Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='evaxon']ja juz jestem :multi:mozesz wracac do domu:evil_lol: Effcia .....jak czytałaś :hmmmm: przecie Madzia pisała ze Pawciowi powiedziała ze Evaxon ma weekend i On też dał jej wolne :grins: [quote name='apple']ZGADZAM SIE W 100%:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Klockowa jakie fajne zdjęcia wody :loveu::loveu::loveu: aż mi się pić zachciało ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja'] Effcia .....jak czytałaś :hmmmm: przecie Madzia pisała ze Pawciowi powiedziała ze Evaxon ma weekend i On też dał jej wolne :grins: ciiiiii przecie wiem o tym Quote
ATLANTYDA Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Hejo Się przywitałam , wodne foty extra :-o:lol:miłych prac porządkowych życzę i udaję się w tym że samym kierunku Quote
malawaszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 WOW!!!!! REWELKA!!!!! śliczna zwłaszcza ta ostatnia!!!! :klacz: o tym psiaku nie słyszałam wcześniej... i obejrzałam zdjęcia :-(brak mi śłów na to.. Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Hejo Się przywitałam , wodne foty extra :-o:lol:miłych prac porządkowych życzę i udaję się w tym że samym kierunku :hmmmm: a już myślałam że Cię Emma porwała i pomykasz w kierunku Jebia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 dziękować dziękować... normalnie oglądam se te fotki i musze przyznać nieskromnie że i mie sie podobują.... prawie skończyłam sprzątanie, ale mielimy gościów z nimiec..... dokończe jutro .. bo wieczorem idziemy sie odhamić :cool1::evil_lol::evil_lol: ide pogrzebać po fotach- może jeszcze se coś tu wrzuce ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] ide pogrzebać po fotach- może jeszcze se coś tu wrzuce ;) ić grzebaj ;)...bo ja tu czekam :grins: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 taaa... dogrzebałam sie ale one w sume wsje takie same.... i nie wiem czy dać bo wam sie przeżrą :roll: a ja siedze oglądam ah i eh i jestem z siebie dumna... jak już bede klikać TAKIE foty ino że psa w biegu to wtedy powiem że rozkminiłam aparata ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']taaa... dogrzebałam sie ale one w sume wsje takie same.... i nie wiem czy dać bo wam sie przeżrą :roll: a ja siedze oglądam ah i eh i jestem z siebie dumna... jak już bede klikać TAKIE foty ino że psa w biegu to wtedy powiem że rozkminiłam aparata ;) dawa dawa :loveu:;)....a wiesz mam pomysła :hmmmm: ....klikaj foty piesa w deszczu :grins: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 jako że wybrałam chyba ze 25 najlepszych :roll::cool1: a wszystkie ona prawie jednakowe... pobawiłam sie z kolorami ;) se wstawie... bo psa brak :razz: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow ........Madzialeno :cool2: jak dla Mła to mistrzostwo .....takie zamrożone :loveu::loveu::loveu:SUPER ........:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :grin: przestan z ta woda bo mi sie sikac zachce:diabloti: Quote
furciaczek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No no niczego sobie te fotaski moczopedne:lol::loveu: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow ........Madzialeno :cool2: jak dla Mła to mistrzostwo .....takie zamrożone :loveu::loveu::loveu:SUPER ........:multi::multi::multi: noooo... tak długo leciała woda że aż mi w piecyku płomień zgasł.... woda była zamrożona faktycznie.... co widać na fotach :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']:grin: przestan z ta woda bo mi sie sikac zachce:diabloti: znaczy mam już nie dawać.... :roll: ok ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: aaaaaa to jest oblędne ........... http://images34.fotosik.pl/162/62ec314d4baa01c0.jpg Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images34.fotosik.pl/162/62ec314d4baa01c0.jpg normalnie dech zapiera:crazyeye:...piekne, artystyczne..... a te w zimnych odcieniach jeszcze piekniejsze Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] znaczy mam już nie dawać.... :roll: ok ;) ochh no dawaj dawaj :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: aaaaaa to jest oblędne ........... http://images34.fotosik.pl/162/62ec314d4baa01c0.jpg buuuahhahahah... takie tornado...wodna trąba powietrzna... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a za oknem zmierzch ;) i deszcz :roll: Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images32.fotosik.pl/162/9b5c48d242fd4027.jpg....skad u Was tak ciemno...u mnie jasno jakby rano bylo...ale jest ta roznica bo my godzine na zachod:multi:...tu ciemno sie robi godzine pozniej:eviltong: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 a aaaa... skoro nalegacie :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts