Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

zanim Pawcio wróci...............

ide oddać sie moim ulubionym czynnościom domowym

TO NIE!!!! może po niedzieli:roll:
usztrykuje Pawciowi też sweterek w kolorze VIOLET :loveu:

AAA DZIŚ SOBOTA!!!!!! :multi::multi:
Bruxowa.. Pawcio kończy prace kole 15tej.... kline ci na godej-godej o kierej bedziemy ;)

Posted

Alicja napisał(a):
Cioteczko Madziu :loveu:For You od Ozzulka :loveu::loveu::loveu:

Ja siem Raz jeszcze wcisnę między piffo a zakąskę , bo to prezenta od Ozzulka:loveu::loveu: dla Cioteczki co nie ma czasu nawet zajrzeć na Ozzulkowe fotaski :roll::diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
Ja siem Raz jeszcze wcisnę między piffo a zakąskę , bo to prezenta od Ozzulka:loveu::loveu: dla Cioteczki co nie ma czasu nawet zajrzeć na Ozzulkowe fotaski :roll::diabloti:

jełopek dla mnie :loveu::loveu::loveu:

przelece was wszystkie jak ino znajde WIĘCEJ wolnego czasu .... dziś miaam do wyboru- polatać i poczytać, lub przerobić i wrzucić fotencje.... wiem że wolałybyście to pierwsze ale jakoś tak wyszło :roll::roll:

Posted

clockwork napisał(a):
jełopek dla mnie :loveu::loveu::loveu:

czekał tam na Cię już kilka dni :oops:.....zagubiony ...niezauważony :roll:....dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:...Pan Woreczko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a teraz posyła lizy i ślimtasy :loveu::loveu::loveu:

Posted

dziś nie daliśmy rady spotkać sie z Bruxelką :shake::shake: pojechała po kiecke do krawcowej :evil_lol::evil_lol: ale Kloc miał bieganego psacera .... za kare :evil_lol::evil_lol:

najpierw szkodnik... byłoby fajne gdybym nie zrobiła dziecku trepanacji czaszki :roll::diabloti: hamsko ścięłam jej góre i tył :eviltong::eviltong:

Posted

fotosik ma mnie w doopie... a dogo świruje.... ide.... wróce inną razą jak mnie ochota najdzie i bede miała czasa na zbyciu:angryy::angryy::angryy:

KWM!!!!!! bede zaś !!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
fotosik ma mnie w doopie... a dogo świruje.... ide.... wróce inną razą jak mnie ochota najdzie i bede miała czasa na zbyciu:angryy::angryy::angryy:

:hmmmm: naszła Cię już ochota :grins:

KWM!!!!!! bede zaś !!!! :loveu::loveu::loveu:

tysz KCM :loveu::loveu::loveu:

DOGOBRANOC

Posted

sota36 napisał(a):
Wstalam, gadam se tak: lecem do Madzi albo do Ali na kafffkie. I co? Nie zawiodlam sie - smacznego - mniam, mniam

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:wypiłas Klocusiowej kaff........

Madzia For You
....z 1 łyżeczką cukru ;)

Posted

Alicja napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:wypiłas Klocusiowej kaff........

Madzia For You
....z 1 łyżeczką cukru ;)

ło matko! Przeca jo myslala, ze una mnie poczestuje! A szekulady do kafffki nie jadam!

Posted

sota36 napisał(a):
ło matko! Przeca jo myslala, ze una mnie poczestuje! A szekulady do kafffki nie jadam!

nie ruszaj :mad:......to Madzia musi przytyć :evil_lol: bo nią wiatr tyrpie na wszystkie strony i kieby nie aparatos to już by ją dawno porwało :roll::evil_lol: