apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Klocusiowa czy u ciebie też ciągle:razz: The server is too busy at the moment. Please try again later. Jessso nie idzie nic napisac na tym Dogo:cool1: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='ice_t']hej dziewczyny lubujące SPA. :loveu: Ala to naprzynosi Ci tyle tej czekolady że ja się dziwię że ty Magda taka chuda ciągle jesteś:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kupię jej fabrykę czekolady;) [quote name='clockwork'] postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo :multi::multi::multi:wow to będziesz tyle ważyć co ja :loveu: ide do pracy :roll: :roll: aaaa do pracy ....no ......ja w lipcu :placz::placz::placz: Quote
Pandisia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo 5 kg też by mi się przydało ale w odwrotną stronę :evil_lol: . Witanko pracowita kobieto ;) Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Klocusiowa czy u ciebie też ciągle:razz: Jessso nie idzie nic napisac na tym Dogo:cool1: nooo... tez ciągle mam zaciążony serwer i do tego w sklepie ciąge mi prąda wyłączaja...:mad: furciakowa!!!! kto pierwszy przytyje te 5 kilo !!! START!!! ;) Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Alu! Fróciłaś!:multi: Fróciłam .....ale było ....:razz::razz::razz: The server is too busy at the moment. Please try again later. Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']nooo... tez ciągle mam zaciążony serwer Niech ja znajde togo co go tak zaciążył Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Niech ja znajde togo co go tak zaciążył nooo ja nie wiem... czy Przemek tu nie moczył... łapek:roll: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']nooo ja nie wiem... czy Przemek tu nie moczył... łapek:roll: Ja tam nie wiem kto przy tym moczył i co ale takiemu to sie tylko tyle nalezy Quote
ice_t Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo cze herbatko :multi: ide do pracy :roll: tez bym chciała taki cel - ja mam inny - do konca roku zrzucic 20 kilo, bo tyle przybrałam po rzuceniu palenia Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :crazyeye:....ja tam nie wiem ...kto co moczył i czy serwe zaciążony czy nie ....ale wolałabym aby w cholere i troche małych serwerków :diabloti:był jeden co cały czas działa :roll::p Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] furciakowa!!!! kto pierwszy przytyje te 5 kilo !!! START!!! Przytylam 250g wlasnie:grins: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='furciaczek']Przytylam 250g wlasnie:grins: co jadłas :p.......:hmmmm: chyba że nie pozwoliłaś sobie na wizytę w WC :oops::roll: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] zapraszam cie na grilowanego legwanka... trza go zjeść zanim sie rozłoży ;) słyszałam że im bardziej rozłożony tym lepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] co jadłas :p.......:hmmmm: chyba że nie pozwoliłaś sobie na wizytę w WC :oops::roll: Chipsy jadlam:loveu: nooo i naturalnie kawusia popijalam:lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla'] słyszałam że im bardziej rozłożony tym lepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuhahahah... ale to myślisz że tyczy sie konsumpcji?? bo ja czasem słysze od Pawcia - i nie tylko :diabloti: że super jak sie rozkładam :diabloti::diabloti::eviltong: [quote name='furciaczek']Chipsy jadlam:loveu: nooo i naturalnie kawusia popijalam:lol: mniam... a ja dziś 3 bułki- waga nieznana, i serek 150 g. w wc jeszcze nie byłam i 2 kawki ...:loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']buuhahahah... ale to myślisz że tyczy sie konsumpcji?? bo ja czasem słysze od Pawcia - i nie tylko :diabloti: że super jak sie rozkładam :diabloti::diabloti::eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....tysz mi pan C. coś takiego powiedział ino ze nie napisze co :eviltong::eviltong: mniam... a ja dziś 3 bułki- waga nieznana, i serek 150 g. w wc jeszcze nie byłam i 2 kawki ...:loveu: ooo to leć na pocztę na wagę od listów poleconych się zważyc :loveu: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .....tysz mi pan C. coś takiego powiedział ino ze nie napisze co :eviltong::eviltong: pan C. tysz??? :crazyeye::crazyeye: mówi że fajnie jak sie rozkładam?? :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']pan C. tysz??? :crazyeye::crazyeye: mówi że fajnie jak sie rozkładam?? :razz::razz: :razz: :razz: no dokładnie tak mówi ;) :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']bo ja czasem słysze od Pawcia - i nie tylko :diabloti: że super jak sie rozkładam :diabloti::diabloti::eviltong: [quote name='Alicja']....tysz mi pan C. coś takiego powiedział ino ze nie napisze co :eviltong::eviltong: [quote name='clockwork']pan C. tysz??? :crazyeye::crazyeye: mówi że fajnie jak sie rozkładam?? :razz::razz:jekie wy głooopie jesteście baby...mówie wam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']jekie wy głooopie jesteście baby...mówie wam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaaakie???? :cool1: w skali 0-10 :razz::razz: powiec nam :grins: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']jaaakie???? :cool1: w skali 0-10 :razz::razz: powiec nam :grins: peffnie 13 Quote
emdziolek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cze BabI:multi: co RObiTa? O czyM gadacie?:razz::razz: Quote
Recommended Posts