Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie że różową nie, bo w Katowicach została. Mamy przy sobie ino zwykłą czerwoną, łańcuszkową albo kolczatkową. Jak kloc bierze czerowną, to my też.;] Ale spoko, następnym razem przywieziemy różową, a jak będzie dopływ gotówki, to kupimy jeszcze jakąś fioletową, bo Bruxel nie może chodzić na randki ciągle w tym samym.;)

Posted

gops napisał(a):
KOLCZATKA !! nie ladnie....:roll:

a ja uważam wręcz przeciwnie... w kolii jej do twarzy :cool1:

i tak nic nie zmieni faktu że z pseudohodowli ona jest :diabloti::eviltong: i nie sterylizowana :p

Posted

clockwork napisał(a):
wycofałam fote :roll::loveu::loveu: kto to widział psa w kolczatce prowadzać :shake::shake::diabloti:

czerwoną czerwoną!!!!! Kloc też dziś czerwoną zakłada!!! OBROŻE.. przeca nie kolce :eviltong::eviltong::eviltong:

To Pawcio dziś w czerwonych spodniach idzie :grins:

ja siedze w piżamce... dla jasności :roll:

ja mam ubrane niedzielne spodenki ;)

Posted

zona napisał(a):
No właśnie że różową nie, bo w Katowicach została. Mamy przy sobie ino zwykłą czerwoną, łańcuszkową albo kolczatkową. Jak kloc bierze czerowną, to my też.;] Ale spoko, następnym razem przywieziemy różową, a jak będzie dopływ gotówki, to kupimy jeszcze jakąś fioletową, bo Bruxel nie może chodzić na randki ciągle w tym samym.;)

:hmmmm: ale Klocek nie ma nic we fiolecie to mus zakupić w duecie kompleta a Pawcio nie ma fioletowych spodni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
prawie 13 a wy w pizamach :diabloti: obiad robic a nie na dogo siedzicie :eviltong:
ja w piżamie... ALA NA GO(dej godej:evil_lol:)

obiad bedzie o 23ciej :diabloti:

czerwona z kolcami...baster ma taka ;)

do TOZU :mad:

zona napisał(a):

buuhahahhahaha.... dawa dzisio w czerwonej... do Pawciowych spodni :multi::multi:

Posted

clockwork napisał(a):
wycofałam fote :roll::loveu::loveu: kto to widział psa w kolczatce prowadzać :shake::shake::diabloti:

No przecież nie ja, też wycofałam, teraz nie macie na nas dowodów.:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

To Pawcio dziś w czerwonych spodniach idzie :grins:
oczywiście... założył w niedziele to dziś dopiero mija tydzień :grins: po psacerze do prania :evil_lol::evil_lol:
ja mam ubrane niedzielne spodenki ;)

te... kościelne??? :crazyeye::crazyeye:

Alicja napisał(a):

:hmmmm: ale Klocek nie ma nic we fiolecie to mus zakupić w duecie kompleta a Pawcio nie ma fioletowych spodni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moge mu podbić oko .. bedzie fioletowo :grins:

Posted

clockwork napisał(a):
te... kościelne??? :crazyeye::crazyeye:

noooooo :loveu::loveu:... te co w nich się nie klinka bo siem kolanka wypychają :grins: i guziki odpadają :roll:

moge mu podbić oko .. bedzie fioletowo :grins:

taaaa a potem bedzie żółte i zielone :p

Posted

Alicja napisał(a):

Kurna, nie pomyślałam... To nie będzie fioleciku.:placz:
Nie wiem, to może czekoladowo-różowa albo niebieska?:razz:

Posted

clockwork napisał(a):
wogóle nie wiem o so chodzi..... jaka kolczatka???? :niewiem: mają jakieś schizy :diabloti:

:diabloti::diabloti::eviltong:

a godałach, co by nie pić!

Posted

zona napisał(a):
Kurna, nie pomyślałam... To nie będzie fioleciku.:placz:
Nie wiem, to może czekoladowo-różowa albo niebieska?:razz:

:cool2: czekolada dla Madzialeny ;)a reszta dla piesów :evil_lol:....:hmmmm: no ale z tym rózem to tak nie za bardzo ..może jednak to niebiewskie :roll:

Posted

Nie wiem, nie wiem, trza to będzie uzgodnić...
Mamy taką:

A Bruxie się podoba jeszcze taka:

albo taka:

albo taka:

albo taka:

Ino że smycz mamy do kompleciku tę pierwszą, a na drugi komplet to tera nie mam, będzie ino obroża. Bruxa jest niepocieszona. :(

Posted

malawaszka napisał(a):
http://images26.fotosik.pl/177/a2b264b27437ff8c.jpg

:turn-l: Pawcio postawił Klocka :errrr::errrr::errrr:

http://images28.fotosik.pl/177/12eab609cc6f91b2.jpg
buahhahaha obłęd w oczach :evil_lol:

nie widziałam przepalonych :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jakich przepalonych ??? :roll::roll::oops:

Alicja napisał(a):
Magda ... ONE Ci zagadały fotaski

no paaaa.... :mad::mad: a tylko chwile mnie nie było :shake::shake::mad:

gops napisał(a):
a ma fioletowe skarpety ? :diabloti: jak juz wszystko tak pod kolor:)

FIOLETOM I RÓŻOM W NASZYM DOMU MÓWIMY KATEGORYCZNE NIE!!!!! ;)

Posted

clockwork napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
FIOLETOM I RÓŻOM W NASZYM DOMU MÓWIMY KATEGORYCZNE NIE!!!!! ;)

Klockowa, jakbyś kupiła Pawciowi różowe spodnie, to na pewno by się ucieszył.:loveu::evil_lol:
I Bruxa by wreszcie mogła się ubierać w Jebiu pod kolor. Ja nie wiem co to za prowincja no, żeby pies nie mógł się ubrać na rushoffo, w Katowicach ludzie się zachwycają różowymi obróżkami.:diabloti:

Posted

zona napisał(a):
Nie wiem, nie wiem, trza to będzie uzgodnić...

albo taka:

Ino że smycz mamy do kompleciku tę pierwszą, a na drugi komplet to tera nie mam, będzie ino obroża. Bruxa jest niepocieszona. :(

ja stawiam na albo taką ;)

z filmu kultowego dla modsów "QUADROPHENIA"

a smyczke kupisz za ślubne ;)

Posted

Za ślubne to chcemy spłacić kredyt mojego buca i oddać rodzicielom, coby chociaż połowę swojej pożyczki spłacili. Ale od kwietnia będę mieć kaskę od współlokatorka na przebalowanie, to wtedy kupimy niebieski komplecik. Ino czy będzie pasował Pawciowi do spodni?? ;)

Posted

Klockowa :razz:........dlaczamu tą samą wybrałaś :diabloti:

zona napisał(a):
Za ślubne to chcemy spłacić kredyt mojego buca i oddać rodzicielom, coby chociaż połowę swojej pożyczki spłacili. Ale od kwietnia będę mieć kaskę od współlokatorka na przebalowanie, to wtedy kupimy niebieski komplecik. Ino czy będzie pasował Pawciowi do spodni?? ;)

nie bój żaby .......pasi ;)