Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BoJa']Klocusiowa ,wyłaż już z wyrka:lol: już wylazła ;) Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Się nie znasz i BASTA! JA na tym portalu spiewam najpiekniej - JA! JA! JA! :B-fly::B-fly::B-fly: I prosze mnie na tym bolgasie nie używać brzydkich wyrazów:diabloti: Ja nei używam brzydkich wyrazów:diabloti: Klocusiowa gdzie jesteś??:placz:, powiedz kto ładniej śpiewa:placz::placz: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] już wylazła ;)No to jak wylazła to nich tu przyjdzie i przegoni to fałszujące dziewcze emdziołkowe:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek']Ja nei używam brzydkich wyrazów:diabloti: Klocusiowa gdzie jesteś??:placz:, powiedz kto ładniej śpiewa:placz::placz: ale gupie pytanie ......przeca wiemy ze ..........PAWCIO :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']No to jak wylazła to nich tu przyjdzie i przegoni to fałszujące dziewcze emdziołkowe:eviltong: Ja ci dam faszłujące dziewcze:snipersm: Klocusiowa powiedz jej coś!!:placz::placz: Ona mnie przezywa i chce zebyś mnie z tąd wygoniła a przeciez ja cie kochom jak diobli i Ty mnie przecie też:placz::razz: Zaśpiewam inną piosenkę: Yghymm.. Siabada siabada siabada Kloooocusiowaaa:loveu: Siabada siabada siabada MMmmm Klocusiowa :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] ale gupie pytanie ......przeca wiemy ze ..........PAWCIO :eviltong: :eviltong: :eviltong: Haha ale mi chodzi o mnie i dżapuszkową:razz::razz: A Pawcio wiem ze piknie -- Krzyczy:diabloti: Quote
BoJa2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] ale gupie pytanie ......przeca wiemy ze ..........PAWCIO :eviltong: :eviltong: :eviltong: a własnie ,że nie.......BoJa:eviltong: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BoJa']a własnie ,że nie.......BoJa:eviltong: Niee prawda:evil_lol: JA śpiewam najładniej:diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek']Ja ci dam faszłujące dziewcze:snipersm: Klocusiowa powiedz jej coś!!:placz::placz: Ona mnie przezywa i chce zebyś mnie z tąd wygoniła a przeciez ja cie kochom jak diobli i Ty mnie przecie też:placz::razz: Zaśpiewam inną piosenkę: Yghymm.. Siabada siabada siabada Kloooocusiowaaa:loveu: Siabada siabada siabada MMmmm Klocusiowa :B-fly::B-fly::B-fly: Jeessssooooo ewakuacja!!!!!! Dobra jusssz ci powiem co chcesz tylko nie spiewaj :diabloti: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Jeessssooooo ewakuacja!!!!!! Tak tak uciekajmy, dżapuszkowa przyszła:evil_lol: Dobra jusssz ci powiem co chcesz tylko nie spiewaj :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek'] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Juz wiem czemu psy mi w takim polochu zwialy z pokoju jak tu wlazlam:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='furciaczek']Juz wiem czemu psy mi w takim polochu zwialy z pokoju jak tu wlazlam:evil_lol: haszczaki czy twoje ;) :multi: :multi: :multi: przyszłaś powiedzieć ze już jest wieczór :razz::razz::loveu: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']haszczaki czy twoje ;) :multi: :multi: :multi: przyszłaś powiedzieć ze już jest wieczór :razz::razz::loveu: Moje, haszczaki mam o 14:eviltong: Jeszcze nie ma wieczora ale juz sie powoli sciemnia:evil_lol: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='furciaczek']Juz wiem czemu psy mi w takim polochu zwialy z pokoju jak tu wlazlam:evil_lol:No mówiłam emdziołkowa że fałuszjesz.....aż psy uciekły. Dzwonie do TOZ-u:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 apple napisał(a)::roll::roll::roll::roll: Nie przewracaj tymi oczyma, trzeba bylo sie tak nie wydzierac:eviltong: Teraz psy maja Traume:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Pandisia']Ja Pandulowi szmugluję w sposób następujący : biorę wyciskacz do czosnku i robię z tabletki proszek i dodaję do żarcia. Inaczej nawet pasztet nie pomaga ani inne frykasy :evil_lol: te tablety sie rozkruszają w łapach. ino czy takie zmieszane z żarciem zadziałają jak powinny....... jak on niekoniecznie zeżera całość z miski.... :cool1: wczoraj np. nie zjadł NIC! dziś pójdzie do śmieci :mdleje: żarcie, nie pies :grins: [quote name='Alicja']Ha ha ....a tyle szukalyśmy fotasków figuraśnych :evil_lol: a tu sama w oki wpadła;) Kurcze ...ja wsadzam tablety wprost w gardziołko :razz:...a jak mu podajesz na robalki :hmmmm: :roll::siara: na jakie robale??? przeca mój pies nie ma robali :siara: ... a żóty serek ....albo wątróbka ... Kamie robiłam takie kuleczki z mielonego mieska z tabletą w środku :razz: coś wymyślem ;) aaaa w czwartek lub piątek piekę ciasteczka wątróbkowe ... ino kurcze jak Klocusiowi dostarczyć bo moze w tym by zjadł aaaaaa... przeca wysyłałaś mi przepisa na wątróbkowe :multi: UPIEKE!!!! ino gdzie ja mam te przepisy :hmmmm: :oops: [quote name='Alicja']a ja se zainstalowalam program na myjni ... ale widzę ze Tobie się chyba już senny włączył tak więc Dogobranoc ta... wtedy to już trza było mi sformatować twardziela... zwiesiłam sie :loveu: [quote name='Medorowa'] Klocusiowa, to może zakup mu w płynie Arthroflex czy cuś. A najlepszym rozwiązaniem jest kolejny pies:diabloti: Uwierz mi, wtedy dla spów nawet cebula wydaje się atrakcyjna:evil_lol: buuhaha... żadnego kolejnego psa.:mad:.. nie mam domu :shake: mam małe myszkanko :roll: w płynie odstąpi mi na próbe Game Boy- INFLAMEX... obadamy co to warte... bo cena..... :crazyeye: ale w płynie też se nie da zainstalować do ryjoka..... on nie cierpi medykamentów :angryy: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek'] Buhahahah to ja jestem od śpiewania:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Cze Klocku Ty jeden:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='jonQuilla']archiwalny Klocek jest tak samo ładny jak obecny :loveu: no ba!! po panci :multi::loveu: [quote name='jonQuilla']ooOO i tutaj też byłam ostatnia i jestem pierwsza :) :eviltong: powinni przyznać mi za to order uśmiechu :laugh2_2: kółko powitalne jestem tak więc cześć Madziu :loveu: farciara :grins: [quote name='Alicja'] POniedziałkowo- poranny Dzień Doberek dla Cię przyszłam powiedzieć aaa bereczek bereczek połikendowo :loveu: [quote name='furciaczek']A ja powiem dowidzenia:eviltong: ehhh... ta strefa czasowa.:roll:.. dobranoc furciakowa :loveu: buuhahahah... :hmmmm: czamu sie żegnasz?? gdzie sie wybierasz?? :razz: [quote name='BeaC']Hej Madzia to ja :diabloti: widziałam talije u Klocka.................. a u Lujki nie:-( nigdy????:crazyeye: doberek Beuś :loveu: [quote name='BoJa']Klocusiowa ,wyłaż już z wyrka:lol: dokładnie o 9:04 jak to pisałaś... wylazłam :roll: telepatia??? :razz: [quote name='Alicja'] już wylazła ;) :grins: Quote
zuzolandia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Przyszłam ja powiedziec doberek MA-DZIALENOOO!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork'] buuhaha... żadnego kolejnego psa.:mad:.. nie mam domu :shake: mam małe myszkanko :roll: w płynie odstąpi mi na próbe Game Boy- INFLAMEX... obadamy co to warte... bo cena..... :crazyeye: ale w płynie też se nie da zainstalować do ryjoka..... on nie cierpi medykamentów :angryy: Hmmm, to tak jak mój Dinek, Arthroflex wstrzykuje mu do ryja strzykawką:eviltong: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Cześć Klocusiowa Przyszłam ci zaśpiewać z rańca "Nie płacz, kiedy odjade....... sercem bede przy Tobie........ Nie płacz kiedy odjade......... Wróce .................................... ...................Kupie ci Łade OLE!:evil_lol: [quote name='emdziolek']Cze Klocusiowa:diabloti: Jabłuszkowa Fałszuje, ja Ci zaśpiewam Nieee płacz kiedy odjadę Odjade lecz kiedys przyjade Na pocieszenie kupie Ci ładę A teraz się spać kładę ALLELUJA ALLELUJA! MUUUUCHY!:loveu: INO NIE MUCHY!!!!!!:mad: Dziękuje, :B-fly:dziękuje!! Owacje na stojąco!............................. .................................................................................. DLA MNIE:diabloti: [quote name='apple'] Pppfffffffff co ty tam wiesz ................nie znasz się i tyle :diabloti:Klocusiowa zatkacj ucha!!!!! [quote name='emdziolek']Du'pa du.pa nie słysze lalalalala Pphhiiii odezwałą sie ta co sie zna:diabloti: Klockowa nie słuchaj jej ona wogóle sie nie zna na muzyce To ja spiewam najpiękniej:cool3: [quote name='apple']Się nie znasz i BASTA! JA na tym portalu spiewam najpiekniej - JA! JA! JA! :B-fly: moje kochanieńkie... dajcie se po ryjcu dla mnie WSZYSCY śpiewają piękni.... aleeee... naaajjjjj:razz: Klocuś jak zwącha cieczke :loveu::angryy: I prosze mnie na tym bolgasie nie używać brzydkich wyrazów:diabloti: [quote name='emdziolek']Ja nei używam brzydkich wyrazów:diabloti: JAK NIE????!!!! powiedziałaś... "klockowa" :diabloti: [quote name='Medorowa']Buhahahah to ja jestem od śpiewania:loveu: Cze Klocku Ty jeden:loveu: i jeszcze TA!!! :mdleje: bedzie przemoc :multi: cze Medorkowa .. tysz jedna :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Medorowa']Hmmm, to tak jak mój Dinek, Arthroflex wstrzykuje mu do ryja strzykawką:eviltong: :razz: :razz: ino Dinek ma inne gabaryty :roll:;) Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork'] Hmmmmm ja się chciałam tylko tak zapytać....takie jedno malutkie pytanko mam.....dlaczemu ja dostałam skrzypcami po głowie a ona nie:cool1: Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] ale gupie pytanie ......przeca wiemy ze ..........PAWCIO :eviltong: aż tak nieskromna nie jestem żeby to mówić :roll::diabloti: że uwielbiam jak Pawcio śpiewa kolędy... pieśni i inne takie :loveu::loveu::cool1: [quote name='furciaczek']Juz wiem czemu psy mi w takim polochu zwialy z pokoju jak tu wlazlam:evil_lol: buuuahahhahahahha [quote name='zuzolandia']Przyszłam ja powiedziec doberek MA-DZIALENOOO!!!!!!!!!!!! bereczek Rudo :loveu::loveu: [quote name='Alicja']:razz: :razz: ino Dinek ma inne gabaryty :roll:;) ekhm... właśnie... BABY!!!! nie nadążam odpisywać!!!!!!!!!!!!!!!! a jeszcze chciałabym zajrzeć na inne blogasy... mogłybyście przez moment zająć sie w ciszy i spokoju czymś niewymagającym ciągłej interwencji???? :mad: Quote
Recommended Posts