apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']mam rzucić na tace??? Yes:diabloti::evil_lol: Paczaj jaka kumata Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sota36 napisał(a):Cynomon jest fuj! że tak się włączę w rozmowę - dobry jest w bardzo małych ilościach i tylko z jabłuszkami albo kawką :lol: a ostatnio moja siostra wymodziła i rybkę przyprawiła cynamonem - to było FUJ!!! Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']mam rzucić na tace??? to ja z tacą przyszłam Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Qurka znowu się zaczyna:angryy::angryy::angryy: Ide w pizduuu:angryy: bo nie mam nerwófff:mad: poczekaj!!!! ide z Tobą [quote name='Alicja']oj biedna Ty :glaszcze: ............................ nooooo... bede sie smażyć w piekle Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']poczekaj!!!! ide z Tobą Oć pójdemy se razem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='malawaszka']że tak się włączę w rozmowę - dobry jest w bardzo małych ilościach i tylko z jabłuszkami albo kawką :lol: a ostatnio moja siostra wymodziła i rybkę przyprawiła cynamonem - to było FUJ!!! :evil_lol: :evil_lol: ja już też raz zrobiłam rybkę w cynamonie a keks z papryką :roll::oops:...od tego czasu nie robię 2 rzeczy w jednym czasie :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']poczekaj!!!! ide z Tobą wolniej bo się zasapiesz :razz::razz: nooooo... bede sie smażyć w piekle sama tam nie będziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie bojaj ;) Quote
e.v.a Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']poczekaj!!!! ide z Tobą hahaha Klockowa ale zapitalasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple'] Yes:diabloti::evil_lol: Paczaj jaka kumata [quote name='malawaszka']że tak się włączę w rozmowę - dobry jest w bardzo małych ilościach i tylko z jabłuszkami albo kawką :lol: a ostatnio moja siostra wymodziła i rybkę przyprawiła cynamonem - to było FUJ!!! nooooo to zapewne było fuj [quote name='Alicja'] to ja z tacą przyszłam Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Napisał Alicja to ja z tacą przyszłam wow aleś sypnęła na tackę :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Oć pójdemy se razem :evil_lol: to ja was już żegnam.. ide z japkiem w piz.du [quote name='evaxon']hahaha Klockowa ale zapitalasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah... sport to zdrowie Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork'] hahah... sport to zdrowie i po co ciebie rehabilitacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']i po co ciebie rehabilitacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no przeca cały czas mówie że mi nie potrzebna.... a ze sportu najbardziej lubiam browca i śledzie japkowa.. poszłaś już?? Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: ja już też raz zrobiłam rybkę w cynamonie a keks z papryką :roll::oops:...od tego czasu nie robię 2 rzeczy w jednym czasie :evil_lol::evil_lol: ale ona tak specjalnie :shock: ble Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']no przeca cały czas mówie że mi nie potrzebna.... a ze sportu najbardziej lubiam browca i śledzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sprint do WC ;) i Maraton do domu Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='malawaszka']ale ona tak specjalnie :shock: ble :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....ooo to fujjj :roll: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']Cynomon jest fuj! CYNAMON JEST ZAJEBIASZCZY!!!!! Dobry dobry piekielniku jeden :loveu::loveu::loveu: Napisza do biskupa zes zas na mszy niy byla i co najgorsze ofiary niy bylo na taca :mad::mad::mad: hiihihihihihihihi idem smazyc karpia :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia'] Dobry dobry piekielniku jeden :loveu::loveu::loveu: Napisza do biskupa zes zas na mszy niy byla i co najgorsze ofiary niy bylo na taca :mad::mad::mad: jako NI ....była .....ciepala do Mje :loveu::loveu::loveu:.....nie ważne na czyjo ino wazne ze ciepala hiihihihihihihihi idem smazyc karpia :loveu::loveu: aaaaa zamień się ......dam Ci roladki z indyczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='BeaC']cześć wodna kobito:diabloti: ...............................ten wzrok rozmydlony :grins: przyniosłam Ci Jajeczko :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ale wyjdziesz z tego :razz: :razz: ...powiedz że tak :razz::razz: bo ja wpadłam najpierw w zachwyt:loveu::loveu::loveu:a potem mnie ogarnęło zwątpienie:roll::oops: ze kiedykolwiek nauczę się robić foty :-(......... Nie wiem:roll: Podejrzewam, że po jakimś czasie tak:lol!: Alu, buhahahaha, mi nawet przez myśl nie przeszło, żeby takie foty robic, raczej, kiedy ja w koncu zrobię chociaż jakieś beznadziejne zdjęcie:grins: buhaha... [quote name='clockwork']masz szczęście że sie cofłaś :grins: buuuhahahaahahahah jaka ja jestem głupia!!!!! :evil_lol::evil_lol: zjedlim śniadanko ide sprzątać :roll::mdleje: Buhahahaha boś Ty z Tych, nie mówi sie głupia, a wyjątkowa:evil_lol::loveu::loveu::loveu: To znaczy, że jak, jak ktoś Ci zje śniadanko, to Ty wtedy sprzątasz:crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa']Nie wiem:roll: Podejrzewam, że po jakimś czasie tak:lol!: ufffff to mi ulgło :razz: Alu, buhahahaha, mi nawet przez myśl nie przeszło, żeby takie foty robic, raczej, kiedy ja w koncu zrobię chociaż jakieś beznadziejne zdjęcie:grins: buhaha... ale Ja nie napisałam że TAKIE :oops: inoże wogóle naumię się cykać jakieś godne uwagi :roll: Buhahahaha boś Ty z Tych, nie mówi sie głupia, a wyjątkowa:evil_lol::loveu::loveu::loveu: fantastyczne stwierdzenie :evil_lol::evil_lol:a masz coś o rybniczankach :razz::razz: To znaczy, że jak, jak ktoś Ci zje śniadanko, to Ty wtedy sprzątasz:crazyeye::crazyeye: u Mnie tysz tak jest :razz:...Ja gotuję ....ONI jedzą .....Ja zmywam:roll:....a co to nie tak ma być :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja'] ufffff to mi ulgło :razz: ...;) ale Ja nie napisałam że TAKIE :oops: inoże wogóle naumię się cykać jakieś godne uwagi :roll: Hi hi, ale Alu Ty robisz bardzo fajne zdjecia Ozzulka i jego zwartych jojek:siara::loveu: Ino mi chodzi, że ja to w ogóle nawet nie myślę o jakosci zdjecia, ja w ogólę myśle <- no dobra, z tym myśleniem w moim przypadku to troche przesadzone, ale niech będzie:roll:;):evil_lol::evil_lol:, jak tu choć jedno zdjęcie zrobić, a raczej czym:evil_lol::evil_lol: fantastyczne stwierdzenie :evil_lol::evil_lol:a masz coś o rybniczankach :razz::razz: Tyś jest jok z Tych, więcej się bezapelacyjnie załapujesz:loveu::loveu: u Mnie tysz tak jest :razz:...Ja gotuję ....ONI jedzą .....Ja zmywam:roll:....a co to nie tak ma być :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No oczywiscie, ze nie - Oni gotują, Ty jesz, Oni zmywają:roll::roll: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa']No oczywiscie, ze nie - Oni gotują, Ty jesz, Oni zmywają:roll::roll: :splat: wiedzialam ze coś jest nie tak .....wiedzialam ....tak się dałam podejść :shake::roll: :loveu::loveu::loveu:polałaś miód na me serce :evil_lol:...że się załapuję na tyskie pochodzenie ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts