Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klockowa i znow spac nie bede mogla !!:placz:
ja pier*** co za debile :angryy: a to nasze prawo takie debilne :angryy:
czsami nie mam sily ale wiem ze sa ludzie ktorzy walcza o to by takiego skurw**** dorwac :angryy:
wiecie co jak ja bym wiedziala kto to zrobil nie poszla bym na policje

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
:placz: ...i słów mi brak ....:placz::placz:

widziałam wszystkie fotki :placz::placz:
a ja ich nawet nie chce ogladac:-( ta jedna wstawiona przez Padzie mi wystarczyła:-(

Posted

[quote name='lolka75']Dzien dobry Klocusie:loveu:...uwaga bo idzie do Was ten huragan co u mnie w nocy grasowal:shake:No co ty taaaki straszny on był:roll:

Posted

[quote name='Alicja']....a to nie MY powinnyśmy mieć problemy ze snem ...ale tacy zwyrodnialcy :angryy: cholera czy to się kiedyś zmieni :-(
no właśnie,... a sęk w tym że my boguducha winne istoty zadręczamy się takimi sytuacjami, a te sqrwle ... :angryy::angryy::angryy: ..... piiiiiiiiiii

[quote name='evaxon']a ja ich nawet nie chce ogladac:-( ta jedna wstawiona przez Padzie mi wystarczyła:-(
:p

ehhh... zniose wszystko... prawde mówiąc to nie do końca jestem przekonana co do leczenia i trzymania przy życiu na siłe wielu psów z PwP... wydaje mi sie że dać im odejść w sposób humanitarny to jedyne rozwiązanie aby ulżyć ich cierpieniom.... ale nigdy nie pogodze się z cierpieniem... śmiercią i bólem dla rozrywki homosapiensa.... zawsze widze błagalny wzrok Klocka jak na niego wrzasne....jak coś zbroi... i te same oczy tylko błagania milion razy więcej wyobrażam sobie przy takich właśnie zdjęciach i artykułach.... i choć nie byłam tam, pies mi zupełnie obcy.... rycze jak bóbr.... :placz::placz::placz::placz::placz:

[quote name='Alicja']Dogo Mnie TU nareszcie wpuściło ... w ten :hmmmm: jesienny poranek

Dzień doberek :loveu::loveu:

nooo pogoda paskudna... bereczek :multi::loveu:

[quote name='lolka75']Dzien dobry Klocusie:loveu:...uwaga bo idzie do Was ten huragan co u mnie w nocy grasowal:shake:
no podobno... w TV mówili że bedzie niefajnie... żeby nie stawiać aut pod drzewami (dobrze że moje jest w dobrych rękach :roll:) i starać się nie wychodzić bo wiatr będzie pędził jak wścieknięty

iii o czym pomyślała klockowa??? :razz: o biednych bezdomnych stworzeniach....:flaming:

[quote name='apple']Witaj Klocusiowa nasza ti ti ti....oć dam ci buzi na dzien dobry

berek.... przyszłam... dawaj cmoka

[quote name='sota36']Jezdem i Wos baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo kochom!!!!!!!!!1
jo tysz Was kochom ... bałdzoooooo :loveu:

Posted

Kurde - a sprobowalabys - nie!!!!!!!!!!!!!!!! To my by naslali na Ci naszego agresora ( Jezu i wszyscy swieci - jak jo bluznia!)!!!!!!!! Co do tych " swietych'of course!

Posted

[quote name='clockwork']:loveu:

no podobno... w TV mówili że bedzie niefajnie... żeby nie stawiać aut pod drzewami (dobrze że moje jest w dobrych rękach :roll:) i starać się nie wychodzić bo wiatr będzie pędził jak wścieknięty

Hmmmmm nie powiem co zrobił w związku z tym mój maż....nie smiem go ośmieszac publicznie przeciez :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no właśnie,... a sęk w tym że my boguducha winne istoty zadręczamy się takimi
sytuacjami, a te sqrwle ... :angryy::angryy::angryy: ..... piiiiiiiiiii

bo MY już takie są i się nie zmienimy :shake:...i chyba wcale nie chcę się zmienić

:p

ehhh... zniose wszystko... prawde mówiąc to nie do końca jestem przekonana co do leczenia i trzymania przy życiu na siłe wielu psów z PwP... wydaje mi sie że dać im odejść w sposób humanitarny to jedyne rozwiązanie aby ulżyć ich cierpieniom.... ale nigdy nie pogodze się z cierpieniem... śmiercią i bólem dla rozrywki homosapiensa.... zawsze widze błagalny wzrok Klocka jak na niego wrzasne....jak coś zbroi... i te same oczy tylko błagania milion razy więcej wyobrażam sobie przy takich właśnie zdjęciach i artykułach.... i choć nie byłam tam, pies mi zupełnie obcy.... rycze jak bóbr.... :placz::placz::placz::placz::placz:

dokładnie ...nic bym więcej nie dodała :-(ani nie ujęła

nooo pogoda paskudna... bereczek :multi::loveu:

....beruś :loveu::loveu::multi::loveu::loveu:..........zmokłam i mnie wywialo :evil_lol:

[quote name='apple']

dawajta buziaki

bom ja też już wrócona

Posted

[quote name='clockwork']japkowa.... co zrobił w związku z wiatrami twój małż???? :razz::razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mąż ma wiatry :roflt:

a ja wiem
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mąż ma wiatry :roflt:

a ja wiem
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

też kcem wiedzieć:razz::razz:

jaaappkkooowwaa :loveu::loveu:

[quote name='sota36']pierdziel to Madzialeno! A.R .sie poprawi,abo i niy? Ale i tak Ja bydymy kochac!

nie poprawi sie bo to dogo rozjechało mi blogasa... ni Ala... ni ma tu jej winy... i tej wersji bede sie trzymać ;)

Posted

[quote name='clockwork']japkowa.... co zrobił w związku z wiatrami twój małż???? :razz::razz:Ale nie bedziecie się śmiać co?:roll::evil_lol:
No więc moja gorsza połówka wczoraj usłyszawszy o tym całym huraganie Emma postanowił ustrzec swój pojazd przed zgnieceniem przez drzewo i postanowił przestawić wóz a że u nas miejsc parkingowych brak to postawił auto na chodniku kolo bloku dodam że na zakazie bo stwierdził że tu nie ma niebezpieczeństwa bo nie ma drzew...... no i w nocy nic a nic nie wiało bo to ponoć dzisiaj dopiero ta Emma nas nawiedzi ale nie mogło by byc tak cudownie...jakies niebezpieczenstwo być musi...więc przyszła policja i wlepiła mu mandata..............ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie śmiać się:roll:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='apple']Ale nie bedziecie się śmiać co?:roll::evil_lol:
No więc moja gorsza połówka wczoraj usłyszawszy o tym całym huraganie Emma postanowił ustrzec swój pojazd przed zgnieceniem przez drzewo i postanowił przestawić wóz a że u nas miejsc parkingowych brak to postawił auto na chodniku kolo bloku dodam że na zakazie bo stwierdził że tu nie ma niebezpieczeństwa bo nie ma drzew...... no i w nocy nic a nic nie wiało bo to ponoć dzisiaj dopiero ta Emma nas nawiedzi ale nie mogło by byc tak cudownie...jakies niebezpieczenstwo być musi...więc przyszła policja i wlepiła mu mandata..............ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie śmiać się:roll:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

:roll:...mogę jeszcze raz .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:...mogę jeszcze raz .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:ciiiiiiiiiiiii nie być wredna raz wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No bo ja sobie tak uswiadomilam że ja tu hi hi hi a to posrednio z mojej kieszeni pójdzie:flaming:

Posted

[quote name='apple']ciiiiiiiiiiiii nie być wredna raz wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No bo ja sobie tak uswiadomilam że ja tu hi hi hi a to posrednio z mojej kieszeni pójdzie:flaming:

:razz: :razz: :razz:jak moje półki :evil_lol:.....znaczy ja nie sugeruje ze one z twojej kieszeni :razz:

Posted

nie to żebym sie śmiała z mandata :roll: japkowa...żeby nie było ...

wiesz co mnie śmieszy naj???

że dziś już nie postawi na chodniku a pod drzewem... i przyjdzie ta Emma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... buuuhahahahahhahaha

ide sprzątać... bo przydzie moja EMMA z pracy i też mnie zmiecie z powierzchni ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: