Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BoJa']Fajną ma kostkę Klocuś,ciekawe jak długo wytrzyma zabawy Klockowe.

:razz: :razz: :razz: rozczaruję Cię .......ale ja te zabaweczke widuję już od roku :p a myślę ze ona już tam dłużej mieszka ;)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Bry
Gdybym nie oglądała ostatnio kończyn naszego Bartka to pomyślała bym że sobie strzelił dziarę swojego idola:evil_lol::evil_lol::razz::razz:
http://images32.fotosik.pl/165/34289b6b2a612f55.jpg

HIPNOZA:evil_lol:

Stajesz się senny
http://images28.fotosik.pl/172/f7bac49f8390e49f.jpg
Twoje powieki są coraz cięższe
http://images28.fotosik.pl/172/a069b6fbe8868df2.jpg

Zasypiasz
http://images32.fotosik.pl/169/f0f863d19e177d56.jpg

Posted

[quote name='Alicja']
:razz: :razz: :razz: rozczaruję Cię .......ale ja te zabaweczke widuję już od roku :p a myślę ze ona już tam dłużej mieszka ;)

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Klockowa - gdzie kupiłaś tą zabawkę.........ma una atesta na bulterierkę Dulkę:placz::placz:

U nas ostatnia piłeczka przeżyła minut całych 5,a miała być MOCNA:p

Posted

[quote name='BoJa']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Klockowa - gdzie kupiłaś tą zabawkę.........ma una atesta na bulterierkę Dulkę:placz::placz:

U nas ostatnia piłeczka przeżyła minut całych 5,a miała być MOCNA:p

:hmmmm: to chyba z Dojczów Klocuś dostał ....ale jak wróci Madzia to wsio odpowie ;)

jak ma atest na Klocka to powinna mieć i na Dulkę ....:hmmmm: chociaż Lea też ma inny ateścik :roflt: bo pamiętam ze Klockowi zmasakrowała zabawkę

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: to chyba z Dojczów Klocuś dostał ....ale jak wróci Madzia to wsio odpowie ;)

jak ma atest na Klocka to powinna mieć i na Dulkę ....:hmmmm: chociaż Lea też ma inny ateścik :roflt: bo pamiętam ze Klockowi zmasakrowała zabawkę

No ja........ w Dojczach je wszystko lepsze......nawet psiowe zabawki:lol:a te kupione za "ojro" to pewnie są jeszcze lepsiejsze:lol:

Posted

z AMERYKI ;) zabaweczka przyjechała do klocka z USA :eviltong::eviltong::eviltong:

ale klocuś nie niszczy zabawek- taką zwykłą gumową piłeczke dla dzieci miał 3 lata ... aż jakiś psiak mu zjadł ;), takie zielone tenisowe... ma od szczeniaka- czyli :hmmmm: 6,5 roku ;)

zaglądłam i melduje że przez najbliższe dni raczej mnie tu nie bedzie :shake::shake:

Posted

a ja wpadam z przypominajką :grins:co by Klocuś dziś na psacerku kożelance BRUXELCE :loveu:nie zapomniał puścić liza z okazji dnia kobitek ;)

a u nas życzonka od panów R. dla wsiech kobietek

Posted

[quote name='BoJa']No ja........ w Dojczach je wszystko lepsze......nawet psiowe zabawki:lol:a te kupione za "ojro" to pewnie są jeszcze lepsiejsze:lol:

jak chcesz niezniszczalną zabawkę dla Bullowatego to tylko KONG ....sprawdzona przez włascicieli ADHDowców z silną szczęką ;)czyli coś w stylu Dulki / wskazane w kolorze czarnym /
KONG - Zabawki dla psów

Posted

[quote name='clockwork']z AMERYKI ;) zabaweczka przyjechała do klocka z USA :eviltong::eviltong::eviltong:

ale klocuś nie niszczy zabawek- taką zwykłą gumową piłeczke dla dzieci miał 3 lata ... aż jakiś psiak mu zjadł ;), takie zielone tenisowe... ma od szczeniaka- czyli :hmmmm: 6,5 roku ;)

zaglądłam i melduje że przez najbliższe dni raczej mnie tu nie bedzie :shake::shake:

zginiemy z tęsknoty za Tobą:placz::placz:;)

Posted

Aby Klocusiowy blogasek nie zapadł się w czeluściach Dogo ...na jakiś czas ja zaopiekuję się nim .....
jak to w życiu bywa ...radość przeplata się ze smutkiem ...teraz ten smutek i żaloba zapanowały w Rodzinie Madzi...więc chwilowo nie będzie jej na dogo

Klocuś z okazji Dnia Kobiet zaprosił na psacerek koleżankę Bruxę ;)

Klocuś czający się na Bruxę

Przedstawiam Wam Bruxę

Klocek i Bruxelka :grins: