie wydrukować i nadrabiać straty w domu :razz:

hmmm... ja też jeżdże do weta do Pawłowic, i też jak dzwonie to mówie- Magda od Klocka... hmmm.... Alicja!! Klocek to znak zastrzeżony!!:olympic: ;)
ale wet i tak mówi na niego lejek... bo weterynarze tak klocka schizowali za szczeniaka, że teraz borok panicznie boi się wetów i jak tylko wchodzi do gabinety a wet podchodzi- borok sie kuli, trzęsie i leje ...:oops: tak nam psa załatwili dziady!!!

P.S.
Klocka pańciowie też abstynenci :razz:... ale Clockwork to chyba ma w genach- jest z Czech- a jak wiadomo Czesi lubią browarka...

Posted

ja próbowałąm przejść galerię Ali i powiem że to mało możliwe :), jeden dzień nie ma mnie przy kompie i już zaległości ogromne... a co dopiero wszystko nadrobić :)

Posted

tygra napisał(a):
ja próbowałąm przejść galerię Ali i powiem że to mało możliwe :), jeden dzień nie ma mnie przy kompie i już zaległości ogromne... a co dopiero wszystko nadrobić :)

ja się też chyba poddam!!
już napisałam na jej wątku prośbę o zablokowanie... bo nie nadążam!!:razz: