Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']ale ja jesce spac nie ide :cool3::eviltong: nie moja godzina :diabloti:
:hmmmm: no to dlaczemu porządnych ludzi wprowadzasz w błąd :razz::razz: ja tu jako kustosz chwilowo się udzielam ...i dbam o porządeczek na Blogasku :loveu::loveu:

Posted

[quote name='teqquila']a gdzie ci porzadni ludzie bo ja ni widze ich :eviltong::diabloti:

:obrazic:..............................................:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='teqquila']Alu nie fochaj sie :diabloti: i tak Cie kocham :diabloti:

noooo z wzajemnością :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a teraz już Dogobranoc w Klocusiowym blogasku mówię

Posted

[quote name='teqquila']ale ja jesce spac nie ide :cool3::eviltong: nie moja godzina :diabloti:

o tej porze to ja sie na drugi bok przewalam.............. nie dla mnie siedzenie po nocach

witam nieobecnych i tych, którzy tutaj zagladają:diabloti::diabloti::diabloti:

zwłaszcza kustosza witam:razz:

Posted

[quote name='teqquila']to ja tyz powiem Dobranoc u Klocusiow :)

Wiem ALu :diabloti:

:grins: to dopsz że wiesz;)

[quote name='BeaC']o tej porze to ja sie na drugi bok przewalam.............. nie dla mnie siedzenie po nocach

witam nieobecnych i tych, którzy tutaj zagladają:diabloti::diabloti::diabloti:

zwłaszcza kustosza witam:razz:

Kustosz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wita obecnych , tych co byli i tych którzy jeszcze przybędą i czeka na z utęsknieniem na opiekunkę Blogaska

Posted

[quote name='basia2202']WIDZIAłAM KLOCUSIA :lol: :multi:
http://images27.fotosik.pl/106/84cc24aacee7993d.jpg

buziaki dla Faflunka od ciotki Zuzkowej :loveu:
i dla Madzialeny.... która.... zaginęła nam gdzieś? :roll: się rozchorowała znowuż? :roll: wyjechała?? czy coo? :roll:
gdzie Madzialena? :cool3: pytam się po 666-kroć razy :eviltong:

gdyby Basia czytała :roll:to by wiedziała , bo i Madzia pisała a potem jeszcze ja :cool1:

Posted

[quote name='teqquila']a gdzie ci porzadni ludzie bo ja ni widze ich :eviltong::diabloti:

:grins: TU :eviltong:

se wpadłam ale wybaczcie nie nadrabiam na razie a w pracy kompek zrobił DEAD.. twardy dysk padł :placz:ale powoli bede tu wracać....
kustoszu ... dobra robota :loveu:
dzięki dziewczynki za odwiedzinki pod moją nieobecność, Klotz śle liza....;):loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

se wpadłam ale wybaczcie nie nadrabiam na razie a w pracy kompek zrobił DEAD.. twardy dysk padł :placz:ale powoli bede tu wracać....
dzięki dziewczynki za odwiedzinki pod moją nieobecność, Klotz śle liza....;):loveu:

Madzia....Madzia....Madzia

Posted

[quote name='clockwork']

NARESZCIE ...bośmy stęsknieni za Tobą

Posted

[quote name='Alicja']gdyby Basia czytała :roll:to by wiedziała , bo i Madzia pisała a potem jeszcze ja :cool1:
ano.. Basia nie czytała jeszcze.... :oops: (co za jakaś niedobra kobita :cool3:)
bo na razie nadrabiam tak ogólnie i zagląduję do wszystkich, by fotki podziwiać :roll: :loveu:

[quote name='clockwork']

ooo.. i jest Madzialenka:) :multi:
a Alutka już mnie tu postraszyła :eviltong: :evil_lol:

Posted

dla tych co oglądają fotki wrzucam przerobine z kiedyś tam.... i zmykam do pracuchy.. na odwyka anty-kompkowego :placz: bo zapomniałam że dysk jeszcze na gwarancji... i nie wiem czy to dobrze bo 2 tyg. musze czekać na nowy :roll:

dupa.... pan fotoszit powiedział... bujaj sie :mad::mad:

spróbuje za chwilke.. ;)

Posted

[quote name='basia2202']ano.. Basia nie czytała jeszcze.... :oops: (co za jakaś niedobra kobita :cool3:)
bo na razie nadrabiam tak ogólnie i zagląduję do wszystkich, by fotki podziwiać :roll: :loveu:

to Basienka nikaj nie czyta :eviltong:......to po co sama elaboraty pisa :razz::razz:...coooo:roll:

ooo.. i jest Madzialenka:) :multi:
a Alutka już mnie tu postraszyła :eviltong: :evil_lol:

zaglądła bo się stęskniła :loveu::loveu::loveu: