Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Madzi na razie jeszcze nie będzie.....No dlaczemu nikogo nie ma... taka się czuję opuszczona...dopszzz że ty jestes bo jakby ciebie jeszcze nie było to popadła bym w rozpacz:placz:

Posted

[quote name='apple']No dlaczemu nikogo nie ma... taka się czuję opuszczona...dopszzz że ty jestes bo jakby ciebie jeszcze nie było to popadła bym w rozpacz:placz:

nie popadaj w rozpacza ....wsie wrócą ...to już je potem będziesz miała ....

Posted

[quote name='apple']No dopszzzz:roll: postaram sie:roll:
no nie masz wyjścia ....teraz musisz mnie tu ścierpieć :oops:....bo mam jeszcze kilka fotasków :loveu: :loveu: :loveu:do wrzucenia

Posted

[quote name='Alicja']no nie masz wyjścia ....teraz musisz mnie tu ścierpieć :oops:....bo mam jeszcze kilka fotasków :loveu: :loveu: :loveu:do wrzuceniaJa cię nie muszę ścierpiac...ja cię przeca koffom Dawa te foty!!!!!

Posted

[quote name='ice_t']cześć dziewczynki w ten piękny słoneczny poranek. Klocus ma śliczną narzeczoną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to koleżanka :grins: narzeczona to Gburia-Furia :loveu::loveu:.....Furciaczkowej ;)

[quote name='apple']Ja cię nie muszę ścierpiac...ja cię przeca koffom Dawa te foty!!!!!

tysz Cię koffom ........a fotaski dam ;)za chwilkę

Posted

[quote name='Alicja']to koleżanka :grins: narzeczona to Gburia-Furia :loveu::loveu:.....Furciaczkowej ;)

a to przepraszam narzeczona Klocusia za pomyłkę :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ice_t']a to przepraszam narzeczona Klocusia za pomyłkę :loveu::loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .................

i jeszcze 4 z koleżanką ;)

mówiłem że się zgubimy :razz:

ty się rozglądaj a ja poszukam scieżki

no co Ty Sama nie zostanę

ooooo znaleźliśmy Naszych Ludzieńkow :multi:

Posted

:hmmmm: nie oglądają :cool1:....ale dam resztę z Bruxą a zostaną na jutro z Sonią :loveu:

ała wlazłam na kolec :razz:...nie histeryzuj Mała :roll:

biegiem ...

o widzisz to Moja Pańciowa

Posted

ice_t napisał(a):
a to przepraszam narzeczona Klocusia za pomyłkę :loveu::loveu:

Narzeczona wybacza:evil_lol:

Fajna ta kolezanka:loveu::loveu:
A Klocus( chcialam napisac Ozzy:evil_lol:) tradycyjnie przystojny:loveu:

Prosze tam wysciskac i wycalowac Madzialene:multi::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Narzeczona wybacza:evil_lol:

fajna taka wyrozumiała osobista narzeczona:loveu:

Fajna ta kolezanka:loveu::loveu:
A Klocus( chcialam napisac Ozzy:evil_lol:) tradycyjnie przystojny:loveu:

Prosze tam wysciskac i wycalowac Madzialene:multi::loveu:

będą wycałowane oba przy najbliższej okazji ;)

[quote name='Medorowa']Ale Klocuś jest potężny facio ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu);):loveu:
http://images34.fotosik.pl/171/b7d9ac73a8d8fe48.jpg

;)...i jeszcze szpanuje przed laseczką :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

;)...i jeszcze szpanuje przed laseczką :loveu:

Wiadomo, jest czym( i tu bez zboczonych skojarzeń (bo ja takie od razu miałam, gdy przeczytałam, to co napisałam:oops::roll::evil_lol:):loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Wiadomo, jest czym( i tu bez zboczonych skojarzeń (bo ja takie od razu miałam, gdy przeczytałam, to co napisałam:oops::roll::evil_lol:):loveu:
;)...no przecie nam się nigdy nic nie kojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......

Posted

[quote name='Alicja']to koleżanka :grins: narzeczona to Gburia-Furia :loveu::loveu:.....Furciaczkowej ;)

Musicie Klocucha zapytać jak to jest, bo Bruxelka kiedyś z nim chodziła (nawet u niego spała i podczas figlowania rozwaliły legwanowe terrarium:razz:), nie wiem czy on jest bigamistą i kręcił z obiema jednocześnie, czy przez te 2 lata, kiedy nie spotykał się z Bruxą, załatwił se nową narzeczoną. Niech se to Furia z Clockworkiem wyjaśni.:diabloti:

W każdym razie nowa narzeczona będzie jeszcze musiała wybaczyć Klockowi te 3 upojne noce, które spędzi ze swoją starą narzeczoną pod koniec marca.:evil_lol:

Posted

[quote name='zona']Musicie Klocucha zapytać jak to jest, bo Bruxelka kiedyś z nim chodziła (nawet u niego spała i podczas figlowania rozwaliły legwanowe terrarium:razz:), nie wiem czy on jest bigamistą i kręcił z obiema jednocześnie, czy przez te 2 lata, kiedy nie spotykał się z Bruxą, załatwił se nową narzeczoną. Niech se to Furia z Clockworkiem wyjaśni.:diabloti:
nooooo.......to Bruxa go zostawiła :mad:....a ona jak tam z facetami :razz::razz:
W każdym razie nowa narzeczona będzie jeszcze musiała wybaczyć Klockowi te 3 upojne noce, które spędzi ze swoją starą narzeczoną pod koniec marca.:evil_lol:
o dżisys :splat:....musiałaś wychlapać :cool1:......a mógł mieć se te słodką tajemnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....a Gburia Furia ...światowa dziewczyna zna się na Geografii;)

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć Madziu :multi::multi::loveu:

widziałam foteczki wszystkie wszyściutkie :) :multi::multi:

wpadnij jutro ;)
Jutro będą z Sonią :loveu::loveu:

Posted

wpadam jutro czyli dzisiaj ale jeszcze nie ma fotów z Sonią więc poczekam i jeszcze raz złożę wizytę po szkole :eviltong::eviltong:

cześć Wam :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: