Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ice_t']hej dziewczyny lubujące SPA. :loveu:
Ala to naprzynosi Ci tyle tej czekolady że ja się dziwię że ty Magda taka chuda ciągle jesteś:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kupię jej fabrykę czekolady;)

[quote name='clockwork']
postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo

:multi::multi::multi:wow to będziesz tyle ważyć co ja :loveu:

ide do pracy :roll:

:roll: aaaa do pracy ....no ......ja w lipcu :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='apple']Klocusiowa czy u ciebie też ciągle:razz:

Jessso nie idzie nic napisac na tym Dogo:cool1:

nooo... tez ciągle mam zaciążony serwer

i do tego w sklepie ciąge mi prąda wyłączaja...:mad:

furciakowa!!!! kto pierwszy przytyje te 5 kilo !!!

START!!!

;)

Posted

[quote name='clockwork']nooo ja nie wiem... czy Przemek tu nie moczył... łapek:roll: Ja tam nie wiem kto przy tym moczył i co ale takiemu to sie tylko tyle nalezy

Posted

[quote name='clockwork']
postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo

cze herbatko :multi:

ide do pracy :roll:

tez bym chciała taki cel - ja mam inny - do konca roku zrzucic 20 kilo, bo tyle przybrałam po rzuceniu palenia

Posted

:crazyeye:....ja tam nie wiem ...kto co moczył i czy serwe zaciążony czy nie ....ale wolałabym aby w cholere i troche małych serwerków :diabloti:był jeden co cały czas działa :roll::p

Posted

[quote name='jonQuilla']
słyszałam że im bardziej rozłożony tym lepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buuhahahah... ale to myślisz że tyczy sie konsumpcji?? bo ja czasem słysze od Pawcia - i nie tylko :diabloti: że super jak sie rozkładam :diabloti::diabloti::eviltong:

[quote name='furciaczek']Chipsy jadlam:loveu: nooo i naturalnie kawusia popijalam:lol:
mniam... a ja dziś 3 bułki- waga nieznana, i serek 150 g. w wc jeszcze nie byłam

i 2 kawki ...:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']buuhahahah... ale to myślisz że tyczy sie konsumpcji?? bo ja czasem słysze od Pawcia - i nie tylko :diabloti: że super jak sie rozkładam :diabloti::diabloti::eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....tysz mi pan C. coś takiego powiedział ino ze nie napisze co :eviltong::eviltong:

mniam... a ja dziś 3 bułki- waga nieznana, i serek 150 g. w wc jeszcze nie byłam

i 2 kawki ...:loveu:

ooo to leć na pocztę na wagę od listów poleconych się zważyc :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....tysz mi pan C. coś takiego powiedział ino ze nie napisze co :eviltong::eviltong:

pan C. tysz??? :crazyeye::crazyeye: mówi że fajnie jak sie rozkładam?? :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']bo ja czasem słysze od Pawcia - i nie tylko :diabloti: że super jak sie rozkładam :diabloti::diabloti::eviltong:

[quote name='Alicja']....tysz mi pan C. coś takiego powiedział ino ze nie napisze co :eviltong::eviltong:

[quote name='clockwork']pan C. tysz??? :crazyeye::crazyeye: mówi że fajnie jak sie rozkładam?? :razz::razz:jekie wy głooopie jesteście baby...mówie wam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: