teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 to jesce raz Klockowa chialam was wszystkich bardzo pozdrowic Ciebie i Klocusia i Pawcia i Smoka i Ptoka :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']to jesce raz Klockowa chialam was wszystkich bardzo pozdrowic Ciebie i Klocusia i Pawcia i Smoka i Ptoka :diabloti: :cool2: :cool2: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 no to tera bede mogla spac spokojnie :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']no to tera bede mogla spac spokojnie :diabloti: no to DOGOBRANOC Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ale ja jesce spac nie ide :cool3::eviltong: nie moja godzina :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']ale ja jesce spac nie ide :cool3::eviltong: nie moja godzina :diabloti: :hmmmm: no to dlaczemu porządnych ludzi wprowadzasz w błąd :razz::razz: ja tu jako kustosz chwilowo się udzielam ...i dbam o porządeczek na Blogasku :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a gdzie ci porzadni ludzie bo ja ni widze ich :eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']a gdzie ci porzadni ludzie bo ja ni widze ich :eviltong::diabloti: :obrazic:..............................................:eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Alu nie fochaj sie :diabloti: i tak Cie kocham :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']Alu nie fochaj sie :diabloti: i tak Cie kocham :diabloti: noooo z wzajemnością :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz już Dogobranoc w Klocusiowym blogasku mówię Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 to ja tyz powiem Dobranoc u Klocusiow :) Wiem ALu :diabloti: Quote
BeaC Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='teqquila']ale ja jesce spac nie ide :cool3::eviltong: nie moja godzina :diabloti: o tej porze to ja sie na drugi bok przewalam.............. nie dla mnie siedzenie po nocach witam nieobecnych i tych, którzy tutaj zagladają:diabloti::diabloti::diabloti: zwłaszcza kustosza witam:razz: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='teqquila']to ja tyz powiem Dobranoc u Klocusiow :) Wiem ALu :diabloti: :grins: to dopsz że wiesz;) [quote name='BeaC']o tej porze to ja sie na drugi bok przewalam.............. nie dla mnie siedzenie po nocach witam nieobecnych i tych, którzy tutaj zagladają:diabloti::diabloti::diabloti: zwłaszcza kustosza witam:razz: Kustosz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wita obecnych , tych co byli i tych którzy jeszcze przybędą i czeka na z utęsknieniem na opiekunkę Blogaska Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 WIDZIAłAM KLOCUSIA :lol: :multi: http://images27.fotosik.pl/106/84cc24aacee7993d.jpg buziaki dla Faflunka od ciotki Zuzkowej :loveu: i dla Madzialeny.... która.... zaginęła nam gdzieś? :roll: się rozchorowała znowuż? :roll: wyjechała?? czy coo? :roll: gdzie Madzialena? :cool3: pytam się po 666-kroć razy :eviltong: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='basia2202']WIDZIAłAM KLOCUSIA :lol: :multi: http://images27.fotosik.pl/106/84cc24aacee7993d.jpg buziaki dla Faflunka od ciotki Zuzkowej :loveu: i dla Madzialeny.... która.... zaginęła nam gdzieś? :roll: się rozchorowała znowuż? :roll: wyjechała?? czy coo? :roll: gdzie Madzialena? :cool3: pytam się po 666-kroć razy :eviltong: gdyby Basia czytała :roll:to by wiedziała , bo i Madzia pisała a potem jeszcze ja :cool1: Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witajcie Klocusie No no no ale z Klocka szybki Bil- myk i już po ogonek zaglada :diabloti: http://images32.fotosik.pl/171/98646f05b9dd1970.jpg Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='teqquila']a gdzie ci porzadni ludzie bo ja ni widze ich :eviltong::diabloti: :grins: TU :eviltong: se wpadłam ale wybaczcie nie nadrabiam na razie a w pracy kompek zrobił DEAD.. twardy dysk padł :placz:ale powoli bede tu wracać.... kustoszu ... dobra robota :loveu: dzięki dziewczynki za odwiedzinki pod moją nieobecność, Klotz śle liza....;):loveu: Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']:grins: TU :eviltong: se wpadłam ale wybaczcie nie nadrabiam na razie a w pracy kompek zrobił DEAD.. twardy dysk padł :placz:ale powoli bede tu wracać.... kustoszu ... dobra robota :loveu: dzięki dziewczynki za odwiedzinki pod moją nieobecność, Klotz śle liza....;):loveu: Madzia....Madzia....Madzia Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='clockwork']:grins: TU :eviltong: se wpadłam ale wybaczcie nie nadrabiam na razie a w pracy kompek zrobił DEAD.. twardy dysk padł :placz:ale powoli bede tu wracać.... kustoszu ... dobra robota :loveu: dzięki dziewczynki za odwiedzinki pod moją nieobecność, Klotz śle liza....;):loveu: NARESZCIE ...bośmy stęsknieni za Tobą Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']gdyby Basia czytała :roll:to by wiedziała , bo i Madzia pisała a potem jeszcze ja :cool1: ano.. Basia nie czytała jeszcze.... :oops: (co za jakaś niedobra kobita :cool3:) bo na razie nadrabiam tak ogólnie i zagląduję do wszystkich, by fotki podziwiać :roll: :loveu: [quote name='clockwork']:grins: TU :eviltong: se wpadłam ale wybaczcie nie nadrabiam na razie a w pracy kompek zrobił DEAD.. twardy dysk padł :placz:ale powoli bede tu wracać.... kustoszu ... dobra robota :loveu: dzięki dziewczynki za odwiedzinki pod moją nieobecność, Klotz śle liza....;):loveu: ooo.. i jest Madzialenka:) :multi: a Alutka już mnie tu postraszyła :eviltong: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 dla tych co oglądają fotki wrzucam przerobine z kiedyś tam.... i zmykam do pracuchy.. na odwyka anty-kompkowego :placz: bo zapomniałam że dysk jeszcze na gwarancji... i nie wiem czy to dobrze bo 2 tyg. musze czekać na nowy :roll: dupa.... pan fotoszit powiedział... bujaj sie :mad::mad: spróbuje za chwilke.. ;) Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='basia2202']ano.. Basia nie czytała jeszcze.... :oops: (co za jakaś niedobra kobita :cool3:) bo na razie nadrabiam tak ogólnie i zagląduję do wszystkich, by fotki podziwiać :roll: :loveu: to Basienka nikaj nie czyta :eviltong:......to po co sama elaboraty pisa :razz::razz:...coooo:roll: ooo.. i jest Madzialenka:) :multi: a Alutka już mnie tu postraszyła :eviltong: :evil_lol: zaglądła bo się stęskniła :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :cool2: http://images24.fotosik.pl/172/560f1662e1f607a9.jpg FOTY NA WSTECZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts