Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='lolka75']http://images30.fotosik.pl/169/46fc8921eb37404d.jpg buhahahah ekhh...znaczy chcioalam powiedziec ze prawdziwa sztuka wymaga poswiecen...w tym przypadku Pawcio musi sie poswiecic bo bedzie jadl pizze po raz kolejny:roll::shake::diabloti: no i fotograf bedzie robil skrobanke garnkowi:eviltong: Loluś niechaj będzie Ci odpuszczone ..................... :roflt: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Madziu :roll:....moja wyobraźnia aczkolwiek bujna nie sięga aż tak daleko :oops:zdradź Mnie te tajemnice :roll:.......co gotowałas :roll:w owym rondelku :evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol: ....niefirmowym zresztą:cool1: MIAŁY BYĆ :roll: ziemniaczki ..... ale właśnie zmieniłam plany.... ja lubie takie z ogniska... ale ... po wygotowaniu wody została sama sól :cool1: [quote name='lolka75']http://images30.fotosik.pl/169/46fc8921eb37404d.jpg buhahahah ekhh...znaczy chcioalam powiedziec ze prawdziwa sztuka wymaga poswiecen...w tym przypadku Pawcio musi sie poswiecic bo bedzie jadl pizze po raz kolejny:roll::shake::diabloti: no i fotograf bedzie robil skrobanke garnkowi:eviltong: prawda?? że dla sztuki przez duże "S" trza sie poświęcić????? właśnie wlazł Pawcio z pracy.... "spaliłaś coś?" :razz: "troszke... przypaiłam" :roll::diabloti: fotografia tak mnie wciągła że: zalałam kuchnie spaliłam obiad..... lista z czasem zostanie sukcesywnie uzupełniona :grins: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
teqquila Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 uhehehe Klockowa smaczy bbyl obiad :diabloti::evil_lol: siemka :evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] Loluś niechaj będzie Ci odpuszczone ..................... :roflt: wybaczcie:placz:.....ja mam dzisiaj znowu traume bom widziala .......SNIEG Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork'] MIAŁY BYĆ :roll: ziemniaczki ..... ale właśnie zmieniłam plany.... ja lubie takie z ogniska... ale ... po wygotowaniu wody została sama sól :cool1: aaaaaaaaa........ziemniaczki ......mmmmmm .....takie z popiołu :loveu::loveu::loveu:...ino po co soliłaś ....przecie optowałaś ostatnio ze nie solić ziemniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prawda?? że dla sztuki przez duże "S" trza sie poświęcić????? właśnie wlazł Pawcio z pracy.... "spaliłaś coś?" :razz: "troszke... przypaiłam" :roll::diabloti: że też mężczyźni są tacy wrażliwi na zapachy :roll: fotografia tak mnie wciągła że: zalałam kuchnie spaliłam obiad.....wpadaj ....mam w nadmiarze bigosa ;) lista z czasem zostanie sukcesywnie uzupełniona :grins: :B-fly::B-fly::B-fly: to ja czekam na uzupełnienie listy i fotaski :grins: Quote
lolka75 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 to jak czekacie na ta pizze:diabloti: to dawaj tego Oranga:multi::loveu: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 http://images34.fotosik.pl/165/2e262c3820108252.jpg buahahahahaha a myslalam ze Tigra głupie miny robi:grin: http://images30.fotosik.pl/169/46fc8921eb37404d.jpg :modla:daj mi na to przepis Quote
ice_t Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 poprostu umarłam prawie ze śmiechu:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork'] właśnie wlazł Pawcio z pracy.... "spaliłaś coś?" :razz: "troszke... przypaiłam" :roll::diabloti: buuuahahha miałam to samo jak J w sobotę w uczelni przyjechał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja się deczko z Wami zagadałam :oops: i mięsko się przypalyło... samo :p :klacz: za inwencję twórczą w kuchni :multi: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='lolka75']wybaczcie:placz:.....ja mam dzisiaj znowu traume bom widziala .......SNIEG :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Loluś gdzie śnieg ....:roll: [quote name='lolka75']to jak czekacie na ta pizze:diabloti: to dawaj tego Oranga:multi::loveu: :razz:...wiesz ....no ....Pawcio dobrze sobie wyglada ....ale chyba samą miłością ;) nie da się żyć ...niech se chłopak chocia czasem pizze:razz::razz: skonsumuje ;) Quote
lolka75 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Loluś gdzie śnieg ....:roll: u nas spadl snieg...jakies 15 platkow na kazde podworko:evil_lol:...ale moge powiedziec ze widzialam snieg tej zimy:multi: :razz:...wiesz ....no ....Pawcio dobrze sobie wyglada ....ale chyba samą miłością ;) nie da się żyć ...niech se chłopak chocia czasem pizze:razz::razz: skonsumuje ;) ja nie mowie zeby nie jadl tylko ze i tak musza poczekac na pizze to co tak beda siedziec:diabloti:...lepiej fotki powrzucac:niewiem::loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='lolka75']ja nie mowie zeby nie jadl tylko ze i tak musza poczekac na pizze to co tak beda siedziec:diabloti:...lepiej fotki powrzucac:niewiem::loveu: .................co tak siedzisz ...............:roflt: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 pizza nie była zamawiana ino mrożona :diabloti: pychotka..... śmiem twierdzić że lepsza niż ziemniaki z kotletem i mizerią które były w planach WESZKO!!!!! BEZ lampy ;) cześć dziołchy !!!! te witane i te niewitane już obecne i te które jeszcze dojdą.... Pawcio by chciał na kompka.... a ja????? :placz::placz::placz: Quote
lolka75 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] .................co tak siedzisz ...............:roflt: :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork']pizza nie była zamawiana ino mrożona :diabloti: mniam .....lubiam pizzę :roll: pychotka..... śmiem twierdzić że lepsza niż ziemniaki z kotletem i mizerią które były w planach eeeee tam kotlet :diabloti: WESZKO!!!!! BEZ lampy ;) mówiłam że Jebiańskie suoneczko :loveu::loveu::loveu: cześć dziołchy !!!! te witane i te niewitane już obecne i te które jeszcze dojdą.... cze Madź :p...dochodzę ;)od czasu do czasu ...... do kompecka Pawcio by chciał na kompka.... a ja????? :placz::placz::placz: Pawcio :mad: odpocznij sobie :razz:....ić na fotelik...weź w swą dłoń pilota od TV;)... Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 leg BEZ LAMPY ;) i puszczam Pawcia :placz::roll::roll: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :loveu::loveu::loveu: widziałam wnętrze Oranżusia ;) http://images23.fotosik.pl/169/f27a7e331f979742.jpg to ja już bym przeżałowała nawet TEN garnek nie wspominając ziemniaczków ;) Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Doszłam :grins: [quote name='clockwork'] WESZKO!!!!! BEZ lampy ;) :klacz: :loveu: i Orange tyż :loveu: :klacz: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 :grins::multi::multi::multi: powiem szczerze że jestem zadowolona z dzisiejszych fotek.... wiem że to mało skromne... ale chyba zaczynam jarzyć o co biega w tym sprzęcie .... jeszcze kilka miesięcy i trza bedzie o obiektyku pomyśleć ... no chyba że dziś mi to wyszło fuxem :roll::cool1: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork']:grins::multi::multi::multi: powiem szczerze że jestem zadowolona z dzisiejszych fotek.... wiem że to mało skromne... ale chyba zaczynam jarzyć o co biega w tym sprzęcie .... jeszcze kilka miesięcy i trza bedzie o obiektyku pomyśleć ... no chyba że dziś mi to wyszło fuxem :roll::cool1: :klacz: :klacz: :klacz: bo masz się czym szczycić ......teraz Ozzulek czeka na obiecaną sesyjkę Nikonem :loveu: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='malawaszka']a teraz masz jaki? :razz: prosze o następny zestaw pytań :roll::roll: taki co był w zestawie... gdzie to pisze ??? :roll::cool1: 18-55 mm... o to chodzi???? Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 przez jakieś 5 dni bede was molestować dzisiejszymi fotami :shock::grins: ... jak sie znudzicie to zapraszam gdzieś koło piątku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Madzia takie zdjęcia Zielonego możesz mi na dobranoc codziennie fundować :loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/165/6dd558aa38baef80.jpg jak się prezentuje ładnie :) DOBRANOC :multi: Quote
Recommended Posts