Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

ide sprzątać... bo przydzie moja EMMA z pracy i też mnie zmiecie z powierzchni ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja mojej Emmie powiem że nam huragan porwał obiad :roll:

Posted

[quote name='sota36']TWOJA EMMA NIECH SIE SAM(A) CHYCI ZA MIOTLA!!!! a TY - "RILAX", !!!!!

moja emma ciężko pracuje na chlebek :loveu::loveu: a gosposi daliśmy urlop ;)

ide sprzątać... bo emma mi łeb urwie

:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']oczywiście musiałam pogrzebać po necie ... w związku z artykułem :angryy:

http://www.stowarzyszenieamicus.fora.pl/ogloszenia-komunikaty,24/pomozcie-nam-odnalezc-sprawce,612.html
:placz::placz::placz:

o jezuuu....ludzie są okrutni :(
jeśli wierzyć że PB stworzył człowieka na swoje podobieństwo to szczerze w życiu nie chciałabym mieć z nim do czynienia :roll:

zastanawia mnie czy bólem dla takich ludzi byłoby chociażby psa puścić luzem na ulicy :roll::roll:

Posted

[quote name='teqquila']Siemka Klockowa u as ni ma emmy jakos tylko pada ciagle :-(
pozdrowkla
Klockowa ie luisz rosolku
jest z ptaka Efy ale ciiiii o oa i wie jesce

czy Tyśkowa!!!

czy ktoś potrzebuje tłumaczenia tego co napisane powyżej???

zresztą... ;)

Siemka Klockowa u Nas nie ma emmy jakos tylko pada ciagle :-(
pozdrowkla (pozdrówka)
Klockowa Nie lubisz rosolku
jest z ptaka Efy ale ciiiii ona nie wie jeszcze

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla']
o jezuuu....ludzie są okrutni :(
jeśli wierzyć że PB stworzył człowieka na swoje podobieństwo to szczerze w życiu nie chciałabym mieć z nim do czynienia :roll:

zastanawia mnie czy bólem dla takich ludzi byłoby chociażby psa puścić luzem na ulicy :roll::roll:

też sie nad tym podobieństwem zastanawiam... kim on by musiał być.... :roll::oops:

a tak naprawde to wpadłam tu żeby zameldować że żyje, sprzątam i poinformować was że macie racje ... jestem głupia!!!! :diabloti:

sprzątam... myłam naczynia... i tak mnie natkło... że ta woda sie tak fajnie leje... może foty :razz::razz:
no i jak pomyślałam tak zrobiłam :multi::multi::multi: woda lała sie dobra 15 minut a ja PRÓBOWAŁAM cyjać fotki .... kij z rachunkiem za wode- dla sztuki :roll: trza poświęcić siebie i środki :roll:ale.... w pewnym momencie... czuje ..... mam mokro..... pod nogami :crazyeye::crazyeye:

patrze pierwszy raz od 15-20 minut, poza oczko aparata... spozieram w dół.... :eek2: kuchnia pływa!!!!!!!!!!
ja se cykam foty a woda tak chlapie że po kafelkach spływa w dół..... :mdleje:

z grubsza już wytarłam... jestem szurnięta :tard:

Posted

Klockowa jestem pod prawdziwym wrazeniem ze mnie kumasz :diabloti::multi: chociaz Ty :eviltong:

to lubisz rosolek ?? bo ja wiem ze nie :eviltong: a ze bardziej uwielbiasz pomidorowke z ryzem :evil_lol:

no zdjecia debesciarskie !! i przestan mowic ze sa nie ladne bo Ci w dooope nakooopie :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']czy Tyśkowa!!!

czy ktoś potrzebuje tłumaczenia tego co napisane powyżej???

zresztą... ;)

:loveu::loveu:

wiedziałam :multi:....na Zająca dostaniesz wygrawerowaną tabliczkę ....Tłumacz przysięgły :evil_lol:

też sie nad tym podobieństwem zastanawiam... kim on by musiał być.... :roll::oops:

pip pip pip :angryy::angryy:

a tak naprawde to wpadłam tu żeby zameldować że żyje, sprzątam i poinformować was że macie racje ... jestem głupia!!!! :diabloti:

:hmmmm: ............

sprzątam... myłam naczynia... i tak mnie natkło... że ta woda sie tak fajnie leje... może foty :razz:
no i jak pomyślałam tak zrobiłam :multi::multi::multi: woda lała sie dobra 15 minut a ja PRÓBOWAŁAM cyjać fotki .... kij z rachunkiem za wode- dla sztuki :roll: trza poświęcić siebie i środki :roll:ale.... w pewnym momencie... czuje ..... mam mokro..... pod nogami :crazyeye::crazyeye:

patrze pierwszy raz od 15-20 minut, poza oczko aparata... spozieram w dół.... :eek2: kuchnia pływa!!!!!!!!!!

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

dla takich fota warto :cool2:

http://images25.fotosik.pl/167/b06cec2684b85136.jpg

http://images30.fotosik.pl/168/d214a98877c7076f.jpg

http://images26.fotosik.pl/168/ccebd7be241d1778.jpg

Posted

dziękuję za słowa uznania :B-fly::B-fly::B-fly: medorowa... sorry użyłam twojej emoty ;)

sota.... to flaszka z soku z łowicza, na 2giej focie widać logo :eviltong::eviltong:
gorzoły u nas w domu sie nie pija... ja piłam raz w życiu...gorzoł i 2x drinka i więcej tego nie tkne... Pawcio wódy nie pije od 10lat :cool1:

tyśkowa... nie lubiam rosołku- wole pomidorówke z ryżem :grins:

Posted

[quote name='Alicja']
jak moje półki :evil_lol:.....znaczy ja nie sugeruje ze one z twojej kieszeni :razz:
No jak z mojej kieszeni no jak ? Jak niby one tam miały wleść co? Ty myślisz ze ja mam takie kieszenie:evil_lol:

[quote name='clockwork']nie to żebym sie śmiała z mandata :roll: japkowa...żeby nie było ...

wiesz co mnie śmieszy naj???

że dziś już nie postawi na chodniku a pod drzewem... i przyjdzie ta Emma :evil_lol::evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... buuuhahahahahhahaha

ide sprzątać... bo przydzie moja EMMA z pracy i też mnie zmiecie z powierzchni ziemi :evil_lol:
Buhahahahahahaha....noooooooooooooooo ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......buhahahahahaha
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

A co ta twoja Emma taka straszna jest? Miała by troche litości :evil_lol:

[quote name='sota36']TWOJA EMMA NIECH SIE SAM(A) CHYCI ZA MIOTLA!!!! a TY - "RILAX", !!!!!Ooooo o- tóż -to!:diabloti:

[quote name='Alicja']a ja mojej Emmie powiem że nam huragan porwał obiad Buahahahahahahahaha....tyż dobre...tylko nie moge tego zastosowac u mnie bo mój się jakoś tak zaczyna czerwienić jak wymawiam słowo Emma :roll:

[quote name='clockwork']

Ale że kto niby tak mowił:roll:

sprzątam... myłam naczynia... i tak mnie natkło... że ta woda sie tak fajnie leje... może foty :razz:
no i jak pomyślałam tak zrobiłam :multi: woda lała sie dobra 15 minut a ja PRÓBOWAŁAM cyjać fotki .... kij z rachunkiem za wode- dla sztuki :roll: trza poświęcić siebie i środki :roll:ale.... w pewnym momencie... czuje ..... mam mokro..... pod nogami :crazyeye:

Buhahahahahahahahahahahaha........normalnie jesteś rozbrajajaca....buahahahahahahahahahaha:evil_lol:

Ale Klockowa teraz powaznie chrzanić zalaną kuchnie......

FOTY CUDNE!!!!!!

:loveu::loveu::loveu: