e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']............................................................wyhamował :p w ostatniej chwili??:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']w ostatniej chwili??:razz::razz::razz: Tak :grins: wprost przed obiektywem Debe :grins: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']Tak :grins: wprost przed obiektywem Debe :grins: łał....jestem pełna podziwu:diabloti: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']łał....jestem pełna podziwu:diabloti: nooooo podziwiaj bo jest kogo :razz::razz:...i za co ...taki reflex :roll:...tylko Klocuś tak potrafi :p Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='evaxon']ale on nie biega:shake: evaxon... ja nie wiem... nic nie rozumiesz...:shake: Klocuś wtedy biegał, szalał..... ale beznadziejny fotograf (czytaj debe:diabloti:) nie jest w stanie zrobić foty PĘDZĄCEMU Clockworkowi... no i musiałam mu ZABRONIĆ biegania, żeby debe miała choć pare fot :roll:;) [quote name='furciaczek']Wpadlam sie przywitac:loveu: no...no........... :razz: przywitaj sie:roll::evil_lol: witaneczko gadułki!!!! Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Przyszłam se tu powiedzieć .............. Dzieńdoberek :loveu::loveu:Moja Ty Najulubieńsza :loveu::loveu::loveu:........no przecie nie napisze ruro:shake: :diabloti:...[SIZE=2]senna zjawo :multi::loveu::multi: Mam dla Cia zapasik :p...... Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć Klocusiowa ja tylko z takim małym pytankiem? ładnie to tak reklame przez internet robić :cool3: http://images24.fotosik.pl/168/0b65d5396737b2d4.jpg A tak poza tym to witam cię gorąco w ten piątkowy poranek Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']evaxon... ja nie wiem... nic nie rozumiesz...:shake: Klocuś wtedy biegał, szalał..... ale beznadziejny fotograf (czytaj debe:diabloti:) nie jest w stanie zrobić foty PĘDZĄCEMU Clockworkowi... no i musiałam mu ZABRONIĆ biegania, żeby debe miała choć pare fot :roll:;) i Debe była wymęczona też strasznie ..........dmuchaniem w materac i upałem +40 :mdleje: .......jak se teraz wspomnę ten upał to ufffffffff.....:roll: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']Przyszłam se tu powiedzieć .............. Dzieńdoberek :loveu::loveu:Moja Ty Najulubieńsza :loveu::loveu::loveu:........no przecie nie napisze ruro:shake: :diabloti:...[SIZE=2]senna zjawo :multi::loveu::multi: Mam dla Cia zapasik :p...... ooo jaki słodki zapasik :loveu::loveu: myjesz mi klawiaturke :lol: dobereczek... :multi: [quote name='apple']Cześć Klocusiowa ja tylko z takim małym pytankiem? ładnie to tak reklame przez internet robić :cool3: http://images24.fotosik.pl/168/0b65d5396737b2d4.jpg A tak poza tym to witam cię gorąco w ten piątkowy poranek reklamować, albo anty-reklamować to ja ich bede jak już dadzą mi cynka jakie konsekwencje i ile procent i na jaką kwote oszacują moją wycieczke na lotnisko :roll: a pozatym też cie witam... i prosze wyciąg swojego blogasa z otchłani piekieł bo ni mam sił go szukać gdzieś tam...;) Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] a pozatym też cie witam... i prosze wyciąg swojego blogasa z otchłani piekieł bo ni mam sił go szukać gdzieś tam...;) Mój blogas się zgubił :crazyeye: Idem poszukać :scared: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']i Debe była wymęczona też strasznie ..........dmuchaniem w materac i upałem +40 :mdleje: .......jak se teraz wspomnę ten upał to ufffffffff.....:roll: jak dla mnie to takie upały by mogły być cały rok po 20 dni w mies... 10 dni to deszcz... byle ciepły... ja sie chyba wyprowadze w okolice sahary :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']ooo jaki słodki zapasik :loveu::loveu: myjesz mi klawiaturke :lol: spoko :cool2: ....masz przyrząda do tego ;) samej mi smak na cukieraski przyszedł :oops: dobereczek... :multi: .................:multi::multi::multi: reklamować, albo anty-reklamować to ja ich bede jak już dadzą mi cynka jakie konsekwencje i ile procent i na jaką kwote oszacują moją wycieczke na lotnisko :roll: :glaszcze: ... nie martwiaj ... cza to przeżyć ..........:roll:fajnie sie mówi nie martwiaj ...a wcale tak nie jest :angryy: a pozatym też cie witam... i prosze wyciąg swojego blogasa z otchłani piekieł bo ni mam sił go szukać gdzieś tam...;) tysz szukałam :roll:znalazłam :multi: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 cześć :multi::multi::loveu: nie dość że mnie wessała to jeszcze się zabrała za wessywanie do środeczka siebie, Smoka........już chłopak głowy nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/161/41ff0e07e73c62ea.jpg Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: nie dość że mnie wessała to jeszcze się zabrała za wessywanie do środeczka siebie, Smoka........już chłopak głowy nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/161/41ff0e07e73c62ea.jpg legwanowa główka z grilla.... mrrrrrr... mniodzio, paluszki lizać :diabloti: cze żonkilku :multi: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://images21.fotosik.pl/366/9b47edb048368732.jpg a co Klocek polowal :eviltong: Witaeczko :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila']http://images21.fotosik.pl/366/9b47edb048368732.jpg a co Klocek polowal :eviltong: Witaeczko :evil_lol: taaa... chciał upolować gdzieś rozumek... ale nie było :niewiem: witaeczko ;) Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']legwanowa główka z grilla.... mrrrrrr... mniodzio, paluszki lizać :diabloti: cze żonkilku :multi: nie wątpię...następnym razem mnie zaproś na grillowanego legwanka :evil_lol::evil_lol: a u mnie [SIZE=1]1666 strona :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='emdziolek']CZe dioblico:diabloti: cze ... anielico :diabloti: [quote name='jonQuilla']nie wątpię...następnym razem mnie zaproś na grillowanego legwanka :evil_lol::evil_lol: a u mnie [SIZE=1]1666 strona :diabloti::diabloti::diabloti: zapraszam cie na grilowanego legwanka... trza go zjeść zanim sie rozłoży ;) aaaaaaaa o tysiak za dużo... ale fajnie musi wyglądać :multi::multi:.... u mnie 833 ;) Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']jak dla mnie to takie upały by mogły być cały rok po 20 dni w mies... 10 dni to deszcz... byle ciepły... ja sie chyba wyprowadze w okolice sahary :loveu::loveu: ale zapasik Kawy zabierasz ze sobą .....bo jak tak to wpadnę w odwiedzinki a teraz lece.....................................ale wrócę ;):multi: Quote
ice_t Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 hej dziewczyny lubujące SPA. :loveu: Ala to naprzynosi Ci tyle tej czekolady że ja się dziwię że ty Magda taka chuda ciągle jesteś:crazyeye: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='ice_t']hej dziewczyny lubujące SPA. :loveu: Ala to naprzynosi Ci tyle tej czekolady że ja się dziwię że ty Magda taka chuda ciągle jesteś:crazyeye: postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo cze herbatko :multi: ide do pracy :roll: Quote
gops Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 dzieeeennndobryyy :diabloti: widzialam clocka i bezglowego smoka :) i papuge...:eviltong: mam podobny cel schudnac 5 kilo do wakacji :roll: :cool3: Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] postawiłam se cel- do wakacji przytyć 5 kilo Tez tak chce:razz: Quote
Recommended Posts