teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Klockowa i znow spac nie bede mogla !!:placz: ja pier*** co za debile :angryy: a to nasze prawo takie debilne :angryy: czsami nie mam sily ale wiem ze sa ludzie ktorzy walcza o to by takiego skurw**** dorwac :angryy: wiecie co jak ja bym wiedziala kto to zrobil nie poszla bym na policje Quote
e.v.a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] :placz: ...i słów mi brak ....:placz::placz: widziałam wszystkie fotki :placz::placz: a ja ich nawet nie chce ogladac:-( ta jedna wstawiona przez Padzie mi wystarczyła:-( Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dogo Mnie TU nareszcie wpuściło ... w ten :hmmmm: jesienny poranek Dzień doberek :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dzien dobry Klocusie:loveu:...uwaga bo idzie do Was ten huragan co u mnie w nocy grasowal:shake: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witaj Klocusiowa nasza ti ti ti....oć dam ci buzi na dzien dobry Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='lolka75']Dzien dobry Klocusie:loveu:...uwaga bo idzie do Was ten huragan co u mnie w nocy grasowal:shake:No co ty taaaki straszny on był:roll: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jezdem i Wos baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo kochom!!!!!!!!!1 Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']....a to nie MY powinnyśmy mieć problemy ze snem ...ale tacy zwyrodnialcy :angryy: cholera czy to się kiedyś zmieni :-( no właśnie,... a sęk w tym że my boguducha winne istoty zadręczamy się takimi sytuacjami, a te sqrwle ... :angryy::angryy::angryy: ..... piiiiiiiiiii [quote name='evaxon']a ja ich nawet nie chce ogladac:-( ta jedna wstawiona przez Padzie mi wystarczyła:-( :p ehhh... zniose wszystko... prawde mówiąc to nie do końca jestem przekonana co do leczenia i trzymania przy życiu na siłe wielu psów z PwP... wydaje mi sie że dać im odejść w sposób humanitarny to jedyne rozwiązanie aby ulżyć ich cierpieniom.... ale nigdy nie pogodze się z cierpieniem... śmiercią i bólem dla rozrywki homosapiensa.... zawsze widze błagalny wzrok Klocka jak na niego wrzasne....jak coś zbroi... i te same oczy tylko błagania milion razy więcej wyobrażam sobie przy takich właśnie zdjęciach i artykułach.... i choć nie byłam tam, pies mi zupełnie obcy.... rycze jak bóbr.... :placz::placz::placz::placz::placz: [quote name='Alicja']Dogo Mnie TU nareszcie wpuściło ... w ten :hmmmm: jesienny poranek Dzień doberek :loveu::loveu: nooo pogoda paskudna... bereczek :multi::loveu: [quote name='lolka75']Dzien dobry Klocusie:loveu:...uwaga bo idzie do Was ten huragan co u mnie w nocy grasowal:shake: no podobno... w TV mówili że bedzie niefajnie... żeby nie stawiać aut pod drzewami (dobrze że moje jest w dobrych rękach :roll:) i starać się nie wychodzić bo wiatr będzie pędził jak wścieknięty iii o czym pomyślała klockowa??? :razz: o biednych bezdomnych stworzeniach....:flaming: [quote name='apple']Witaj Klocusiowa nasza ti ti ti....oć dam ci buzi na dzien dobry berek.... przyszłam... dawaj cmoka [quote name='sota36']Jezdem i Wos baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo kochom!!!!!!!!!1 jo tysz Was kochom ... bałdzoooooo :loveu: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Kurde - a sprobowalabys - nie!!!!!!!!!!!!!!!! To my by naslali na Ci naszego agresora ( Jezu i wszyscy swieci - jak jo bluznia!)!!!!!!!! Co do tych " swietych'of course! Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']:loveu: no podobno... w TV mówili że bedzie niefajnie... żeby nie stawiać aut pod drzewami (dobrze że moje jest w dobrych rękach :roll:) i starać się nie wychodzić bo wiatr będzie pędził jak wścieknięty Hmmmmm nie powiem co zrobił w związku z tym mój maż....nie smiem go ośmieszac publicznie przeciez :roll::evil_lol: berek.... przyszłam... dawaj cmoka Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']no właśnie,... a sęk w tym że my boguducha winne istoty zadręczamy się takimi sytuacjami, a te sqrwle ... :angryy::angryy::angryy: ..... piiiiiiiiiii bo MY już takie są i się nie zmienimy :shake:...i chyba wcale nie chcę się zmienić :p ehhh... zniose wszystko... prawde mówiąc to nie do końca jestem przekonana co do leczenia i trzymania przy życiu na siłe wielu psów z PwP... wydaje mi sie że dać im odejść w sposób humanitarny to jedyne rozwiązanie aby ulżyć ich cierpieniom.... ale nigdy nie pogodze się z cierpieniem... śmiercią i bólem dla rozrywki homosapiensa.... zawsze widze błagalny wzrok Klocka jak na niego wrzasne....jak coś zbroi... i te same oczy tylko błagania milion razy więcej wyobrażam sobie przy takich właśnie zdjęciach i artykułach.... i choć nie byłam tam, pies mi zupełnie obcy.... rycze jak bóbr.... :placz::placz::placz::placz::placz: dokładnie ...nic bym więcej nie dodała :-(ani nie ujęła nooo pogoda paskudna... bereczek :multi::loveu: ....beruś :loveu::loveu::multi::loveu::loveu:..........zmokłam i mnie wywialo :evil_lol: berek.... przyszłam... dawaj cmoka [quote name='apple'] dawajta buziaki bom ja też już wrócona Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 japkowa.... co zrobił w związku z wiatrami twój małż???? :razz::razz: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Rydzewsko... rozjechałaś mi stronice ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']japkowa.... co zrobił w związku z wiatrami twój małż???? :razz::razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mąż ma wiatry :roflt: a ja wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']Rydzewsko... rozjechałaś mi stronice ;) pierdziel to Madzialeno! A.R .sie poprawi,abo i niy? Ale i tak Ja bydymy kochac! Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:mąż ma wiatry :roflt: a ja wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też kcem wiedzieć:razz::razz: jaaappkkooowwaa :loveu::loveu: [quote name='sota36']pierdziel to Madzialeno! A.R .sie poprawi,abo i niy? Ale i tak Ja bydymy kochac! nie poprawi sie bo to dogo rozjechało mi blogasa... ni Ala... ni ma tu jej winy... i tej wersji bede sie trzymać ;) Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']japkowa.... co zrobił w związku z wiatrami twój małż???? :razz::razz:Ale nie bedziecie się śmiać co?:roll::evil_lol: No więc moja gorsza połówka wczoraj usłyszawszy o tym całym huraganie Emma postanowił ustrzec swój pojazd przed zgnieceniem przez drzewo i postanowił przestawić wóz a że u nas miejsc parkingowych brak to postawił auto na chodniku kolo bloku dodam że na zakazie bo stwierdził że tu nie ma niebezpieczeństwa bo nie ma drzew...... no i w nocy nic a nic nie wiało bo to ponoć dzisiaj dopiero ta Emma nas nawiedzi ale nie mogło by byc tak cudownie...jakies niebezpieczenstwo być musi...więc przyszła policja i wlepiła mu mandata..............ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie śmiać się:roll: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']Rydzewsko... rozjechałaś mi stronice ;) naprawiłam :roll:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']No nie! Emma posredno wlepila Wam mandata!nooooooooooo:evil_lol: wredno baba:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']Ale nie bedziecie się śmiać co?:roll::evil_lol: No więc moja gorsza połówka wczoraj usłyszawszy o tym całym huraganie Emma postanowił ustrzec swój pojazd przed zgnieceniem przez drzewo i postanowił przestawić wóz a że u nas miejsc parkingowych brak to postawił auto na chodniku kolo bloku dodam że na zakazie bo stwierdził że tu nie ma niebezpieczeństwa bo nie ma drzew...... no i w nocy nic a nic nie wiało bo to ponoć dzisiaj dopiero ta Emma nas nawiedzi ale nie mogło by byc tak cudownie...jakies niebezpieczenstwo być musi...więc przyszła policja i wlepiła mu mandata..............ale ciiiiiiiiiiiiiiii nie śmiać się:roll: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roll:...mogę jeszcze raz .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...mogę jeszcze raz .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:ciiiiiiiiiiiii nie być wredna raz wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No bo ja sobie tak uswiadomilam że ja tu hi hi hi a to posrednio z mojej kieszeni pójdzie:flaming: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']ciiiiiiiiiiiii nie być wredna raz wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No bo ja sobie tak uswiadomilam że ja tu hi hi hi a to posrednio z mojej kieszeni pójdzie:flaming: :razz: :razz: :razz:jak moje półki :evil_lol:.....znaczy ja nie sugeruje ze one z twojej kieszeni :razz: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 nie to żebym sie śmiała z mandata :roll: japkowa...żeby nie było ... wiesz co mnie śmieszy naj??? że dziś już nie postawi na chodniku a pod drzewem... i przyjdzie ta Emma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... buuuhahahahahhahaha ide sprzątać... bo przydzie moja EMMA z pracy i też mnie zmiecie z powierzchni ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts