Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='apple']Witaj Magdalenko przepadnięta - oć juszzzzz!!!!!!:placz: Madzi na razie jeszcze nie będzie..... Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']Madzi na razie jeszcze nie będzie.....No dlaczemu nikogo nie ma... taka się czuję opuszczona...dopszzz że ty jestes bo jakby ciebie jeszcze nie było to popadła bym w rozpacz:placz: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='apple']No dlaczemu nikogo nie ma... taka się czuję opuszczona...dopszzz że ty jestes bo jakby ciebie jeszcze nie było to popadła bym w rozpacz:placz: nie popadaj w rozpacza ....wsie wrócą ...to już je potem będziesz miała .... Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']nie popadaj w rozpacza ....wsie wrócą ...to już je potem będziesz miała ....No dopszzzz:roll: postaram sie:roll: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='apple']No dopszzzz:roll: postaram sie:roll: no nie masz wyjścia ....teraz musisz mnie tu ścierpieć :oops:....bo mam jeszcze kilka fotasków :loveu: :loveu: :loveu:do wrzucenia Quote
ice_t Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 cześć dziewczynki w ten piękny słoneczny poranek. Klocus ma śliczną narzeczoną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']no nie masz wyjścia ....teraz musisz mnie tu ścierpieć :oops:....bo mam jeszcze kilka fotasków :loveu: :loveu: :loveu:do wrzuceniaJa cię nie muszę ścierpiac...ja cię przeca koffom Dawa te foty!!!!! Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='ice_t']cześć dziewczynki w ten piękny słoneczny poranek. Klocus ma śliczną narzeczoną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to koleżanka :grins: narzeczona to Gburia-Furia :loveu::loveu:.....Furciaczkowej ;) [quote name='apple']Ja cię nie muszę ścierpiac...ja cię przeca koffom Dawa te foty!!!!! tysz Cię koffom ........a fotaski dam ;)za chwilkę Quote
ice_t Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']to koleżanka :grins: narzeczona to Gburia-Furia :loveu::loveu:.....Furciaczkowej ;) a to przepraszam narzeczona Klocusia za pomyłkę :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='ice_t']a to przepraszam narzeczona Klocusia za pomyłkę :loveu::loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ................. i jeszcze 4 z koleżanką ;) mówiłem że się zgubimy :razz: ty się rozglądaj a ja poszukam scieżki no co Ty Sama nie zostanę ooooo znaleźliśmy Naszych Ludzieńkow :multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 :hmmmm: nie oglądają :cool1:....ale dam resztę z Bruxą a zostaną na jutro z Sonią :loveu: ała wlazłam na kolec :razz:...nie histeryzuj Mała :roll: biegiem ... o widzisz to Moja Pańciowa Quote
furciaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ice_t napisał(a):a to przepraszam narzeczona Klocusia za pomyłkę :loveu::loveu: Narzeczona wybacza:evil_lol: Fajna ta kolezanka:loveu::loveu: A Klocus( chcialam napisac Ozzy:evil_lol:) tradycyjnie przystojny:loveu: Prosze tam wysciskac i wycalowac Madzialene:multi::loveu: Quote
Medorowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ale Klocuś jest potężny facio ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu);):loveu: http://images34.fotosik.pl/171/b7d9ac73a8d8fe48.jpg Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='furciaczek']Narzeczona wybacza:evil_lol: fajna taka wyrozumiała osobista narzeczona:loveu: Fajna ta kolezanka:loveu::loveu: A Klocus( chcialam napisac Ozzy:evil_lol:) tradycyjnie przystojny:loveu: Prosze tam wysciskac i wycalowac Madzialene:multi::loveu: będą wycałowane oba przy najbliższej okazji ;) [quote name='Medorowa']Ale Klocuś jest potężny facio ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu);):loveu: http://images34.fotosik.pl/171/b7d9ac73a8d8fe48.jpg ;)...i jeszcze szpanuje przed laseczką :loveu: Quote
Medorowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja'] ;)...i jeszcze szpanuje przed laseczką :loveu: Wiadomo, jest czym( i tu bez zboczonych skojarzeń (bo ja takie od razu miałam, gdy przeczytałam, to co napisałam:oops::roll::evil_lol:):loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Medorowa']Wiadomo, jest czym( i tu bez zboczonych skojarzeń (bo ja takie od razu miałam, gdy przeczytałam, to co napisałam:oops::roll::evil_lol:):loveu: ;)...no przecie nam się nigdy nic nie kojarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 nooooooooo z taką panną Klocek raz dwa straci zbędne fałdki :loveu::lol: Madziu :calus: Quote
zona Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']to koleżanka :grins: narzeczona to Gburia-Furia :loveu::loveu:.....Furciaczkowej ;) Musicie Klocucha zapytać jak to jest, bo Bruxelka kiedyś z nim chodziła (nawet u niego spała i podczas figlowania rozwaliły legwanowe terrarium:razz:), nie wiem czy on jest bigamistą i kręcił z obiema jednocześnie, czy przez te 2 lata, kiedy nie spotykał się z Bruxą, załatwił se nową narzeczoną. Niech se to Furia z Clockworkiem wyjaśni.:diabloti: W każdym razie nowa narzeczona będzie jeszcze musiała wybaczyć Klockowi te 3 upojne noce, które spędzi ze swoją starą narzeczoną pod koniec marca.:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='zona']Musicie Klocucha zapytać jak to jest, bo Bruxelka kiedyś z nim chodziła (nawet u niego spała i podczas figlowania rozwaliły legwanowe terrarium:razz:), nie wiem czy on jest bigamistą i kręcił z obiema jednocześnie, czy przez te 2 lata, kiedy nie spotykał się z Bruxą, załatwił se nową narzeczoną. Niech se to Furia z Clockworkiem wyjaśni.:diabloti: nooooo.......to Bruxa go zostawiła :mad:....a ona jak tam z facetami :razz::razz: W każdym razie nowa narzeczona będzie jeszcze musiała wybaczyć Klockowi te 3 upojne noce, które spędzi ze swoją starą narzeczoną pod koniec marca.:evil_lol: o dżisys :splat:....musiałaś wychlapać :cool1:......a mógł mieć se te słodką tajemnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....a Gburia Furia ...światowa dziewczyna zna się na Geografii;) Quote
jonQuilla Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 cześć Madziu :multi::multi::loveu: widziałam foteczki wszystkie wszyściutkie :) :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Madziu :multi::multi::loveu: widziałam foteczki wszystkie wszyściutkie :) :multi::multi: wpadnij jutro ;) Jutro będą z Sonią :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 cze kloćkowa:loveu::loveu: foty widziec:razz: mozesz juz isc do domu hahahahah Quote
lolka75 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']Dogobranoc w Klocuszkowym Blogasku no jak dobranoc ja mie sie spac nie chce:niewiem: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wpadam jutro czyli dzisiaj ale jeszcze nie ma fotów z Sonią więc poczekam i jeszcze raz złożę wizytę po szkole :eviltong::eviltong: cześć Wam :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts