zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']fanieeee... ide se nyny... moja emma mnie woła :roll:;) idz idz i dej pozr na switudeptu :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']idz idz i dej pozr na switudeptu :evil_lol::evil_lol: łun poszoł... ida i jo ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']spotkałam sie z emmą... fajna z niej komp...anka :grins: aleśmy sie zawiały..... :roll::roll: :hand: :roll: :mdleje: dopsz że Klocuś Cię szczymał na smyczy :grins: no i co Emma przeleciała i zaś leje :diabloti: tom sie tu wślizła z raniolka .... Dzień Dobereczek No wstawaj Klocusiowa :grins: poklachać My se miały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 cześć Madzia :multi::multi::loveu: a ja cofałam, cofałam i cofałam...poczułam się jak po udanej imprezie ;) ale oglądnęłam wszystkie zdjęcia :multi::multi: muszę chyba do Ciebie wpaść i Ci ukraść aparacik :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 uffff... som wy... nikogo nie wywiało, nie zawiało, nie porwało..... :multi::multi::multi: witam znów :roll::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']uffff... som wy... nikogo nie wywiało, nie zawiało, nie porwało..... :multi::multi::multi: witam znów :roll::loveu::loveu::loveu: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: nooooo nareszcie :multi::loveu::multi:bo kawa już stygnie Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja z deserkiem dla Ciebie .... dla Klocusia :loveu: i jeszcze sniadanko :pbułeczki cynamonowe i kakauko :loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']Cynomon jest fuj! cynamon jest the best :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']cynamon jest the best :loveu::loveu::loveu: FUJ!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Boshhhh, a tu znowu na słodko:mdleje::A wiecie co ja mam, wiecie, wiecie, wiecie czy nie wiecie:errrr: Ciasto sasasasa:diabloti: Klocusiowa, wiem, że wysłałaś mi coś na gie, ale jak to u mnie często bywa, zamuliło mi i jak narazie się nie wyświetla:grins: dlatego nie odpisuję:p:p:p Edit - oczytałam buhahahah, no ale czy w moim przypadku da się jeszcze bardziej cofnąć w rozwoju :hmmmm: Kłóciłabym sie, ale skoro nalegasz;) Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']uffff... som wy... nikogo nie wywiało, nie zawiało, nie porwało..... :multi::multi::multi: witam znów :roll::loveu::loveu::loveu:No som som ino ciebia gdzieś tera wywioło:roll: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ożesz jego mać:mdleje: Jestem w szoku, poważnie .... http://images32.fotosik.pl/162/29707a01abd95c75.jpg Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']FUJ!!!!!!!!!! godom Ci że jest dobry :grins: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa']Ożesz jego mać:mdleje: Jestem w szoku, poważnie .... http://images32.fotosik.pl/162/29707a01abd95c75.jpg :hmmmm: ale wyjdziesz z tego :razz: :razz: ...powiedz że tak :razz::razz: bo ja wpadłam najpierw w zachwyt:loveu::loveu::loveu:a potem mnie ogarnęło zwątpienie:roll::oops: ze kiedykolwiek nauczę się robić foty :-(......... Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: ale wyjdziesz z tego :razz: :razz: ...powiedz że tak :razz::razz: bo ja wpadłam najpierw w zachwyt:loveu::loveu::loveu:a potem mnie ogarnęło zwątpienie:roll::oops: ze kiedykolwiek nauczę się robić foty :-(......... Hmmm ja może bym się i nauczyła ino lenia mam w doopie i mnie się fcale nie kce:roll:.......ale popatrzać na ładne foty lubie :lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa']Ożesz jego mać:mdleje: Jestem w szoku, poważnie .... http://images32.fotosik.pl/162/29707a01abd95c75.jpg masz szczęście że sie cofłaś :grins: buuuhahahaahahahah jaka ja jestem głupia!!!!! :evil_lol::evil_lol: zjedlim śniadanko ide sprzątać :roll::mdleje: Quote
sota36 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wczoraj sprzuntalas! Zas? Jeszcze Ci to w nawyk wejdzie ! PIERDZIEL TO! Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='sota36']Wczoraj sprzuntalas! Zas? Jeszcze Ci to w nawyk wejdzie ! PIERDZIEL TO! pisołach że nimce przerwali mie pszątanie... dziś mus dokończyć to co wczoraj nie zrobiłam :cool1: leje deszcz..... znów opuszcze msze :roll::-( Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']pisołach że nimce przerwali mie pszątanie... dziś mus dokończyć to co wczoraj nie zrobiłam :cool1: leje deszcz..... znów opuszcze msze :roll::-(Nie rycz mała dla cię wszystko :diabloti: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Qurka znowu się zaczyna:angryy::angryy::angryy: The server is too busy at the moment. Please try again later. Ide w pizduuu:angryy: bo nie mam nerwófff:mad: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']pisołach że nimce przerwali mie pszątanie... dziś mus dokończyć to co wczoraj nie zrobiłam :cool1: osz kurde .....tyle lat po okupacji :hmmmm: leje deszcz..... znów opuszcze msze :roll::-( oj biedna Ty :glaszcze: ............................ Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Nie rycz mała dla cię wszystko :diabloti: mam rzucić na tace??? Quote
Recommended Posts