Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='lolka75']http://images34.fotosik.pl/162/62ec314d4baa01c0.jpg normalnie dech zapiera:crazyeye:...piekne, artystyczne..... a te w zimnych odcieniach jeszcze piekniejsze bo woda była zimna ;) http://images24.fotosik.pl/169/23699f8f47755316.jpg nooooo jaki efekt :cool2: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 ehhhhhhh... normalnie jestem z siebie dumna po dzisiejszej sesji ... prawie... bo Klocek mi nie chce wychodzić :mad: a tera żegnam dziołszki..... ide do znajomych sie odhamić :grins: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='malawaszka']:klacz: śweitne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umisz tak... :cool1::cool1::cool1: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']ehhhhhhh... normalnie jestem z siebie dumna po dzisiejszej sesji ... prawie... bo Klocek mi nie chce wychodzić :mad: :razz: ................................................................................................... a tera żegnam dziołszki..... ide do znajomych sie odhamić :grins: bawiaj się dopsz :hand: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Normalnie :mdleje: http://images26.fotosik.pl/168/0b878338ac71318f.jpg Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']umisz tak... :cool1::cool1::cool1: :diabloti: na pewno umim ino jeszcze nie próbowałam :diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 ala... bez obawy.. TEN klocek mi wychodzi... ale ten KLOCUŚ nie... ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']ala... bez obawy.. TEN klocek mi wychodzi... ale ten KLOCUŚ nie... ;) ;)..........uffff to dopsz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Klocusia naumisz się jeszcze focić ;) Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='malawaszka']na pewno umim ino jeszcze nie próbowałam :diabloti::evil_lol: nie ma takiej opcji żebyś umiła AŻ tak fajne foty robić :roll::diabloti: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']nie ma takiej opcji żebyś umiła AŻ tak fajne foty robić :roll::diabloti:Ale skromna ta nasza Madzia :diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']nie ma takiej opcji żebyś umiła AŻ tak fajne foty robić :roll::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Madzia - zrob wystawe Twoich prac!!!! buuhahhaha buuuhahha buuuhahaha Joluś... kocham cie... ale nie rób sobie jaj.. to pierwsze foty które mi wyszły.. choć pewnie dobry fotograf dopatrzy sie błędów Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] buuhahhaha buuuhahha buuuhahaha Joluś... kocham cie... ale nie rób sobie jaj.. to pierwsze foty które mi wyszły.. choć pewnie dobry fotograf dopatrzy sie błędów nie szlochaj toż i najlepsiejsi robią błędy :razz:ino się przyznać do nich nie potrafią :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Madzik prosze uwazac bedzie bardzo wiac w nocy..Emma nas nawiedzi...buziaki... Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madzik prosze uwazac bedzie bardzo wiac w nocy..Emma nas nawiedzi...buziaki... Jak Madzię porwie to da Ci znać i Ją przechwycisz jak poleci nad Stolycą :grins: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 spotkałam sie z emmą... fajna z niej komp...anka :grins: aleśmy sie zawiały..... :roll::roll: :hand: :roll: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']JUZES WROCONA???? hihihihihihi ja nie ... a ty????? :roll::roll::roll::roll: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja nigdzie nie chodzila;-) bo mnie Emma galeziami po loknie biła;-) Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']ja nigdzie nie chodzila;-) bo mnie Emma galeziami po loknie biła;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ehhhhh... jedna mała emma a wszyscy o ni godajom :grins: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ehhhhh... jedna mała emma a wszyscy o ni godajom :grins: no ja una to wiy jak sie wylansowac :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']no ja una to wiy jak sie wylansowac :evil_lol::evil_lol: fanieeee... ide se nyny... moja emma mnie woła :roll:;) Quote
Recommended Posts