Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 gops napisał(a):w najgorszym wypadku zakupi niebieskie spodnie ;) :cool1: oj niedokadnie fotasy oglątata :roll: Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 dokladnie....prawie :oops: ale blekitnych nie widzialam :roll: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 zanim Pawcio wróci............... ide oddać sie moim ulubionym czynnościom domowym TO NIE!!!! może po niedzieli:roll: usztrykuje Pawciowi też sweterek w kolorze VIOLET :loveu: AAA DZIŚ SOBOTA!!!!!! :multi::multi: Bruxowa.. Pawcio kończy prace kole 15tej.... kline ci na godej-godej o kierej bedziemy ;) Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 gops napisał(a):dokladnie....prawie :oops: ale blekitnych nie widzialam :roll: :hmmmm: a kto o błękitnych mowił niebiewska do tych pasi :p Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :crazyeye: o dżisys .......ale Ci Pawcio śliczną foteczkę strzelił :loveu::loveu::loveu: Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 heh o fotecka sprzatajaca pikna :) wiem probowalam jakos wybrnac z sytuacji :eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Alicja napisał(a):Cioteczko Madziu :loveu:For You od Ozzulka :loveu::loveu::loveu: Ja siem Raz jeszcze wcisnę między piffo a zakąskę , bo to prezenta od Ozzulka:loveu::loveu: dla Cioteczki co nie ma czasu nawet zajrzeć na Ozzulkowe fotaski :roll::diabloti: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Alicja napisał(a):Ja siem Raz jeszcze wcisnę między piffo a zakąskę , bo to prezenta od Ozzulka:loveu::loveu: dla Cioteczki co nie ma czasu nawet zajrzeć na Ozzulkowe fotaski :roll::diabloti: jełopek dla mnie :loveu::loveu::loveu: przelece was wszystkie jak ino znajde WIĘCEJ wolnego czasu .... dziś miaam do wyboru- polatać i poczytać, lub przerobić i wrzucić fotencje.... wiem że wolałybyście to pierwsze ale jakoś tak wyszło :roll::roll: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a): jełopek dla mnie :loveu::loveu::loveu: czekał tam na Cię już kilka dni :oops:.....zagubiony ...niezauważony :roll:....dla Ciebie :loveu::loveu::loveu:...Pan Woreczko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a teraz posyła lizy i ślimtasy :loveu::loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :D :D wiecej! Zapraszam! Też nowe fotki mamy :D I nawet jednego "morderce" :D Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 dziś nie daliśmy rady spotkać sie z Bruxelką :shake::shake: pojechała po kiecke do krawcowej :evil_lol::evil_lol: ale Kloc miał bieganego psacera .... za kare :evil_lol::evil_lol: najpierw szkodnik... byłoby fajne gdybym nie zrobiła dziecku trepanacji czaszki :roll::diabloti: hamsko ścięłam jej góre i tył :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :evil_lol: uderzające podobieństwo ;)taka sama mina ;) http://images25.fotosik.pl/176/f1751b6a479bc0aa.jpg i tak Cię koffam Klocusiu :loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/177/6ef131fec3a6b4d2.jpg proszę państwa oto Miś :loveu: http://images32.fotosik.pl/180/eff5a5efa6f92fd3.jpg Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 fotosik ma mnie w doopie... a dogo świruje.... ide.... wróce inną razą jak mnie ochota najdzie i bede miała czasa na zbyciu:angryy::angryy::angryy: KWM!!!!!! bede zaś !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):fotosik ma mnie w doopie... a dogo świruje.... ide.... wróce inną razą jak mnie ochota najdzie i bede miała czasa na zbyciu:angryy::angryy::angryy: :hmmmm: naszła Cię już ochota :grins: KWM!!!!!! bede zaś !!!! :loveu::loveu::loveu: tysz KCM :loveu::loveu::loveu: DOGOBRANOC Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dziendobry :diabloti: i po raz kolejny ladne foteczki :razz: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ...............................Dobereczek ...kaff przyniesłam ........................wstawa i dawa te 333 foty bo chyba 333 już poszło wczoraj Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wstalam, gadam se tak: lecem do Madzi albo do Ali na kafffkie. I co? Nie zawiodlam sie - smacznego - mniam, mniam Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 sota36 napisał(a):Wstalam, gadam se tak: lecem do Madzi albo do Ali na kafffkie. I co? Nie zawiodlam sie - smacznego - mniam, mniam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:wypiłas Klocusiowej kaff........ Madzia For You ....z 1 łyżeczką cukru ;) Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jak dobrze ze ja kawy nie pije :diabloti: a ma ktos herbate? ;) Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:wypiłas Klocusiowej kaff........ Madzia For You ....z 1 łyżeczką cukru ;) ło matko! Przeca jo myslala, ze una mnie poczestuje! A szekulady do kafffki nie jadam! Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 sota36 napisał(a):ło matko! Przeca jo myslala, ze una mnie poczestuje! A szekulady do kafffki nie jadam! nie ruszaj :mad:......to Madzia musi przytyć :evil_lol: bo nią wiatr tyrpie na wszystkie strony i kieby nie aparatos to już by ją dawno porwało :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts