Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :kciuki: ...trzymam za stawy i sadzawki ;) Mojego Koffanego Słodziaka Klocusia :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a)::kciuki: ...trzymam za stawy i sadzawki ;) Mojego Koffanego Słodziaka Klocusia :loveu::loveu::loveu: a ja już sama nie wiem czy to stawy czy reomatyzm :roll::roll: życzcie mi smacznego... ide żrać ... obiad :roll: :mdleje: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 clockwork napisał(a): a ja już sama nie wiem czy to stawy czy reomatyzm :roll::roll: on po cioteczce Alicji taki reomantyczny :loveu::loveu:;) życzcie mi smacznego... ide żrać ... obiad :roll: :mdleje: SMACZNEGO :grins: Quote
ice_t Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 clockwork napisał(a): a ja już sama nie wiem czy to stawy czy reomatyzm :roll::roll: życzcie mi smacznego... ide żrać ... obiad :roll: :mdleje: obiad o tej porze????????????Toz to juz chyba powinna byc baaaaaaaaaaaaaardzo późna kolacja Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ice_t napisał(a):obiad o tej porze????????????Toz to juz chyba powinna byc baaaaaaaaaaaaaardzo późna kolacja kolacja będzie jutro rano :grins: Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 http://images32.fotosik.pl/178/35c9bd5e2192e8ea.jpg :errrr::biggrina::loveu::loveu::loveu::buzi: :sweetCyb: Quote
clockwork Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 evaxon napisał(a):http://images32.fotosik.pl/178/35c9bd5e2192e8ea.jpg :errrr::biggrina::loveu::loveu::loveu::buzi::sweetCyb: :roll::roll::roll: Quote
clockwork Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ice_t napisał(a):obiad o tej porze????????????Toz to juz chyba powinna byc baaaaaaaaaaaaaardzo późna kolacja nooooo obiad.. człowiek pracuje... do domu dociera w różnych porac to i obiad o różnych godzinach sie je :cool1: czołem klaso pracująca :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 clockwork napisał(a)::roll::roll::roll: :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
teqquila Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Siema Klocusiowa powrocona foty widziałam wszytskie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Cześć Madziu :multi::multi::loveu: super zdjęcia robione w biegu :) :loveu::loveu: Quote
apple Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):fota zrobiona przez experta fotografii wjeb-mastera Adama Buhahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cud miód i orzeszki:evil_lol: Witaj Magdaleno sobotnio Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witaj Weekendowo.....czy Ty masz dziś Wolną ustawową sobotę ... no i liczę na nowe fotaski z Bruxelką Quote
ice_t Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Alicja napisał(a): kolacja będzie jutro rano :grins: a teraz rozumiem , kolacja rano , później śnaidanie a obiad wieczorem:razz: Quote
ice_t Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):nooooo obiad.. człowiek pracuje... do domu dociera w różnych porac to i obiad o różnych godzinach sie je :cool1: czołem klaso pracująca :evil_lol::evil_lol: wyjasniłam już Ali że rozumiem Twój rozkład posiłków ja wole jednak standardzik - kolacja na kolacje, śniadanie rano a obiad po południu:cool3: a i z takim rozkładem posiłków mam wiecznie problemy z żołądkiem Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ice_t napisał(a):wyjasniłam już Ali że rozumiem Twój rozkład posiłków ja wole jednak standardzik - kolacja na kolacje, śniadanie rano a obiad po południu:cool3: a i z takim rozkładem posiłków mam wiecznie problemy z żołądkiem :hmmmm: a mnie to wsio rybka co kiedy jem :roll:...i co z czym łączę :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 evaxon napisał(a)::niewiem: :niewiem: nooo ja też nie wiem :grins: o so biaga... :roll: evaxon napisał(a):http://images32.fotosik.pl/178/35c9bd5e2192e8ea.jpg :errrr::biggrina::loveu::buzi: :sweetCyb: ciacho... czy obciacho...:hmmmm: teqquila napisał(a):Siema Klocusiowa powrocona foty widziałam wszytskie :diabloti: bardzo dobrze tyśkowa baaaardzo dobrze.. POZYTYW :grins: jonQuilla napisał(a):Cześć Madziu :multi::loveu: super zdjęcia robione w biegu :) :loveu: te super z poziomu niższego to ja robiłam :grins: apple napisał(a):Buhahahahahaha Cud miód i orzeszki:evil_lol: Witaj Magdaleno sobotnio aaa witanko wianko japkowa :multi: Alicja napisał(a):Witaj Weekendowo.....czy Ty masz dziś Wolną ustawową sobotę ... no i liczę na nowe fotaski z Bruxelką noooo wyszło na to że mam wolną... wstałam 9:46 zanim sie wyszykuje i dojde do pracki bedzie 11ta......... o 13tej koniec arbajtu :cool1: ice_t napisał(a):a teraz rozumiem , kolacja rano , później śnaidanie a obiad wieczorem:razz: ice_t napisał(a):wyjasniłam już Ali że rozumiem Twój rozkład posiłków ja wole jednak standardzik - kolacja na kolacje, śniadanie rano a obiad po południu:cool3: a i z takim rozkładem posiłków mam wiecznie problemy z żołądkiem nie tak... nie tak.... śniadanie w południe obiad wieczorem ;) Alicja napisał(a): http://www.duch.lublin.pl/brzeg_tajemnicy/060831.jpg przyniosłam :grins: o dzienki ci dobra kobieto... bo oki sie mi nie chcą otworzyć Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 nadrobilam wszystko :) przyszlam powiedziec dziendobry :diabloti: i ladne fotecki :eviltong: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 dzień dobry gops ;) zara foteczek ciąg dalszy... stanowczo za szybko biegają te piesy :shake::shake::roll::oops: Quote
gops Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 :) czekamy na fotecki :diabloti: czemu za szybko :eviltong: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 clockwork napisał(a):dzień dobry gops ;) zara foteczek ciąg dalszy... stanowczo za szybko biegają te piesy :shake::shake::roll::oops: no dawa te fotasy szybko biegających piesów ;) Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 gops napisał(a)::) czekamy na fotecki :diabloti: czemu za szybko :eviltong: Alicja napisał(a):no dawa te fotasy szybko biegających piesów ;) czekajcie czekajcie :razz::razz: cierpliwość zostanie wynagrodzona...... za szybko bo jakieś takieś rozmazane mnie to pieruństwo wyszło..... :roll::oops: abo chore:niewiem: niewyraźne siakieś.. rutinoskorbinu im trza :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Klotz z Bruxeliozą :cool1: z niedzielki....... a dziś też mamy spacera a pogoda do rowa:angryy: Quote
Recommended Posts