Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']ale on nie biega:shake:

evaxon... ja nie wiem... nic nie rozumiesz...:shake:
Klocuś wtedy biegał, szalał..... ale beznadziejny fotograf (czytaj debe:diabloti:) nie jest w stanie zrobić foty PĘDZĄCEMU Clockworkowi... no i musiałam mu ZABRONIĆ biegania, żeby debe miała choć pare fot :roll:;)

[quote name='furciaczek']Wpadlam sie przywitac:loveu:
no...no........... :razz: przywitaj sie:roll::evil_lol:

witaneczko gadułki!!!!

Posted

Przyszłam se tu powiedzieć ..............

Dzieńdoberek :loveu::loveu:Moja Ty Najulubieńsza :loveu::loveu::loveu:........no przecie nie napisze ruro:shake: :diabloti:...[SIZE=2]senna zjawo :multi::loveu::multi:

Mam dla Cia zapasik :p......

Posted

[quote name='clockwork']evaxon... ja nie wiem... nic nie rozumiesz...:shake:
Klocuś wtedy biegał, szalał..... ale beznadziejny fotograf (czytaj debe:diabloti:) nie jest w stanie zrobić foty PĘDZĄCEMU Clockworkowi... no i musiałam mu ZABRONIĆ biegania, żeby debe miała choć pare fot :roll:;)

i Debe była wymęczona też strasznie ..........dmuchaniem w materac i upałem +40 :mdleje: .......jak se teraz wspomnę ten upał to ufffffffff.....:roll:

Posted

[quote name='Alicja']Przyszłam se tu powiedzieć ..............

Dzieńdoberek :loveu::loveu:Moja Ty Najulubieńsza :loveu::loveu::loveu:........no przecie nie napisze ruro:shake: :diabloti:...[SIZE=2]senna zjawo :multi::loveu::multi:

Mam dla Cia zapasik :p......

ooo jaki słodki zapasik :loveu::loveu: myjesz mi klawiaturke :lol:

dobereczek... :multi:

[quote name='apple']Cześć Klocusiowa ja tylko z takim małym pytankiem? ładnie to tak reklame przez internet robić :cool3:
http://images24.fotosik.pl/168/0b65d5396737b2d4.jpg

A tak poza tym to witam cię gorąco w ten piątkowy poranek

reklamować, albo anty-reklamować to ja ich bede jak już dadzą mi cynka jakie konsekwencje i ile procent i na jaką kwote oszacują moją wycieczke na lotnisko :roll:

a pozatym też cie witam... i prosze wyciąg swojego blogasa z otchłani piekieł bo ni mam sił go szukać gdzieś tam...;)

Posted

[quote name='clockwork']

a pozatym też cie witam... i prosze wyciąg swojego blogasa z otchłani piekieł bo ni mam sił go szukać gdzieś tam...;)
Mój blogas się zgubił :crazyeye: Idem poszukać :scared:

Posted

[quote name='Alicja']i Debe była wymęczona też strasznie ..........dmuchaniem w materac i upałem +40 :mdleje: .......jak se teraz wspomnę ten upał to ufffffffff.....:roll:

jak dla mnie to takie upały by mogły być cały rok po 20 dni w mies... 10 dni to deszcz... byle ciepły...

ja sie chyba wyprowadze w okolice sahary :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ooo jaki słodki zapasik :loveu::loveu: myjesz mi klawiaturke :lol:

spoko :cool2: ....masz przyrząda do tego ;)

samej mi smak na cukieraski przyszedł :oops:

dobereczek... :multi:

.................:multi::multi::multi:

reklamować, albo anty-reklamować to ja ich bede jak już dadzą mi cynka jakie konsekwencje i ile procent i na jaką kwote oszacują moją wycieczke na lotnisko :roll:

:glaszcze: ... nie martwiaj ... cza to przeżyć ..........:roll:fajnie sie mówi nie martwiaj ...a wcale tak nie jest :angryy:

tysz szukałam :roll:znalazłam :multi:

Posted

[quote name='clockwork']legwanowa główka z grilla.... mrrrrrr... mniodzio, paluszki lizać :diabloti:

cze żonkilku :multi:

nie wątpię...następnym razem mnie zaproś na grillowanego legwanka :evil_lol::evil_lol:

a u mnie
[SIZE=1]1666 strona :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='emdziolek']CZe dioblico:diabloti:

cze ... anielico :diabloti:

[quote name='jonQuilla']nie wątpię...następnym razem mnie zaproś na grillowanego legwanka :evil_lol::evil_lol:

a u mnie
[SIZE=1]1666 strona :diabloti::diabloti::diabloti:

zapraszam cie na grilowanego legwanka... trza go zjeść zanim sie rozłoży ;)

aaaaaaaa o tysiak za dużo... ale fajnie musi wyglądać :multi::multi:.... u mnie 833 ;)

Posted

[quote name='clockwork']jak dla mnie to takie upały by mogły być cały rok po 20 dni w mies... 10 dni to deszcz... byle ciepły...

ja sie chyba wyprowadze w okolice sahary :loveu::loveu:

ale zapasik Kawy zabierasz ze sobą .....bo jak tak to wpadnę w odwiedzinki a teraz lece.....................................ale wrócę ;):multi:

Posted

[quote name='ice_t']hej dziewczyny lubujące SPA. :loveu:
Ala to naprzynosi Ci tyle tej czekolady że ja się dziwię że ty Magda taka chuda ciągle jesteś:crazyeye:

postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo

cze herbatko :multi:

ide do pracy :roll: