Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile pieknych foteczek:loveu:
ja tez sce zakumac o co chodzi w moim aparatku:placz:.....tes sce bys miszczem....... Magda jak sie zakumuje:roll:?
A tak ogolnie to dzien dobry:multi:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

a oto i efekt ciężkiej żmudnej pracy przy fotografowaniu legwanka :B-fly::B-fly::B-fly:

ugotowałaś i zeżarlaś.............................legwana???
:placz::placz::placz:

:diabloti::diabloti::diabloti:

widziałam widziałam, nieźle ..................zupełnie nieźle

Posted

[quote name='Alicja']Madzia ......do domeczku czas
Magdy nie ma zdjęć nie ma to i gaduły mniej nawijają :evil_lol::evil_lol:i jest mniej do nadrabiania :multi::multi:

Posted

witam wszystkich przybyszów... niemam czasu i ochoty na dogo :roll:

napisze wam ino wczorajsze zdarzenie które wzruszyło mnie do łez....:-(

szłam wyrzucić śmieci... a tam kolo grzebie w śmietniku.... taki kloszardzik..... z psiakiem na smyczy.... więc ja tititi pieseczku ti ti :loveu::loveu:
no a pan do mne ti ti... i zaczęliśmy dialog.... pan mi powiedział że sytuacja materialna zmusza go do grzebania po śmieciach ( nie wygladał na pijusa;)) ... i że psiaka(szczeniaka)......... wygrzebał w jednym z kontenerów :crazyeye::placz:
spytałam czy może pomóc mu szukać domu dla psiny... a on mi na to że
"w życiu go nie odda... już raz go skrzywdził człowiek, a on mimo że nie ma zbyt wiele kasy na pierwszym miejscu stawia tegoż psiaka bo psy nie krzywdzą ludziów i należy im sie lepsze życie, a lepsze życie to nie dom ze złota tylko miłość, przyjaźń, oddanie:placz:.... że to taki jego przyjaciel- jedyny na świecie... że potrafi go pocieszyć w ciężkich chwilach... że mieszkać mają gdzie.. ino z kaską ciężko...." :loveu: ale że kasa to rzecz nabyta... a taki przyjaciel to więcej niż złocona chata :cool1:
zaproponowałam że przyniose mu troszke karmy dla psiaka... odmówił "duma mu nie pozwala ... daje jakoś rade- wygrzebuje złom i jakoś żyjemy sobie ubogo ale szczęśliwie... w przyjaźni"
psiak był strasznie radosny, wyglądał na szczęsliwego i wcale nie zagłodzonego :loveu::loveu:

wie że w razie draki mieszkam gdzieś tu

3 godz później spotkałam damulke.. wipicowaną... że jakbym szczeliła w pysk umarłabym na pylice od tej tapety na ryjcu.....złotem błyszcząca jak watykan :diabloti: szła z jamnikiem... z okrutnym chyba rakiem jąder ... ledwo powłóczący nogami... widać że cierpiał ... a ta go tarmosiła na tej smyczy :mad::mad:

no comment ;) ja wyciągnęłam wnioski .....

Posted

.........temu zawsze powiadam ....że pieniądz rzecz nabyta ....a Przyjaźń i dobre słowo WARTOŚCIOWSZE od złota i tysięcy ...ważne by BYĆ a nie MIEĆ...bo połączyc mało kto potrafi ...