lolka75 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ile pieknych foteczek:loveu: ja tez sce zakumac o co chodzi w moim aparatku:placz:.....tes sce bys miszczem....... Magda jak sie zakumuje:roll:? A tak ogolnie to dzien dobry:multi: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :multi: :multi: :multi: to WY się zakumplujcie ze Swoimi Aparatosami a potem Ja sobie kupię lustrzaneczkę :loveu:i bedziecie Mnie uczyć Quote
BeaC Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='clockwork']a oto i efekt ciężkiej żmudnej pracy przy fotografowaniu legwanka :B-fly::B-fly::B-fly: ugotowałaś i zeżarlaś.............................legwana??? :placz::placz::placz: :diabloti::diabloti::diabloti: widziałam widziałam, nieźle ..................zupełnie nieźle Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cze niezaspana, pracująca kobiałko z tamTych:grins: Pikne:loveu::loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/170/275aa1b292cfa060.jpg Quote
ice_t Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja']Madzia ......do domeczku czas Magdy nie ma zdjęć nie ma to i gaduły mniej nawijają :evil_lol::evil_lol:i jest mniej do nadrabiania :multi::multi: Quote
BoJa2 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja']:hand: DOGOBRANOC ;).............. Karaluchy pod poduchy:megagrin::megagrin::megagrin::sleep2: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jeju to ja dzisiaj tutaj pierwsza? coś mi tu pusto i niepokoi mnie to :roll::roll: no ale póki co zachowuję spokój i nie panikuję :) cześć Madzia :multi::multi::loveu: Quote
furciaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nie panikuj ja tez juz jesten:lol: Czesc Klocuszkowa:loveu: Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Buhahahahahahahahaha...pieczone robiłaś? :diabloti: http://images30.fotosik.pl/169/46fc8921eb37404d.jpg Cześć Magdaleno przyszłam na Dzień Dobry Quote
lolka75 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dzien dobry Klocuszki:loveu:...wstawac! slonko juz wstalo i pacza:crazyeye: gdzie te Klocuszki:loveu: Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jeeeeheeeee eeechooooooooo cooo tuuu taaaakkk puuusttoooooooo :-o:lol: Quote
clockwork Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 witam wszystkich przybyszów... niemam czasu i ochoty na dogo :roll: napisze wam ino wczorajsze zdarzenie które wzruszyło mnie do łez....:-( szłam wyrzucić śmieci... a tam kolo grzebie w śmietniku.... taki kloszardzik..... z psiakiem na smyczy.... więc ja tititi pieseczku ti ti :loveu::loveu: no a pan do mne ti ti... i zaczęliśmy dialog.... pan mi powiedział że sytuacja materialna zmusza go do grzebania po śmieciach ( nie wygladał na pijusa;)) ... i że psiaka(szczeniaka)......... wygrzebał w jednym z kontenerów :crazyeye::placz: spytałam czy może pomóc mu szukać domu dla psiny... a on mi na to że "w życiu go nie odda... już raz go skrzywdził człowiek, a on mimo że nie ma zbyt wiele kasy na pierwszym miejscu stawia tegoż psiaka bo psy nie krzywdzą ludziów i należy im sie lepsze życie, a lepsze życie to nie dom ze złota tylko miłość, przyjaźń, oddanie:placz:.... że to taki jego przyjaciel- jedyny na świecie... że potrafi go pocieszyć w ciężkich chwilach... że mieszkać mają gdzie.. ino z kaską ciężko...." :loveu: ale że kasa to rzecz nabyta... a taki przyjaciel to więcej niż złocona chata :cool1: zaproponowałam że przyniose mu troszke karmy dla psiaka... odmówił "duma mu nie pozwala ... daje jakoś rade- wygrzebuje złom i jakoś żyjemy sobie ubogo ale szczęśliwie... w przyjaźni" psiak był strasznie radosny, wyglądał na szczęsliwego i wcale nie zagłodzonego :loveu::loveu: wie że w razie draki mieszkam gdzieś tu 3 godz później spotkałam damulke.. wipicowaną... że jakbym szczeliła w pysk umarłabym na pylice od tej tapety na ryjcu.....złotem błyszcząca jak watykan :diabloti: szła z jamnikiem... z okrutnym chyba rakiem jąder ... ledwo powłóczący nogami... widać że cierpiał ... a ta go tarmosiła na tej smyczy :mad::mad: no comment ;) ja wyciągnęłam wnioski ..... Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 .........temu zawsze powiadam ....że pieniądz rzecz nabyta ....a Przyjaźń i dobre słowo WARTOŚCIOWSZE od złota i tysięcy ...ważne by BYĆ a nie MIEĆ...bo połączyc mało kto potrafi ... Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ;) to sexowne źdźbło traffki z kąteczka :loveu::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/166/425ec4bd7872002a.jpg Quote
Recommended Posts