Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']był formacik kompka... :mad::mad: :razz: :razz: :razz:....i jak .....wsio uratowane :razz: . . . a mnie to dalej do głowy nie wchodzi jak to możliwe :hmmmm: kurde to cza mieć zdolności ... ja to bym wszystko pod prąda podlączyła :angryy: :angryy: :angryy: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 :hand: kilka archiwalnych fotkuff ;) Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 wcięcie w taliii..:loveu::loveu:. daaaawno temu ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to było .........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z Archiwum ,,X'' ;) Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 http://images12.fotosik.pl/30/48f4f2b4c7327efa.jpg hihihihihiih trojca przenaj.....smieszna;-) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :loveu: :loveu: :loveu:no tu jest supcio figurka :loveu::loveu::loveu:prawdziwy modelik :loveu: http://images1.fotosik.pl/311/aa30fb943f3d2bdb.jpg Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']to było .........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z Archiwum ,,X'' ;) buuuhahahahhahahahha... tak chciałam to zatytuowac :evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://images12.fotosik.pl/30/48f4f2b4c7327efa.jpg hihihihihiih trojca przenaj.....smieszna;-) prze... najj... wredna :multi::multi::multi: [quote name='Alicja']:loveu: :loveu: :loveu:no tu jest supcio figurka :loveu::loveu::loveu:prawdziwy modelik :loveu: http://images1.fotosik.pl/311/aa30fb943f3d2bdb.jpg nuuu... znalazłam takie zanim wyhodował brzusio ;) a tabletek na stawy nie żre :mad::mad: w niczym nie umie przeszmuglować :angryy::angryy: ide installos programmos poformatos :cool1: Quote
Pandisia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja Pandulowi szmugluję :razz: w sposób następujący : biorę wyciskacz do czosnku i robię z tabletki proszek i dodaję do żarcia. Inaczej nawet pasztet nie pomaga ani inne frykasy :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ha ha ....a tyle szukalyśmy fotasków figuraśnych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze ...ja wsadzam tablety wprost w gardziołko :razz::razz:...a jak mu podajesz na robalki :hmmmm: ... a żóty serek ....albo wątróbka ... Kamie robiłam takie kuleczki z mielonego mieska z tabletą w środku :razz: aaaa w czwartek lub piątek piekę ciasteczka wątróbkowe ... ino kurcze jak Klocusiowi dostarczyć :hmmmm: bo moze w tym by zjadł :razz: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']buuuhahahahhahahahha... tak chciałam to zatytuowac :evil_lol::evil_lol: czasem myślimy synchronicznie ;) ide installos programmos poformatos :cool1: a ja se zainstalowalam program na myjni ... ale widzę ze Tobie się chyba już senny włączył tak więc Dogobranoc Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:splat: wiedzialam ze coś jest nie tak .....wiedzialam ....tak się dałam podejść :shake::roll: :loveu::loveu::loveu:polałaś miód na me serce :evil_lol:...że się załapuję na tyskie pochodzenie ;):evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: [quote name='clockwork'] a tabletek na stawy nie żre :mad::mad: w niczym nie umie przeszmuglować :angryy::angryy: Klocusiowa, to może zakup mu w płynie:hmmmm: Arthroflex czy cuś. A najlepszym rozwiązaniem jest kolejny pies:diabloti: Uwierz mi, wtedy dla spów nawet cebula wydaje się atrakcyjna:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 archiwalny Klocek jest tak samo ładny jak obecny :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ooOO i tutaj też byłam ostatnia i jestem pierwsza :) :eviltong::eviltong: powinni przyznać mi za to order uśmiechu :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: kółko powitalne jestem tak więc cześć Madziu :) :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 POniedziałkowo- poranny Dzień Doberek dla Cię przyszłam powiedzieć Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć Klocusiowa :loveu: Przyszłam ci zaśpiewać z rańca "Nie płacz, kiedy odjade....... sercem bede przy Tobie........ Nie płacz kiedy odjade......... Wróce .................................... ...................Kupie ci Łade OLE!:evil_lol: Quote
BeaC Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hej Madzia to ja :diabloti::diabloti::diabloti: widziałam talije u Klocka.................. a u Lujki nie:-( Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cze Klocusiowa:diabloti: Jabłuszkowa Fałszuje, ja Ci zaśpiewam:evil_lol: Nieee płacz kiedy odjadę Odjade lecz kiedys przyjade Na pocieszenie kupie Ci ładę A teraz się spać kładę ALLELUJA ALLELUJA! MUUUUCHY!:loveu: Dziękuje, :B-fly:dziękuje!!:B-fly: Owacje na stojąco!............................. .................................................................................. DLA MNIE:diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek']Cze Klocusiowa:diabloti: Jabłuszkowa Fałszuje, ja Ci zaśpiewam:evil_lol: Nieee płacz kiedy odjadę Odjade lecz kiedys przyjade Na pocieszenie kupie Ci ładę A teraz się spać kładę ALLELUJA ALLELUJA! MUUUUCHY!:loveu: Dziękuje, :B-fly:dziękuje!!:B-fly: Owacje na stojąco!............................. .................................................................................. DLA MNIE:diabloti: Pppfffffffff co ty tam wiesz :obrazic:................nie znasz się i tyle :diabloti:Klocusiowa zatkacj ucha!!!!! Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple'] Pppfffffffff co ty tam wiesz :obrazic:................nie znasz się i tyle :diabloti:Klocusiowa zatkacj ucha!!!!! Du'pa du.pa nie słysze lalalalala:evil_lol: Pphhiiii odezwałą sie ta co sie zna:diabloti: Klockowa nie słuchaj jej ona wogóle sie nie zna na muzyce:evil_lol::evil_lol: To ja spiewam najpiękniej:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC']Hej Madzia to ja :diabloti::diabloti::diabloti: widziałam talije u Klocka.................. a u Lujki nie:-( kup jej gorsecik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: a bullki mają wogóle talię :roll: :evil_lol: Dżapuszkowa :klacz: bravissimo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....a Łada dobre autko :eviltong: Madzialeno :roll: gdzie TY :placz: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='emdziolek']Du'pa du.pa nie słysze lalalalala:evil_lol: Pphhiiii odezwałą sie ta co sie zna:diabloti: Klockowa nie słuchaj jej ona wogóle sie nie zna na muzyce:evil_lol::evil_lol: To ja spiewam najpiękniej:cool3::cool3: Się nie znasz i BASTA! JA na tym portalu spiewam najpiekniej - JA! JA! JA! :B-fly::B-fly::B-fly: I prosze mnie na tym bolgasie nie używać brzydkich wyrazów:diabloti: Quote
Recommended Posts