sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 TWOJA EMMA NIECH SIE SAM(A) CHYCI ZA MIOTLA!!!! a TY - "RILAX", !!!!! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] ide sprzątać... bo przydzie moja EMMA z pracy i też mnie zmiecie z powierzchni ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mojej Emmie powiem że nam huragan porwał obiad :roll: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']TWOJA EMMA NIECH SIE SAM(A) CHYCI ZA MIOTLA!!!! a TY - "RILAX", !!!!! moja emma ciężko pracuje na chlebek :loveu::loveu: a gosposi daliśmy urlop ;) ide sprzątać... bo emma mi łeb urwie :cool1: Quote
teqquila Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Siemka Klockowa u as ni ma emmy jakos tylko pada ciagle :-( pozdrowkla Klockowa ie luisz rosolku jest z ptaka Efy ale ciiiii o oa i wie jesce Quote
jonQuilla Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']oczywiście musiałam pogrzebać po necie ... w związku z artykułem :angryy: WSTYD MI ŻE JESTEM CZŁOWIEKIEM!!! :flaming: http://elka5.fm//content/view/24584/189/ http://elka5.fm//content/view/24571/189/ http://www.stowarzyszenieamicus.fora.pl/ogloszenia-komunikaty,24/pomozcie-nam-odnalezc-sprawce,612.html :placz::placz::placz: o jezuuu....ludzie są okrutni :( jeśli wierzyć że PB stworzył człowieka na swoje podobieństwo to szczerze w życiu nie chciałabym mieć z nim do czynienia :roll: zastanawia mnie czy bólem dla takich ludzi byłoby chociażby psa puścić luzem na ulicy :roll::roll: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='teqquila']Siemka Klockowa u as ni ma emmy jakos tylko pada ciagle :-( pozdrowkla Klockowa ie luisz rosolku jest z ptaka Efy ale ciiiii o oa i wie jesce czy Tyśkowa!!! czy ktoś potrzebuje tłumaczenia tego co napisane powyżej??? zresztą... ;) Siemka Klockowa u Nas nie ma emmy jakos tylko pada ciagle :-( pozdrowkla (pozdrówka) Klockowa Nie lubisz rosolku jest z ptaka Efy ale ciiiii ona nie wie jeszcze :loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla']o jezuuu....ludzie są okrutni :( jeśli wierzyć że PB stworzył człowieka na swoje podobieństwo to szczerze w życiu nie chciałabym mieć z nim do czynienia :roll: zastanawia mnie czy bólem dla takich ludzi byłoby chociażby psa puścić luzem na ulicy :roll::roll: też sie nad tym podobieństwem zastanawiam... kim on by musiał być.... :roll::oops: *********************************** a tak naprawde to wpadłam tu żeby zameldować że żyje, sprzątam i poinformować was że macie racje ... jestem głupia!!!! :diabloti: sprzątam... myłam naczynia... i tak mnie natkło... że ta woda sie tak fajnie leje... może foty :razz::razz: no i jak pomyślałam tak zrobiłam :multi::multi::multi: woda lała sie dobra 15 minut a ja PRÓBOWAŁAM cyjać fotki .... kij z rachunkiem za wode- dla sztuki :roll: trza poświęcić siebie i środki :roll:ale.... w pewnym momencie... czuje ..... mam mokro..... pod nogami :crazyeye::crazyeye: patrze pierwszy raz od 15-20 minut, poza oczko aparata... spozieram w dół.... :eek2: kuchnia pływa!!!!!!!!!! ja se cykam foty a woda tak chlapie że po kafelkach spływa w dół..... :mdleje: z grubsza już wytarłam... jestem szurnięta :tard: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 NO COMMENT!!!! kiedyś sie naucze :roll::roll::roll::oops: wracam sprzątać :multi::multi::multi: Quote
ice_t Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 mnie sie te krople baaaardzo podobają :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Klockowa jestem pod prawdziwym wrazeniem ze mnie kumasz :diabloti::multi: chociaz Ty :eviltong: to lubisz rosolek ?? bo ja wiem ze nie :eviltong: a ze bardziej uwielbiasz pomidorowke z ryzem :evil_lol: no zdjecia debesciarskie !! i przestan mowic ze sa nie ladne bo Ci w dooope nakooopie :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jeeeeee, jakie fajne foty! Oprocz ze my sie znich pocieszkamy to jeszcze wodociagi! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']czy Tyśkowa!!! czy ktoś potrzebuje tłumaczenia tego co napisane powyżej??? zresztą... ;) :loveu::loveu: wiedziałam :multi:....na Zająca dostaniesz wygrawerowaną tabliczkę ....Tłumacz przysięgły :evil_lol: też sie nad tym podobieństwem zastanawiam... kim on by musiał być.... :roll::oops: pip pip pip :angryy::angryy: *********************************** a tak naprawde to wpadłam tu żeby zameldować że żyje, sprzątam i poinformować was że macie racje ... jestem głupia!!!! :diabloti: :hmmmm: ............ sprzątam... myłam naczynia... i tak mnie natkło... że ta woda sie tak fajnie leje... może foty :razz: no i jak pomyślałam tak zrobiłam :multi::multi::multi: woda lała sie dobra 15 minut a ja PRÓBOWAŁAM cyjać fotki .... kij z rachunkiem za wode- dla sztuki :roll: trza poświęcić siebie i środki :roll:ale.... w pewnym momencie... czuje ..... mam mokro..... pod nogami :crazyeye::crazyeye: patrze pierwszy raz od 15-20 minut, poza oczko aparata... spozieram w dół.... :eek2: kuchnia pływa!!!!!!!!!! ja se cykam foty a woda tak chlapie że po kafelkach spływa w dół..... :mdleje: z grubsza już wytarłam... jestem szurnięta :tard: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: dla takich fota warto :cool2: http://images25.fotosik.pl/167/b06cec2684b85136.jpg http://images30.fotosik.pl/168/d214a98877c7076f.jpg http://images26.fotosik.pl/168/ccebd7be241d1778.jpg Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A ta ostatnio fota, to chyba flaszka zgorzoły jakijs - pijoki jedne! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']A ta ostatnio fota, to chyba flaszka zgorzoły jakijs - pijoki jedne! offocowy syropek do wody koffana :grins: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 dziękuję za słowa uznania :B-fly::B-fly::B-fly: medorowa... sorry użyłam twojej emoty ;) sota.... to flaszka z soku z łowicza, na 2giej focie widać logo :eviltong::eviltong: gorzoły u nas w domu sie nie pija... ja piłam raz w życiu...gorzoł i 2x drinka i więcej tego nie tkne... Pawcio wódy nie pije od 10lat :cool1: tyśkowa... nie lubiam rosołku- wole pomidorówke z ryżem :grins: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']offocowy syropek do wody koffana :grins: no wlasnie! pijoki łowickie kochane! Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa sister ja ciem sledzem;-) cze Klockowa;-) w doma siedz abo cegly do kapsy bo ciem porwie EMMA ;-) Quote
teqquila Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wuedzialam ze lubisz pomidorowke :multi: :evil_lol: a taka zrobiona na rosolku tyz :diabloti: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images30.fotosik.pl/168/d214a98877c7076f.jpg no nie powiem calkiem wodnite te fotyyy ;-) ale mials pomysłą;-) Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ja juz jestem :multi:mozesz wracac do domu:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 a to to nawet mie sie podoba :roll::cool1: Quote
teqquila Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Klocusiowa pinkne focisze naprawde :loveu::p Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja'] jak moje półki :evil_lol:.....znaczy ja nie sugeruje ze one z twojej kieszeni :razz:No jak z mojej kieszeni no jak ? Jak niby one tam miały wleść co? Ty myślisz ze ja mam takie kieszenie:evil_lol: [quote name='clockwork']nie to żebym sie śmiała z mandata :roll: japkowa...żeby nie było ... wiesz co mnie śmieszy naj??? że dziś już nie postawi na chodniku a pod drzewem... i przyjdzie ta Emma :evil_lol::evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... buuuhahahahahhahaha ide sprzątać... bo przydzie moja EMMA z pracy i też mnie zmiecie z powierzchni ziemi :evil_lol: Buhahahahahahaha....noooooooooooooooo ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......buhahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A co ta twoja Emma taka straszna jest? Miała by troche litości :evil_lol: [quote name='sota36']TWOJA EMMA NIECH SIE SAM(A) CHYCI ZA MIOTLA!!!! a TY - "RILAX", !!!!!Ooooo o- tóż -to!:diabloti: [quote name='Alicja']a ja mojej Emmie powiem że nam huragan porwał obiad Buahahahahahahahaha....tyż dobre...tylko nie moge tego zastosowac u mnie bo mój się jakoś tak zaczyna czerwienić jak wymawiam słowo Emma :roll: [quote name='clockwork'] a tak naprawde to wpadłam tu żeby zameldować że żyje, sprzątam i poinformować was że macie racje ... jestem głupia!!!! :diabloti: Ale że kto niby tak mowił:roll: sprzątam... myłam naczynia... i tak mnie natkło... że ta woda sie tak fajnie leje... może foty :razz: no i jak pomyślałam tak zrobiłam :multi: woda lała sie dobra 15 minut a ja PRÓBOWAŁAM cyjać fotki .... kij z rachunkiem za wode- dla sztuki :roll: trza poświęcić siebie i środki :roll:ale.... w pewnym momencie... czuje ..... mam mokro..... pod nogami :crazyeye: patrze pierwszy raz od 15-20 minut, poza oczko aparata... spozieram w dół.... :eek2: kuchnia pływa!!!!!!!!!! ja se cykam foty a woda tak chlapie że po kafelkach spływa w dół..... :mdleje: z grubsza już wytarłam... jestem szurnięta :tard: Buhahahahahahahahahahahaha........normalnie jesteś rozbrajajaca....buahahahahahahahahahaha:evil_lol: Ale Klockowa teraz powaznie chrzanić zalaną kuchnie...... FOTY CUDNE!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images23.fotosik.pl/167/ea6bcf1634e687d8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: ta jest zaje2bista :loveu::loveu: [SIZE=1] w odbiciu widzę szczoteczkę z IKEI ;) Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']http://images23.fotosik.pl/167/ea6bcf1634e687d8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: ta jest zaje2bista :loveu::loveu: ZGADZAM SIE W 100%:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts