Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BoJa']No ja........ w Dojczach je wszystko lepsze......nawet psiowe zabawki:lol:a te kupione za "ojro" to pewnie są jeszcze lepsiejsze:lol:

Lujka miażdży wszystko ale taką kość też ma
i ma ją długo:razz:
bo jej nie lubi, ona ma taki zapach ale.......kupiłam ją w dobrym psim sklepie w Opolu( żadne dojcze)

acha polecam jeszcze dla Bullterrierów piłki z silikonu, są drogie ale wytrzymałe:mad:.............. i do bejsbola :mad:ale nie wiem czy Dulka lubi, bo sa twarde:cool1:

ups..............Madzialeno to twoje ale pozwoliłam se ot tak
poogladałam szereg fot .,...................mmm Klocuskowych i z ta czarną

trzym się

Posted

[quote name='lolka75']no jak dobranoc ja mie sie spac nie chce:niewiem:

no taaaaa a jak ja byłam to nie było nikogo:razz::razz:

[quote name='jonQuilla']wpadam jutro czyli dzisiaj ale jeszcze nie ma fotów z Sonią więc poczekam i jeszcze raz złożę wizytę po szkole :eviltong::eviltong:

cześć Wam :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:

foty z Sonią :loveu:zaraz będą ....więc jak wrócisz ze szkółki to poogladasz;)

cześć CI :multi::loveu:

[quote name='furciaczek']Doberek:loveu:

doberek :grins::loveu:

[quote name='apple']Czeee Klocuszki!:loveu: I cześć dyżurujaca Alu ;):loveu:
Fotki obejrzałam!

Klocek spłoszył sunie...wygląda jak sarenka ( ta sunia oczywiście :evil_lol:)
http://images34.fotosik.pl/171/b7d9ac73a8d8fe48.jpg

cze odwiedzająca Dżapuszkowa :p

Posted

Obiecane fotaski Klocusia :loveu: z Sonią :loveu:.......BOXIĄ :loveu::loveu::loveu:

Sonia to taka istotka co jak się cieszy to caluśką sobą :loveu::loveu::loveu: i zaraz pokłada się podwoziem w górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ice_t']witaneczko popołudniowa porą. Z tego Klocka to niezły amant, co rusz to jakieś laseczki ma na spacerku:evil_lol::evil_lol:.

jedyny psiowy dżentelmen w Jebiu :grins:

Posted

:mad: :mad: FOTY z Sonią dałam :cool1:na wsteczu są :mad:... oj bo Klocusiowa nie wróci jak nie bedzieta fot oglądać :cool3:...a potem piszą że tęsknią :roll:..taaaaa doopa :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='lolka75']ja zglaszam ze ogladalam:multi:
A ta sunia to taka typowa sunia...moja tez sie tak klania i poklada przed fajnymi samcami:cool3::loveu:

noooo masz zaliczone :cool2: ....
Sonia jest przekoffana ...jak byłam z Klockiem na psacerku to walnęa sie na stertę piachu 2rzędówka do góry i ino mnie miziaj :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']noooo masz zaliczone :cool2: ....
Sonia jest przekoffana ...jak byłam z Klockiem na psacerku to walnęa sie na stertę piachu 2rzędówka do góry i ino mnie miziaj :loveu::loveu::loveu:

ja lubie jak cycki chca miziac:evil_lol::loveu:....ale u mojej to cyckow nie widac:shake:
raz tylko na pol spiaco mizialam ja po brzuchu i nagle:crazyeye:...poderwalam sie jak oparzona:crazyeye:..kleszcz mysle:shake:.....poszukalam a to nie kleszcz tylko rozowiutki suteczek:evil_lol:....ale suka wniebowzieta ze jej tak suteczka wymietosilam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']ja lubie jak cycki chca miziac:evil_lol::loveu:....ale u mojej to cyckow nie widac:shake:
raz tylko na pol spiaco mizialam ja po brzuchu i nagle:crazyeye:...poderwalam sie jak oparzona:crazyeye:..kleszcz mysle:shake:.....poszukalam a to nie kleszcz tylko rozowiutki suteczek:evil_lol:....ale suka wniebowzieta ze jej tak suteczka wymietosilam:evil_lol::evil_lol:

Loluś :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ....a u nas to tak ...miziasz miziasz ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:przeszkoda :roll::evil_lol:

[quote name='BeaC']jak by co to WIDZIAŁAM foty z Sonia

:razz::diabloti::diabloti:

nooooo :klacz: przyjęłam do wiadomości ...przekażę ;)

Posted

[quote name='Pandisia']Ja też widziałam foty z Sonią. Foty fajne , Klocuś bardzo fajny a Sonia przeurocza. Hmmmmmm mam słabość do rudzielców :loveu:

;)......a jaki kontrast z Klocusiem :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='teqquila']Siema Klocusiowa nie ma Cie ale i tak przyszlam sie przywitac z Toba i Klocusiem i Pawciem :diabloti:

:mad::mad:a o Oranżusiu i Punku zapomnialaś :cool1:

Posted

[quote name='teqquila']o kurka no to Klockowa mnie przeswieci tera bo zapomnialam o smoku i ptaku :diabloti:

to pozdrów raz jeszcze :grins: i wsio będzie oki ;)