gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 prawie 13 a wy w pizamach :diabloti: obiad robic a nie na dogo siedzicie :eviltong: czerwona z kolcami...baster ma taka ;) Quote
zona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No właśnie że różową nie, bo w Katowicach została. Mamy przy sobie ino zwykłą czerwoną, łańcuszkową albo kolczatkową. Jak kloc bierze czerowną, to my też.;] Ale spoko, następnym razem przywieziemy różową, a jak będzie dopływ gotówki, to kupimy jeszcze jakąś fioletową, bo Bruxel nie może chodzić na randki ciągle w tym samym.;) Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 gops napisał(a):KOLCZATKA !! nie ladnie....:roll: a ja uważam wręcz przeciwnie... w kolii jej do twarzy :cool1: i tak nic nie zmieni faktu że z pseudohodowli ona jest :diabloti::eviltong: i nie sterylizowana :p Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):wycofałam fote :roll::loveu::loveu: kto to widział psa w kolczatce prowadzać :shake::shake::diabloti: czerwoną czerwoną!!!!! Kloc też dziś czerwoną zakłada!!! OBROŻE.. przeca nie kolce :eviltong::eviltong::eviltong: To Pawcio dziś w czerwonych spodniach idzie :grins: ja siedze w piżamce... dla jasności :roll: ja mam ubrane niedzielne spodenki ;) Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 zona napisał(a):No właśnie że różową nie, bo w Katowicach została. Mamy przy sobie ino zwykłą czerwoną, łańcuszkową albo kolczatkową. Jak kloc bierze czerowną, to my też.;] Ale spoko, następnym razem przywieziemy różową, a jak będzie dopływ gotówki, to kupimy jeszcze jakąś fioletową, bo Bruxel nie może chodzić na randki ciągle w tym samym.;) :hmmmm: ale Klocek nie ma nic we fiolecie to mus zakupić w duecie kompleta a Pawcio nie ma fioletowych spodni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 gops napisał(a):prawie 13 a wy w pizamach :diabloti: obiad robic a nie na dogo siedzicie :eviltong: ja w piżamie... ALA NA GO(dej godej:evil_lol:) obiad bedzie o 23ciej :diabloti: czerwona z kolcami...baster ma taka ;) do TOZU :mad: zona napisał(a):No właśnie że różową nie, bo w Katowicach została. Mamy przy sobie ino zwykłą czerwoną, łańcuszkową albo kolczatkową. Jak kloc bierze czerowną, to my też.;] Ale spoko, następnym razem przywieziemy różową, a jak będzie dopływ gotówki, to kupimy jeszcze jakąś fioletową, bo Bruxel nie może chodzić na randki ciągle w tym samym.;) buuhahahhahaha.... dawa dzisio w czerwonej... do Pawciowych spodni :multi::multi: Quote
zona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):wycofałam fote :roll::loveu::loveu: kto to widział psa w kolczatce prowadzać :shake::shake::diabloti: No przecież nie ja, też wycofałam, teraz nie macie na nas dowodów.:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Alicja napisał(a): To Pawcio dziś w czerwonych spodniach idzie :grins: oczywiście... założył w niedziele to dziś dopiero mija tydzień :grins: po psacerze do prania :evil_lol::evil_lol: ja mam ubrane niedzielne spodenki ;) te... kościelne??? :crazyeye::crazyeye: Alicja napisał(a): :hmmmm: ale Klocek nie ma nic we fiolecie to mus zakupić w duecie kompleta a Pawcio nie ma fioletowych spodni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moge mu podbić oko .. bedzie fioletowo :grins: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 wogóle nie wiem o so chodzi..... jaka kolczatka???? :niewiem: mają jakieś schizy :diabloti: :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):te... kościelne??? :crazyeye::crazyeye: noooooo :loveu::loveu:... te co w nich się nie klinka bo siem kolanka wypychają :grins: i guziki odpadają :roll: moge mu podbić oko .. bedzie fioletowo :grins: taaaa a potem bedzie żółte i zielone :p Quote
zona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Alicja napisał(a): :hmmmm: ale Klocek nie ma nic we fiolecie to mus zakupić w duecie kompleta a Pawcio nie ma fioletowych spodni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurna, nie pomyślałam... To nie będzie fioleciku.:placz: Nie wiem, to może czekoladowo-różowa albo niebieska?:razz: Quote
sota36 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):wogóle nie wiem o so chodzi..... jaka kolczatka???? :niewiem: mają jakieś schizy :diabloti: :diabloti::diabloti::eviltong: a godałach, co by nie pić! Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 zona napisał(a):Kurna, nie pomyślałam... To nie będzie fioleciku.:placz: Nie wiem, to może czekoladowo-różowa albo niebieska?:razz: :cool2: czekolada dla Madzialeny ;)a reszta dla piesów :evil_lol:....:hmmmm: no ale z tym rózem to tak nie za bardzo ..może jednak to niebiewskie :roll: Quote
malawaszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 http://images26.fotosik.pl/177/a2b264b27437ff8c.jpg :turn-l: Pawcio postawił Klocka :errrr::errrr::errrr: http://images28.fotosik.pl/177/12eab609cc6f91b2.jpg buahhahaha obłęd w oczach :evil_lol: nie widziałam przepalonych :p Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 a ma fioletowe skarpety ? :diabloti: jak juz wszystko tak pod kolor:) Quote
zona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nie wiem, nie wiem, trza to będzie uzgodnić... Mamy taką: A Bruxie się podoba jeszcze taka: albo taka: albo taka: albo taka: Ino że smycz mamy do kompleciku tę pierwszą, a na drugi komplet to tera nie mam, będzie ino obroża. Bruxa jest niepocieszona. :( Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 malawaszka napisał(a):http://images26.fotosik.pl/177/a2b264b27437ff8c.jpg :turn-l: Pawcio postawił Klocka :errrr::errrr::errrr: http://images28.fotosik.pl/177/12eab609cc6f91b2.jpg buahhahaha obłęd w oczach :evil_lol: nie widziałam przepalonych :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakich przepalonych ??? :roll::roll::oops: Alicja napisał(a):Magda ... ONE Ci zagadały fotaski no paaaa.... :mad::mad: a tylko chwile mnie nie było :shake::shake::mad: gops napisał(a):a ma fioletowe skarpety ? :diabloti: jak juz wszystko tak pod kolor:) FIOLETOM I RÓŻOM W NASZYM DOMU MÓWIMY KATEGORYCZNE NIE!!!!! ;) Quote
sota36 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: FIOLETOM I RÓŻOM W NASZYM DOMU MÓWIMY KATEGORYCZNE NIE!!!!! ;)sie Ci tylko tak zdaje! Quote
zona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: FIOLETOM I RÓŻOM W NASZYM DOMU MÓWIMY KATEGORYCZNE NIE!!!!! ;) Klockowa, jakbyś kupiła Pawciowi różowe spodnie, to na pewno by się ucieszył.:loveu::evil_lol: I Bruxa by wreszcie mogła się ubierać w Jebiu pod kolor. Ja nie wiem co to za prowincja no, żeby pies nie mógł się ubrać na rushoffo, w Katowicach ludzie się zachwycają różowymi obróżkami.:diabloti: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 zona napisał(a):Nie wiem, nie wiem, trza to będzie uzgodnić... albo taka: Ino że smycz mamy do kompleciku tę pierwszą, a na drugi komplet to tera nie mam, będzie ino obroża. Bruxa jest niepocieszona. :( ja stawiam na albo taką ;) z filmu kultowego dla modsów "QUADROPHENIA" a smyczke kupisz za ślubne ;) Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 przeciez roz to taki piekny kolor :diabloti: zartuje tez nie lubie :eviltong: Quote
zona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Za ślubne to chcemy spłacić kredyt mojego buca i oddać rodzicielom, coby chociaż połowę swojej pożyczki spłacili. Ale od kwietnia będę mieć kaskę od współlokatorka na przebalowanie, to wtedy kupimy niebieski komplecik. Ino czy będzie pasował Pawciowi do spodni?? ;) Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Klockowa :razz:........dlaczamu tą samą wybrałaś :diabloti: zona napisał(a):Za ślubne to chcemy spłacić kredyt mojego buca i oddać rodzicielom, coby chociaż połowę swojej pożyczki spłacili. Ale od kwietnia będę mieć kaskę od współlokatorka na przebalowanie, to wtedy kupimy niebieski komplecik. Ino czy będzie pasował Pawciowi do spodni?? ;) nie bój żaby .......pasi ;) Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 w najgorszym wypadku zakupi niebieskie spodnie ;) Quote
Recommended Posts