Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']ja juz jestem :multi:mozesz wracac do domu:evil_lol:

Effcia .....jak czytałaś :hmmmm: przecie Madzia pisała ze Pawciowi powiedziała ze Evaxon ma weekend i On też dał jej wolne :grins:

[quote name='apple']ZGADZAM SIE W 100%:loveu::loveu::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
Effcia .....jak czytałaś :hmmmm: przecie Madzia pisała ze Pawciowi powiedziała ze Evaxon ma weekend i On też dał jej wolne :grins:

ciiiiii przecie wiem o tym

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Hejo
Się przywitałam , wodne foty extra :-o:lol:miłych prac porządkowych życzę i udaję się w tym że samym kierunku

:hmmmm: a już myślałam że Cię Emma porwała i pomykasz w kierunku Jebia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dziękować dziękować...

normalnie oglądam se te fotki i musze przyznać nieskromnie że i mie sie podobują....

prawie skończyłam sprzątanie, ale mielimy gościów z nimiec.....

dokończe jutro .. bo wieczorem idziemy sie odhamić :cool1::evil_lol::evil_lol:

ide pogrzebać po fotach- może jeszcze se coś tu wrzuce ;)

Posted

taaa... dogrzebałam sie ale one w sume wsje takie same.... i nie wiem czy dać bo wam sie przeżrą :roll:

a ja siedze oglądam ah i eh i jestem z siebie dumna... jak już bede klikać TAKIE foty ino że psa w biegu to wtedy powiem że rozkminiłam aparata ;)

Posted

[quote name='clockwork']taaa... dogrzebałam sie ale one w sume wsje takie same.... i nie wiem czy dać bo wam sie przeżrą :roll:

a ja siedze oglądam ah i eh i jestem z siebie dumna... jak już bede klikać TAKIE foty ino że psa w biegu to wtedy powiem że rozkminiłam aparata ;)

dawa dawa :loveu:;)....a wiesz mam pomysła :hmmmm: ....klikaj foty piesa w deszczu :grins:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow ........Madzialeno :cool2: jak dla Mła to mistrzostwo .....takie zamrożone :loveu::loveu::loveu:SUPER ........:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow ........Madzialeno :cool2: jak dla Mła to mistrzostwo .....takie zamrożone :loveu::loveu::loveu:SUPER ........:multi::multi::multi:

noooo... tak długo leciała woda że aż mi w piecyku płomień zgasł.... woda była zamrożona faktycznie.... co widać na fotach :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']:grin: przestan z ta woda bo mi sie sikac zachce:diabloti:

znaczy mam już nie dawać.... :roll:

ok ;)