apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czeee Klocuszki!:loveu: I cześć dyżurujaca Alu ;):loveu: Fotki obejrzałam! Klocek spłoszył sunie...wygląda jak sarenka ( ta sunia oczywiście :evil_lol:) http://images34.fotosik.pl/171/b7d9ac73a8d8fe48.jpg Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='BoJa']No ja........ w Dojczach je wszystko lepsze......nawet psiowe zabawki:lol:a te kupione za "ojro" to pewnie są jeszcze lepsiejsze:lol: Lujka miażdży wszystko ale taką kość też ma i ma ją długo:razz: bo jej nie lubi, ona ma taki zapach ale.......kupiłam ją w dobrym psim sklepie w Opolu( żadne dojcze) acha polecam jeszcze dla Bullterrierów piłki z silikonu, są drogie ale wytrzymałe:mad:.............. i do bejsbola :mad:ale nie wiem czy Dulka lubi, bo sa twarde:cool1: ups..............Madzialeno to twoje ale pozwoliłam se ot tak poogladałam szereg fot .,...................mmm Klocuskowych i z ta czarną trzym się Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='lolka75']no jak dobranoc ja mie sie spac nie chce:niewiem: no taaaaa a jak ja byłam to nie było nikogo:razz::razz: [quote name='jonQuilla']wpadam jutro czyli dzisiaj ale jeszcze nie ma fotów z Sonią więc poczekam i jeszcze raz złożę wizytę po szkole :eviltong::eviltong: cześć Wam :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: foty z Sonią :loveu:zaraz będą ....więc jak wrócisz ze szkółki to poogladasz;) cześć CI :multi::loveu: [quote name='furciaczek']Doberek:loveu: doberek :grins::loveu: [quote name='apple']Czeee Klocuszki!:loveu: I cześć dyżurujaca Alu ;):loveu: Fotki obejrzałam! Klocek spłoszył sunie...wygląda jak sarenka ( ta sunia oczywiście :evil_lol:) http://images34.fotosik.pl/171/b7d9ac73a8d8fe48.jpg cze odwiedzająca Dżapuszkowa :p Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Obiecane fotaski Klocusia :loveu: z Sonią :loveu:.......BOXIĄ :loveu::loveu::loveu: Sonia to taka istotka co jak się cieszy to caluśką sobą :loveu::loveu::loveu: i zaraz pokłada się podwoziem w górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cioteczko Madziu :loveu:For You od Ozzulka :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 witaneeeczkoooooo ma diabelna Madzialenkooooo!! :multi::multi: :diabloti::diabloti: :loveu::loveu: wooow.... widziałam Klocusia amancika :eviltong: :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/171/98646f05b9dd1970.jpg no cóż za zaloty :cool3: informuję, że tak przelotem powróciłam :p cmokale!! :loveu: Quote
ice_t Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 witaneczko popołudniowa porą. Z tego Klocka to niezły amant, co rusz to jakieś laseczki ma na spacerku:evil_lol::evil_lol:. Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='ice_t']witaneczko popołudniowa porą. Z tego Klocka to niezły amant, co rusz to jakieś laseczki ma na spacerku:evil_lol::evil_lol:. jedyny psiowy dżentelmen w Jebiu :grins: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :mad: :mad: FOTY z Sonią dałam :cool1:na wsteczu są :mad:... oj bo Klocusiowa nie wróci jak nie bedzieta fot oglądać :cool3:...a potem piszą że tęsknią :roll:..taaaaa doopa :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
lolka75 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ja zglaszam ze ogladalam:multi: A ta sunia to taka typowa sunia...moja tez sie tak klania i poklada przed fajnymi samcami:cool3::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 widzę że Klocuś wyrywa i to ostro te psie śliczności :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='lolka75']ja zglaszam ze ogladalam:multi: A ta sunia to taka typowa sunia...moja tez sie tak klania i poklada przed fajnymi samcami:cool3::loveu: noooo masz zaliczone :cool2: .... Sonia jest przekoffana ...jak byłam z Klockiem na psacerku to walnęa sie na stertę piachu 2rzędówka do góry i ino mnie miziaj :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']ulalaaaa sliczna sunia:loveu: :grins: bo boxiowata :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']noooo masz zaliczone :cool2: .... Sonia jest przekoffana ...jak byłam z Klockiem na psacerku to walnęa sie na stertę piachu 2rzędówka do góry i ino mnie miziaj :loveu::loveu::loveu: ja lubie jak cycki chca miziac:evil_lol::loveu:....ale u mojej to cyckow nie widac:shake: raz tylko na pol spiaco mizialam ja po brzuchu i nagle:crazyeye:...poderwalam sie jak oparzona:crazyeye:..kleszcz mysle:shake:.....poszukalam a to nie kleszcz tylko rozowiutki suteczek:evil_lol:....ale suka wniebowzieta ze jej tak suteczka wymietosilam:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jak by co to WIDZIAŁAM foty z Sonia :razz::diabloti::diabloti: Quote
Pandisia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ja też widziałam foty z Sonią. Foty fajne , Klocuś bardzo fajny a Sonia przeurocza. Hmmmmmm mam słabość do rudzielców :loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='lolka75']ja lubie jak cycki chca miziac:evil_lol::loveu:....ale u mojej to cyckow nie widac:shake: raz tylko na pol spiaco mizialam ja po brzuchu i nagle:crazyeye:...poderwalam sie jak oparzona:crazyeye:..kleszcz mysle:shake:.....poszukalam a to nie kleszcz tylko rozowiutki suteczek:evil_lol:....ale suka wniebowzieta ze jej tak suteczka wymietosilam:evil_lol::evil_lol: Loluś :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ....a u nas to tak ...miziasz miziasz ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:przeszkoda :roll::evil_lol: [quote name='BeaC']jak by co to WIDZIAŁAM foty z Sonia :razz::diabloti::diabloti: nooooo :klacz: przyjęłam do wiadomości ...przekażę ;) Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 lolka75 napisał(a):....ale suka wniebowzieta ze jej tak suteczka wymietosilam:evil_lol::evil_lol: :roflt: obejrzałam foteczki :p:eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Pandisia']Ja też widziałam foty z Sonią. Foty fajne , Klocuś bardzo fajny a Sonia przeurocza. Hmmmmmm mam słabość do rudzielców :loveu: ;)......a jaki kontrast z Klocusiem :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Siema Klocusiowa nie ma Cie ale i tak przyszlam sie przywitac z Toba i Klocusiem i Pawciem :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']Siema Klocusiowa nie ma Cie ale i tak przyszlam sie przywitac z Toba i Klocusiem i Pawciem :diabloti: :mad::mad:a o Oranżusiu i Punku zapomnialaś :cool1: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 o kurka no to Klockowa mnie przeswieci tera bo zapomnialam o smoku i ptaku :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']o kurka no to Klockowa mnie przeswieci tera bo zapomnialam o smoku i ptaku :diabloti: to pozdrów raz jeszcze :grins: i wsio będzie oki ;) Quote
Recommended Posts